Choklad





Ååå. Om jag hade bott i Sverige hade jag lätt gottat till det lite med lite choklad ikväll. Kexchoklad och Plopp är mina favoriter. Men de finns inte ens i Norge=( I want!!;)









Complaint Departement



Den här låten är bara helt amazing!!






På det sjätte smäller det!


På det sjätte smäller det! Idag är det dags för skidor. Äntligen!!!
Betalade lösensumman så jag fick ut dem ur borgen,haha. Nä då, men nu är de ute från "fängelset" och jag ska åka alldeles strax. Först blir det dock fortsättning på armhävningsutmaningen! Det går inte direkt super, men det går framåt!! Även om jag inte kommer klara 100 är jag en god bit påväg=)

Btw, kommer bli jädrigt kallt ute bara. -15 och snålblåst, ännu mer på slätten där jag ska åka. Men jag gillar lite tuffa utmaningar från väder och vind. Blir mer motiverad och taggad då.

Ha en härlig dag nu!!




Nattuggla?



Nä, nu är det dags för sömn. Orkar inte vara vaken längre trots den tidiga timman. Ha en underbar kväll alla nattugglor. För nu kastar jag in handduken. Jag har två bra saker framför mig den här veckan. Ett - imorgon är jag ledig, två - på onsdag vankas helkroppsmassage.

Kramar







Vad ska jag välja, hmmm;)








Skidor eller städa, skidor eller städa. Det är frågan för morgondagen. Fast jag vet egentligen redan det självklara svaret;)




"Spik-time"


Är så himla skönt när jag kommer hem att bara ta en kvart för mig själv och rensa huvudet. Då tar jag fram min spikmatta, sätter på lite meditativ musik och tömmer huvudet. Det tar ytterligare en kvart att verkligen få energin att strömma till efter att man är klar. Men det är såå värt det. 
Kroppen mår bra av en ostressig miljö, annars får vi t.ex dåligt immunförsvar, dåligt tålamod och dåligt humör på olika sätt. Nu får man istället ny energi, känner sig lugn och blir klarare i huvudet m.m.

För visst vill du att kroppen ska orka leva hela livet fullt ut?=) Då är det bäst att varva ner ibland.
Träning, sund kost, ostressig miljö och en avslappnad attityd till livet är nog vad som ska till för att må allra bäst.
Det tror jag i alla fall=)


Lev i lycka, var din egen bästa vän och lyssna till dig själv.
Kram






I want summerparty!



Den här frissyren får jag ta och göra snart. Ååå, jag vill ha lite sommarvärme igen. Den försvann alldeles för fort.
Det här var den enda man behövde för en utekväll. Nu är det dunjacka, strumpbyxor under långakallingar under leggings som gäller. Inte lika kul,hehe. Men jag tänker INTE sitta inne och uggla för det såklart=)














Missing!!



Hahaha! Jag upptäckte just att jag har glömt min borste på jobbet. Hade i saltvatten, mousse och annat jox i håret igår och nu sitter jag här med dreadsliknande testar och fnurror. Hur detta slutar vet man aldrig! I värsta fall kan jag inte fixa det förrän imorgon. Tur jag inte är utseendefixarad alltså!




Gårdagsnatten



Jag hade så himla kul igår. Fast min partystämning infann sig aldrig riktigt. Kändes som jag var mer en observatör än en del av själva festen då vi gick ut. Jätte weird. Vet att om jag hade dansat mer hade jag blivit hög på livet, men igår var jag kvar på marknivå. Känner egentligen väldigt starkt för att gå ut idag. Men tja...Jag jobbar imorgon.

När det närmade sig utgång hade verkligen alla lika stark vilja om vart vi skulle gå. Men tillslut enades vi om Nicol o Son. För mycket, för ungt, för trångt kan man sammanfatta det ställer på. Så vi drog snabbt vidare till ett ställe på Frogner. Efter lite diskuterande kände både jag och Tess att vi ville vidare och festa och inte bara sitta på en pub/bar. Så vi lämnade vårt lilla gäng. En snabb promenad bort hamnade vi alltså på Frogner. Stället var väldigt nice får jag säga! Väldigt trevliga vakter och personal och gästerna med. Kul då att det faktiskt mest blev så att jag och Tess satt och snackade,haha. 

När alla lampor tänts och dj`sen gått hem kände vi att antingen drar vi vidare till Ingensteds eller åker vi hem. Jag var verkligen på att fortsätta festen, men som jag skrev igår kändes det som min hjärna hade torkat ihop och inte kunde tänka klart, så då sa den att den ville att jag skulle dra hem. 
Det tog sin lilla tid kan jag be att få tala om! 
Tillslut var jag hur som helst hemma, slängde på mig morgonrocken, drack te och somnade.






Jag vann!!=)



Igår hade vi quiz på festen för DinSko AkerBrygge. Älskar lekar när man festar!! Så himla kul. (Min absoluta favvo är shott-stafetti men det hör inte riktigt hit va?)


Jo, först hade vi musikquiz. Och musik är något jag är bra på. "Mitt" lag bestående av mig, Tess och Malin klarade av alla hinder och stack av med segern som var "tre saker i en". Överraskning, leksak och choklad. Behöver jag säga mer?


Efter det blev det ett annat quiz där alla tävlade individuellt. Då handlade det om DinSko och oss som jobbar där. 
Jag vann då också,yay! Råkade dock glömma mitt pris hos Tess som hade festen. Det var produkter från Body Shop. Nice! Får ta och hämta dem någon dag. De fick liksom inte plats i partyväskan,haha.


Föresten, vi hade världens godaste drinkar på festen också. Mojiton Tess gjorde var grymt god! Nu fattar jag varför alla dricker denna drink. Sedan körde vi även på en tropisk variant med mango och passionsfrukt.
Jummie!!










Jag garvar ihjäl mig!!!



Det här klippet är så himla kul!! Det är så roligt präktigt men med så himla mycket humor också. I Love! Kolla in det nuuu=)








tog bussen till taxin och ställde mig i kön


Detta inlägg blir lite huller om buller, men lite kreativt är det allt;) Imorgon ska jag skriva bättre och mer strukturerat efter hur man pratar, inte hur man tänker.

Som du märker är jag tidigt hemma denna söndags morgon. Men det kan vara skönt ibland det också såklart=)
Har haft en mysig kväll. Den var inte superparty men mysig. Kommer nog ha massor av energi kvar imorgon. 
Varit lite överallt och ingen stans, men det mesta jag kan säga om kvällen var att den var kall. Frös hela dagen på jobbet, och typ hela kvällen. Är superkallt och snålblåst i Oslo för tiden och den letar sig in mellan allt, Allt!


Hade tänkt att gå till Ingensteds efter sista fest-stoppet, men min hjärna suktade efter vatten så jag ställde mig i taxikön, väntade, orkade inte vänta längre, tog bussen en bit istället och ställde mig i en kortare taxikö och sitter nu hemma som sagt.


Hade verkligen en kul kväll med alla.
Och en sak var så cool föresten. På sista klubben jag var på upplevde jag ett meditativtliknande tillstånd när jag stog på dansgolvet och diggade till beatet. Amazing! Jag brukar annars känna mig hög på livet när jag festar, men nu infann sig ett stort lugn i hela mig istället. Väldigt konstigt ställe att hitta sitt inre lugn på, men dock bra att göra det någon gång ibland=)


ha en underbar dag imorgon. Säger det nu in case att jag sover bort första halvan av dagen,haha.
Kramar!!1









personalfest


Ikväll händer ngt mycket trevligt=) Det blir personalfest och det kommer bli grymt kul! MN först, jobb. Ha en undbardag nu!!!

My date`s tonight


Mina dejter för ikväll: Spikmattan och filmen Eat Pray Love. Ska varva ner med detta till jag somnar. Ha en underbar kväll nu snygging=)





Och nej, jag är inte gravid, jag bara härmar Josse-snygging=)



Kram





Vad vore en bal på slottet?


Om jag inte skulle upp klockan sju imorgon och jobba hade du lätt hittat mig ute på någon av Oslos hetaste klubbar eller sköna hak. Festandes med massa härliga människor, nya som gamla bekantskaper. 
Älskar att gå ut och känna att den här kvällen kommer bli grym. Jag gör den grym. Och så ser man vart det leder. Ofta till väldigt härliga upplevelser kan jag lova=)

Om jag skulle gått ut ikväll skulle jag lyssna på de  här låten när jag fixade till mig. Aviici/ Tim Berg är en av våra grymmaste dj`s. Gillar inte ens den här låten, men han har gjort en grym remix på den som det är omöjligt att sitta still till.







Nya naglar



Har fixat nya naglar inför julbordet/personalfesten imorgon.
Blev inspirerad av boaormar och leoparder och så kom den här looken till liv.











Snyggt eller hur!





Julpyntat!

Det bidde ingen julgran, men dock en liten julbukett=)
Eller vad man ska kalla det.




Något med jul i alla fall.
Luktar så himla gott med gran!!









En sak till...



När jag ändå är inne på träning och gym...Jag tänkte berätta om mina bästa minnen från tiden då jag gymmade här i Norge. Det var nämligen så att jag hade inte råd att gå på ett gym där de hade pass, så jag gick bara på ett gym där man jobbade med maskiner och vikter. 

Det fans dock stora öppna ytor där det var meningen att man skulle stretcha. Men då jag är en tjej som behöver mycket variation i livet, så även med träningen, blev det snabbt lite tråkigt att bara göra gym. Då började jag lägga upp mina egna pass i olika tärningsformer och körde dem på sals-golvet. Vissa tyckte säkert jag var pinsam som stog och hoppade runt för mig själv. Fast jag hade grymt kul så det brydde jag inte mig om. Lite då och då kom det fram folk som undrade om jag var en "riktigt" tränare. Kul!

Men det absolut bästa var som sagt då tjejer (killar tycker nog i allmänhtet att de är lite för coola för pass,haha) frågade om de kunde hänga på. Shit vad grym jag kände mig då. Tog det verkligen som en komplimang.
Så på sätt och vis fick gymmet pass efter det=)





Ett - två - träning!


Har legat och dragit mig i sängen. Såå himla skönt. Var verkligen länge sen jag kunde göra det. 
Gick upp vid tio och har fixat lite i lägenheten, men nu är det träning som gäller!
Ska iväg ut i skogen och köra en workeout i naturen. Det finns verkligen hur mycket som helst man kan göra när man är ute och tränar. Bara man har lite fantasi, och det har jag i böttevis som de säger här i Norge. Eller något;)

Förra året gick jag på gym vilket helt klart är kul. Men då man som jag jobbar inomhus hela dagarna är det skönt att vara ute efter jobbet. Därför sa jag upp mitt gymkort i somras. Det går helt utmärkt att köra styrekträning med sin egen kropp. Och eftersom jag är full av motivation och pepp kan jag träna bra även om inte någon står bak och piskar mig,haha.

Så klara färdiga kör!!!





Bodywork!



Nästa onsdag ska jag på bodywork. Det låter kanske som en träningsform, men det är mycket mindre slitsamt än så,haha. Jag har nämligen bokat in en tid för helkropps-massage. Ska bli underbart. Nästa onsdag kommer jag gå upp klockan fem på morgonen, jobba hela dagen fram till tre och sedan vid fyra, när jag varvat ner lite är det dags för massagen. Hur härligt som helst! Can`t wait!





Nej, jag ska inte ligga i ett kar fullt av apelsiner. Dock blir det som sagt massage. 
Stället jag ska gå till heter Wahwah Skintrim och ligger på AkerBrygge.
Ska bli underbart, och endast 80kronor behöver jag betala eftersom jobbet betalar 800. 
Det sägs att gratis är gott;) Och jag tror på det.












Swing Bop



Så himla kul låt. Den låter verkligen som den heter. En av låtarna i serien I Anneli du vet.










Ny dag=)



Idag ska jag hänga med Johanna, yay! Ska bli så kul att se henne. Men först är det dags för lite jobb. Hade grymt kul igår med en tjej från en butik på Oslo City som jobbade hos oss. Älskar härliga människor och hon var superhärlig!

Ha en underbar dag nu!!




Dagens I-landsproblem



Dagens I-landsproblem: Jag vill ha tillbaka det gamla ljudet i chattfunktionen på FB!!!! Det nya är för långt och störigt! jag vill ha det gamla härliga "popp" inte "do doieee". Det förra ljudte var så härligt diskret på något vis, medans det nya tar alldeles för mycket plats;)





Pink Magic


Jag har inte haft något rosa plagg utom en kjol, ett par skor och ett linne sen innan. Men jag blir väldigt glad av rosa. Det piggar verkligen upp mig. Därför har jag denna färg "strategiskt" utplacerad runt om i lägenheten. Och nu har turen kommit till en klänning av denna färg också=)
Det var detta jag köpte på "Lanvin for HM".



What`s in the "klädhängare"?








En snygg detalj!




Jag har två bälten som är assnygga till, detta är ett av dem.







Detta ett annat...







Är den inte fin så säg!
Som Askungens klänning innan hon fick den förstörd inför sin bal. Du vet, den som mössen sydde,haha. Ska visa den på när jag ska använda den=)





Bäst idag


Så trött så jag stupar. Nu är det säng som gäller. Imorgon ska jag visa bild på klänningen m.m.=)

Bäst idag: Emmeline kom och överraskade mig på HM i sällskap med Sara. Emmi har jag inte sett på läänge så blev superglad.
Ha en underbar kväll nu!!




Party and Lanvin


Idag är dagen då HMs kollektino tillsammans med Lanvin släpptes. Trodde aldrig jag skulle få tag i det jag hade tänkt mig, om ens ett enda plagg över huvud taget. Men när jag går genom entrèn till HM Karl Johan ser jag att det är fullt utval kvar, i princip. Blev helt chockad. Gillar inte folk partykläder eller?

Dock är allting slut på webben. Men ändå.
Fast för min egen del är det perfekt=) "Skatan", mitt lilla alter-ego som bara köper partyoutfitts och saker som är glammiga eller glittrar var nämligen shoppingsugen.
Undra på vad hon norpade åt sig för godbit?;)







Det som står tryckt på påsen
stämmer så himla bra in på "Skatan".





Konsertsugen!!


Det är dags att gå på konsert igen snart. Är så himla taggad för det, men hittar inte någon bra spelning..
Men vem vet vad som kommer dyka upp=)






Härlig duo eller hur!! Munn til Munn Metoden heter de.




-25??



Det sägs att det nalkas -25 grader någon gång i den här veckan... Brr och hugah! Jag vet inte riktigt om jag tror på detta. Kollade vädret just nu och det är liksom bara fjuttiga -14 grader som var den lägsta temperaturen;)
Bring it on damn it;)

Jag är verkligen redo för kylan, har två fleecetröjor,en tunn och en tjock, underställ,stor dunjacka plus termobyxor,extra fodrade skor, goretexvantar och mössa.
Det låter kanske mycket men det kan verkligen bli kallt på Ekeberg. Förra året hade jag på mig allt detta på en gång vissa dagar. Då känner jag mig som en stor "michellin-gubbe" som vandrar omkring,haha. Fast nere i stan kan man ta av sig hälften av plaggen eller så. Stor skillnad. Då ser man "bara" ut som en vanlig sumobrottare.









Not for girls?



När jag var i Manchester hittade jag en godis som "bara" killar fick äta. Såå himla kul! De har nog velat ta bort "tjejstämpeln" som att äta choklad i allmänhet har fått. Eller något. Typ som att killar inte vill dricka cola light och därför fick de hitta på cola zero för att få killar att dricka lightläsken. Fast de gjorde det med choklad i det här fallet.







Haha!






Bang Bang Bang!



Mark Ronsons låt Bang Bang Bang i den här versionen är helt underbar tycker jag.
Älskar rytmen och att den är lite seg liksom. Kan verkligen se mig själv dansa till den här i början av en toppenkväll för att senare röjja loss totalt på dansgolvet=)







Ny klänning



Här är en av klänningarna som jag köpte i England=) Perfekt till allt. Klubben, restaurangen, jobbet. 
Vi kanske måste ha svart på oss på Ecco snart, och då är den här alldeles perfekt, för den lyses upp lite av guldet. Yay!












Myys!


Idag är jag nöjd, utsövd och glad. Har sovit ut både igår och idag vilket behövdes. Nu ska jag ta på mig morgonrocken och fixa lite frukost = gröt. Har inte något alls i kylen. Men det gör inget. Är så skönt att ha lite tid på sig om morgonen. Det hade jag inte någon dag förra veckan. Men nu så, lyx=)

Hoppas alla får en underbar dag nu!




ååh nej=(


Mina skidor hålls som gisslan i borgen på gården. Och jag har ingen nyckel=(
Så nu blir det inga skidor förän på söndag. Well, well. Jag är glad ändå och träning blir också ändå. 
Har hittat en ny grym låt att lyssna på när andan faller på.

No Response heter den. Och i remixen av Laidback Luke låter den som allra bäst.








Skidor


Kom just hem. Först ska jag sova en snutt, blev bara 3 timmar av den varan inatt också. Men sen blir det årets första skidtur. Tjoho och se upp i backen!!=) Önskar jag kunde åka på direkten men har lyssnat på min kropp och den säger "SOV NU Katarina" så det ekar om det.

Ha en underbar kväll och njut av livet!=)










Just say yes!



Den här låten är så himla härlig tycker jag!
Snow Patrol för övrigt är helt grymma. Deras sound fyller upp hela min kropp på ett positivt sätt som jag tycker om=)








Träningsberoende, moi?


Jag har nog gått och blivit lite träningsberoende på gamla dar. Idag var dagen då jag tänkte att jag skulle vila och inte träna något alls. Men shiit vad det kryper i kroppen efter träning. Fast måste inse att jag inte kan köra något pass idag, även om min hjärna vill det. Det är ju så sjukt kul att röra på sig, vi är liksom gjorda för det. 
Men jag har fått på tok för lite sömn igår och orkar knappt resa mig ur soffan och ta en dusch ens.


Så ja, det hade varit grymt kul att träna, men det är inte alltid "kul" som är det bästa valet, inte just i detta fallet hur som helst. Hade jag pushat mig mer nu hade jag bara blivit sjuk. Och det vill vi inte=)

Får istället sysselsätta mig med min absolut minst roliga sak, tv/film. Jag gillar inte att leva mitt liv genom att se påhittade saker om andra människor. Då missar jag ju massor som kunde ha hänt i mitt eget liv under den tiden. 
Well, well. Det får bli väl, som Carina och Maria säger=)







Mina "budord"


Jag har några tankar som jag tänker varje dag för att hålla mig på topp och som jag lever efter. Det är dessa, mina sex budord kan man säga.
Det är även utifrån dem som jag gör mina val i livet.
Jag mår så bra som möjligt så ofta som möjligt

Jag är så lycklig som möjligt så mycket som möjligt

Jag lever mitt liv på det sätt jag trivs med

Kärlek kan man aldrig få/sprida för lite av

Jag känner mig frisk och stark i kroppen och njuter av allt den kan göra

Jag sprider min kärlek och energi eftersom jag redan har överflöd av det. - fast bara om man har överflöd av det. Annars tömmer man sig själv istället.









Ha en underbar eftermiddag nu!!





Stolt=)


Jag är så himla stolt att jag klarat av dagen precis som jag brukar trots att jag sov så lite. 
Börjar bli riktigt bra på att må bra även om jag får för lite sömn nu. Såklart inte bra i längden att sova några timmar/natt men när det händer kör jag positiv tänkande plus lite självhypnos på rasten. Vips så klarar jag av dagen lätt som en plätt.


För tänker jag negativt drar jag bara ner mig själv ytterligare och det kan jag klara mig utan.
Har bara haft massor av positivt kunder idag, ävne om det inträffat några knepiga situationer. Men jag har varit mitt proffsigaste jag, och då kunde de inte annat än säga "okej, då" och ändå vara nöjda.
Om man bara förklarar varför förstår de flesta varför man inte kan göra si eller så, om man säger det på ett neutralt sätt med ett smile.





Säng på jobbet?



Idag önskar jag att vi hade haft en säng på jobbet=) Då hade jag kunnat festa mycket längre, eller sova lite mer. Hur man nu väljer att göra,haha. Ska upp om ca 5 timmar så nu är det sängen som gäller. Hade superkul på Kick-off festen. Med så många härliga människor kan inget gå fel såklart=)


Kramar

Tillbaka till verkligheten


Självklart var min vistelse i Manchester också verklighet. Jag älskar att göra saker som får mig att leva ett icke A4 liv. Då är det perfekt med små resor lite då och då. Från och med nästa vecka har jag mycket jobb framför mig, men då kan jag tänka tillbaka på min 5 dagar i England. Det är inte alla som kan ta ledigt bara sådär utöver semestern. Det är jag lycklig över att jag har möjlighet till!

Nu sitter jag i min lägenhet med en skål gröt framför mig. Känner att det behövs efter alla toasts och "äta-ute-mat",haha. I eftermiddag är det jobb som gäller, följt av Kick-Off för AkerBrygge center. Det kommer säkert bli superkul! Vi ska få lite mat och champagne och antagligen se på stand-up. Efteråt blir det fest, men jag vet inte hur länge jag kommer stanna, ska upp halv sex imorgon..
Men kul ska det bli!

Ha en härlig dag nu!!





Sound of Violence


Nu kommer jag tjata lite om The Social Networ igen, men det var en grymt bra lat dar nar killarna gar pa en topnotch-bra klubb. Den var helt amazing, sa bra att jag och Josse satt och dansade jarnet sa mkt man kan i en soffa. Har ar den. Listen and like, som jag brukar saga;)






The Social Network


Vi kollade in filmen The Social Network igar. Den var riktigt bra! Vi hade jatteskona saten att sitta pa, stora som soffor sa vi bredde ut oss en del. Var som att vara hemma och se den. Ibland var det lite svart att forsta eftersom det inte var nagon engels text. Men man snappade upp det mesta, till trots for att snacket i filmen flot pa snabbt som jag vet inte vad.

En annan rolig sak var att just att nar vi stog och vantade pa den icke existerande bussen kom det fram en kille och pratade med oss och nar vi skulle till att dra oss ivag fagade han om jag hade facebook. Concidence. Haha!




Shopping, shopping, shopping!



Idag har det blivit en del shopping. Men visste exakt vad jag ville ha sa tog bara tva och en halv timma.
Fick tag i massa godbitar. Hoppas jag inte far overvikt pa flyget hem nu!!
Alskar verkligen att handla i England. De har mycket coolare klader och som passar mig battre an de i Norge.

Nu ska vi ivag och ata massa god mat.
Ha en underbar kvall nu!!




Pepparkakebak



Igar gjorde vi papparkakor. Mumms! Vi gjorde en fuling och kopte deg, men vi kryddade den extra sa den blev suupergod! Ar sa kul att vara har. Har verkligen saknat Josse.




Extrakryddad deg med vitlokssmak;)





Jag gjorde en glogg pepparkaka.





Julfridne sjalv kan mna saga,haha.





Josse ar trott pa att baka nu och "stabbar" degen istallet.





Aaa, sa fina de blev - not
Men visst var vi kreativa med motiven. Skor, skoldpadda, rund sak med hal i,morotshund m.m.







Jag overlvevde!!!



Btw, jag overlevde flygturen=)
Hade verkligen angest over att flyga den har gangen. Men jag klarade mig. Hade tre saten att bre ut mig pa, en harlig granne pa andra sidan gangen som oxa va flygradd och tre harliga flygvardar som va toppen.



Sa vad kan inte ga bra da? ha en underbra kvall. Nu ska vi ata massa god fajitas.



Jultraditioner



Vi har alla olika jultraditionber i de olik landerna. I Sverige har vi nog en av de coolare.
Var tomte kommer inte genom skorstenen utan kommer och slar in rutan pa ett fonster och antrar rummet. Just for att han skadar sig lite har han den roda fargen pa sina klader. Han gar in och ropar "Hoe hoe hoe" som ett tecken pa att: ar din man ute och koper tidningen nu sa att vi kan ha sex?
Tomten ger barnen paket till barnen sa han och tjejen i huset kan fa en mysig stund tillsammans och sen ar julen over.


Njaaa, det kanske inte var hela sanningen. Men nar jag och Josse fastnade i en traffic-jam kunde vi inte hjalpa att flumma lite om julen. Detta blev resultatet,haha.




England - Here I come!


Har just bekrftat biljetterna till Liverpool. Tjohoo vad kul det ska bli. Har nog aldrig packat så lite i hela mitt liv btw, får ju bara ha med sig max 10kg. Har med mig ett par skor, en klänning och något smycka i princip. Resten jag behöver tänker jag shoppa när jag är där istället =)




On drugs - Moi?



Fick höra av min härliga kollega att det var några från festen igår som trodde jag tagit något olagligt.
Lite sorgligt är det att vissa tror man går på dorger fast man bara är social, lycklig, sprudlande glad och har massor av energi.
Jag tror fler skulle behöva släppa loss mer, skippa coolheten och leva ut det man känner.

Jag tänker leva mitt liv till 100% och njuta av allt som är härligt och underbart.
De som inte gillar mig som jag är slösar jag ingen energi på.


Enkelt och greit, som norsken sa.


Vi har bara ett liv - ta vara på det!







Söndags-Party


Jag vill också vara ledig måndagar!!
Igår var jag ute med Tess och hennes vän och gissa vad mycket härligt folk jag träffade på.
Vi var på Majorstuen på ett stället som hette Vu, och för kvällen var det Klubb Oink som huserade.
Det var nog världens bästa kväll om jag tänker på alla de trevliga människorna.
Det var avslappnat, öppet och härligt, och en alla känner alla stämning. Kanske för att de flesta kände varandra redan,haha. Eftersom det är branch-söndag för alla inom krogsvängen.

Det enda dåliga var att jag var "tvungen" att gå hem så tidigt. 
Fick nys om den bästa efterfesten på Ingensteds som håller på fram till klockan 7 om mornarna.
Det är ett toppenställe som ligger vid Blå. Eftersom jag vet hur bra det är var ja lite avis inatt då jag kom hem på alla andra som fick möjlighet att festa loss ordentligt. Jag vill också!!!

Dock hade jag världens bästa taxi-chaufför som körde mig hem vid halv två. Han var superhärlig och vi klickade direkt. Vi lyssnade på hans indiska musik och dansade loss i bilen,haha.
Eftersom han gillade mig så stängde han av taxametern efter ett tag också,yay;) 

Nu är det dags för jobb..
Ha en toppendag nu!!





The Birds IRL



Det finns en skräckfilm med Alfred Hitchcock som kallas The Birds. Jag och Josse kollade in den för några somrar sedan just för att den är sådär "kult". Kan säga att rädda blev vi knappast. Mer uttråkade. Det hände liksom ingenting, om man jämför med dagens filmer. 
Det den handlade om var att alla fåglar gick bananas och anföll människorna.

Igår så jag det live. Utanför McDonalds på AkerBrygge gick en kille och åt en hamburgare. Då kom den största måsen jag sett och attackerade killen. Fågeln var verkligen uppe i ansiktet på honom och bet i hamburgaren. Det såg verkligen hemskt ut. Killen släppte ifrån sig maten och fågeln flög iväg och släppte en skit på killen som tack. 
Stackars!


Så vad har vi lärt oss av detta? Köp inte hamburgare;)






Ge mig fart och fläkt och härliga människor



Kör fortfarande på den där jobba, sova, äta, träna grejen. 
Men är glad att jag slutar fyra imorgon. Då ska det bli kul, för jag får besök=)

Är såklart ledig på söndag också. Jippi!! Då ska jag gå ut med Tess på kvällen, är planen i alla fall.
Perfekt att jag börjar tolv på måndag alltså. Är superkul att gå ut söndagar ibland. Påminner mig om mitt gamla Oslo-liv med Josse då vi festade hela veckan, som de partysvenskar vi var,haha.
Vilka sjuka saker som hänt när man tänker tillbaka. 
Det sker alltid mycket kul i mitt liv och jag träffar ofta intressanta människor. Då mår jag som bäst, när jag är i farten.




Jag som dj förra lördagen
Kul att mina naglar matchar skivan,haha.






Bara jobb, jobb och jobb...


...Hon får aldrig sin klänning klar.
Så säger de i Askungen. Just den här veckan känns det som jag är den osocialaste människan i världen. 
Jobba, sova, äta, träna.

Och när jag väl kan träffa folk så kan inte de, för att de flesta faktiskt har vanligt 9-4 jobb.
Sometimes I wish I had that too. Men ibland kan jag tycka det är jädrans skönt att vara ledig t.ex på en tisdag.
Då finns det inga krav på vad man ska göra, det är bara att hitta på dem själv,haha.

Nu är det sova som gäller. Däckar i min säng nu.
Ha en underbar sovtid och morgondag=)




IKEA med Hege, även fast där inte finns några klänningar;)


Jag har sagt tidigare att jag inte åker till IKEA för att där ändå inte finns några partyklänningar. 
Såklart var det ett skämt.Så idag blev det så ändå. Vi hade riktigt kul! Är alltid superhärligt att vara med Hege.



Vissa gillar köttbullar




Andra gillar falafel;)




Träffade på hajen. Ville ta med den hem, men det gick inte an bara;(




Hejdåpuss till hajen










Allt är minsann ett enda stort lager på denna butik!!






Hoppsan, vem skymtar man där i vrån?





Överlycklig över glittret. Som om det vore julafton redan,haha.




Who whas that?



Det har hänt en grymt crazy sak idag. Och det har hänt mig förut eftersom jag har svårt att känna igen folk ibland.
Jag tror att jag har råkat prata med en random person på tirkken/spårvagnen som om jag kände honom.
Skrattar ihjäl mig åt det hela.


Förloppet är som följer. Jag går på trikken en hållplats efter mitt jobb. Det är fullt i vagnen sånär som på ett säte, sätter mig där och blir förvånad när jag ser vem som sitter bakom mig. Men det ser ut som han känner igen mig också så vi börjar prata. Massor också,haha. Om varför vi gillar Oslo, vart vi bor, om vi haft en bra dag, vad vi ska hitta på utöver dagen o.s.v. Vanliga saker. Som man hade kunnat fråga vem som helst om, och som man inte får ut om man känner varandra eller inte genom. 
Jag hade kunnat ställt de här frågorna till vem som helst egentligen. Det enda som kan styrka min teori om att det faktiskt var den jag tror, är att personen i fråga visste att jag jobbar på AkerBrygge, på DinSko för han undrade varför jag inte gick på hållplatsen närmast bryggan.
Men det kan lika gärna varit en kund som handlat skor av mig eller något. 

Hur som helst var det en väldigt härlig människa, så det var ju kul oavsett.
Ibland känner jag mig säker på att det verkligen var den jag tror. Så efter ett tag tror jag tvärt om.
Spänning i vardagen det här=)

Vad kan vi lära av detta gott folk?
Man borde ha lite mer olika stil, kostymerna försvinner banne mig in i varandra så att säga=)







Pepparkaksljus



Jag och Hege var på Ikea idag. Inte ofta jag sätter min fot där, men det finns väl utvalda tillfällen till allt=)
Vi hade riktigt kul, skriver mer om det snart.
Men en sak som var riktigt kul var att när vi var vid ljusavdelningen sa jag till Hege att jag så gärna hade velat ha ljus som luktar av pepparkaka. Men vi hittade inga.

Fast slå vad med mig om att det inte låg just sådana ljud vid kassan när vi skulle betala! Jo, det gjorde det. Nice alltså=)




Ungefär som Maria Montazami gillar tofsar



Jag har just inhandlat en hel kompott med glitter. Sålänge jag har glitter blir det jul, som jag brukar säga. 
Nja, kanske inte burkar säga det, hittade på det just nu. Men jag behöver inte ha något annat julpynt än det. Det kan jag stå för. Glitter behöver man inte ha enbart på julen heller, så jag kan sätta upp det med en gång=)

Hemma hade jag silverglitter och blått glitter året om runt gardinstången bland annat. Det piffar upp allt tycker jag. Du kan se det ungefär som att Maria Montazami gillar tofsar. Jag gillar glitter,haha. Dessutom blir man glad av det glittriga.








Min glitterbomb =)








Jag fattar ingenting!



Jag har just sett sista avsnittet av Lost. Det allra, allra sista. Jag fattar verkligen ingenting. Jag brukar vara så himla bra på att göra kopplingar mellan saker och ting. Men nu känner jag mig bokstavligt talat helt lost. 

Dock en väldigt bra serie annars. Fast jag ville ju veta vem som var ond och god o.s.v. Slutet nu besvarade ju ingenting och var väldigt episkt.
I don`t want!

Nu är det dags att jobba lite på armhävningar m.m. 
Ha en härlig kväll!!







Spara vs Skänka

Jag håller på och rensar i mina garderober, alla två faktiskt;)
Det är så svårt att göra sig av med saker. Har två tankar som flyger genom huvudet när jag provar plaggen:

Man kan alltid köpa en ny? - Skänk
Ska man spara ifall man vill ha det senare? - Spara



Tänkt om jag vill använda plagget om ett tag. Säg om ett halvår eller så. Och så upptäcker jag att jag har skänkt det!! Hur ska man tänka? Vill liksom inte ha massor av onödiga saker i min garderob. 
Fast tänkt om jag byter tillbaka till min gamla stil sen?
Och tänkt om jag hade kunnat använda materialet till att gör ett nytt snyggt plagg?

Många frågor - Inget svar.


Sedan har jag vissa plagg som jag inte kan skäppa iväg just för att jag har så bra minnen till dem. Jag kan bara inte slänga dem, även om de är sönder eller hänger på sista visan. 
This is hard!!


Fast jag är faktiskt nöjd nu i slutändan. Har skänkt ca 35 plagg i alla fall=)

















Maffia, kameraproffs och kung fu!



Jag drömde ännu en actionfylld dröm. Det var verkligen som att uppleva en sådan typ av film. 
Jag var med Josefin och fotade med min digitalkamera och jag var ett riktigt proffs, kameran till trots. Vi hade ett uppdrag att fofografera så bra bilder som möjligt med en vanlig kamera så att säga. Så vi åkte runt vid världens alla hörn.

Bland annat träffade vi på en kung fu mästare som ALLA beundrade för att han var så bra. En riktig legend som aldrig hade förlorat en enda kamp. Därför var det även lite farligt för oss att hänga med honom. För det kom hela tiden olika typer av människor som ville vinna över honom. 
Som då vi satt på golvet på hans kuddar och den ryska maffian entrar bambu dörren.
Det tar hus i helvete och allt brinner upp och alla slåss mot varandra överallt.


Jag och Josse lyckas smita men vår kamerautrustning hade ryssarna lagt beslag på. För de trodde vi var spioner.
Vi flydde fältet och blev indragna i någon okänd persons dörr.
Där uppstog kärlek i första ögonblicket mellan mig och han som bodde där. En blond, het snygging.Som hjälpte oss att komma tillbaka till Sverige. Även han var svensk, men var i Asien och backpackade.

Men, vi kunde inte ge oss av förrän vi fått tillbaka kameran m.m. Killen hade en aning om vart den kunde vara. Så vi smög iväg för att ta tillbaka våra prylar. Då hamnade vi i "Jacobs hus". Ni vet, i Lost är det ett hemligt hus som bara visar sig för den rätta personen. Där kikade vi in och såklart var allting där inne. Men även en tjock gubbe som liknade jultomten satt och vaktade allting.
Dock sov han djupt och killen smet in för att få tag i allting.


Plötsligt vaknade "tomten" och upptäckte oss. Då blev han så arg att han drog ur en propp så att hela Asien skulle dränkas i vatten. Vattnet bara steg och steg. Men som tur var hade den blonda snyggingen ännu en plan. 
Vi tog på oss våra Gore-tex kläder och simmade hela vägen tillbaka. I lera, träsk och öppet vatten simmade vi i flera dagar. Tills han blev varm och tog av sig kläderna, allt utom sina kallingar tyvär;)
Till och från blev vi jagade av skurkar men vi klarade oss.


En dag hittade Josseen propeller så hon kunde komma hem i racerfart. Det var bara en som kunde använda den så jag och killen fortsatte simma och kämpa oss fram.Tilllslut nådde vi vårt mål, Sverige. Och kysstes passionerat.

SLUT.

Visst vart det som en riktig film! Fast med lite speciella detaljer,haha.
Men vänta nu! vad hände med Kung-Fu mannen? Jo han stog vid kajen i Sverige och välkomnade oss att vi hade klarat av testet. För allting var bara ett stort test. Han skulle se om vi klarade av att bli hans nya medlemmar i sin klan.




Love this!



Den här låten är superhärlig tycker jag. En riktigt hippie-låt, som jag gillar=)







RSS 2.0