Awesome night!



Wieee!! Vilken bra kväll det blev!
Drog på förfest hos Carly och sedan gick vi vidare mot AkerBrygge.
Dock var köerna utanför de ställen vi gillar lite väl långa, så vi gick mot Nationaltheathret och Fridays, som ligger där, istället. Det kändes bra att vi gick dit, min magkänsla sa det och ni vet ju att jag litar på den;)
Och vad hände när vi kom fram? Jo, en av mina vaktkollegor jobbade där och resten av väktarna som jobbar på AkerBrygge om kvällarna var och röjde loss nere på dansgolvet.
Trodde inte jag skulle känna en enda utom Carly, men där tog jag fel!
Vi dansade och dansade och dansade som om det inte fanns någon morgondag. Älskar!!!


Nu ska jag varva ner med massa vatten och Sex and the City. Sedan blir det sovdags. Hade aldrig velat sluta festa, som jag alltid känner när jag är ute. Men dock vill jag inte förstöra hela min dygnsrytm nu när jag väl fått tillbaka den lite. Vuxet, jepp.

Ha en superhärlig dag nu!!!





Kvällens låt


Sista locken sitter på plats. Lika så sminket.
Laddat upp inför kvällen med den här grymma låten.







Lycklig!



Jag säger inte att igår var en dålig dag, men idag var motsatsen till igår.
Har varit glad och lycklig hela dagen, haft mer än nog energi och enbart trevliga kunder. Plus att vi har varit ett så härligt gäng på jobbet också. Ååå. Det är så kul! Detta var den bästa lördagen jag jobbat på länge=)


Fler anledningar till att dagen varit toppen är:

Busschauffören väntade in mig när jag skulle byta från buss 32 till 34. Det lönar sig att prata lite med busschaufförerna för då känner de igen en och väntar på en=) Annars kör de bara iväg.

Mätte min midja och jag har tappat 7cm
!!

Inte för att jag bryr mig så mycket om det. Jag är lycklig oavsett men lite kul är det allt. För jag passar i att ha markerad midja eftersom jag är så kurvig.
Måste tillägga att det kanske låter som jag är jättenojjig över vikt och sådant med tanke på att jag har ett mätband hemma. Saken är den att det nog är en vana att jag mäter vissa kroppsdelar, sedan tiden då jag hade ätstörningar. Nu är jag fullt frisk och inget annat, men det finns ju alltid vissa små beteenden som liksom "sitter kvar" Om jag hade blivit besatt av måttbandets tal hade jag slängt det.
Nu ser jag det mer som ett sätt att ha lite koll så jag inte blir för stor, har ju ingen våg och vill inte ha det heller. Det är såklart inte bra att vara för tung men jag tror mer på att känna efter i sin egen kropp att man mår bra än att det ska bestämmas av ett tal på en maskin.


Nu är det dags att vila lite, sedan fixa mig och efter det ut på byn/ut på stan med fest och glammigheter=) Champagnen ligger på kylning och jag är på partyhumör.







Morgonmys


God morgon!
Idag är en härlig dag! Sitter just i soffan och dricker en kopp chili-te. Mums!
Hade varit perfekt morgonmys att kolla på Niklas Mat, gillar hans röst, den är så behaglig på något sätt så då blir man lugn, vilket är en bra start på dagen. Men det sänds ju inte längre.
Istället ska jag kolla in Sex and the City och äta lite. 
Efter det- dags för jobb!
Kom och köp skor av mig idag på AkerBrygge vet jag=)





Detta är en jätteknäpp bild. Men jag försökte likna en Mops, ni vet den där hundrasen jag avgudar.
De rynkar ju alltid pannan och lägger huvudet på sned och ser så himla gulliga ut. Jag tycker faktiskt det ÄR likt
. Haha.
Och du tror kanske jag har blivit knäpp. Tyvärr blev jag inte lika gullig som mopsen jag vill ha.
Lyllo Lollo som har en! I want!
Undrar föresten om jag ska boka englansbiljetter i helgen..Jaaa=)



Där fick du veta lite om mycket så att säga. Ha en underbar dag!!



Kram=)





Fredagsparty



Till dig som ska ut i vimmlet ikväll vill jag tillägna denna låt. 
Det kan ta en liten stund tills man gillar den, men sedan blir man fast. Så gick det för mig i alla fall=)
Enjoy!





Älskare den verkligen nu. Är min pepplåt för tillfället. Ska köra den imorgon innan det blir fest även för mig.
Ha en underbar kväll nu!!





Bittsk - Moi?


Vekar jag lite bittsk idag eller;) Mitt vanliga humör har inte infunnit sig riktigt. Trots att jag vaknade på rätt sida. But im only human. Ska se till att komma över på rätt sida igen snarast. Det här kommer bli en fantastisk dag=)





The Black and The Gorgeous



Vi har fått nya regler för vad vi får ha på oss på jobbet. 
Från och med nu är det svart,svart,svart som gäller. Vem sa att svart är en så himla bra färg? Det finns ju tusen andra att välja mellan!!! Aaargh!

Vet att många andra har någon slags "uniform" på sig när det jobbar, men come on. Med skor är det väl inte så farligt? Så länge vi har skorna vi ska sälja på oss. Dock ser jag i och för sig poängen med att vi representerar ett märke, som i detta fallet är Ecco. Och att vi då inte får ha på oss vad som helst..
Fast hade det inte varit snyggare att klä sig propert och elegant istället för att gå i svart-fällan?
Eccos skor finns ju i så många kreativa färger och modeller.
Eller tänker de som styr att det bara är skorna som ska synas och att vi som jobbar inte ska ta någon plats från det. Maybe.

Gäller dock enbart ecco-avdelningen. Så de dagar jag inte jobbar där finns det risk för "påfågel och regnbågseffekten". Min själ kommer bli så sliten av det svarta att jag måste kompensera det de andra dagarna. för jag tillhör den grupp av människor som tror att val av färger påverkar hur vi mår.


Som tur är har de inte sagt något om hur vi ska ha vårat hår eller vilka smycken vi får använda till. Så där kan man gå loss lite. Svart kan ju bli lite spännande om man blandar olika material o.s.v 
Det får bli väl.

Jag ska rocka skiten ur de svarta plaggen och låta min charm stråla ut genom kläderna. Så det så!
I`m gonna be "The black and The Gorgeous"











Klädkrisen fortsätter


Hade såå mycket energi igår. Var lite trögt att komma igång bara, men sedan kunde min kropp inte sluta peppa sig själv med energi. Satt uppe till ett inatt och tränade när jag kom hem vid nio. Fast idag är jag supertrött. Får  bli lite kaffe tror jag. Ska fixa till mig för att åka till jobbet snart. 
Hade klädkris igår igen. Letade och rotade i skåpet 40 minuter för att verkligen få något resultat. Är inte nöjd, men det får gå. Orkade inte rota runt i den lilla garderoben mer,haha.
Ååå vad jag vill shoppa! Kanske nästa lön får gå till lite nytt?


Tänk vad bra det hade varit om man kunde byta lite kläder med någon? Tyvärr har jag inte samma storlekar som mina vänner. Jag går inte runt och känner mig stor, för det är jag inte, men jag tycker alla andra är så väldigt tiny,haha. 


Nä, dags att gå upp. Ha en underbar dag nu!!!=)









I see U - U see Me


Varsågod! 
Ett himla bra sätt att få en bra connection med någon, se till att personen kommer ihåg en, samt ser en mer som en individ än en i mängden är serverat:









Lycka till!!





Professionell minglare samt gårdagen



Igår var bara en helt fantastisk dag. Träffade så många härliga människor. 
Var på en lite kurs som "AkerBrygge området" hade hand om. En kurs i tre delar och nu var det första gången.
Vi fick en föreläsning om hur man använder sociala medier för att marknadsföra sig samt profilera sig plus att vi efter det hade workshops. Mycket lyckat!

När jag gör sådana här saker och träffar nytt folk är jag lycklig. Och det märks. Bland annat föreläsaren sa att jag strålade som en sol och lyste upp hela rummet. Men ,något jag stör mig på är att det verkade som han, och vissa andra ibland, inte tror att jag är "på riktigt", att det bara är en fasad.  Jo, det är på riktigt serru. Fast jag är inte 100% överlycklig hela tiden, året runt. 
Det är ingen. För min del får alla tro det de vill, kunde inte bry mig mindre.

Men...(igen)...ibland när någon kommenterar detta blir jag lite, lite ledsen. För det betyder ju att den personen inte är van vid det här beteendet. Då tänker jag, "hur mår den här människan egentligen. Har den inte upplevt äkta lycka i sitt liv, sådan lycka som kommer inifrån sig själv när man mår bra".
Jag tror i allmänhet vi behöver släppa loss lite mer, loosen up så att säga. Lev livet och njut av det.



Åter till gårdagen...
Jag älskar att prata med folk och höra vad de tycker om olika saker, ja vara social i allmänhet. Jag tror nog jag skulle kunna prata med vem som helst om vad som helst. (Så länge det inte är på telefon får då är det andra bullar, där blir jag jätteblyg av någon anledning!)
Jag kom faktiskt på mitt drömyrke igår. Hade det funnits att skriva detta på visitkortet hade jag varit såå lycklig.
Skulle jag ha ett yrke som passade mig som hand i hansken skulle det vara " Minglare och Kontaktknytare".

Trots att det inte finns något sådant yrke har jag ändå kommit lite närmare vad jag vill bli. Nu har jag fått ord på några viktiga egenskaper som jag är bra på och nu gäller det att hitta ett jobb där jag kan dra nytta av dem mest möjligt. 

Kom gärna med tipps på vad du tror jag skulle passa att jobba som!=)









Det trodde jag aldrig



Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta. Är inte någon materialist men nu säger jag det i alla fall. För just i detta nu är det såhär jag tycker.

Jag vill bara skänka alla kläder jag har och köpa en helt ny garderob.
Har provat outfitts i över en timma och ännu inte hittat någon som jag tycker sitter snyggt
. Eller så har jag bara ena halvan av outfitten och hade behövt komplettera den. Lyxproblem jag vet, för har två garderober smockfulla med kläder. Plus en byrålåda. 

Så vad ska jag göra? Självklart har jag några klänningar jag gillar men det är typ det. Och dem använder jag jämt=(
Buhu, poor me;)





Eddie, Chris och Sivert



Sivert Höyem, Chris Martin och Eddie Vedder.
Vad har de gemensamt egentligen?

För mig har de en totalt grym gemensam nämnare. De är alla tre oerhört bra sångare som får det att hoppa till inuti min kropp när jag hör dem. Blir som förtrollat när jag hör någon av dem sjunga. Underbar känsla!





Eddie





Chris





Sivert













Tom i huvudet



Tom i huvudet. Det blir jag precis efter att jag tränat klart. Det är ett skönt "ställe". Man kan landa där.
Då jag tränar peppar jag mig själv hela tiden att prestera lite till, och efter det blir jag helt slut både fysiskt och psykiskt. Tror det är det som gör det. 
Många som mediterar eftersträvar just den här tanken på ingenting. Skulle man kunna säga att jag har varit och mediterat nu då? För när jag mediterar gör jag på ett lite annat sätt nämligen.

Helt obeskrivligt skönt är det i alla fall. Jag kan knappt komma på hur man stavar orden jag skriver nu,haha.
Tror det kan vara bra att få landa lite i mitt "ingenting". Då kan man ladda om batterierna och sedan köra på igen. För nu har jag tömt allt som jag innan tänkte på och kan fokusera igen.

Låter kanske knäppt, men det är underbart!











Wish me luck



Efter en underbar dag är det nu dags att bege sig av ut i skidspåret innan det blir för mörkt.
Wish me luck=)











Den bästa kommentaren


Skrattade ihjäl mig åt denna klockrena kommentar. Översätter dock lite fritt till svenska för att det ska bli förståeligt för "bägge parter";)


Person 1:
Sedan har vi ju den här matgrejen som går av stapeln varje sommar. Vad hette den nu igen...

Person 2
Ramadan?

Person 1:
Nej, Matmässan.


Jag skrattade verkligen så jag skrek åt det här. Personen som sa svaret menade såklart att skämta så det var inte så att man skrattade åt den. Då hade det varit hemskt. Men nu var det bara så otroligt kul. Jag dööör! Det är ju så långt ifrån svaret man kan komma, och just därför blev det så kul.

Hade jag kunnat lägga mig på golvet hade jag gjort det, men det passar sig inte riktigt framför 30 nya människor,haha.









Things they say



Jag fick ett så fint sms igår från en av mina vänner. Såhär stog det:

"Du ska bara veta vad mycket du betyder för mig, bara genom att vara den du är.
Du har en utstrålning som ingen annan"


Om man inte blir glad av det vet jag inte vad som gör en lycklig=)
Det sms:et är sparat för alltid i mobilen. Självklart behöver jag inte höra sådana här saker för att må bra, men jag ska inte stå här och säga att det inte är kul att höra för det=) Värmer ända in i hjärtat gör det!






Jaga råttor


Vaknade upp klockan åtta imorse. Men somnade om igen, för jag är leedig idag=)
Städa. det är dagens ord. I alla fall första halvan av dagen. Kliar i mina ögon så måste vara lite dammigt här, oops.
Så nu ska här jagas råttor så att säga. 
Med rätt musik går det som en dans vill jag lova. Är alltid så glad att jag bor så litet när jag ska städa,haha.


Sedan blir det utgång, alltså inte party utan att komma utomhus, som gäller. Är strålande sol och vem kan då sitta inne och uggla? Inte jag i varje fall. 


Btw: Nu vet jag att jag kan göra allt jag vill på min lista, den jag skrev här förut. För nu har jag fått bekräftat en del av sakerna. Såå kul!! 2011 kommer bli ett toppenår! Om jag vill det så blir det så=)






Vårens stora hit!


Frågar du mig har den här låten allt som behövs för att bli en megahit! Blev kär i den vid första öronkastet.

Låten Bullets av Rebecca & Fiona är en 100% perfekt låt. Ofta brukar jag störa mig på vissa delar i låtar och velat ändra dem, men inget på den här=) Precis som "Från och med du" i Adrian Lux remixen;) "Ska hon andrig sluta tjata om den låten?" kanske du tänker. Nja, kanske aldrig. Men nu har jag ju en ny låt att spela om och om igen=)
















Mitt 2011

Detta vill jag göra i 2011. Kanske inte får allt man "önskar sig" men det får vi se=)

Festa och klubba mycket

Senastion white

Gå på flera konserter

Åka till England 4 ggr

Ibiza med Josse

Resa tillbaka till Bali

Hälsa på Carina i Göteborg oftare

Leva livet i lycka

Hälsa på min faster i Kalmar - om hon vill,haha

Gå på någon festival



Av detta har jag hittils klarat av att leva livet i lycka och så ska det förbli. Sedan har jag hälsat på Carina två gånger redan i år, så det började också bra=)

Sedan har jag en hemlig önskan också som jag inte skriver ut här. Vi får se om den blir verklighet=) Då ska du få veta det!=)




Ge mig pepp så tränar jag?


Få det inte till att låta som om jag dissade träningssenter nu, det är superbra att det finns, men vad hände med den egna förmågan att röra sig? Vi har gjort det i alla tider, så varför behöver vi någon som står med piskan i handen nu?



Ibland undrar jag lite på vad som gick snett...
Kolla hur många träningscenter och personliga tränare det finns nuförtiden.
Jättebra, för träning och hälsa är superviktigt.  men vad hände med vår egna förmåga att röra oss?

Har vi blivit så lata att vi bara vill träna om vi blir lite piskade eller får ett kex?
Den tanken har slagit mig många gånger vill jag lova. 
Frågan är - Behöver vi betala 600kr för att få en snygg/hållbar/stark/hälsosam kropp?
Don`t think so! Har man något problem med sin kropp är det perfekt att ha någon som hjälper en. Men alla är allt kapabla att motivera sig själva. (Samma som med att man "måste" dricka för att ha kul när man festar, bullshit!)

Vi måste bara hitta den rätta motivationen.
För när man väl har det går det av bara farten. Och har man väl börjat få in en rytm på tärningen är saken biff. 
För vi blir lyckliga av att röra på oss. Så är det bara.

Personligen skippade jag instängdheten på ett svettigt gym för att istället göra merparten av min träning utomhus.
Det fins så mycket man kan göra. Igår t.e.x dansade jag loss på mitt lilla golv och gjorde lite olika övningar.
Annars har jag gjort mycket yogadans på Ekebergslätten, "Boot-Camp" i skogen, power-walkat i kombination med lite pilatesövningar emellan m.m.

Vem säger att det måste vara supertsrukturerat för att vara bra?
Man känner när man gör något som är bra för kroppen och då är det bara att fortsätta.
Om man som sagt inte har ett väldigt speciellt mål såklart.
Trodde dock det skulle bli en utmaning på vintern, men då finns ju skridskor och skidor t.ex.

Det jag vill säga är:
- Lyssna till din egen kropp. 
- Ut och träna med dig
- Gör det du tycker om så blir det fort en bra vana


Lycka till!!








Träningsdans


Det blev ingen som mötte mig på stationen och det blev inget mys.
Dock blev det träningsdans till James Brown och sedan är det skypedejt med Josse som väntar.
Helt slut nu! Älskar att ta ut mig riktigt hårt på träning. Så även denna gång, men det är så kul att bara dansa runt.
Var ändå lite feg och drog för gardinerna så inte alla grannar ser,haha.


Ha en superkväll nu!!
Kramar






Heading towards Oslo



Idag bär det av mot Oslo igen. Det känns härligt! Är så glad över att Johanna kommer och möter upp mig vid bussen. 
Hur härligt är det inte att ha någon som möter upp en!! Verkligen välkomnande!
Ska bli super att komma tillbaka till storstadslivet. Oslo - Here i come!

Ha en underbar dag nu alla goa=)




Andra bullar



Nu blir det andra bullar!





Massor att göra



Idag har varit den perfekta dagen. 
Haft bara trevliga kunder på jobbet och exponerat i butiken. Det är så himla kul! Hann dock inte klart men mina duktiga kollegor tog över rodret efter mig. Ska bli spännande att se hur det ser ut imorgon!

Behövdes verkligen en uppfräschning på Ecco. 

Jobbade som sagt en kort dag idag, från 9-15. Lyxigt! Det är helt klart den bästa tiden man kan få. Man slipper gå upp i ottan men slutar ändå tidigt, innan alla andra, vilket gör att jag slipper de milslånga köerna på hemvägen.


Önskar jag hade haft mer energi efteråt bara. Hade egentligen tänkt träffa Johanna och Emmeline, men jag var verkligen slutkörd idag. Så jag hade "fullt upp" med att göra i princip ingenting hela eftermiddagen och kvälllen. Ändå känns det som jag gjort massor, just för att jag behövde ta det lugnt. 

Jag tände ljus i badrummet, duschade och fixade till mig. Sedan har jag packat min oändligt stora väska inför sverigeresan. Den är verkligen sjukt stor, men jag har bara ett ombyte i den, plus ett par skor, armband, halsband, hårspray och smink. Haha! Ska byta hemma hos Mamma och Pappa till en mindre variant. Och tänkte fixa med mig lite mat över gränsen också. Annars had ejga bara kunnat ta allt i min handväska. Som jag gjorde till Göteborg förrförra helgen. Som den vagabond jag är;)

När det var gjort har jag bara mediterat lite och tänt ljus i hela lägenheten. Då blir jag lugn i kroppen. 
Vet inte vad som hänt, men är som om min lägenhet är större nu, och mycket mysigare. Konstigt! För här se r likadant ut som det brukar, förutom en orkide som är infixad i rummet. Kan den ha gjort så stor skillnad?
Maybe!


Ha en underbar kväll nu!!=)




It doesn`t stop there


Det har hänt en grej idag.. Mitt tak läcker vatten! Började droppa lite förut men nu är det lite här och var. Och en bit av taket har murklat sönder!! Aah! Tur då att min husvärd är snickare. 

Till råga på allt hade jag städat hela huset när jag kom hem, men om han ska fixa taket imorgon var det knappast någon ide att jag gjorde det. För då kommer det vara saker över hela mitt golv sen ju..


Ja,ja. Hur som helst har jag haft en superbra dag!
Hoppas du också har det=)





Sleeping Sun



Om det inte spritter i dina ben när du hör den här låten vet jag inte vad jag ska säga.
Personligen vill jag bara ta på mig min hippieklänning, gå ut i gräset på en äng och dansa runt med dem som gör mig lycklig. Eller springa i ett vetefält och leka kurragömma bland säden till den här låten.








Ah`meh!



Så fort jag hade skrivit mitt sista inlägg är det såklart någon som ringer med "Dolt Nr" istället. 
Arghhhh! Jag vill ju veta vem det är! Men jag vågar verkligen inte svara!





Who?



Jag har aldrig gillat att svara när det ringer från ett nr jag inte vet vem det är. För att våga ringa upp måste jag först kolla upp vem eller vilket företag som ring. Först då hör jag av mig. Idag hände det igen. Det har ringt från ett nr jag inte har inlagt i mobilen. När jag skrev och sökte på numret då jag kom hem fanns det ingenstans. 
Så då ringer jag aldrig i livet upp. 
Egentligen vet jag inte vad detta beteende beror på. Oavsett hur psyko personen i andra änden skulle kunna vara spelar det ju ingen roll. Det är bara en röst. 
Men att inte veta skrämmer mig. Det kan vara vem som helst, och jag är inte beredd på vad jag ska säga om jag inte vet vem som ringer.

Om du läser det här och har ringt mig idag, skriv ett sms och säg vem du är så kan jag ringa upp=)









Hej och Hå!



Ja här blev det inte mycket skrivet på ett tag. Men! Det är pga att det var en riktigt pers det där med skogsäventyret. Dock var det suuuperkul!! Vem vet, du kanske får veta mer ikväll?;) Nu är det jobb som gäller=)

Into the woods



Nu är det dags. Ut i vildmarken! Känns som en riktigt expedition det här! Kommer bli kämpigt, men kul!
Gillar utmaningar som du vet=)


Ha en underbar dag nu!!





Gårdagens outfitt



Riktigt nöjd med allt igår. Snygg frissyr, make och klädsel=)












Tisdagsleken



Jag tror nog att det enda sättet för mig att inte gå ut idag, är att leka att det är tisdag. Annars kommer jag bara få spritt i kroppen och behöva tvinga mig själv att vara i lugnet istället för att vara festandes på en klubb.
Detta är nog den jobbigaste lek jag lekt någonsin. Men jag ger det ett försök.

Ooops, jag är vist sen till jobbet, jag skulle varit och tagit emot varor vid sju redan... Bäst jag skyndar mig;)




Higher!



Det är bra att ha en låt som peppar upp en då det behövs. Just nu är det den här. Higher, med Taio Cruz. (Fast absolut inte versionen som Kylie är med på. Den är inte alls bra.) Har du ingen pepplåt kan du låna min om du vill=)

Lite kul med den här låten är också att jag tycker det är lite likt E-type när han "sjungrappar" versen. Haha.
Är kanske därför jag gillar den, för att jag gillade E-Type när jag var liten;)








Party-animal



Wiee vilken kul kväll det var igår!! Som alltid när jag gör något jag gillar vill jag bara göra det igen och igen. Så är det för mig med allt som är kul. När jag dyker är det det enda jag vill göra, när jag reser vill jag aldrig sluta resa och när jag festar vill jag verkligen aldrig sluta festa. Haha! Ibland undrar jag bara hur jag ska hitta någon som är lika partysugen som jag. Jag är verkligen alltid den som går hem sist och vill fortsätta festa. Ibland undrar jag vart jag får min energi ifrån. Jag tror det är min livsglädje. Annars finns det ju alltid kaffe om man blir trött;) 


Ååå, jag önskar att jag kunde festa ikväll!! 
Var verkligen jättemysigt och ta lite drinkar med några av mina vänner igår!




Btw..Tycker titeln på den här låten stämmer perfekt till mig;)






Då får man passa på!



Hemma från clubbandet. Väldigt tidigt. Men då har jag en hel ledig dag imorgon. Vad i hela friden gör man på lediga lördagar? Någon som kan hjälpa mig med förslag? Jag hade helst velat sova sova sova, gå upp vid ca 3 och sedan äta något gott, efter det göra sig iordning för nattens festande. Men jag ska ju banne mej på skidtur på söndag morgon. Så kan alltså inte gå ut imorgon kväll=( Känns väldigt ovant det här. Och dessutom är jag grymt partysugen. Igen;) Oväntat va?;) Kanske kan gå ut vid ett på natten, sova innan dess och sedan bara festa på till klockan blir åtta på morgonen. Därefter går jag direkt över till skidåkandet. Nja, kanske inte den bästa av mina ideer va?


Pratade med så himla härliga folk idag. 
De flesta var folk i personalen i någon av barerna/clubbarna vi var på. Synd jag inte alls har tid för min andra blogg. Hade kunnat ha sjukt mycket material till den nu egentligen...Men tills vidare får den ligga på is, och jag fick aldrig ens chansen att köra på över huvud taget. Men jag har insett att jag har inte tiden för att göra det bra. Och då känns det för tillfället att det får vara. Men det gör ont i min själ av det=(

Hade även ett intressant samtal med taximannen om Pakistan. Oftast är folk som bott eller kommer från andra länder väldigt öppna och lätta att prata med. Då får man passa på;)
Fast det bästa mötet var med en bartender/dj på Latter. Önskade min favvo-låt Från och med Du i Adrian Lux remix. När jag frågade om det sa han att han redan kört den och kunde spela den igen om en halvtimma. Sedan ändrade han sig till att spela den om 10 min till att tillsist spela den efter låten som var,yay!

Han var en härlig människa, säker på sig själv och sånt gillar vi! Vi pratade lite snabbt om ditten och datten. Han tyckte jag borde varit på hans spelning i söndags. Och att jag borde komma till hans nästa gig. Jag brukar inte vara den som ångrar att jag inte gjort saker, men nu gör jag det. Jag känner verkligen att jag borde gjort något mer där. Jag hade ju verkligen tyckt det vore skitkul att spela lite plattor någonstans. Och den här killen skulle faktiskt kunnat visa mig hur man gör det. Argh! Whyyy;)
Jag fick ju en positivt vibe av honom.
Många dj:s ska vara så himla coola och ha en jädra attityd, men vissa är bara superhärliga. 
Well, well. Om det är så viktigt om en vecka får jag väl kika in på hans nästa spelning då. Jag är ju väldigt "hattig" vad gäller att besluta mig för saker. Ena stunden vill jag det ena medan andra stunden vill jag det motsatta. 
Vem vet, jag kanske kör "the secret" så allt faller på plats.


Japp, detta blev ett inlägg om lite av varje. Ha en härlig dag nu! Själv ska jag sova=)






I love Beatport



Vilken tur att Beatport finns! Har letat över allt efter "Från och Med Du "med Oskar Linnros, fast i Adrian Lux`s remix. Den hade gömt sig väl, men då kom jag på det! Om jag skapar ett konto på Beatport borde låten kunna hittas där. 
Sagt och gjort - det gjorde den. Att jag inte tänkt på det tidigare. Men nu är allt i box och nu ska jag iväg mot stan och träffa Hege, lyssnandes på mina nya låtar=) Från och med du la,lal,laaa.....








Dissolve



Här kan du lyssna in en riktigt grym låt. Dissolve med Chemical Brothers. Den får så många olika "nyanser" beroende på vart i låten man lyssnar. Älskar den!







Spontantrippen till Gbg and the fabulous



Vad glad jag är att jag bestämde mig för att dra iväg till Göteborg förr alördagem, bara sådär helt plötsligt. 
Kvällen blev exakt så som jag hade hoppats. Fest, fest all night long i glada vänners lag=)
























"skatt-letar outfit"



Om man tolkar det lite fritt stämmer rubriken så himla bra. Jag har varit på "skatt-jakt". Fats inte skatt-jakt som i den bemärkelsen att jag ska hitta en kista med guldmynt någonstans utan i skatt som i "skattekort". Jakt på hur mycket skatt jag ska dra. Mindre kul men tyvär ett måste. 

Skrev tidigare om att det ibland är viktigt att tänka på vad man har på sig, speciellt i nya möten med människor. För tyvärr är det så att vi blir bedömda efter utseendet, till att börja med. Därför valde jag detta som klädsel. 

Den här klänningen kan jag verkligen ha till allt. 
Jobb, party, middagar, intervjuer o.s.v. Den perfekta LBD:n helt enkelt.
Fast den säger inte så mycket om mig som person, så jag var tvungen att spicea upp det hela med lite glitternaglar.













Det blå glittret är från ett nagellack som var den andra lacket jag köpte i mitt liv. 
Mamma hade letat upp det åt mig när jag var hemma i jul.
Kul att det är samma saker som är inne nu som när jag var liten!





Cup-cake



Ååå. Jag vill så gärna ha den här klänningen. Och för halva priset, bara ca 250kr också.
Är så typiskt att de inte levererar i Norge =(

Lipsy Jewelled Vest 2 In 1 Dress



Älskar kombinationen grått och rosa. 
Och lite stenar på det gör den här klänningen oemotståndlig.
Den hade suttit som en smäck på mig vill jag lova.
Shit vad shoppingsugen jag blev nu!






En liten fuling och massor av charm

Jag vet, det är mycket text, men det är kul, tro mig=)

Idag hade jag ett jobbigt mastodontprojekt framför mig. Nämligen fixa nytt skattekort.
Att ha kontakt med skatteverket i Norge är det värsta som finns. Där råder inga regler utan alla i personalen har sina egna.
Ibland kan man ha tur men ibland kan det hända att man hamar hos en person som inte vill hjälpa en alls. En som tycker man ska åka hem till sitt eget land istället för att snylta på Norges framgång. Fast herregud, svenskar betalar ju också skatt så Norge håvar in ännu mer pengar, så fattar inte grejen. Hade det inte varit för alla svenskar som jobbar i servicebranchen hade det inte funnits varken restauranger eller butiker känns det som.

Well well. Nog om det.
Eftersom jag vet hur hemskt det kan vara på skatteverket förberedde jag mig lite innan jag kom dit. Jag läste lite psykologi om hur man får människor att gilla en fastän de inte känner en, och hur man får som man vill i olika situationer.
Tur det säger jag! För dessa kunskaper fick jag verkligen satta på prov!

Det hela började bra. Jag tog på mig eleganta kläder,sminkade mig lite diskret och satte upp håret. För tyvär är det så att vi alltid blir dömda efter utseendet först. Sedan satte jag även fast ett härligt leende på mina läppar och pappade upp en ödmjuk variant av "här kommer jag och försök inte sätta dig på mig" attityd. Även om jag var jättenervös över det här fick det inte märkas, utan självsäkerheten skulle stråla utåt istället.

När jag kom fram skulle de precis till att öppna. Det stog massor av folk i kö utanför. Och när portarna öppnades fullkomligt rusade de in. Det vällde in folk verkligen. Det fans några säkerhetsvakter där som hade full sjå med att se till att det inte blev alltför mycket kaos. I motsats till de övriga personerna gick jag istället lugnt och sansat in. Kollade vakterna i ögonen och sa god morgon till dem.

När jag upptäckte vilken enorm kö det var, bara till att få en nr-lapp kom min list fram. Jag såg att det var en maskin som ingen tog lappar ifrån. Självklart fattade jag varför. Alla maskiner hade lappar för olika ärenden. Jag gick ändå fram och tog en lapp där det var tomt, trots att jag visste att det var helt fel. Det var en del av min geniala plan..För sedan kunde jag skylla på att jag inte förstått det systemet. Det var vinna eller förlora som gällde. Hade mitt knep inte funkat hade jag inte förlorat så mycket på det, så därför testade jag.

Så fort jag fått tag i min nr-lapp gick jag fram till en av de vakter jag innan hälsat på. Frågade, "Är det här rätt lapp om man ska fixa sitt slattekort".

Vakten sa, "Nej det är helt fel. Du ska ha en lapp från den maskinen".
Sedan pekade han på den oändliga kön. 

Efter det sa han, "Men jag ska fixa en åt dig så du slipper vänta igen".
Så fick jag nr 14 i kön och kom fram till tjejen i kassna på ett ögonblick. 

Planen gick i lås så det small om det, moahha;)


När jag kom fram till disken där personalen satt upptäckte jag hinder nr 2. En riktigt sur en satt där bakom och tornade upp sig framför mig med en kopp rykande kaffe i handen. Jag brydde mig inte om det utan gick rakryggad fram, log och sa lite skämtsamt:
- God morgon. Vad gott det ser ut med lite kaffe, önskar jag också hade haft en kopp. 
Då bröt det hennes dystra tankar och så skämtade vi lite om det.

Sedan visade det sig att jag hade fyllt i fel lapp också. Men när jag var så trevlig och had b rytit igenom hennes sköld var hon superhjälpsam.
Jag fyllde i och sedan kom sista hindret. "Kan jag få se ditt pass och personbevis", frågade kvinnan.
Jag hade inte med mig något perosnbevis, bara pass. Då sa hon, "Det går inte att fixa det här om jag inte har ditt personbevis"
.

Då svarade jag tillbaka med att: "Ok, jag förstår. Men om vi säger så här, nu vet jag vad du inte kan göra, så då är frågan, vad kan vi göra"?
Då skrattade hon till och sa att hon skulle se till att det fixade sig och att jag skulle ha mitt skattekort om ca 2 veckor. 

Jackpot!

Efter det tackade jag för hjälpen och sa "Jag hoppas du får en superhärlig dag"!

Kändes så himla bra när jag gick ut genom dörrarna vill jag lova. Nu ska jag bara njuta av resten av min dag.








Spreading my love


" u are really good at spreading your love to the world.. im sure i can feel it here in Perth"



så skev en vän i Australien till mig för någon dag sedan. vi conectade med en gång vi träffades, så som det blir med vissa människor i livet. Sedan hängde vi lite då och då under resa. Han och hans vänner kände ju till ön eftersom de bodde där när de var små, så vi blev visade runt på massor av fantastiska platser. ( Vi träffades på Bali, denna magiska ö, när han var på semester.  Sedan var planen att jag skulle hälsa på i Oz, men jag hann aldrig komma så långt som till Perth, där han bor, så vi har inte setts sedan jag var på Bali.)

Det jag vill komma till är att jag försöker skapa en positiv värld runt omkring mig. Det tyckte han att jag var väldigt bra på. Varför slösa energi på det som inte är så bra? Vi kan lika gärna välja att njuta av det vi har som är hälrigt och underbart i livet. Idag har jag kämpat lite för att håla mig på den ljusa sidan, men det går. Jag lovar!


Och är det inte härligt att man faktiskt kan känna kärlek från någon långt borta. När man tänker på en person blir det närstan som om den flyttar in i ens kropp lite, på något vis. Är svårt att förklara.

Man vet att den personen tycker om en och tanken på det är fantastisk. Då känns det mycket närmare. Som om den var här, fastän den inte är det fysiskt.



Jag har ett uttryck jag använde för sånt här:

I tanken och hjärtat är jag med dig.


Är inte det väldigt fint så säg=)











Ny dag - Nya möjligheter


Ny dag - Nya möjligheter.
Härligt eller hur =)








Spontanresa till Göteborg



Det var tyvär inte mycket som händer i Olso ikväll. Det känns som "alla" är allmänt "off" efter nyårets festligheter. 
Personligen tänker jag inte sitta här och mögla för det, utan jag åker till Göteborg och Carina istället=)
Fick iden för 1,5timma sedan och ringde upp henne. Och hon hade inte heller så mycket för sig och tyckte samma som jag. Att "alla" är lite småtråkiga i helgen. Men nu blir det hon och jag mot världen=)

Kommer bli perfekt=) Det känner jag på mig=)






Tid - den största lyxen



Så himla skönt att ha lyxen av att "Ha tid". Jag njuter verkligen. Hela veckan har varje sekund varit uppbokad, tyvär inte av de bästa sakerna. Jag hade velat umgås mycket mer med vänner, ringa mina andra vänner och familj som inte bor i stan. Inte ens när Josse ville ringas igår hade jag tid för det. För jag var tvungen att sova. 

Men nu sitter jag här med en hel ledig helg! ( Skulle egentligen gjort lite annat jobb, men jag får se hur jag gör med den saken.) Hur underbart är inte det med ledigt!! Jag tänker bara ta det som det kommer, inte boka upp något alls och bara go with the flow. 

När jag fyller år ska jag nog önska mig tid i present. Det här var den bästa lyxen jag kundat få.






Om valet



Skulle just till att skriva att jag undrade vart det hade blivit av min magkänsla, (som jag ju tjatat så mycket om tidigare i veckan). Kunde verkligen inte känna efter vad som var rätt val idag. Jag kände att jag helst ville bara ta det lugnt, samtidigt som jag inte kunde stå ut med tanken på att missa det här eventet.

Då ringde min vän M. Och tiden bara flöt iväg. Vi pratade,skojade och skrattade om allt möjligt. Efter det kände jag bara att, nej, nu banne mej blir det fredagsmys. Men inte i den bemärkelsen att jag ska smäcka i mig chips. Utan här ska det tas fram gurka och clementiner ur kylen istället. Nu ska det fyllas på med energi=)

Och PowPow får jag faktiskt chansen att se igen i februari. Så då är det lugnt. Jag håller mig till tåls "til then".
Had ejag fortfarande inte kunnat bärga mig efter att se dem hade jag självklart gått liksom.

Nu ska jag bara hoppas på att Josse svarar så jag kan ringa min underbara vän. Får jag som jag vill blir det skypedejt med min englandsvän ikväll- Annars skulle jag nog inte bli förvånad om jag träffar på mina gamla "barndomsvänner" Ebba och Didrik faktiskt.





Klartext


Den här bilden får tala sitt tydliga språk om vad jag valde kan man säga.






Dagens outfit:
Morgonrock - Friis o co
Hårband - HM
Ansiktsmask - Lush


Du förstår att jag är ironisk med min "dagens outfit" hoppas jag.
Skulle aldrig i livet gå ut i den här utstyrseln, så med andra ord-
Det blev en hemmakväll ändå.








Sweat baby sweat! + valet i kvalet



Herregudars! Min jobbdag har varit som att vara på gym - i 8,5 timmar! Jag har bara burit,kånkat,småsprungit och lyft hela dagen. Jag har alltså gjort om i butiken. Hann inte alls klart igår. Men nu är det bara att skynda att fynda, för dej som behöver skor alltså.
Ny, snygg fräsch butik på AkerBrygge med andra ord. Massa nyheter och massa rea.
Det är faktiskt din plikt att komma och handla nu när jag och mina kollegor gjort så fint, tycker du inte det;)
Tur inte jag ska bli copywriter,haha.

Då jag verkligen tagit ut mig fullständigt på alla plan på jobbet under veckan, fast kul har det varit, är jag helt slut nu. Jag önskar att jag inte visste att Pow Pow spelar ikväll. Jag önskar verkligen det. För jag hade helt klart behövt en lugn kväll, en myskväll då man bara gosar ner sig i soffan. Det är inte ofta jag säger det vill jag lova. Men just den här kvällen vaknade soffpotatisen i mig till liv. 

Men missar jag den här konserten, är det som att missa sin egen födelsedagsfest. Så känns det! För jag vet att spelningen kommer vara grym och att jag absolut till 100% går miste om något. Jag missade min 20-års fest en gång. (ja, jag har fyll 20 många gånger;) ) och då var det precis såhär det kändes. Som när Madicken fått hjärnskakning och inte kan följa med på utflykten som hon sett fram emot så länge.
Jag var superledsen hela tiden, då jag låg och var sjuk när jag egentligen skulle haft världens party alltså, tills jag kollade på Ebba och Didrik. Då kan man inte låta bli att skratta för alla personer i den serien skriker hela tiden. Ebba, Didrik, Pappan och Mamman m.fl.
Helt absurt roligt.

Nu såg jag faktiskt att mitt älskade PowPow spelar i mars också. Det kanske får svida lite i mitt hjärta och i musikdelen av min själ..Lämnar över till Ebba o Didrik nu...Eller??


Fortsättning följer...







Världen som min lekplats



Jag kom just på ett härligt sätt att se på världen.
Jag ser den som min lekplats.
Här vill jag upptäcka, leva, älska, leka, känna, njuta och skratta.



Personkemi


Jag vet inte vad det beror på men visst är det så att man "klickar" bättre med vissa människor än med andra.
Ibland kan man möta någon som man aldrig träffat på, men som det känns som att man levt ett helt liv tillsammans med. 

Idag hände ett sådant möte.
Jag sneglade just över axeln och såg att det kom in en kund och kikade runt i Ecco-butiken. Eftersom jag redan var upptagen med en annan kund tänkte jag inte mer på det. Då jag gjort mig färdig med den första kunden gick jag till Ecco-avdelningen och han var fortfarande kvar.

Jag hejade, han hejade och redan då visste vi båda att vi hade någon slags kemi mellan oss. Man kände sig avspänd, avslappnad och att man verkligen kunde vara sig själv med den här personen till 100%. Grejen är också att jag verkligen såg att hang tänkte/tyckte/kände samma sak. Vi var som två öppna böcker.

Vi pratade på om allt mellan himmel och jord, skämtade och skrattade. Hur härligt är inte det?

Ååå, jag älskar sådana här möten, älskar sådana här människor. Då är livet ännu mer underbart!










Best year 2010



Måste bara skriva att årets bästa låt 2010, alla kategorier är och förblir: Från och med Du, med Oskar Linnros. Men!! Bara om den är remixad av Adrian Lux. Annars får det vara.
Vilken låt är din "2010-låt" ?














Mitt starkaste sinne



Hörseln är nog mitt starkaste sinne...
Varför jag funderat på det nu då? Jo, för att jag känner igen låtar ibland bara när beatet startat. 
Jag är grym på det. Sålänge jag hört låten förut vill säga. Kan nog, märk ordet nog, påstå att jag skulle vinna över vem som helst i en tävling om intro eller outro i låtar. En av mina otaliga skills;)

Sedan är jag högst petig med oljud när jag ska sova.
Det har mina manliga vänner klagat på i alla tider. För jag kan inte sova när deras kära dator är igång,hehe.
Den avger ett susande brus som inte är behagligt i "det hela tatt" för mina hörselgångar. (Och det är ingen diskriminering i farten nu, men inga av mina väninnor har på datorn när de sover vilket är bra både för mig och miljön.)


Sedan kan jag ta ut vilken låt som helst på piano eller annat instrummet som jag behärskar och hör direkt om jag spelar fel eller sjunger franskt, falskt menar jag;)

Tror inte du också då att det är hörseln som är mitt bästa sinne?









Redan ny dag


Jag mediterade, tränade min dansworkeout och duschade. Nu är det som om jag fick nytt liv och vaknade upp till en ny dag=) Underbart!!


Frigöra energi för att få ny energi. Kan det vara metoden?




Waking up!


Så himla härlig låt! älskar gitarrerna i den. (Lite likt Kings of Leon det där. Fast bara gitarrerna i just den här låten.)
Lyssna nu, genast! Man blir verkligen peppad av den. Har kollat upp texten så jag kan sjunga den också,haha.










Lita på magkänslan



Idag är en dag då jag haft ett väldigt flow. Jag har hela tiden tänkt att allt löser sig och liksom "känt mig fram" till lösningen. Hjärnan har fått ge vika för känslan helt enkelt. Jag tänker ofta väldigt mycket, och det ställer till det en del ibland. Den i princip kokar över, är det som. Såklart inte i verkligheten. Men ändå.

Så nu kör jag alltså på magkänsla och att tänka mer med hjärtat. Det är nog det bästa jag gjort i mitt liv. Det är svårt att förklara, men ju mer man lär sig att lyssna inåt till sin inre röst, desto enklare blir allt.  
Jag har alltid haft en väldigt bra magkänsla och den har aldrig svikit mig, så man kan undra varför jag inte kommit på detta tidigare. Då kunde jag sparat massa tid på att ta onödiga omvägar.

Nu "gör jag" bara. Exakt det som känns rätt just då. Och konstigt nog funkar det. Du ska få en up-date om ett tag på hur detta sätt att "tänka" funkar på sikt.

Ett exempel från idag var att min chef ringde och var sjuk. Istället för att skicka iväg massa sms till alla kollegor för att fylla ut passet kände jag efter, vem skulle kunna jobba. Jag gjorde först ett misstag och glömde bort magkänslan. Då blev det fel, men sedan, på 1-2-3 så var allt fixat.

Ibland kan jag få det som så att känslan säger att det inte kommer gå att lösa, då kan jag inte låta bli att försöka ändå, men det har ändå alltid slutat upp med att det var som jag trodde från början. Konstigt va?


Nä, nu är det dags att sova, det säger min hjärna att den behöver så jag får väl lyssna på den helt enkelt.
Ha det underbart nu!








Isglass!


ÅÅå. Jag fick just en sådan längtan efter en sak. Fick ett minne från när jag var på en strand i Noosa, Australien. 
Havet var varmt, luften var varm, jag var varm. Så vad kunde inte sitta bättre än lite is med smak den stunden?
Det var verkligen världens godaste "glass". Man fick en skopa krossad is i en pappers-strut och sedan valde man en smak. Jag tog hallon och det var det godaste jag ätit i mitt liv.
Slush kan slänga sig i väggen, lätt.

Undrar om man kan frysa isbitar med supermycket hallonsaft i, om det kan bli lika gott?
Det ska jag testa någon gång! Är sjukt sugen!







Jag andas fel


Svängde förbi Emmeline efter jobbet. Sitter här och myser nu. Ganska trött, men är skönt att göra något efter jobbet också. Sov typ inget inatt ,men gjorde meditationer hela natten så har ändå haft energi idag=)

Har upptäckt att jag "andats fel", om man nu kan säga så.
Nu har jag hittat en ny teknik som jag får mer syre till hjärnan av och då gör det inte lika mycket att jag sover lite dåligt ibland. Så himla skönt!



Bästa nyåret Ever!!



Jag säger bara en sak. Jag har just haft det bästa nyåret ever. 
Hur underbar fest som helst. Jag kommer skriva mer om det imorgon. Är helt slut efter all party kan man säga,haha.

Bästa festen med underbara människor. Den mesta och bästa blandningen ever- I love!









Det ekade tomt



Hej hopp!
Har just ramlat tillbaka till min lägenhet i Oslo. 
Har gjort en lite dålig upptäckt...
Jag åt ju ur allt jag ägde och hade av mat innan jag skulle åka, så det ekar tomt i både skafferi och kylskåp.
Inte hann jag handla någon mat i Sverige heller, fast hade inte någon plats i väskan så det får vara.
Tänkte att jag skulle proviantera lite här i stan innan jag åkte hem.
Det är konstigt vad snabbt man vänjer sig med söndagsöppet. Det är ingen sådan lyx i Norge inte.
Så nu sitter jag här med lite julgodis och pasta.

Livet är allt bra härligt ändå=)
Det menar jag alltså, trots att jag inte har någon mat och är utsvulten. Men jag får väl helt enkelt åka in till stan imorgon innan jobbet, sätta mig på ett fik och mysa innan det är dags för årets första dagsverke.

Ha det gott alla goingar!!





RSS 2.0