Moviestar

My boyfriend is a moviestar. Han har en ny film som kommer ut och det är den vi ska sticka iväg och kolla in nu=)
Ha det toppen alla gorgeous!

Virrpanna!

En sak säger jag bara. Karlstad är ju en liten stad. Men idag när jag skulle leta upp ett ställe som sålde vatten på flaska virrade jag runt ÖVERALLT innan jag hittade någon som sålde detta.
Jag var supertörstig och blev nästan frustrerad. Frågade tillslut en på gatan och då visade det sig att det låg ett Konsum i Mitt i City, en galleria jag redan finkammat ett tag innan. Så jag hade missat det. Detta trots att jag varit här ca 10 ggr nu. Så det kan gå=)





Hahahahha

Oooops!

Lose stavas ju med ett o om man menar att man förlorar något.  Behöver jag läsa om engelskan måntro?;)
Loose trodde jag och Björn det stavades, men det betyder ju att något är löst.

Hahaha! Så kan det gå=) NU var det inte lika kul längre. Då var det inget stavfel på skivan. Buhu.



Bilder från idag

Här kommer lite bilder från idag.



Det blev pizza till lunch. Riktigt gott. Inte ofta jag äter det, men är jag i Sverige så kan det hända att det slinker ner;) Denna var utsökt god. Amigo hette pizzerian vi åt på i Karlstad.



Jag har hört att pizza inte kan se bra ut på bild. Men jag håller inte riktigt med. Den ser ju god ut ju!


På Myrorna:
Hittade ett par skor från Miss 60 i jeanstyg. Hade kunnat bli riktgit heta på rätt person med rätt stil.(Behövs nog tvätta dem först bara.) Är ju så inne med denim nu. Precis som när jag gick i 7an/8an. Tjejer, kommer ni ihåg stilen Ebba Hultkvist hade i filmen Festival? Ljusa utsvängda jeans med ljus jeansjacka till. Vad man ville ha de kläderna!!!





Festival filmaffisch poster





Tvillingböckerna jag hittade. Ett helt berg också! Jag har redan alla utom en,haha.
Ligger i källaren i Sverige i en låda numera.







Hittade denna och kollade lite inuti pärmarna...




Såhär hade "Jucqueline" skrivit. Skrattade lite för migsjälv när jag läste det.,
Var det hon eller mamman som köpte boken? Och va kul att hon skriver denna bok är ny=)
Passade så bra in i secondhandbutiken alltså.





Den här hade nog mamma velat ha!
Hon gillar Hasse Alfredson.






Vad betyder lose?
Någon som vet?
Loose, däremot, är en helt annan femma.





Ha det gott nu!
Kram

Going crazy on "the ants"

Visste inte detta men det finns Myrorna i Karlstad. Var tvungen att ta en titt och de hade inte så mkt coolt. Men dock värsta biblioteket av böcker. 
Såklart varierar utbudet med vad om kommer in. Men tacka vet jag Sjuan i Mellerud. Där kan man verkligen hitta godbitar. Betyder det att Mellerudarna har bra smak då? Eller det kanske snarare betyder att de har dålig smak eftersom ingen köpt det snygga, coola;) Det är bara funderingar så ta inte illa upp nu alla Mellerudare.

Åter till Myrorna i Karlstad...
Hade jag varit liten hade jag hamnat i himmelriket. Då samlade jag på och läste tvillingböcker så det stog härliga till. En serie som handlade om två tvillingar i USA. Har nästan alla av de 72 böckerna. ( Har säkert kommit ut fler nu men jag har inte koll på det längre)
Och ja.. jag hittade ett helt berg av böcker på secondhandbutiken om dessa tvillingar. Hade jag varit mindre hade jag köpt rubbet=)



Whyyyy?

Har ni tänkt på att i väldigt många pop och RnB låtar som tjejer sjunger, är det alltid en kille som kommer in och rappar i slutet?
Varför i hela friden då?
Jag bara undrar. Låtarna hade varit mkt bättre utan alla killar.
Låt tjejerna vara ifred. De är bara med för att de ska kunna ta all cred sen ändå;)

Men alvarligt, det är löjligt tycker jag. Det tillför inte låtarna något över huvud taget. Hur tänker tänker producenterna egentligen?
Skulle killen varit med hela tiden lite då och då är det ok. Men om tjejen sjungit allt och sen out of the blue kommer en killen och bränner av sticket. Då säger jag bara. Cut it out!!



Little Red Rooster

Gillar Rolling Stones väldigt mkt för tillfället. Och denna låt väldigt mkt mest;)






Lyxfrukost

Vaknade upp och det första jag såg var Björn. Vilken lyx. Man får göra så gott man kan när man har distansförhållande. Det positiva är att allt man göra blir helt underbart när man väl ses=)
Nu har vi ätit en supergod frukost med jordgubbar, ananas och yoghurt.




Jag ska in till stan en sväng nu och Björn ska till gymmet. Skippar det för jag behöver få köpt lite saker när jag ändå är i Sverige. Och inte så kul för han att följa med och fixa liksom.

Härligt med helg eller hur?
Ha det toppen nu=)



Semester/Ferie

Håller på och tänker på alternativ till tiden jag är ledig i sommar. Komme rinte ha så mkt pengar så jag måste vara lite kreativ. Fast det är inte så svårt.

HIttils har jag kommit på för många alternativ:

Jag vill...

Åka till Köpenhamn

Åka till Göteborg + Liseberg

Hänga vid familjens brygga

Hänga på kusten

Ha en vecka utomlands med någon/syster?

Hälsa på Marike i Skåne 

Göra saker med Björn

Åka till England och Josefin


England är ett måste. Josefin vill jag verkligen träffa och älskade det jag sett av England so far, vilket inte är så mkt då men;)

Liseberg är inte bara ett måste, det är ett krav. Men jag kan skippa att ha fler dagar i Göteborg om det behövs. 

Hälsar jag på i Skåne kan jag ta Köpenhamn i samma veva, är ju så nära.

BJörn had ekunnat följa me dpå allt jag ska hitta på men han har inga pengar till detta. Så då får jag hitta på lite gratisgrejor åt oss att göra. Vi skulle kunna hänga i Oslo på öarna några dagar om det är fint.

Semester med min syster Annika hade varit grymt kul! En vecka bara. Vi kan ta en sista minuten så blir det inte så dyrt=)

Ja jag kan komma på med massor av fler alternativ. Sålänge det blir en blandning av fest, saker att hitta på,äventyr och lugn är jag nöjd. 
Och det är ju bara jag som kan påverka det så nu bestämmer jag att det blir så=)




En sånhär utsikt hade jag inte haft något emot



I`m on my way

Nu är jag påväg till Karlstad. Ska bli härligt! Lite synd att sitta i en buss hela tiden när det är så fint och skönt ute, men jag får i alla fall se lite solljus=) NI ksulle se hur fint ljuset sprider sig över vattnet och öarna i fjorden. Det har lagt sig ett dis runt allt det blåa vilket gör att ljuset fångas upp optimalt. 
Och det är segelbåtar överallt. Jag vill också ha en.

Men nu är det buss som gäller. Under tiden ska jag passa på att facebooka lite, kolla mail o.s.v Har varit dålig på det på sista tiden. 
Kan inte alltid hinna med allt ju.








Die laughing with the costumers


Idag har jag haft superbra kunder=) De har varit såå kul att vara på jobbet på grund av det. Har verkligen haft en toppendag. På Aker Brygge är det ofta många turister och en del av dem kan vara riktigt pratglada. Hinner man är det kul att vara lite social. Det är helt klart det bästa med mitt jobb. ÄLskar att tärffa nytt folk. Som "Massage Erik" igår t.ex=)
Men om man är trevlig och glad dras det automatisk liknande personer till en. Det måste vara så tycker jag!

Sen har jag även berättat om min dröm för vakten. Han höll ju på att skratta ihjäl sig nästan. Och det är ju positivt=)
NU ska jag dra iväg. Kram och klem

Strax påväg

Sitter på jobbet och ska bara få i mig lite mat innan jag slänger mig på spårvagnen mot bussen som ska ta mig till Sverige! Länge sen nu!
Jag har fått lön nu,yay! Så jag u7nnade mig att testa några yogurtar som verkade goda, och som var dyra;)
Pluss jordegubbar, första gången i år. Mums!





Muuums;) Kan ju pass apå att säga det hela tiden nu när inte Emmelin Pralin är här;)
TYpiskt dock att jag tog den godaste yogurten först. Den heter Piano Yogurt med smak av kokos. Som jag älskar!
Varför kan det inte växa palmer i Norge? När jag var i Thailand drack jag en kokosnöt varje dag. Gott!
Så jag hade nog inte haft några problem att vara med i Robinson,haha.


Hej hej!

När jag låste upp dörren till jobbet var det ingen där. Jag trodde jag började klockan 10 men tydligen var det nio! Tur jag brukar komma lite innan. Hanni alla fall räkna alla kassor. (Nu höll jag på att skriva telle alle kassor istället, för "telle kassan" säger man i Norge,haha)

Jag trodde jag skulle ha supergod tid, kunna äta frukost och allt på jobbet, men blev inget med det så har klarat mig på frukten jag tog när jag vaknade fram till nu. Sitter och äter äggröra. Men jag tror att jag kan ha fått lön redan idag,wieee=)
Och då ska jag gotta till det innan jag åker. Synd inte Emmeline jobbar kvar i Oslo, då hade jag gått till Bagel o Juice.
Saknar henne!


Men snart ska jag träffa en annan jag saknat. Björn. Can`t wait! Här ser ni min packade väska pluss sköna skor. 



Ha det gott!



Kings and Queens

Den här låten är helt fantastisk tycker jag! Fans dock ingen video att lägga upp från youtube eftersom skivbolaget inte vill det=( Men låten är helt klart nog. Helt underbar!





Crazy dörmmar

Idag vaknade jag och satte mig yrvaket upp när klockan ringde. KÄndes inte som den var åtta utan snarare fyra. Har varit pigg de senaste tio dagarna nu så det känns hemskt att vara trött när man inte är van. Blir säkert bättre lite mer in på dagen men nu har jag ögon smala som mandlar eller något. 

Har drömt jätteverkliga crazydrömmar också. Jag drömde att jag räddade en vakt på jobbet från att ha blivit skjuten. Men han fick massa rostaggar i ansiktet på något sätt så han blev helt uppriven. Fast jag hade magic healing hands så det gick bort med en gång. Men då blev jag backstabbad, ordagrant, men jag hade skott och sticksäker väst så det gjorde bara lite ont. Men jag blev väldigt medtagen av detta.

Sen var det inget mer action och vakten tog hand om mig för jag fick en chock. Sen började han bekänna saker från hela sitt liv, som att han var gay och liknande, men inte ville såra sin flickvän och därför sa han inget.
Vi hade en stor diskussion om detta och sen drog jag med honom ut på gayklubb och såg Nils Bekki, eller hur han nu stavas, spela. 

Då vaknade jag.
Är väldigt surrealistiskt när man drömmer en dröm som ser så verklig ut och som känns så verklig. Och sen när man vaknar vet man inte vilket av det som är verklighet!!

Joakim Berg

Det verkar nästan som att Joakim Berg varit med och gjort musiken i refrängen till Ruter, som jag skrev om förut.
Det stämmer ju inte men jag tycker det är väldigt likt stilen på refrängerna Kent hade i "Du o Jag Döden" albumet. Speciellt en av låtarna, 400 slag-
Kan vara därför låten fastnade så i mitt huvud. För att jag gillar Kent. 

Hade jag kunnat hade jag mixat ihop låtarna så hade det blivit ett grymt bra resultat. Jag är bra på musik och har öra för det, men tyvärr är jag inte teknisk och har aldrig lärt mig mixa låtar. 

Vad tycker ni, lite likt låten nedan va?






Karpe Diem

Karpe Diem, det är väl ett band som de coola kidsen inte tycker man ska gilla. Men jag gillar dem ändå. Det svänger ju kung loui!
Denna låt gillar jag verkligen!  Speciellt biten Andreas Grega är med på. Den är bättre i den här låten när den är lite tuffare, än vad den är i hans egen version.

Älskar Gregas röst. Det är nog den skönaste rapprösten i Sverige iaf. Pluss Rusiaks.
Nog med svammel. Lyssna på låten nu=)



Massör, kottar och Dus med Anna

Jag har inte haft tid med någon blogg idag. Men det har varit en väldigt härlig dag och allt har varit toppen. 
Har varit jättepigg hela dagen även fast jag gick upp tidigt=)

På jobbet har jag exponerat lite skor så att det alltid ser nytt och fräsch ut och sen har jag tagit väldigt bra hand om kunderna som varit hos oss idag. Det regnar i Oslo så det har knappt varit en kotte på bryggan. Dock väldigt trevliga kottar de få som var där.
Kom in en massör och snacka ett tag. Supersjysst verka han. Vissa bara klickar man med liksom. Honom hade jag kunnat prata med i timmar om så skulle va.

Sen har jag fått lära mig lite mer om saker på kontoret. Jag gillar verkligen att få ta ansvar så det passar mig perfekt. och ju fler olika uppgifter jag har desto bättre. Gillar att mitt jobb kan vara så ombytligt om man vilkl!!


Efter jobbet har jag träffat Anna och försökt hitta en festoutfit till henne. det var lättare sagt än gjort. Undrar om hon fick tag i någon? jag åkte hem efter ett tag eftersom jag ebhövde fixa här. ( Ändå har jag massa kvar=( ) Och gissa vad, hon bjöd mej på mat!!!=) Mums vad gott det var!
Vi tog en break och hängde på Dus ett tag. Kunde min mage behöva,haha.


Nu har jag gjort mej snygg i duschen och packat. det är förbaskat att man behöver så mkt för en helg i Sverige! Jag behöver i princip samma saker oavsett hur länge jag ska vara borta. Väska blev helt full!
Beror på att jag ska ha träningskläder, hårprodukter, 2 par skor, två jackor och en hoodie. Men det ska vara väldigt varmt två dagar och sen kallt två så då behöver jag två jackor.l Resten av kläderna pluss smink tar inte upp någon plats alls.


Ledsen att jag har så lite tid idag. Men det blir mkt bättre imorgon.
Ska ta med min lilla dator på "promenad" har jag tänkt. Så att sålänge det finns internet på bussen till Karlstad ska jag uppdatera massor då=)




Just a little piece of words?

Vet inte om man säger sådär som i rubriken. Oavsett, Idag blir det ett kort inlägg. Ska iväg nu nu nu och ni får ha en härlig dag!
Igår bokade jag äntligen biljetter till Karlstad till på torsdag. Ska bli så kul att åka dit och träffa Björn igen=)
Ta hand om er alla gorgeous!

Åska? och bekännelse

Jag trodde det var åska ute, men det var "bara" min granne som har igång sin ljudanläggning till sitt biorum... Bara...
Vågade inte gå ut för det var värsta åskvädret trodde jag. Men, ja där hade jag fel. Då jag upptäckte att det inte åskade gick jag genast ut på en kvällpromenad.

Har pratat i telefon hela tiden sen jag kom hem. Med Björn, Johanna och Carina. och med Mamma och Pappa när jag var ute och gick. Man får slå två flugor i en smäll om man heter Katarina,hehe.

Nu blir det sängen och försöka sova. Är egentligen inte så trött än. Men, men. Jag får läsa något eller lyssna på Ture Sventon så blir jag avslappnad. Har fått helt dille på Ture Sventon. Gillade de filmerna väldigt mycket när jag var liten. Då tyckte jag de var spännande. Nu tycker jag att de är komiska. Fast fortfarande lika bra.

Har sett lite på Ture Sventon i öknen när jag ligger i sängen och ska sova i nästan en månads tid nu. Har väl något med trygghet att göra antar jag. Som en godnattsaga. Jag har alltid gillat att lyssna på något innan jag ska sova. 
Beror nog på att jag är en tänkare och att tankarna bara far runt så fort jag lägger mig ner. Det blir ett himla tjatter i huvudet på mej. Men har jag då något annat att koncentrera mig lite halvt på, kan jag slappna av helt.
Så jag kör nog på den idag igen. Tänkt vad jag bekänner för er här i bloggen ändå. För detta visste ni väl inte?

Sov så gott nu!

Lovely!

Jag har verkligen haft en toppendag idag. Härligt! Träffat massa kul folk i butiken från alla världens hörn=) 













Ha en härlig kväll nu!



Love Love Love

Idag har jag haft den här låten i huvudet nästan hela dagen. Passar bra då jag känt mig väldigt kärleksfull mot hela världen. Alla kan få av min kärlek för jag har flera ton=) Det är bara att komma och få,haha.




Och det är sant som de säger i låten. Vi ska inte lägga tid på att oroa oss för saker, det löser sig på något sätt=) 



Morning!


God morgon alla godingar! Idag har jag sovit supergott! Skönt! Vaknade tidigt och gjorde lite yoga. Shit vad jag är stel nu! Det ska det ändras på=) Nu ska jag till jobbet och sälja skor. Ha en toppen dag nu!











Kram



Vill ha Johanna Ks säng!

Vill inte, vill inte, vill INTE sova på madrassen i lådan. Det är inte skönt längre alltså. Inte sedan jag testade på att sova i en riktig säng hos Johanna K i lördags. Ska göra allt för att råka hamna där när jag ska sova. Stanna kvar så länge att bussen slutat gå nästa gång vi ses t.ex. Det blir min plan. He,he,he;)

Eller kan jag ju ta hit min säng från Sverige, men kruxet är att den ej får plats om jag ska ha någon yta över i mitt hus...Så den får väl bo i Mellerud så länge. Min älskade säng!!! I miss U!


Men är iaf glad att jag har något att sova på, sköna kuddar och täcke.
Sov så gott alla godingar!



Pannkaksdags!

Nu ska här lagas pannkakor. Som sagt är jag väldigt black som de säger här i Oslo och då får man ta vad man har. Jag har ägg, mjöl, mjölk och smör, blåbär och bröd i min kyl, så då blir det pannkakor och sen bröd till frukost imorgon.

Tur jag får lön på fredag!! det är varmt välkommet=)
Ha en toppenkväll alla fina=)




Fängelse


Mitt fängelse



Idag bestämde jag mig för att testa att ha på ett par jeans. Det var första gången på 6 månader, minst. Det är så snyggt på andra men jag klarar inte av det. Varje gång slutar det med att det blir för varmt och att jag går och köper ett par leggings. Så även idag, men tyvär fick jag inte köpa några leggings för kontot är nästan på noll. Märkte jag.

Vissa tycker det är pinsamt när de inte har pengar kvar på kontot och ska köpa något. Jag tillhör inte den skaran. Om någon skulle komma till mej och betala och det skulle visa sig att kontot är tomt gör det inget för mig åtminstonde.

Men det var kul att ha jeans. Man får väldigt snygg form på kroppen då tycker jag. Så länge man har hittat rätt modell. Den jag hade idag var från Rock o Republic. Blev förvånad att jag kom in i dem överhuvud taget. Köpte dem i gymnasiet nämligen. Känns bra att man kommer i sina gamla jeans=)
Då vet man att kroppen inte skenat iväg.

Detta var dock det enda positiva, för hujeda mej vad varmt det blev! Imorgon kommer jag vara väääldigt bekvämt klädd på jobbet som motvikt till detta fängelse och plåga.
För det är jag värd. Ska köra en "Lykke- Li knut" mitt på huvudet, leggings och en tunika med ett rosa band i midjan. Tunikan är ganska stor och inte särskilt smickrande för mina kurvor. Men vad gör väl det då jag själv vet hur jag ser ut=)




Selvangivelse

Selvangivelsen, eller deklaration som det heter på svenska, är vad jag hållit på med nu. Nu är den inskickad och klar. Var väldigt svårt att veta om jag är berättigad till ett avdrag som heter standardfradrag. Men jag skrev med det och angav tillägsupplysningar om i vilka perioder jag bott i Norge. Hoppas det går bra. Jag är nämligen rädd att de ska tro att jag håller på med skattefusk nu. Men borde garderat mej mot det nu när jag skrev och frågade dem i deklarationen. Hoppas jag inte behöver betala tillbaka pengar bara, huga!

Selvangivelse, vilket ord egentligen. det låter som när man anhåller sig själv till polisen efter att man gjort ett brott!
Anger sig själv, selvangivelse... Tycker inte ni det?



Mika har rånat BWO!!!

Idag har vi att göra med en riktig stöld. Tjuven heter Mika och de som blivit rånade är BWO.
För Mikas låt, We are Golden, är faktisk väldigt lik BWO`s låt Give me the Night. Och! BWO gjorde låten först.








Mika är helt klart den som snott från BWO men det kan han få tycker jag. Eftersom låten är så härlig! Kan riktigt se mig dansa runt på ängarna på Ekeberg och bara röra mig som jag tycker passar till musiken=)
Ofta jag har skrivit att jag vill dana runt på ängarna nuförtiden,hehe. Men det beror ju på att jag vill det helt enkelt=)




Carina - Warner - Husvärd

Jag har en röd tråd som gått genom mitt liv sen jag var 20 år. Den lyder som följer...
Vid 20 år träffar jag Carina på en konstkurs jag följde med på med min vän Josse. Carina är en helt underbar person som jag är väldigt glad över att ha träffat!

Sen får jag jobb på Dressman, klickade med chefen direkt och trivs jättebra. Efter ett tag får jag reda på att chefen är Carinas halvsyster! Sammanträffande!

Efter ett tag på Dressman, (som ju ingår i Warner-gruppen) och en resa senare, bosätter jag mig i Norge och hyr ett rum i ett hus.
Det visar sig att han jag hyr av känner ***** Warner. Och så är cirkeln sluten, eller?


Det blir alltså en röd tråd och koppling mellan detta:

Carina
Chef Dressman
Warnergruppen
Husvärd som känner Warner himself


Lite kul ändå att det kan bli som pusselbitar i ens liv ibland!
Undrar vad som kommer hända härnäst i denna röda tråd, eller om den är avslutad och jag har en ny, kanske en blå tråd, som börjar nu?;)

Blev detta rörigt för er?=)



Firebomb

Gillar denna låt skarpt. Den är så skön att lyssna på! Och om jag vill kan jag sjunga den för att den inte går så högt,haha. Gillar för övrigt de flesta låtar på Rated R. Gillar att soundet är lite "mörkt sådär"





Trötter!

Jag somnade visst till haha! Sov från klockan fem till halv åtta. Så kan det gå. Hade bara tänkt ta en power-nap, men det blev lite mer. Nu håller jag på att koka pasta med tomatsås och sojabönor. Tur jag hade något hemma alltså!
Ha det toppen nu alla!
Kram



Just det!


Jo just det. igår jag la jag upp en bild på min hemliga låda som jag har. Detta är vad som finns i:




Mina bh-ar. Tycker det passar fint att ha dem lite snyggt såhär=)
Gillar att det är så många olika färger på dem. Det blir snyggt när de ligger där och varför ska jag gömma dem då när de är så snygga?=)


Tjejerna har saknat mig

Man kan gå ut, men jag var ju "ute" igår så då får man stanna inne och uggla, eller? Jag känner att tjejerna i Sex and the City har saknat mej så jag ska nog umgås lite med dem ett tag först i alla fall. Sen får det nog bli en liten promenix=)



stylebakery.com




Lilla Ego


Har inte så mkt bilder då min kamera varit död. Men några har jag, på migsjälv,hehe=)




















Vet inte vad det är med den här sista bilden. Men den är helt enkelt klockren!
Ljuset är snyggt, jag är snygg och den är skönt att vila ögonen på tycker jag.



Awesome night!

Har haft en helt sjuk härlig kväll igår! den var inte så lång men med högsta kvalitet ohc det är ju bättre än kvantitet.
Johanna K ringde vid tio och ville ha med mig till en Irländsk bar med livemusik och det går ju inte att tacka nej till=)

Hon hade precis avslutat två spelnigar med sin kör i domkyrkan. Väldigt duktiga är dom får jag säga!
Jag hakade på och mötte upp dem på puben. Vi blev några stycken. Vårt gäng bestog av hennes kör och tre fransyskor. Härligt gäng med gott humör. Älskar när man lätt kommer in i en grupp och folk är avslappnade i varandras sällskap. Jag hade enormt kul.
Vi dansade, studsade hoppade och tjoade så ingen av oss har någon röst kvar idag. Värsta workeouten var det!

Det var så härliga människor på stället också. Älskar när folk är glada och öppna. Personligen har jag lätt att få kontakt med folk, men jag tror nog vissa kan tycka jag är lite konstig just för att jag bara kan börja prata med någon jag inte känner, bara helt random sådär. fats de flesta gillar det.

Vi dansade även med en ca 75-årig tant från Dublin. Hon dansade med alla och var jätte gullig. ( dock lite jobbig ibland för alla kankse inte vill dansa med henne hela tiden,hehe. Men mest var det kul.)
Hon sa till mej:
- You are special! How come you are so special?
Hela tiden sa hon det. Kul.

Ja det var en salig blandning där inne, från 75 år gamla tanter till män i kostym, till par i 30 år åldern och körsångare och så jag också då=) Härligt!


Medan tiden gick droppade det av lite folk i vårt gäng. Tillslut var vi bara tre kvar och då vi var väldigt trötta efter allt dansande, (och jag efter att ha gått upp sju och hämtat skor till 1000pers) kom vi på den underbara idèn att vi skulle dra hem till Johanna K och göra pannkakor.

Bättre kunde det inte bli. Älskar när folk bara gör saker och liksom "go with the flow"
Så det blev pankisar och efter det Sälskapsresan tills vi inte orkade mer. Pluss lite spontandans i hippiestil från min sida, yay!

Ja det, mina damer och herrar, var min kväll=)



ÅÅÅÅÅÅåååå

INlägget jag skrev nyss funkade inte att publicera. Internetkonnection bröts. ååååå. Typiskt!

Visste att det skulle bli bra!

Jag visste att det skulle bli bra. Nu ringde Johanna K och frågade om jag skulle med till en härlig irländsk bar/uteställe. Sure bacon att jag ska med=)
Nu måste jag fixa mig som en tok. ha en fin kväll nu alla!

Happenings

Dessa killar kanske jag ska kolla in ikväll. We will see=) Men hade ju varit grymt kul i alla fall!






Vad är det i lådan?

Vad är det i denna låda måntro? Det är det inte många som vet...





Nu ska jag fixa mitt hår!

Nu ska jag fixa mitt hår! Snyggt ska det bli! Bild ska jag lägga upp när det är klart och kameran har laddat=)


Norsk eller Svensk

Ni får verkligen ursäkta mig ibland när jag skriver. Är svårt med språk och stavning när jag bor i Norge. Det kan bli en himla blandning ska jag tala om! Man tar lite ord här och lite där, och samma med stavningen. Haha.
Det kan vara väldigt förvirrande och ibland får jag tänka efter riktigt noga för att ens komma på ett svenskt ord nuförtiden.


Ett tipps!

Jag har hela livet haft svårt att få mina lockar att hålla en hel kväll efter att jag gjort dem. de åker ur efter ca en timma. Och ju större lockar desto kortare varighet. Men nu har jag fått kläm på det!
Saltvatten i håret före lockning är grejen! Har hållit hela dagen idag!

Ska göra lite fler lockar nu=)

Börjar om på nytt

Kom just hem från jobbet och det känns som evigheter sen jag lämnade mitt hus. Känns som om jag fått en gratisdag, kan man säga=) och det går ju inte av för hackor=)

Nu är bara frågan vad jag ska hitta på ikväll. Hade först tänkt ta det lugnt, men jag är inte så sugen på det längre. jag vill ha fest, glitter och glamour nu! Säg till om ni vet något kul som händer vet jag=)
Som synd är är de flesta jag känner här inte så sugna på utgång idag. Har slängt iväg typ 20 sms men har inte fått ngt "festsvar" än. Frustrerande! När jag inte är i Oslo verkar det som om alla har tusen saker på g men när jag är här på helgen händer nada!!!
Hur många människor ska man behöva känna för att det alltid ska vara någon som vill gå ut? Det undrar jag! Att fråga 20 stycken räcker i alla fall inte. Så jag får väl jobba på att utöka min "partyvänkrets"....

Under tiden får ni ha d toppen!

What to expect

Laddad inför idag! Ska bli så kul att se vad som kommer hända. Först blir det jobb men sen får i se vad som händer=) KÄnner på mig att jga kommer ha en bra dag oavsett. Ha en toppen dag nu!

ONE

Detta kan lätt bli min favoritlåt 2010 kan jag säga! Yeasayer är bara för grymma. Är så glad att jag hade möjligheten att se dem för en månad sen.
Tycker låten är helt sjukt härlig! Kan se mig dansandes med kärleksfulla människor tillsammans på en äng när jag hör den. 






Lördagsoutfitt

Tänker på vad jag ska ha på mig imorgon.. Det är så svårt med outfitt på lördagar.
Man vill ju vara snygg eftersom det är helg. Men det måste även vara uberpraktiskt för det är verkligen hur mkt som helst att göra på lördagar. Sen måste kläderna passa till låga skor också som jag byter till under dagen. 

Ja det är många kriterier som ska till för att jag ska tycka kläderna blir bra på lördagar,haha=)
Vi får se vad jag kan hitta i mina garderober!


Helst hade jag velat ha denna. Men kom på att det blir svårt att ha de skorna jag tänkt mig till denna blåsa.





Så det får nog bli den här istället=)



Då var det valet gjort!



Anna Anka piskar på mig!!

Imorse kollade jag på programmet om Anna Ankas assistent. Det handlade om renlighet och eftersom jag hade det lite stökigt fick jag en liten kick av att städa iordning på samma tid som deltagarna i programmet. Väldigt effektivt får jag säga. Tack Anna Anka för pisket! Nu är det strålande fint hemma hos mej=)






Egen kock, ja tack!

Det är dagar som den här som jag önskar att jag anställt en kock. Kommer hem helt slut efter spring mellan lagret och butiken hela dagen och vad hade kunnat vara bättre än att komma hem till en härlig middag? Kanske om man hade en egen massör också i och för sig=) Det hade varit top notch!
Eller så kan man ju ha sin kille till detta;) ?  Synd jag har distansförhållande alltså...Väldigt väldigt synd;)

Eftersom jag jobbat så hårt idag unnade ja mig att köpa lite brieost. Så sitter nu här med mackor gjorda på brieost, pesto och paprika. Mums!Till detta har jag gäven mango, melon och morot. För att det ska bli något nyttigt med det hela.

Nu ska jag bara slänga mig i soffan och mysa. Kramar till er!

Fembot


Här har ni den. Som i alla fall jag har väntat. Robyns nya singel=) Låter bra som jag ju redan sagt=) Men jag säger det igen! Älskar Robyn! Hoppas hon kommer till Oslo i sommar=)






Här kommer även låten hon gjort med Röyksopp. "Katarina-style" så det skriker om det=)




Ja vad tycker ni själva?



Orange frukost

Vaknade 8 idag utsövd och pigg. Började min dag med lita yoga. Sen gick jag vidare till duschen och hade spa. Här har det skrubbats, filats, raspats och snyggats till;) kanske inte raspats då men...
Nu ska jag inta min frukost. Den är väldigt orange idag. det är ordet, orange! Har inte så mkt i kylen för jag har bara 234 kr kvar till lön nästa fredag.

Men jag överlever allt ska ni se=)
Brukar aldrig ha såhär lite kvar vid månadens slut, men då jag köpt ny dator är det inte så konstigt, eller hur?



Perioder

Jag har märkt att jag har väldigt tydliga perioder i mitt liv. Jag är inte bra på det där lagom, som förövrigt sägs vara svenskens favoritord? Nyss hade jag en partyperiod och innan dess en träningsperiod, och nu är det en sömnperiod. Sover väldigt mkt nu, 9 timmar per natt. Annars brukar det bli 7. Snart kommer nog det behovet vara välfyllt och då undrar jag vad som blir nästa period? Kan nog hända att det blir tränings period, eller raw- food period. 
We will se.
Det här med perioder är inget jag planerar att ha, de bara kommer naturligt. Jag är mer fokuserad på olika saker i livet vid olika tidpunkter kan man säga.



Pengakåt?

Jag har aldrig ansett mig vara pengakåt av något slag. Jag bor i mitt lilla krypin, men jag behöver inte större. Vill jag ha större kan jag bara gå ut i naturen utanför. Så svårt är det inte. Då blir min yta plötsligt väldigt stor. Är inte alla som kan ha km av skog och gräsmattor där de bor. det är lyx. Att bo för sig själv är lyx.

Jag kan inte köpa mycket kläder m.m. Men så länge min lön täcker det jag faktiskt behöver är jag glad. Jag snålar hellre och jobbar lite mindre, men får mer tid över till saker jag vill göra. Till mig själv och för mina vänner. Härmed säger jag inte att jag inte vill jobba. Bara det att jobbet är en del av mitt liv, inte hela mitt liv.  

Hade jag haft ett jobb med bättre betalt hade det varit fler möjligheter på vad jag hade kunnat göra dock. Men det finns mkt kul som är gratis också. Pengar ger inte frihet. Frihet för mig är att inte låta mig bli styrd av pengarnas makt, kunna skita i normernas begränsningar, ,och att ha ett öppet sinne mot livet och vad det har att erbjuda. det är frihet. Eller att veta att man är värd hur mkt som helst, just som den man är. Frihet är mycket om att ha ett val helt enkelt...

Men jag kan inte hålla inne med att när jag fick höra talas om hur mkt en byggingenjör tjänar i Norge, då glimmade det till lite i mina ögon. Tänkt om jag ändå var det! Eller tänk om jag i alla fall var inköpare på Siba. För de tjänar fett vet jag från en hemlig källa;)

Det ena leder till det andra

Hittade kiwi 5 för 10 kronor!! Blev överlycklig för det är ju såå gott! Men, när jag hade sansat mig lite och skulle plocka åt mig dem märkte jag att det var inte kiwi. Det var snarare 5 håriga stenar för 10 kronor!! Så det blev inget med det=(







En låda med sten!!

Har varit ett väldigt speciellt ljus denna kväll över stan. Jag har ju utsikt över hela byn vilket är härligt. Men idag var det jätte läskiga moln i ett brunt ljus som jag såg låg tätt över hela utsikten. Läskigt! Undrar om det konstiga ljuset har något med den där vulkanen på Island att göra?
Usch, tänk er de på ön, den är väl täckt i aska på många ställen? Tänk om allt jag såg var i gråskala! Huga!!!
















Apropå, Huga, då kommer jag automatiskt att tänka på Hugo. Det där data spelet man hade när man var liten och som gick på tv också. Man åkte i en gruva eller något och skulle plocka pengar men akta sig för bomber och häxan som var den största fienden. Remember?



Tydligen finns det fortfarande,haha!




Min morgon

När jag vaknade imorse kändes det som om klockan var tolv, men den var bara åtta! Tänk er, helt utvilad och på topp redan då! Tog mig tid att gå en extra lång bit till bussen och sen gick jag av i början av stan och gick genom hela stan, eller byn som norskarna säger. Så härligt att ta en promenad och bara njuta i vårsolen=)

Har helt klart haft en perfekt dag rätt igenom. Haft tid att uppskatta de små ögonblicken. Det är guld värt alltså!




























Har ni sett såhär mkt lego någon gång? inte jag iaf!

Ja, detta var mina bilder påväg till jobbet. Ha d toppen nu!

Glömt!

Som den klant jag ibland är glömde jag nycklarna på jobbet. hade så mycket i huvudet och var så trött. Märkte det när jag kom fram till dörren och skulle försöka komma in. Men inga nycklar. Plockade ur varenda pinal ur väskor och påsar. Fortfarande ingen nyckel!
Då fick jag klättra över staketet och in på grannens gård. Knackade på fönster och dörrar men inte en människa. Var påväg att ge upp, men då såg jag någon i källare. Yes! Så jag slapp åka tillbaka till jobbet. 
Vilken tur jag har=)

Om en stund

Om en stund, när jag fått i mig lite av min misslyckade mat tänkte jag ladda upp lite bilder från idag. Vad sägs om det va?=)

"Deklarations time!

Nu har jag använt mina hjärnceller riiiktigt mycket. Så resten av kvällen ska jag bara slappna av. Har gett mig på den norska skattedeklarationen. Det är ju redan svårt som det är på svenska om man ska ändra och ha sig. Förstår ni då hur jobbigt det blir på norska? Har kollat upp mina inkomster så att de stämmer men ska ta med papprena till jobbet imorgon så jag kan få klarhet i fråndragen. Kan jag göra dem eller "har jag inte vad som krävs"?
För man kan ju åka dit på skattefusk om jag bara hoppas på det bästa och testar att fylla i. Det vill jag inte!

Btw.How r u guys?

Under tiden jag skrivit detta har jag slitits mellan matlagning och datorn viket resulterat i att maten blev äcklig. Datorns fel!! Helt klart! Inte mitt. Skönt att ha någon att skylla på i alla fall. Så nu måste jag äta äcklig mat hela helgen. , Mums=)

Utvecklignssamtal



Going to work=) idag ska jag ha utvärdering på min kvalitet som säljare, eller det var mer mina ord, jag ska ha utvecklignssamtal. Borde ha gjort något rätt, men ska bli kul att få lite feedback så jag kan utvecklas=)

Ha det gott nu!=)

Inför självkänsla på schemat!!!

Har  ni tänkt på att skolan värnar om vår fysiska hälsa, vi har idrott två gånger i veckan o.s.v Men vad med vår psykiska?
Speciellt när man är liten och går i skolan är vi verkligen i behov av att må bra psykiskt. det är något som de flesta av oss lär oss att göra efter hand. men varför ska vi inte lära oss det med en gång? Lära oss att vi duger som vi är och att alla är bra människor?
Kanske det skulle minska mobbningen och föra till en bättre miljö samtidigt?
Jag tycker helt klart man borde införa självkänsla på schemat redan från det att man är liten. Åtminstonde i någon form!!!

När jag kollar runt på bloggar lite då och då ser jag hur folk kritiserar sig själva och sina utseenden hela tiden. Det är verkligen jätte vanligt. Jag får ett hugg i hjärtat då. Det är mer regel än undantag att ungdomar ser ner på sig själva, inte tycker de är snygga nog, inte är bra nog. Ska vi verkligen behöva gå runt i denna utseendefixerade värld ( skapad av oss själva, så varför inte skrota den oxå när jag ändå håller på) och må dåligt över att vi inte ser ut på ett visst sätt eller inte har det och det märket?

Vi behöver få en motvikt till alla skönhetsmagasin och allt vi blir bombade med från medias håll. De flesta blir faktisk påverkade!  Vi behöver någon som säger åt oss att vi är ok som vi är. 

Så jag tycker vi börjar på skolnivå. Tror vi kan få fantastiska resultat.  Många kommer slippa må dåligt och år som istället för osäkerhet inför saker kan bli fyllda av ren lycka. Har ni tänkt på att många säger att de lever ett bättre liv när de blir äldre. det är ofta för att de är säkrare i sig själv. Men om vi kan få människor att bli säkra i sig själv tidigare, tänk vad härligt det skulle vara!!

Inför självkänsla på schemat nu!!!!

Bu hu! Inget PH

Det blir inget PH ikväll. Min dator är seg för tillfället och säkert för många inne på sidan. Wonder why! Why today, why now? Betyder det att jag ska slå mig ner och läsa en bok istället? "Konsten att läsa tankar" kanske? Ja det betyder det! Helt klart=)

Så nu får ni se upp därute, för snart är jag tankeläsaren numero uno;)
Fast har redan läst den så ni borde redan se upp för mig,haha=)

Älskar Henrik Fexeus! Fast inte på riktigt alltså, utan mer hans böcker. De är grymt bra!
Take care!

Sovmorgon!

Imorgon kan jag sova ända till 8! Skönt med sovmorgon kan jag säga=) Väldig skillnad mot att gå upp 5. kan vänta till halv sex med att gå upp, men då hinner jag knappt äta. Och jag är en tjej som gillar att ha tid på morgonen helt enkelt. Tycker jag blir mindre trött då faktiskt. Om jag kan vakna i lugn och ro.

Sov gott sen när ni lägger er. Personligen ska jag se Paradise Hotel nu och äta melon. Eller "milon" som jag tycke r låter mycket finare och godare=)

Tussilago

Kolla vad jag hittade i ett dike! Följde Anna till bussen och fick min dagliga motion,haha. Pluss en dusch med snö. Himlen öppnades verkligen just över oss där vi gick. Precis som om det var en dusch på riktigt!






Suuuck!

Nu har både jag och Anna hållit på att fixa ny design. Den blev jätte fin, men det funkar då rakt inte att få in den på sajten!!! Har gjort som man ska som sagt, men ändå blir allt bara en enda röra!! Aaarggggg!

Me, me, me and ?? me

"Det ser typ ut som en pyjamas, men jag använder inte pyjamas så då tycker jag att jag kan få ha det nu!
Citat som jag själv sa alldeles nyss om min blå tunika.






Vilken midja! Och jag har inte ens photoshopat, det  gör jag aldrig.




Smell my arm;)





Puss!

Express yourself!!








På topp

Nu sitter jag i min soffa tillsammans med Anna som är min dejt för kvällen=)
Vi ska mysa, laga pannkakor med sylt, blåbär, sirap och banan som "pålägg", dricka te och ha det bra. 

Har fått massor av energi idag. Eller rättare sagt, den kom tillbaka när jag lagt mej igår. Passande;) Men det känns bra att jag är på topp igen! I like!
Har gått runt och dansat och sjungit på jobbet hela dagen,hihi.

Ha er en toppenkväll nu! det ska jag ha=)

Ja ser de snöar, de va väl roligt hurra!

När jag kollade ut genom fönstret undrade jag om jag vaknat i december. För... det SNÖAR!!! Hade varit helt ok om det varit december, och för att jag vill ha jul nu, men när det inte är jul utan närmare juli än jul så undrade jag vad som tagit åt vädermakterna!!!












Igår däremot, såg det ut mer åt det här hållet, vårhållet:



Ta möjligheterna

Glöm inte att se era möjligheter. Blir ni erbjudna att göra något ni annars inte brukar göra, ta chansen och testa! Personligen väljer jag att ångra sånt jag gjort än sånt jag inte gjort. Livet blir mkt härligare och fyllt med spännande upplevelser då=)

För övrigt är det nästan inget jag fått ångra hittills=)

Allt fixat!

Nu är allt fixat! Tagit in mina filtar, kuddar, madrasser och allt. Diskat och fixat. Har bara två torktumlingar kvar. Vågar inte slänga in den sista tvätten för kommer somna ifrån den är jag rädd, hehe.
Men nu har jag bara en tvätt kvar och det är väldigt många mindre än vad jag hade när jag startade idag=)
Jag har helt klart förtjänat en guldstjärna=)

När allt är klart ska jag bädda min säng med nya fräscha lakan och påslakan. Top Notch=)





Got to get!

Tycker den här låten är bra, enkelt o greit;)
Har den på någon skiva jag och josse brände för två somrar sedan. Bara massa euro-techno och sån här typ av musik. Det är så enkelt och härligt ytligt att man bara blir på toppen humör av det=)



I am what I am and Im playing my game=)



Ko lukt i grönsåpan?

Är inte klar än=( och jag är helt slut redan. Jag fattar ingenting! Trött har jag varit hela tiden, men jag är helt slut nu verkligen. Skulle kunna däcka i soffan alltså!
Och så mår jag dåligt så fort jag äter något. Men jag äter såklart ändå. Men fyy vad jobbigt det är! Inte kul, iiiinte kuuul! Tror jag ska spy vid varje tugga jag tar! 

Pluss att det luktar ko här! Hur i hela fridens dagar då! Jag har ju städat ju. Är det kolukt i Grumme Grönsåpa nu för tiden? Anyone who knows?

Ha det gott nu!


Så svårt!!

Det är så svårt att slänga saker man använt tycker jag! Skor jag inte ens haft kan jag lätt skänka, men ett plagg jag använt går nästan inte!
Beror väl på att jag har minnen till plagget, eller till saken.




Dessa har jag inte ens använt! Men det är ändå svårt att ge dom till Frälsnings Armen...
Får se hur jag gör. De är ju bara helt perfekta i sin form och med plattån! Så jag kanske behåller dem;)



Gynning pluss Silvestdet blir??


Tänkte på detta när jag kollade på Norska Holywoddfruar...


Blandar man Viktoria Silvstedt med Carolina gynning får man:

Anoinette Kristensen som är med i Norksa Hollywoodfruar


Carolina





Viktoria

Victoria Silvstedt Pics



Antoinette


Gjort och har kvar


Tvätta all tvätt - hälften kvar

Damsuga - klart

Torka golv - aldrig i livet är helt slut nu

Ta bort vinterkläderna ur garderoben - aldrig i livet orkar inte

Ta bort vinterkläder på klädhängaren - klart

Lägga ut alla kuddar, madrasser, filtar och täcken på vädring - klart, ska bara ta in dem igen

Städa kylskåpet - to do

Dessutom har jag städat "sop och grytskåpet". Det låter superäckligt men jag har inte så mkt plats hos mej så de får vara i samma skåp. Tyvärr. Men det är avskilt så det går ingen nöd på mig, I promise!

Jag har även städat hallen och torkat golvet där. Jag skulle aldrig vara en house wife!!!


Senare idag ska jag ta en promenad och köpa lite mat. Pluss göra mina naglar, duscha och diska. 
Take care!

Kärlek, gemenskap, tillit, respekt

Kärlek gemenskap, tillit och respekt tycker jag är ord som alla ska finnas i ett förhållande. Från båda håll. Annars blir det en obalans=)
Ibland kanske man behöver jobba lite på något, men det är viktigt att alla ingredienser finns där från början. Annars är det ingen bra match och då finns det absolut en annan man matchar med. 

Välj kärlek, välj lycka. Det är du värd!

Låt våren komma in

Det är vårstädning på gång.

Idag ska jag:

Tvätta all tvätt - har hur mkt som helst verkligen

Damsuga

Torka golv

Ta bort vinterkläderna ur garderoben och på klädhängaren

Lägga ut alla kuddar, madrasser, filtar och täcken på vädring.

Städa kylskåpet


Sen kommer det bli fiiiiint här!
Har redan städat heeela duschen, skrubbat allt som fans, och torkat av alla ytor så inget damm finns kvar. Duktigt va? Men någon gång måste det göras.

12 timmars sömn och fortfarande trött!!!

Jag sov från elva inatt till elva idag. Och det är inte så att jag är pigg heller. Jag skulle kunna ramla ihop så fort någon petade på mig!! Beror säkert på att kroppen fortfarande återhämtar sig kan jag tro. Kanske ändå ska försöka ta mig till någon hälsokost och få någon bra liten ört eller något som kan hjälpa mig lite på traven?

Är i alla fall bättre idag än igår. Det känner jag i hela kroppen. Så framåt går det.
Då kanske jag hade hälften av min gamla energi i 1,5 timme eller så. Inte mer. Men jobbade på så gott jag kunde. Tur att ingen petade mig i magen som sagt;)

Nu blir det frukost med massa frukt och grönsaker. Mums!

Ljudlöst och mörkt

Det är för ovanlighetens skull tyst i huset jag bor i. Både sonen och pappan är borta på olika håll och annars väsnas det ganska mycket, t.ex från deras bio-rum. Men idag är det tysst. Största möjliga tystnad, and i like it!

För när jag sover vill jag ha det tyst och mörkt. Så mycket som mjöligt av dessa två. Så nu ska jag lägga mig i lådan och njuta!

Sov så gott nu!

Nu blir det...

Nu blir det......
Paradise Hotel=)

Har faktiskt inte sett det sedan i torsdags. Ooops, ja det går ju bara måndag till torsdag=p



Jude Law bor i Oslo?





Bor denna man i Oslo för tillfället?
Nja, tror inte det, men såg en i stan som var sjuuukt lik honom!
Det ni tjejer=) Och denna Oslo-bo är säkert mkt bättre än Jude. 
I promise!?

Sparris ggr 2

Sparris!! Å denna ädla grönsak, eller vad det nu är. Sjukt gott är det i alla fall! Passade på att köpa lite när ICA hade 40% på grönsaker. För annars är det en kostbar råvara...
Sitter och avnjuter topparna nu. Har bara stekt dem i lite smör, saltat och pepprat och mums in i munnen=)

Sedan komme rhuvudrätten. Omelett med sparris i, pluss sparrisstuvning. Sparris all in, I know=) Första gången jag smakade detta var i skåne hos min mormors bror och hans fru för några sommar sedan.
Vi hälsade på dme vid havet, älskar kusten på Österlen!
Förövrigt första gången jag tyckte omelett var gott. 
På kvällen avnjöt vi en väldigt skånsk kvällsmat. med både varma och kalla rätter och i flera sorter, som en mini buffè. ( de jag känner har det så i alla fall)

Hur som helst stog denna ljuvliga rätt på bordet och jag är glad att jag smakade för det var sanslöst gott!




"Nothing`s gonna stop us from running to you now!

Godagens godagens=)
Tänkte ta upp ett band jag älskar i lika som bär idag. ( Kommer köra denna kategori en gång i veckan tror jag. men har fått lite dille på det sen jag kom på det,haha så nu har jag kört 3 dagar i rad.)


Bandet för dagen heter Fibes Oh Fibes. Kan inte låta bli att älska sångarens röst. och visste ni att en i bandet jobbat/jobbar? som lärare på Birger Sjöberggymnasiet i Vänersborg?
I alla fall, deras duett med Kim Wilde, är väldigt lik en annan låt tycker jag. Nämligen:
Nothings gonna stop us now, med Starship.
De har helt klart samma känsla och stil i sina låtar. Kan nog tänkas det varit ett litet medvetet val? Just det men känslan menar jag...







Nåå, vad tycker ni? Likt va?=)

Flower energy

God morgon på er! Hoppas ni sovit gott. Själv vakmnade jag upp och är heeelt slut. Vet inte vad det är med mig. Men antar att det är "sviter" efter sjukdomen. Är ledig imorgon vilket passar bra så jag kan få tid att verkligen komma på fötter igen! Annars får jag kankse gå till en läkare för att se så jag inte har någon brist på något. Brist på energi vet jag att jag har för tillfället. Men det jobbar jag på. Sitter här och äter blåbär, kiwi, gurka, ananas och ska snart koka lite gröt! Kors i allsin dar!














De två gånger jag haft blommor hemma hos mej har det varit de som Björn köpt. Eller så har jag haft basilika i kruka, om det räknas. Egentligen är jag bra på växter, men vet inte var de ska få plats. Fick de här av Björn i lördags i alla fall=)





Enter DoubleNature Man

Eftersom Metallica varit i Oslo i veckan tänkte jag ta upp en låt med dem i "Lika som bär".( Som ju är min nya kategori.)
Det är Enter Sandman jag tänkte på. Låten som den liknar, i varje fall i  introt, är Double Nature och är gjord av Mustasch. Det var det första jag tänkte på när introt till Double Nature började spelas att den lät väldigt mycket som Enter Sandman.
Don`t u think?









Jag gillar Double Nature bäst=) Perfekt låt när man egentligen inte har mer kraft kvar att träna, men ändå vill krama ur sig det allra sista=) Då sätter jag på denna och spurtar som en galning. Wiee hooo!


Visste ni föresten att Metallica varit i Noreg hela 16 gånger? Och i veckan var de här ytterligare två dagar. Ulrich kanske gillar sina grannar så att säga=) Danska trummisen i bandet alltså. Lars Ulrich.

Have a great evening now everyone!

Grannens hund

Tur jag har grannens hund att mysa lite med när Björn har gått. 
Hundar är så härliga verkligen! Ååå, jag vill ha en mops nuuuuu=)



hade varit ännu bättre om grannens hund var en mops;) men gillar Maja verkligen, som hunden heter.

Semester, vart, vad, hur?

Det är svårt när det finns så mkt att välja mellan.
Brasilien, Vänern runt på rollerblades, Gå så långt jag kan på min sememstertid, hoppa fallskärm varje dag, sola mig suuperbrun på Gran Canaria? Hyra en bil och bila runt i Europa?


Jag säger såhär. Så länge jag har semster så=)
Tar det närmare, är ju trots allt inte augusti förrän om några månader än så länge.


Alla borde ha en egen Claes!

Varför ska det va så svårt att fixa till min blogg för! Kollar runt på olika sidor med beskrivningar. Testar men antingen händer inget, eller blir allt en enda röra. Trots att man gör precis som det står. Fast tydligen inte.. Precis som på datakunskapen i gymnasiet. Då tyckte jag att jag gjorde exakt likadant som Claes, som läraren hette, ändå blev det inte som det skulle. Och när han kom och visade var det så självklart vad jag hade gjort fel. Synd jag inte har en Claes här nu!!

Alla som bloggar borde få en egen Claes eller liknande tycker jag=)
Vi bestämmer det nu=) Och så är det!

Lite tomhet i tillvaron nu

Nu har jag lämnad av Björn på stationen. vad tomt det blev!! Tror faktiskt jag blev frisk mycket snabbare med honom i närheten. Är så glad att han hälsade på även om jag inte mådde så bra. Det är inte många som skulle göra det faktiskt!

Emmeline gjorde det sist och det var underbart att någon kom och hjälpte mej med lite saker. Det infinner sig en viss hjälplöshet när jag är sjuk måste jag säga. Man orkar ju inget och minsta lilla sak blir suuuperjobbig. 

Fattar inte att jag faktiskt har legat och spytt konstant i ca ett dygn. Hade jag varit Tiffany i Hipp Hipp, hon som ska bli "känd o smaol", ni vet? Då hade jag bara behövt jobba på att bli känd numera, hehe;) Typ.

Ha det toppen nu ikväll! Själv ska jag fundera på vad jag ska göra på min semester. Semester, hur underbart är inte det ordet? Blir första gången jag ska ha det i mitt liv=) Nice!! Ja, om ni inte räknar min resa då, men den hade jag ju jobbat in kan man säga och den var då inte betald heller.



Pannkakor enbart på vatten?!?

Katarina: 
- Visste du att man kan göra pannkakor bara på vatten?

Björn:
- ?!? Va? Inte enbart eller hur?;)

Katarina:
- JO, på bara vatten! det är sant! Jag har gjort det=)

Björn:
- Ja, men inte enbart på vatten, eller hur;)

Katarina:
- Jaa, ja. Men jag menar ju vatten istället  för mjölk.

Jag måste helt enkelt bli bättre på att berätta vad jag pratar om. Och inte utelämna de viktigaste detaljerna=)

Lika eller samplade?

Har en låt jag älskade introt på när jag var liten. Bette davis eyes heter den. Sen upptäckte jag, många år senare, en låt som är väldigt lik. In my arms heter den. Mylo har gjort den senare och Kim Carnes originalet. Frågar ni mej är det helt klart en sampling. och inte att personen stulit fårn låten. What do u think? 

Original: Kim Carnes ( Gick ej att embeda videon så ni får ett montage med låten istället)








Sampling: In my arms


Jag har fått besök=)

Jag har fått besök. Även fast jag inte är helt på topp. Men nu kommer jag säkert bli bättre snabbare=) Är man med de man tycker om blir man gladare och lyckligare och de får en på bra humör. Då glömmer man bort att man mår dåligt och blir säkert frisk snabbare tror jag=)

Klem klem och kos til alle lesere ;)

Gulrot?? Why???

En ska jag kom att tänka på.
Varför heter morot Gulrot på norska?
Den är ju orange!!!




Det SKULLE bli kalas...

Ikväll skulle det bli kalas med jobbet egentligen. Vet att det hade blivit en AMAZING kväll. Men, ja det går ju inte för sig längre=( vad är väl en bal på slottet. den kan ju vara både tråkig, dötrist och tråkig och,... alldeles underbar=)
Hoppas jag kan ta igen det nästa helg dock;) 

Gonna miss my lovely colleagues tonight! Hoppas ni får en underbar kväll allihop=)

Delorean

Har en ny grupp jag älskar! Delorean heter de. Ett band som hållit på sen 2000, De är från Spanien och gör alternativ dance musik.  Helt i min smak i alla fall! De har turnerat med svenska grupperna jj och Miike Snow också. Vilka även de är helt i min smak=)
Lyssna och njut=)










Sovit 33 av 39 timmar!!

Sen jag kom hem i förrgår klockan 6 på kvällen har jag sovit 33 av 39 timmar!! Har nog aldrig sovit så mycket i hela mitt liv ska jag säga. Men någon gång ska jag väl testa på detta också.

Är så glad att jag inte spyr längre. För nu när jag kan äta lite kommer det gå framåt med stormsteg gissar jag på=)
Hört med min faster som är sjuksköterska om vad som är bra att äta när man inte mår bra. Hon sa såhär:

- Koksaltlösning, te med honung/socker, lite coca cola, vitt bröd, blåbär.

Detta ska tydligen hjälpa och det tycker jag helt klart det har gjort. Vet ni, jag har inte kunnat dricka vatten ens för att det varit "för hårt". Så då var det bra med koksaltlösningen för den fick jag behålla för det mesta.
Sen var det bra att smyga in lite sockerkalorier för att de löser upp sig i vätska och då får jag i mig lite näring i alla fall. Så lite som jag ätit oroar jag mig inte det minsta över vad jag stoppar i mig, så länge det kan finnas kvar i kroppen.

Hoppas alla haft en toppenkväll igår!!
Klem

Härligt!

Man måste ta tillfällena när de kommer. Bara hoppa på saker och göra det helhjärtat. Då kommer man få uppleva mycket kul vill jag lova=) Go all in=)

Som med cd-spelaren i Cairns t.ex. Vi kunde ju valt att vara tråkiga och gå förbi, men vi grep chansen och dansad e och var barnsliga och lyckliga=)
Vi är menade att vara lyckliga tror jag=)

Övergiven cd-spelare

När jag och Josse var i Cairns hittade vi plötsligt en övergiven cd-spelare mitt på gatan. Vi kunde inte låta bli att dansa lite,haha. Josse tyckte även att vi skulle ta med den, men jag kunde inte med det. Dock knyckte jag cd-skivan som satt i för att ha ett minne,hehe.

Enjoy!







Bättre!

Idag har jag sovit, sovit, sovit och sovit och druckit koksaltlösning och te. Har inte vågat äta något men nu tar jag en smörgås av vitt bröd med honung och blåbär till.  Sov från tre till tio vilket behövdes. Är fortfarande döstrött men har inre spytt något mer. Yes!!

Måste ha en superkropp när det i princip är över på ett dygn med sjukdomen=) Thank god for that!

Kollade på Bella och Tyra show innan jag somnade. Då fick jag veta att för att kunna få en stor blogg med många läsare måste man i princip vara provocerande till en viss grad. Annars tycker typ ingen det är intressant. Ta Kissie t.e.x. Hon är ju väldigt provocerande i sin blogg och även nr ett på listan över läsare.


Jag är ju värsta mesen i jämförelse. Men så är jag ju en person som vill sprida lycka i livet och inte tvärt om. Spelar ingen roll för mig om min blogg blir stor eller inte, för jag har inget behov av att bli känd. Är kul om jag kan inspirera någon till ett härligt liv, thats all=) Hade ingen alls läst min blogg hade jag dock inte fortsatt skriva i den. Då är det ingen mening liksom.
För jag själv vet ju vad som händer i mitt eget liv och behöver inte ha det på papper=)

Ha en toppenkväll nu alla=)





Status uppdatering

Läs inte detta om du är känslig


Jag har sen sista blogginlägget:

Spytt i ett dygn, från fem igår eftermiddags till fem imorse.

Vaknade med 39 graders feber.

Trodde det var matförgiftning men tydligen inte.

Och det värsta av allt var att jag spydde på bussen. 1/3 påse full. Blääää!




Ååå vad jag önskar att jag var frisk. Har längtat efter att träffa Björn i två veckor och nu kan vi inte ses längre=( 
Ser ut som ett totalt vrak gör jag också. Vimmlar omkring och välter ut massa saker, har ingen balans och gråter för att allt är så jobbigt. Det är precis nu jag behöver någon som tar hand om mig. 
Som lagar mat, kokar te och fixar. För när jag gör det blir det inte bra. Välte ut allt te, aj aj aj. Tappade yogurten i golvet o.s.v. Bläää! Sen ser jag knapt bokstäverna på skärmen heller...


Ska ta och hypnotisera mig nu, jag blir friskare och friskare för varje timma...

Frukost

Mums! Nu ska jag äta lite snabb frukost. Det mesta är gult och grönt som ni ser. Men jag älskar frukt och gurka=)



Ja, det blir inte bara frukt då, men hur kul är det att se en bild på en skål flingor =p

Ha en härlig dag nu!

Spelning i Melbourne

Önskar jag var i Australien nu=) Sista stoppet var Melbourne där jag mötte upp en kompis, Patrick, vi lärt känna i Cairns. Tur det för Turturduvorna Josse och Chriss var mest för sig själva, hehe. But I don`t mind. Min näst sista dag i Melbourne drog jag med Patrick ut och vi hamnade på en konsert med en väldigt karismatisk sångerska. Take a look=)





Vårdag med Anna

Efter jobbet skulle jag träffa Anna. Först gick till coh från jobbet ett antal gånger.. Först slutade jag, Gick till Ica. Gick till jobbet för att lämna all frukt jag köpt på ICA. Gick till Bryggan en stund. Gick till jobbet för att hämta sakerna. Gick mot T-banan. Glömde nycklarna. Tillbaka till jobbet för att hämta nycklarna. Mot tunnelbanan igen.

Sen äntligen fick jag träffa Anna=) Vi letade converse skor på Majorstuen. Hittade dem tillslut. Men innan dess hoppade jag in på Pink Chili för att se om maja var på jobb. det var hon, yay=) Så kul när man springer på folk sådär=) Träffad en av våra väktare också, mitt på gatan. Helt plötsligt bara träffar man två stycken där man annars aldrig brukar gå ens. Kul!


Sen var jag och Anna heeelt slut så vi gick, var tror ni? Jo, mot mitt jobb och bryggan;) La våra grejor på lunchrummet och satte oss vid bryggan längst ut mot havet för att ta lite kort och äta en glass. Mums! 




















Älskar detta kort!! Så fint på Anna med ljuset och så. Ser ut som att det är hon som strålar=)


Har verkligen haft en toppeneftermiddag!!

Lunch på bryggan

Såå härligt idag har det varit! Har varit på topp hela dagen och varit uberlycklig=)
Var inte alls trött idag trots mindre sömn än igår. Men det var kvalitet på den jag fick, haha.
Jobbade på med varorna på lagret och sen när jag gick ut för att öppna butiken hade jag bara massa trevliga kunder och vakter som var där. Ännu bättre=)
idag hade vem som helst kunnat säga avd som helst och jag skulle inte bry mig. Härligt!

Fick mig lite sol på lunchen också. satte mig på bryggan och njöt av min goda mat och vädret. Nice!



Här sitter jag på bryggan och gottar mig=)







Mums! Min goda gryta.




det är inte lätt att ta en bra bild med massa sol överallt, det säger jag dej=)
Ser väldigt pillermarisk ut här.hehe. och full.





Väldigt nice eller hur? Är glad att jag jobbar på Aker Brygge för det är så skönt att kunna va vid havet på rasterna. Pluss att havet är det första jag ser innan och efter jobbet. Älskar havet!



Bäst idag

Bäst idag var Tonjes kommentar till mej om att hon blir glad av mitt sällskap. Kommer ej ihåg exakt men något sånt var det i alla fall. Made my day!





Glaskrossaren

Nu har jag krossat alla glas jag har utom ett och det ska inte krossas för det har jag fått av Josefin på alla hjärtans dag för två år sen=)
Har gått sönder hela tre glas idag, vilket var alla utom Josses då. Ja hopp! Så kan det gå när man är morgontrött, eftermiddagstrött och kvällspigg? Eller? Ja, tydligen..




Mina fina glas=(


Fast det betyder väl lycka på judiska bröllop att krossa glas?=)
Kanske är något positivt? 
fast troligtvis betyder det inget alls.
Ha det toppen nu!

Frissyr




Ska jag skaffa en sån här lugg måntro? Lite cool, lite rockabilly nästan,haha.



Dirty girl going in the shower, hot girl coming out;)

Nu ska jag in till duschen och snygga till mig. Tackar gudarna för att dryshampoo är uppfunnet. (När jag säger shampoo tänker jag genast på poo. För det stavas väl med två o båda ord? Oavsett är det det jag tänker på varje gång jag säger det eller skriver det. Vilket inte passar så bra in med att tvätta håret;)

I alla fall..Hade inte dryshampoo funnits hade mitt hår inte varit det minsta fräsch idag, men så är nu fallet. Fast en riktig dusch är alltid bäst. Så "dirty girl going into the shower, hot girl comming out";)
Lite dubbel betydelse på den men det får ni stå ut med alla gorgeous=)






Seeeeg!

Tycker att när man köpt en dator för 4500 kr så ska den funka. Men. den är myyyket segare än min gamla dator som när jag jämförde skulle vara massa sämre än den jag nu köpt. Är riktigt irriterad. kunde haft de pengarna till något annat...På Siba sa det såklart att denna datorn var jääättebra. Fuck them I say!

Det går knappt att komma in på internet. Det går inte att se youtubeklipp och Paradise Hotell vill den inte ens gå in på. Så segt är det!! Och ljudet hörs knappt och när det väl hörs något pip så knastrar det som innan man playar en lp-skiva. Låter det som det ska tycker ni?

What sholud I do?

Äntligen hemma

Har varit en bra dag fast jag varit trött=) Stått bak på lagret mestaparten av dagen vilket varit skönt som omväxling. Kan vara skönt att slippa vara så positiv hela tiden fastän man kanske inre alltid är det. Alla har ju sina dagar.Men eftersom jag är ett proffs låter jag det inte gå ut över kunderna, i möjligaste mån. Haade det varit någon som dött hade det varit helt annorlunda liksom.

Är underbart skönt här idag och känner mig på topp även fast jag är trött. Har kommit in i det lugna tänket nu. Att dagen kan vara minst lika bra även om jag kommer hem och är för mig själv utan att träna. Idag ska jag nog gå en promenad senare, laga mat och fixa mig. Ser helt sliten ut för hann ju inte duscha igår...
Men först ska jag kolla in om jag kan inta balkongen. 

Ha en härlig eftermiddag nu=)
Massa kramar!

Krossat glas och tidig morgon

Det första jag gjorde idag var att krossa ett glas...hmm. Trött var jag och kunde knappt öppna ögonen.
Ska iväg mot jobbet nu. Hoppas alla får en toppendag! 

När jag kommer hem igen, då ni=)



Over and out

Fick nyss reda på att jag måste ta varor imorgon och ska upp halv sex. så det blir hopp i säng. En halvtimma ledigt mellan hemkomst och sovning i alla fall=)

I had a dream tonight

Hur har jag legat inatt? Eller snarare de senaste två nätterna. Har vaknat upp och sett ut såhär med en hand på min kropp. 




Jag hade världens härligaste dröm inatt! Drömde att jag red barbacka utan tömmar på en vild häst. Jag blev jagad av rövare i skogen men min häst var supersnabb så vi bara flög ifrån dem med vinden i håret. 
Sen drömde jag vidare och vi stannade till i en glänta. Där plockade jag fram en gitarr( vet ej varifrån jag fick den, det som är så underbart med drömmar) och skrev två låtar som blev toppenbra! Synd jag inte kommer ihåg dem nu. Då hade skivbolagen hängt över mig och dregglat;) Vet att en av låtarna hette Bright Sunshine Again. Fint va?=)




Såhär såg det ut i drömmen, fast med mej på ryggen=)



Me like=)

Tycker den här bilden är härlig=)
Vill inte, men känner mig lite deppig idag så kollade lite bilder på när jag är glad. Tänkte att det ska smitta av sig=)

Söndag

Skulle jag sammanfatta min dag idag blir det med orden:
Johanna H, Björn, Naglar, Pizza, Te, Pannkakor, Sovmorgon

Vilken blandning,hehe. Vaknade alltså och gjorde mina goda pannkakor och sen gick jag på vårpromenad ute i solen med Johanna H. Va så kul att se henne och skönt att komma ut lite=)
Åt pizza idag för andra gången i år, gott! Blir väldigt sällan då jag inte har någon ugn men det gör det väldigt gott=)
Sen hängde vi hemma hos henne och bara myste. 

Väl hemma vid sextiden har jag pratat lite med Björn, målat naglar, gjort aniktsmask, ja gjort mej snygg helt enkelt=)



Såhär blev naglarna. 


Nu sitter jag och dricker pepparmyntste och tar det lugnt så jag är laddad igen för en ny arbetsvecka och händelser. Kramar!

The Quiz

The Quiz med Hello Saferide. Uuderbar låt. Är nog många som håller med om att den stämmer väldigt bra=)
En sak som alltid finns i mitt huvud när det gäller kärlek är det att man ska bli älskad för den man är. Man ska inte behöva ändra på sitt sätt att vara. Då är det fel person man är med. Det finns ALLTID någon som älskar dej för den du är och vill vara=)



Behöver nya bröst

Eller neeej, jag menar jag behöver nya bhar!!=) Skrev fel men tänkte att jag tar inte bort rubriken för det var lite kul,haha=)

Har massor av bhar men mina tuttar har blivit för stora för dem. Inte bra! För jag har inga pengar nu.

Making banana pancakes

Gör bananpannkakor nu=) Mums! Ska riktigt njuta av dem och sen blir det promenad=) Så det regnar inte som i låten;)



Inte sjuk, inte bakis, men något annat...

Jaa! Vaknade halv ett och jag är inte sjuk och inte bakis=) Nöjd! dock väldigt trött!
Ska ta en promenad med Johanna H om ett tag. Skönt att komma ut i solen lite, den strålar utanför mitt fönster=)

Igår fick min kropp en chock när jag kom hem, typ som att den gav vika för all stress och press jag har på mig själv. Har inte tänkt över det men den har varit väldigt hög från mars till nu. Glad att jag hade Björn som ställde upp för mig när jag behövde det! Kom hem och så hände en sak som fick bägaren att rinna över helt enkelt. Efter det höll jag på att svimma för jag kunde inte andas och sen låg jag och skakade och kunde inte slappna av. Först fattade jag ingenting. Jag är vanligtvis inte den som reagerar på småsaker så var konstigt att jag gjorde det nu.

Sen frågade Björn om jag hade varit mycket stressade det sista och det kunde jag inte komma på. Fast efter ett tag insåg jag att jag haft väldigt mycket press på mig själv den sista tiden. Svårt att erkänna det. Man vill ju vara glad och positiv och se bra ut. Och ibland kan jag få in beteendemönster som inte är så bra för mig då.
Jag tar och gör för mycket saker och tränar för mycket helt enkelt. Och så kommer det in dåliga matvanor för att jag inte hinner äta och laga mat. Kanske t.o.m glömmer bort att äta.

Märker det inte när man är inne i det.
Har inte ens tänkt över mitt beteende. Jag har knappt suttit still en sekund. När jag väl varit hemma har jag gått powerwalks hela denna veckan t.ex. Och inte slappnat av alls. Har haft fullt upp hela tiden med olika saker. 

Härifrån ska jag ta det lite mer piano, det är min plan. Det blir en lugn helg den kommande veckan. Ingen Casiokids spelning och ingen fest heller tror jag. Fast vi ska egentligen ha jobbfest med alla mina härliga kollegor...Men för min egen skull kanske jag behöver bara ta det lugnt så jag inte klappar ihop när jag väl sätter mig ner i soffan.

Lipzy



One Shoulder Grecian Dress
lipzy.co.uk

Den här klänningen vill jag ha=)

När jag var i England fastnade jag verkligen för ett märke som heter Lipzy. De gör de finaste partyklänningarna verkligen! Några finns att köpa på nelly.com men då kostar det mycket mer än om man beställer från deras hemsida. Den här klänningen skulle kosta 580kr pluss 80 kr i frakt för mig så hoppas den finns kvar till min nästa lön=)


Måste bli bättre

Jag måste bli bättre på att ta det lugnt och inte stressa runt hela tiden för att hinna med allt. Har kört på i 100km/h länge nu och bara pressat mig till massa saker. Fast det är ju det att det finns så mycket kul saker att göra. Men nu ska jag ta det väldigt lugnt nästa vecka märker jag. Annars kommer det inte sluta så bra...

När jag tänker efter har jag i princip stressat för att hinna ta det lugnt och när jag väl tagit det lugnt har jag inte kunnat slappna av för att jag varit så mycket uppe i varv.
Nej, jag måste sakta ner ett par hack, annars kommer det inte sluta bra det här.

Tur jag kom på det i tid=)

Men..

Jag hade i alla fall en härligt förfest med Johanna K, Fia, Carly och hennes vän. Känns bara så onödigt att lägga ut 400 kr på en utekväll som bara blev en dålig drink förfrysning och taxi hem... Blää! Skulle inte förvåna mig om jag blir bakis imorgon pga de äckliga drinken ohc förkyld p.g.a kylan. Kronan på verket isf får jag säga.
Men nu har jag lärt mig. Bara förfester och konserter för mig hädanefter.
Så vad ska jag hitta på nu? Diska kanske? Wiehoo!

Aldrig mer!!

Aldrig mer att jag går ut i Oslo. Jag säger bara det.

158 stycken=)

Har 158 unika läsare till min blogg nu=) För mig är det mycket faktiskt. 
Använder mig sen förra fredagen av ett program som analyserar trafiken på min blogg. Och är alltså på detta vis jag har lite koll på vart min blogg blir läst någonstans i världen=) Hur ofta den blir läst o.s.v.

158 olika människor alltså=) Wiee
Klem

Sol, brud och presskonferens

Det är sol och alla är glada i Oslo idag! Verkar som de flesta har övergett sina hus och krupit fram i solen istället. och det känns som om de flesta har hängt på Aker Brygge idag. haft fullt upp med skoförsäljning och har haft en toppendag på jobbet!

Fick bara lite dåligt samvete när jag gick klockan fyra för det var en del folk kvar i butiken då..Hoppas det gick bra för kollegorna! De had ekolla på läget då, annars had ejga inte gått. Men är så svårt att veta hur det kommer bli och man vill ju inte lämna någon i sticket.


På jobbet kom det en som skulle gifta sig och hade glömt sina skor=) Världens härligaste person ,man såg hur hela hon lyste av lycka. Det var den underbaraste händelsen på länge! Det är inte ofta man ser folk stråla som hon gjorde.

Vad har hänt mer på jobbet... Jo, jag har haft hand om någon Norsk person som kanske var lite känd, jag vet inte. Hon skulle i alla fall plåtas för en tidning I VÅRA SKOR och ha presskonferens i dem också. Kul att hon valde våran butik.

Pumps
Hon valde dessa för hennes klädrådgivare/stylist tyckte hon skulle ha något med mycket färg.
Riktigt snygga på alltså!


Nu ska jag ta och luta mig tillbaka., samla nya krafter och snygga till mig.
ha en toppenkväll alla!




Ser ni, det har börjat växa ut ett horn i pannan på mig!!




Bussdrama

När jag efter en hektiskt härlig dag var påväg hem från jobbet trodde jag att jag skulle få slappna av och njuta av solen påväg hem. istället hamnade jag mitt i ett bussdrama. Bussen jag åkte med började lukta bränt, chauffören stannar och skriker:
- Ta er ut härifrån!

Uppstår ett mindre kaos i bussen men alla tar sig ut väldigt smidigt om jag får säga. Sen får vi stå och vänta på att vi ska få en ny buss. Vi får aldrig veta vad som var fel, men något var det för chauffören såg livrädd ut!

Men som sagt, jag sitter här hemma nu och ska slappna av lite innan det blir FEST!!! Tjoho!




Påskmust

Godmorgon gormorgon! Sitter här och bloggar framför datorn med min frukost för dagen som sällskap. Och det är INTE kaffe i muggen. Skulle aldrig slänga i mig sån skit, det är påskmust såklart. Väldigt nyttigt att ta en slurk på morgonkvisten har jag läst! Det är sant. det ska få dej att prestera bättre! Eller?;)






Dire Straits från Tyskland?

Jag har en sak att bekänna. Från det att jag var liten och fram till jag var 20 år trodde jag att Dire Straits var från Tyskland.
Men det upplyste mig en person om att : -Nä serru så är det inte!!

Tycker namnet låter Uber tysk!!!

Kul ändå att jag gått och trott detta nästan hela mitt levda liv. När jag var lite älskade jag Dire Straits gitarrsolon btw och Mark Knopfler, som ju är med i bandet och INTE är från Tyskland;)


I just felt like being gorgeous;)

Tog lite kort påväg till jobbet.
















Lunch med Carina

Idag kom Carina från Göteborg och skulle se på en lägenhet. Då passade vi på att ses en snabbis på min lunch.Önskar vi hade setts mer men får hålla mig till tåls till i Maj. ÅÅÅ, det var så härligt. Vi satte oss på bryggan med utsikt över havet ( pluss en hel mansröv) och avnjöt våra lucher pluss årets första glass=)

Det där med asset till mannen fattar jag inte. Han såg väldigt bra ut utöver detta snedsteg så fattar inte vad han höll på med. Han visade ju allt liksom. Känner han inte att vinden drar där bak? Eller har han en passion för denna perversitet, att visa sin bakdel public?

Men åå, vad kul det var att se Carina! Så glad över att kunna ses mer snart=)




Vet vad som väntar...

Japp, imorgon vet ajg vad som väntar. En fullsmockad butik. Som motsats till idag som var min "snygg dag" ( till att börja med, sen rann sminket iväg,haha) ska jag bara ha det enkelt imorgon. Jag ska ta min surfklänning tror jag. Då kan jag ha vilka skor som helst till och kan ränna fram och tillbaka som en pil. Funktion före fashion imorgon alltså.
Fats egentligen gillar jag att klä upp mig på helgerna.. Vi får se vad jag bestämmer mig för=)

En dubbel

Idag på jobbet har vi gjort vårt allra bästa allihop. Vi har jobbat ihop över dubbel budget!! Det har verkligen kryllat av folk hela tiden i butiken från tolv på dagen till stängning klockan åtta.

Är helt överspänd nu för att vi inte kunnat slappna av något förut. Så sitter här och är "superuppe" i varv. Men nu ska det varvas ner. Ska upp redan sju imorgon och öppna butiken och måste ta igen mig lite nu,haha.
Så himla kul att det gick så bra för oss idag! Hoppas vi kan uppnå samma resultat imorgon.

Imorgon ska jag btw ut och festa med Johanna k och hennes systerdotter. Jaaa! Ser fram emot det massor eftersom det bara blev en utgång förra helgen och jag ville ha två=)


Rekommenderat

Jag rekommenderar alla att köpa en filt. Man kan bli varm av den, man kan ha picnic på den, sola på den o.s.v Men det bästa av allt är att den snabbt täcker över sånt du inte vill se. Det är mitt största användningsområde för filten. Perfekt när man inte orkar städa. Lägg allt i en klump och släng filten över=)

Vips är alla dina bekymmer som bortblåsta;)?

Natt karavan
filtar.se

Undrar vad som döljer sig under den här filten!!


Morgen

Tänkte på när jag var på hotell i tyskland, när man gick iväg till frukost och i matsalen så sa alla "Morgen" till en.
Trevligt men kändes lite jobbigt att tidigt på morgonen behöva säga det till alla man stötte på.

Inatt har jag drömt massa knäppt. Bland annat att jag simmade med sjölejon i en isvak för att senare helt plötsligt vara på min balkong och sola i burka? What??? Vad betyer det? Att jag är en kall person som inte vågar visa mitt sanna jag? Tror knappast det i alla fall.

Hade superkul hos Johanna K igår! Va så kul att träffa henne. Blir glad i hennes sälskap. Tyvär kan det hända jag var väldigt trött men med "riktiga" vänner kan man ses ändå=) Det är dem man inte behöver hitta på saker med hela tiden, utan istället kan man visa alla sidor och bara chilla också.

Massa kramar och "Morgen" på er alla. Nu har mitt organiska grönte kokat klart så ska hälla upp en kopp på en gång.



Kort på mej och goa vänner i Karlstad.
Det är som bratsen när de alla "flyttar" efter det som händer i Båstad, St Tropee och Gotland på sommaren. Vi bor alla i Oslo egentligen men åkte till Karlstad allihop i påsk. The place to be at easter?*


Snö

Jag har en låt jag tycker är gryymt mäktig. Är Laleh som gör den, Snö heter låten. Den gjordes med Göteborgs symfoniorkester tror jag och är ledmotiv till en av Arnfilmerna. Gillar resultatet väldigt mycket!

För att få den ultimata upplevelsen av låten borde du göra följande:

Alternativ 1:
Inomhus

Släck alla lampor så det blir mörkt. Mörkret är viktigt för att få en intensiv upplevelse av låten. Sen rekommenderar jag att du lyssnar i hörlurar för att få med alla ljud. Om du inte har en stereo med top notch kvalitet förstås.

Alternativ 2:
Utomhus

Stå med himlen som tak och stjärnorna lysandes över ditt huvud. Sätt igång låten och njut.


Alternativ 3:
Utomhus på sommaren i dagsljus

Ta av dej skorna, känn gräset mellan tårna, tryck play på din spelare och dansa efter musiken som du känner för just då.

Jag har testat alla alternativ,haha.

Hittar inte originalvideon men låten är ju det viktigaste som sagt=) Med denna låt säger jag god natt.


Full mobil

Johanna om Katarinas mobil:

Mobil:
- tuut tuut

Johanna:
- Oj, vilken spännande signal!

Katarina:
-Det är för att den är full.

Johanna:
- Full?

Katarina:
- Full med sms alltså;)

Carrie i satc härmas banne mej!!

Är hos Johanna K och myser. Jag har virat in mig i både sjal och en kofta för det är kallt hos henne, t.o.m jag tycker det som annars brukar ha det svalt hos mej också.

Kollade på Sex and the city och gissa om de härmade oss i det avsnittet vi såg!
Vi pratade om en sak och så började Miranda och Carrie snacka om det efteråt! Och sen pratade vi om något annat- Efter det var det en scen när tjejerna sitter och äter frukost på en restaurang på söndagarna. Gissa vad de gjorde? Jo de började härma oss och ta upp samma ämne som vi.

Lever vi i Sex and the City serien idag?

Bara så ni vet kan jag tyvär inte säga vad vi pratade om, det förblir hemligt;)




Så bra det kan bli;) Idag





Ta da`!

Vem skulle inte vilja smaka på den här va? Muums;)

Burköppnerskan

En sak jag aldrig kunnat är att öppna burkar, konservburkar alltså.
Hemma har vi haft en superbra grej att göra det med så har aldrig behövt göra det "manuellt".
Och alltid när jag varit hos någon har den personen fått öppna för att jag ej kan. Eller så har jag köpt burkar med "egenöppning" på. Att man bara behöver dra i en liten grej som sitter på locket ni vet?

Men nu ni! Sedan jag flyttade till Oslo andra omgången har jag lärt mig och kan göra det med både höger och vänster hand=)
Tur det för upptäckte just att annanasburken inte hade "egenöppning" till burken så här ska det tas fram burköppnare!

Tjohoo!

Idag har jag haft en toppen dag och bättre ska det bli=) Ska iväg till Johanna K vid sextiden och mysa. Här i Oslo har vi ett härligt vårregn idag. Mej gör det inget, för jag har ju införskaffat paraply nu. 

På jobbet har jag bara haft massa trevliga kunder, men mitt humör smittar nog av sig tror jag. Kom in flera stycken och tyckte det var så kul att se en glad människa.
Man säljer bättre när man är glad också så det blir ju win win, hehe. Hade jag fått provision hade jag varit rik nu;)
(Fast tycker det är bättre för alla att ha vanlig lön. Blir nog lätt mycket skitsnack och småsurheter om det är provison per person i en butik. Fast samtidigt är det kul att få sin insats belönad.. Dagens dilemma? Tja, nog om det.)

För tillfället står jag i "köket" och lagar mat för dagen och imorgon. Blir en "kyckling och ananas gryta" med quinoa. Tror att det kommer bli gott, det märker jag snart om inte annat.

Ha det toppen nu alla gorgeous!



Me after work

Hej hopp!

Idag är jag utsövd och pigg=) Nice!
Undrar vad jag ska hitta på idag efter jobbet?
Något skoj tror jag allt det får bli. Hoppas alla får en riktigt härlig dag nu!




Mjölken står inte utanför dörren här i Norge inte...
Tycker det är så gulligt att den gör det i England=)

Stop Fidgeting!

De senaste två åren har jag fått två favoritfilmer att s enär jag vill bli på gott humör eller förstärka det.
Pretty Woman och Some like it hot.
En ska jag tänkt på från första gången jag såg filmen för två år sen är att de i Pretty Woman säger stop fidgeting heeela tiden! Why? Hur tänkte den som skrev replikerna?
Eller snarare, varför upptäckte ingen det? Någon, vem som helst. Kanske är meningen att det ska vara så men det känns lite ansträngt liksom.


Nu ska jag sova. Massa kramar.


Wiieee wieee wwwieee

Vitalic kommer till Blå 30 juni! Måste ha biljetter nuuuu=)



Datanörd

Jag är en riktig datanörd och har två datorer igång samtidigt. Det ni;) Har fixat min nya dator nu äntligen. Fredrik kom förbi och hjälpte mig. Efter en timme och många om och men är internet äntligen installerat. Pust och stön, det var en pärs även för en som kan sånt.

Dock har jag märkt att ljudet är rispigt som på en LP skiva. Undrar vad det beror på..hmmm Ska ta en titt på detta.
Men först ska jag hacka mig in på lite sajter.. neee. Det ska jag såklart inte. 

Ha det toppen nu=)

Installation utanför hus

Kom just hem efter att ha gjort en installation utanför Johanna Hs hus. Gick först en PW och sen tog jag det lite lugnare. Tänkte att jag går upp till Johanna H och ser om hon är hemma. det var hon inte så jag gjorde en installation åt henne som överraskning när hon skulle komma hem=) Hon är nog den enda som får se den innan den går sönder tyvär...

Påväg hem från JH stötte jag på en "kinestjej" som jag åker buss med lite då och då. Vet ej vad hon heter...Men superhärlig är hon!

När jag pratat med henne lite och börjat gå iväg nerför stigen igen så vem komme råd om inte Johanna=) Så kul att tärffa på folk sådär=) Älskar!

När jag ändå är igång..

Här kommer en till från Little Dragon. Härligt låt denna oxå. Varsågoda, det är serverat!
Eller:
- Maaaat! Pooojkaaar! Som Karin i Sunes Sommar skulle ha sagt.



Twice

Blev helt hänförd när jag hörde låten. Lyssnat på den om och om igen hela dagen=)
Rösten, enkelheten, fängslar mig.
Rösten passar så bra till instrumenten och klangerna.
Little Dragon heter gruppen - Twice heter låten
Och, min röst passar bra att sjunga den oxå. Vem vet om ni får höra någon dag?

Pictures of my day

Idag har jag varit vaken sen klockan fem, det ni=)
Jobbat från sju till fyra och åkt hemåt i en timme på grund av all trafik. Men jag är superglad ändå=)
Känner mig harmonisk i kroppen. Väldigt skönt!
Håller på att koka lite organiskt, grönt te nu och jag tror nog det blir en slapp dag vidare idag.
Här kommer lite bilder från min dag=)

Har skippat den tjockaste jackan=) Det är vår nu!





Jag har exponerat lite skor idag. Gillar detta bordet, vad tycker ni?












Fint va?



Det har även exponerats i montrarna på centret.
Härligt kreativt med vår/sommarkänslor! Nice!


Eller, nja, jag fångade inte känslan. På detta kortet ser det ut som en brun, vissen hatt.
Jag skyller på fotografen., oops, det var visst jag som tog korten;)
Det var mycket grönare i verkligheten. Medan det nu ser mest brunt ut. Ja,ja.




På väg hem från jobbet.











En trött Katarina som försöker ge er en puss:)



Hoppas alla får en härlig kväll nu!

Godmorgon!

God morgon alla snyggingar=)

Ska iväg till jobbet nu. Hoppas alla sovit gott.  Själv har jag sovit lite mindre bra. Svårt att komma från min goa säng i Sverige och direkt ner i lådan jag har i Norge. Men efter några nätters omställnig går det bra igen=)

Ha det toppen nu!

Tjock eller smal?

Jag har i det senaste gått och undrat: är jag mer åt det tjocka hållet eller åt det smalare?
Vet att jag inte är tjock men jag är inte smal heller. Även om jag inte vill bry mig om ideal gör jag det ibland då och då, som under de senaste två veckorna.

Men nu ni!! Jag kom just att tänka på att jag bryr mig inte längre. Jag är jag och så är det med det =)




Egendesignad bikini

Kollade in en annan bloggs hemsida om att designa en bikini. Kliade i mina kreativa fingrar så kunde inte låta bli att göra en egen design=) Vad tycks? Detta precis en sån typ av bikini jag är på jakt efter! Mums!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Pw it is

Jopp, jag ska banne mig ge mig ut och gå en sväng ändå. Det har jag förtjänat efter att ha suttit i en buss hela dagen. Behöver inte gå upp förrän kvart i sex också. Så det ska jag nog få till=)

Hopp och hej

Så det räcker?


Nu har jag införskaffat en del av dessa hårnålar som alltid försvinner. Tjejer, ni vet vad jag menar eller hur? De bara försvinner och efter någon dag syns inte ett spår av dem. Men nu är jag beredd på fight;)



Gissa vad?

Gissa vad jag har köpt när jag varit i Sverige?


Påskmust såklart=) En hel flaska. Nu ska jag festa till det med ett glas tror jag=)




Back in Oslo

Nu är jag tillbaka i Oslo efter min sköna tid i Sverige. Är lite skönt att komma tillbaka faktiskt. Speciellt med tanke på internet, har varit dåligt med inlägg här, men det varpå grund av det sega internettet.
Så nu är det back to normal och fler uppdateringar=)

Påväg till Norge åkte jag med en busschaufför som lät som han fått i sig alldeles för mycket vodka , och från stan till huset åkte jag med en annan knäppis till bussdriver. Han ville inte släppa av mig om han inte fick tusen kronor, antingen det eller så skulle han ta reda på vart jag bodde. Jag bara sa att det kan du glömma. 
Han stannade som tur var ändå och jag sitter här safe and sound=)

Undrar på om jag ska ta en PW eller om jag bara ska dega lite. Måste sova om ca två timmar så det lutar nog mot "ikke motion". Blir så pigg av att träna och då kommer jag inte kunna sova vid nio. Skulle jag gått upp 8 istället för 5 hade det varit en annan femma. 

Ha det toppen nu alla=)

Jag har 3 familjer

Med åren har jag lyckats få ihop inte mindre än hela tre familjer!
Från mina barnsben har jag haft min egen familj, så att säga. Men den har utökats med tiden.

När jag gick från sjuan och uppåt blev det att man hängde väldigt mycket hemma hos kompisar så vissa av deras föräldrar kändes nästan som ens egna. Speciellt Josses föräldrar som jag känt sen jag var 13 år.På somrarna var vi hos varandra hela tiden, badade och hade kul jag och Josse. Kommer man och går hela tiden hos en familj börjar de strax kännas lite som ens egen faktiskt.
När jag kommer till Sverige på högtider och sånt vill jag gärna hälsa på dem också och inte bara min riktiga familj. Tyvär har jag inte hunnit med det i påsk. Men till sommaren kan de nog räkna med ett besök=)

Sedan har vi min nuvarande pojkväns familj. Är så kul att de inte har något emot mig så att man slipper spänningar i relationer som det annars skulle inneburit när man ändå sågs. Men Björns föräldrar är superhärliga och "tog emot mig med öppna armar". Så skönt att det är så.

Jag tror inte det gör någon skada att ha fler familjer. Det blir bara mer kärlek som sprids och det har ingen dött av, utom Romeo och Julia i och för sig.
Fast de var väl ändå ganska destruktiva i sin kärlek och det är inte jag.

Hoppas alla får en fantastisk dag! Glöm inte bort att leva livet.



Google analytics

Google Analytics är ett riktigt bra program när man vill se vart ens läsare kommer ifrån. Är superkul att kolla in om det kommer folk från nya städer och kollar in ens blogg. Skaffa det om du inte redan har vet jag=)


Egendesignad kjol


Skrev tidigare om en kjol jag sytt till min mamma när jag var ca 6 år. Checka speciellt in sömkonstruktionen, ett äkta hantverk får jag säga! Ja här är det berömda plagget:











Vad tycks?


Trashig

Idag åkte jag och syster in till Mellerud för att köpa godis. Som om det behövs nu i påsk tänker du kanske, men ja tro mig. Här var tomt för godis efter lördagen och då åt jag faktiskt nästan inget. Och det vill jag göra på påsk.

Så tog vi bilen in till "stan". Innan vi gick in i butiken tänkte jag snabbt tanken att: hoppas jag inte springer på någon jag känner nu. För jag såg ju inte klok ut. Jag var dödstrött med påsar under ögonen och fett hår som jag försökt rädda i en knut på huvudet. ( Dock hade jag bra klädsel i alla fall)

Men sen tänkte jag att det får gå, jag vill inte vara så ytlig och ibland ser man mindre bra ut helt enkelt. Det får bli ett litet test för migsjävl att se om jag kan skippa att tänka på det)

Ja, gissa om jag såklart kände hela butiken då. Hehe. Kändes det som åtminstonde. Det gjorde inte så mycket att jag såg sliten ut, men jag orkade verkligen inte vara sådär trevlig som jag normalt är. Jättesynd!
Träffade t.ex Pernilla och Dennis. Pernilla är min gamla bästa vän tillsammans med Josefin under åren då vi gick på högstadiet. Vi hade grymt kul ihop men gled tyvär isär när vi gick på olika gymnasium. Är tråkigt att det ska vara så svårt att hålla kontakten även med en som man verkligen tyckt om såå himla mycket och en som man haft såå kul med. Men ibland räcker inte all vilja i världen till tydligen. Tror det beror lite på att man börjar skämmas för att man inte prioriterat vänskapen man har och får skuldkänslor. Och det är då man inte vågar höra av sig. För hur svårt är det egentligen att skriva ett litet sms iaf då coh då. Inte svårt alls faktiskt! Men som sagt, de där jädrans skuldkänslorna kommer in och förstör.
 
Är glad över att d everkar ha det underbart tillsammans, man får som en sol i magen när man ser att andra är lyckliga tycker jag=)

Älskar Gulletussan!

Älskar verkligen karaktären Gulletussan i Mia och Klara.
Kolla in själva=)





Eclipse


Gray day

Idag är det snöregn och grått. Men passar egentligen ganska bra. Jag ska bara ta det lugnt och sitta och mysa med mitt te idag, framför en film kanske. Helt slut, behöver ladda mina batterier mäker jag.
Jag har inte tråkigt, utan det är bara skönt att vara slö ibland.

Det är allas rätt att få ta det lugnt ibland, eller hur?


Party

Igår blev det ingen fest tyvär. Även om jag var på aprtyhumör. Tråkigt alltså. känner inte så många här där jag kommer ifrån längre och de jag frågade var inte på partyhumör. Det är helt klart Oslo som är min hemstad nu, det är där de flesta vänner bor och då blir det ens hem. 

Men jag miströstar inte. Det har öppnad en ny klubb i Oslo nu. En klubb i min smak verkar det som. Housemusik, snygga lokaler och ett ställe där man ska vara uppklädd. Gillar det! Har helt klart potential, sålänge folk inte är snobbiga och har en attityd. Hoppas att det kommer vara ett avslappnat fancy ställe. Då är det som bäst.
Antagligen ska min vakt jobba där på lördag så då blir det party. Bara säg till om du vill med=)


Powerwalk i vårsol, sen kalas

Idag har jag varit ute och gått med min pappa och minsta syster Annika. Vi tog en powerwalk på 5 km i solen. Såå skönt!


min coola syster och pappa












Efter det har jag varit på kalas för Björn hos hans familj i vänersborgstrakten. Det var riktigt härligt faktiskt. ibland tänker man sig att det är lite stelt på släktkalas, men jag har haft riktigt kul alltså!
Hoppas ni alla får en toppenkväll!


Glad jag bor i Oslo

Jag är verkligen glad att jag bor i Oslo ibland. Speciellt när jag kommer hem och ska uppdatera min blogg och det tar 10 minuter att lägga upp ett foto, och orden när jag skriver dem tar vääldigt lång tid på sig att dyka upp på skärmen.
Då är jag glad över att jag bor i en stad. Och över att min husvärd har internet med bra uppladdningshastighet och inte bara 1.10 när man ska lägga upp saker.


Bunny the Rabbit

Jag och Annika kollade igenom hennes gosedjursrum. Vi hittade massa kul. Lyssnade på en rolig låt från tyskland samtidigt. Disco pogo heter den. Sen larvade vi oss lite med kaninen och ja, ni kan ju se själva:




Återigen en miss att jag filmade avlångt. typiskt. men ni får vrida era huvuden eller dataskärmen helt enkelt.
ha det toppen idag! Nu ska jag gå på power-walk!


Muuuuums

När Maria Montazami berättar att hon är beroende av läppstift, smackar hon med läpparna och säger muuums.
Jag tycker det lät så kul när hon sa det att jag började skämta och säga det själv.

Nu har det blivit så att jag säger det jämt till allt som är kul eller gott. Jag stör mig inte på det, men det fins andra som gör det. Emmeline var nog den som stört sig mest tror jag. Men hon åker till Spanien nu så då kan jag ju egentligen forstätta som jag gjort och säga muuums, eller?;)



Peter Siepen

Alltså jag älskar verkligen Peter Siepens dj-stil Han körde house blandat med rockigare låtar och 80-tal och behöll folket på dansgolvet oavsett musikstil. Härligt! Han valde ut godbitarna ur allt. Det var grymt drag på Koriander igår. Hade det toppen!


















I like his music!


Tvätten i toan och papper i tvättkorgen

Råkade klanta till mig lite...Höll på att slänga tvätten i toan och nyspappret i tvätten=)
Haha! Stog med tvätt i handen och skulle just slängs det i toan när jag insåg vad jag höll på att göra. 
Tur jag kom till mina sinnens fulla bruk=)

Glad påsk på er!

Grill del Mundo läggs ner

Har hört av Carina att Grill del Mundo i Göteborg ska läggas ner=( Det var helt klart restaurangen med en underbaraste stämningen i hela Göteborg. Den läggs ner för att Storan, en teater i Göteborg, behöver mer plats och de grillen ligger i deras källarlokal. Kommunen sa ja till ett utbygge för Storan villket då innebär stängning för Mundo. 

Kan de inte få nya lokaler eller något? Maten var helt underbar, personalen ännu mer härlig och deras lokaler slog alla restaurang r jag ätit på åtminstonde. 

Hoppas de kan få till en lösning!


bild-på-matsalen



bild-från-matsalen




detaljbild-från-matsalen



matsalen

Såhär beskriver de själva sin restaurang på hemsidan:


I det före detta operahuset vid avenyn i Göteborg driver bröderna Miki och Kiki Ingber sin restaurang på uppdrag av konsertstället Storan. Sommartid kan stället serva 300 gäster, oftast är stället fyllt till sista platsen. I utomhusköket är det kolgrillat som gäller.
Inspirationskällan är Sydamerika och restaurangen är ungefär lika färgsprakande som en kvarterskrog i, säg Ecuador. Klientelet är lika roligt som det är brokigt, något som även är restauratörernas ambitioner. Vintertid flyttar både gäster och kolgrill in i den gamla teaterrestaurangen.
Vad som kallas Lilla del Mundo är också lite av en teatral upplevelse. Restaurangen är uppdelad i teman och skickar iväg gästerna till drömlika platser långt ifrån ett vinterkallt Göteborg.

Woo ho hoo vilken kväll!

Woo ho hoo vilken kväll! Blev fest på Koriander i Karlstad med Peter Siepen.
Förfestade hos Björn och när vi kom till klubben intog vi dansgolvet med en gång efter en caipirinha. Jag, Emmeline , Anna och Johanna smet in på ett eget dansgolv och röjde loss. Sånt som vi gör helt enkelt. Efter en halvtimme var det full på golvet av stampade, armvävande och rumpaskakande människor.

Har haft en underbart härlig kväll med alla älsklingar! Undrar om morgondagens fester kan slå detta tro? Upp till bevis I say=)



Ni får mer imorgon=)

It`s an owl!!

För några år sedan kollade jag och Josefin på ett musikprogram om artister i Vancouver eller något sånt.
Alla var seriösa utövare, men helt plötsligt filmade de en kille som gick runt i skogen och pratade med träden o.s.v En riktig hippie med helt weirda tankar. Han verkade totalt borta i sin egen värld. 

Helt plötsligt kläcker han ur sig: It`s an owl, nickar och pekar på en uggla. Allt var så till den milda grad flummigt. Sättet han sa det på med hes, släpig röst och att inget av det han sa made any sense. Så vi höll på att dö av skratt. 

Så fort jag har sett en uggla efter det programmet får jag upp killens repliken i mitt huvud. Såå kul. Tycker jag=) Ni skulle ha sett det, då hade ni legat på golvet i skrattkramper. Som förövrigt är det bästa skrattet. 




Såg denna uggla idag och kunde inte låta bli att skratta till.

Det hemliga



Mitt hemliga uppdrag gick bra får jag säga. Det var bara att jag skulle på presentjakt till mamma. Har hittat något hon borde tycka om. Mer säger jag inte ifall hon kikar in på bloggen.

Det är så kul när jag och Björn går och handlar tillsammans. Tycker han är alldeles för långsam för mitt tempo. Jag är mer in, ut och gå till nästa butik. Oftast. Inte alltid. Björn gillar mer att ha tid och kika runt på alla saker.
Tycker det är kul att det är tvärt om mot normen.=)

Imorgon är det påskafton och då kan det hända att det blir en del påskmust. Det är det allra bästa med påsken. Gillar inte maten något vidare, men denna dryck är underbar! Synd den ej finns att få tag på i Oslo.




Längtar till den ska öppnas!

Något hemligt

Nu ska jag iväg på hemligt uppdrag...
Bästa att smyga ut innan någon upptäcker mig...

spion


Frukostmöte





Muums;) Älskar tomater på kvist! Haft "frukostmöte" med mina vänner om ikväll. Blir fest hos Björn med tacosnacks och härliga människor. Ska bli så kul ikväll! Är laddad! Ska ha på mig min limegröna klänning tror jag. Fast ska ta en svart skärp i midjan så det inte blir too much.

Ja, ikväll blir det röj i Karlstad,haha.





Var det någon som blev lurad igår? Själv gick jag smidigt igenom hela dagen utan lur. Men hade varit kul att bli lite lurad ändå. Ha det underbart nu!

Tummen ur ....

Äntligen har jag fått tummen ur och köpt en ny dator. Fick en bra lön denna månaden så köpte även en locktång. Som jag längtat efter dessa två!!

Wieeee=)

Det blev en laptop från Asus med 2GB minne och locktång från OBH Nordica.
gallery_left

Artist Curler 25 mm

Längtar till jag ska använda dem=)

Imorgon blir det för bägges del, för den ena ska på laddning, och hinner inte locka hår nu för ska iväg på restaurang=) Mycket restaurangbesök i det sista, men jag säger inte nej=)



Ny "app" från Google

Nu kan du få reda på vad dina husdjur säger=)






Eller...;)

Husvärd lik Pettson

Kom just på att mannen jag hyr av har fruktansvärt mycket likheter med Pettson.

  • Pettson har en katt som sällskap - Ole har en hund.
  • Pettson är en snickare - Ole är snickare
  • Båda har sin egen snickarbod.

Är det samma person kan man undra?=)


Hej hopp!

Har gått upp helt nu men varit vaken sen halv tio. Hoppas alla sovit gott. Har haft en härlig kväll med Björn. Känns bra att träffas, var så länge sen. Ser även fram emot fredagskvällen då jag ska festa lite med Emmelin, Johanna K och Anna. Blir säkert fler också=)

Nu ska vi ta och gå en sväng och få fart på förbränningen. Behöver handla frunch, igår blev det bara jordnötter och lite choklad till kvällsmat, hehe.

Ha en fin dag. Själv ska jag äta sniglar snart. Eller inte=)



Här kommer några bilder från tågresan igår.


Ute i ingenstans



Lägger upp bilden även om den är suddig, för gillar den ändå=)





ha det toppen nu!

RSS 2.0