Det kan inte vara sant!!


Jag åkte precis förbi en poster om att David Guetta kommer till stan. Tjoho tjoho falleralala!
Biljetterna släpptes nyss och jag gick in på sidan för att köpa, men de är redan slut. Det är inte min dag idag!! INTE! Jag ville verkligen se honom spela. Hade tänkt att han skulle upptäcka min "talang" och att vi skulle spela tillsammans och dj:a nätterna långa och vara lyckliga i alla våra dagar pluss vara höga på musiken.

Men men, jag får väl göra andra planer då`rå..




Där kan du såt och spela, bry dej inte om mej du bara!
Du vet inte vad du missar David, jag är ju "dj-tjejen" i ditt liv och vi hade varit grymma som dj:team. 
Fattar du väl!


Skojjar bara alltså. 





Impressed!


I`m impressed! Norskarna kan allt kläcka ur sig komplimanger de med=) I England sa okända folk om de gillade det man hade på sig, frisyren eller så. I NY likaså, det kan Emmeline intyga. Men här i Norge och Sverige är det sällan man hör några positiva kommentarer om sådant. Inte för att jag behöver det, men varför inte sprida good-vibes?=)

Men idag hände det! Jag stog och tog kort på migsjälv för att lägga upp en bild till bloggen. Då kom en snygging förbi och kollade på mig, log och sa att jag hade världens finaste leende.

Tack sa jag och log tillbaka.


I like things lika this a lot!
Är det inte underbart att folk kan vara mer öppna=)







I put new shoes on and suddenly everything is right!


Hey! I put some new shoes on and suddenly efterything is right!
Så sjunger Paolo Nutini i låten New Shoes.
Det är precis vad jag gjort idag. köpt nya skor. Ååå, vad rätt de kändes;)


Vad tycks? Till dagens outfitt var de grymt snygga. Fast det var då attans svårt att få med hela kroppen på bild! Mer om det strax..











Mat över hela köket!!



Allt det jag lagat ligger nu i en enda sörja på golvet. Just när jag skulle äta så bara fumlar jag och allt hamnar huller om buller i en enda röra på golvet. Ååååååååå! Jag har torkat upp två hushållspappersrullar vi det här laget...
Härefter ska jag aldrig mer laga mat. ALDRIG!! Nu blir det raw-food som gäller, och därmed basta.

Fast det kan ju hända att jag ändrar mig om den saken;)

Nu ska det bli grönsaksdrink för orkar inte göra ngt mer nu. Hela min värld rasade med den här händelsen. Nja,,... Egentligen inte alltså, men är man uberhungrig blir allt mkt värre du vet=)

Ha d toppen nu!!




Haha!



Jag visste inte vilket te jag skulle välja imorse. Sen tänkte jag pepparmynta, men valde fel och valde roiboos-te. Ångrade mig efter att jag lagt i mig påsen, men tada- det låg visst fel där. För jga sitter just nu med pepparmyntste. Jaa=) Mkt godare än den andra sörjan som jag nyss skrev om.




Misstag



Jag gjorde just ett misstag. Aldrig aldrig mer alger i beroccan. Det var en superäcklig kombination. Nej, juice ska det vara!
Pröva inte detta alltså. Sålänge jag vet att det är nyttig kan jag trycka i mig en del med motvilja, men detta, nej, det gick inte,haha.




Gymbaloo!

Hur härligt verkar inte detta!?! ( Har snott text och bild från Blå`s hemsida blaaoslo.no. Takk!




Kom rett etter skole, jobb eller dagdriveri, i vanlige klær eller treningsklær, og få trent, danset ut dagens stress og oppdage ny, gammal og bra musikk sammen med likesinnede. Det varer i en og halv time og du danser så fritt du bare kan og GymBaloo sine djs står for musikken.


Hur härligt låter inte detta! Jag vill gå. Sååå Katarina alltså. Ska du med?=) 






Alla är bäst på något!


Vilket superteam vi är på Aker Brygge!!
Vi hade personalmöte idag och min chef skulle kora den som gjort bäst ifrån sig under juli månad. 
Det var lättare sagt än gjort för alla av oss var bäst på en av kriterierna som hon utgick ifrån. Hur bra är inte det!!
Då hjälps vi åt och alla är bäst på något. Nu kan vi använda alla våra fördelar och dela med oss av dem, peppa varandra helt enkelt=)

Jag var den som sålt flest par skor. Måste ju skryta lite;) Självklart har jag mycket att bli bättre på. Men det är kul att kunderna "köper" det jag säger med resultat att de helt enkelt köper skorna. Kunskap och charm är min metod för denna succe;),hehe.




Hur högt!


Du vet nog vid det här laget att jag gillar i princip allting som Rusiak tar i. Så även detta projekt, kallat Hur Högt. Jag hoppas verkligen denna konstellation gör fler låtar=)





Listen and like, som jag brukar säga;)




God morgon=)


God morgon! Då har vi kommit till en ny dag med nya möjligheter. Härligt! Undrar vad som blir denna dags höjdpunkt. 

På schemat idag står jobb och personalmöte. Hade supermånga ideér som jag skulle ta upp på detta möte, men under semestern försvann allihop. Får skriva ner dem nästa gång jag kommer på det igen och ta upp på nästa möte istället. Blir toppen för mig med detta möte, ser det som en kick-off. Kan behövas. På sommaren segar man allt ner sig lite:P

Nu blir det frukost samt kolla på Solsidan. Ha en toppendag nu!




Coreträning


Wa, wa woom! Gratulerar mig själv till att ha gjort coreträning till trots för utekväll igår=) Bra jobbat och klapp på axeln Katarina!! Det får du också om du gjort något extra idag som du egentligen inte tänkt att du skulle göra=)
Har också gått en promenad i snabbt tempo, fast inte riktigt en power-walk, men ändå!

Nu ska jag mysa ner mig i sängsoffan med en kopp pepparmyntste pluss kolla lite film.
Ha en underbar kväll nu snygging=)

Va? har min blogg blivit lite "tung" på sista tiden?


Ja, den har nog det. Fast mitt liv har egentligen varit tvärt om,med massa bus och kul. Jag har inte haft så mycket tid att uppdatera pluss att ladda upp bilder i Sverige går så seeegt hemma hos familjen så det blir mycket mindre av den varan. Det gör nog att bloggen blev tung helt enkelt. Pluss mitt inlägg om valet nyss. Men jag tycker det är viktigt att man tar ställning.

Så var det med den saken. Vi får se vad som händer framöver om den fortsätter att vara tung eller om mina ytligheter blandar sig in igen. Det kan jag tänka mig=) Och det är bara positivt=)





Ett berg av argument har gåtts igenom inför valet 2010


Ett berg av argument har gått igenom inför valet 2010. Har inte vetat vad jag skulle rösta på i detta valet. Jag har ändrat mig mycket sedan sist och det kommer dessutom hela tiden upp nya frågor som man behöver sätta sig in i.
Det har jag hållit på med idag.
Jag har kollat igenom de olika partiernas hemsidor, gjort tester på olika hemsidor om vad som passar in på det jag tycker är viktigt m.m.

Tillslut har jag beslutat mig för att rösta på ....Får se om jag säger det eller inte. Det blev ganska självklart tillslut. Det känns skönt att kunna lägga sin röst och veta vad det är jag röstar på. Och inte bara rösta som man alltid burkar. ( inte för att jag röstat fler gånger än en gång, men det är många som kör fast i sina spår och bara röstar på samma parti år efter år utan att blinka och det är INTE BRA!!)

Du ska också rösta hoppas jag!

Går jag till överdrift??


Skolorna har börjat och barnen sprider sina sjukdomar hej vilt. Nja, kanske inte ska skylla allt på dem men;)men Hur som helst, det är ju ofta så att med hösten kommer sjukdomarna. I min familj har farmor och farfar redan haft lunginflammation, likaså min mamma och min syster har legat sjuk i 40graders feber. Samt att Carina var sjuk igår och jag hälsade ju på henne.
Alla dessa sjukdomar i min närhet gör mig lite nojjig. För jag vill inte bli sjuk nu, jag har ju banne mig just haft semester. Därför har jag vidtagit åtgärder.

Varje dag äter jag en matsket macarot, en tesked spirulina, samt tar en brustablett berocca och en råmjölkstablett.
Vet inte helt om det hjälper, men det gör mig inte sämre i alla fall. 
Nu är frågan:
- Går jag till överdrift?

Det är bättre att vara på den säkra sidan än den osäkra är mitt motto just nu,haha. Så jag tänker fortsätta med mina piller och vitaminbomber ett tag framöver. Virus och bakterier, ni kan slänga er i väggen!!




Mina åtgärder mot sjukdomarna



Gul kiwi - I love you!!


Jag älskar gul kiwi. Den gröna är lite bitter och det är inte alltid jag gillar detta. Så den gula av kiwisarna är min favorit. Har köpt med mig ett par stycken från Sverige då det är väldigt svårt att få tag i dem här.
Har varit allmänt sugen på allt av frukt och grönt och bara mumsat i mig av det. Kroppen gillade inte "semesterdieten" kan jag tro;)





I love you=)



Tomt och ensamt



Saknaden kom just över mig. Saknaden av alla mina kära. Har alltid haft folk omkring mig hela semestern och jag borde tycka det skulle vara skönt att vara lite själv. Men, nej. Det är supertomt, och lite ensamt också. Inte likt mig detta!!


Idag är en såndär dag då jag hade behövt en bra bok, men jag har redan läst alla som jag har hur många gånger som helst. Det hade varit skönt att ha en annan värld att förlora sig i nu när det faktiskt känns ensamt här. Är väl något antiklimax sedan igår antar jag. 
Jag får helt enkelt bara rida ut stormen. Var länge sen jag kände mig ensam så är väl nyttigt det också antar jag?;)




Man tror att man är nykter...


Det är så kul, för alltid när jag går hem från krogen och de sista timmarna när man är där, känner jag mig nykter och att all sprit har gått ur kroppen. 
Men så fort man kommer hem känner man av det igen. I alla fall jag. För när jag ska sova slår hjärtat som en hammare,hihi. Så då är jag säkert inte så nykter som jag tror. Fast jag känner av sprit väldigt lätt och dricker ca 3 drinkar under en kväll. Borde inte det försvinna ganska snabbt tycker man?

Märks att jag dansade massor igår, är suuuperhungrig nu och trots att jag egentligen vill fortsätta sova tar hungern över så det är bäst att fixa lite mat nu.
Ciao!

Stämningen var på topp och jag älskade det!!



Vilket party, vilken flärd, vilken värld;)
Festandet ikväll var på topp från början till slut, trots att det ej blev som planerat från början. 
Jag hade ställt in mig på att "just go with the flow" och se vad kvällen hade att erbjuda för möjligheter.


Till att börja med svängde jag förbi Maria och Carinas lägenhet för att hämta upp Maria och säga hej till Carina som låg i sjuksängen idag. Stackar! Synd hon var sjuk och ej kunde vara med på våra upptåg!
Var kul att ses lite ändå. 

Så drog jag och Maria vidare mot "Den gode cafe" som är världens mysigaste bar och cafe i Oslo. Där mötte vi Lars och tog oss en mumsig drink. Musiken som spelades där var lite funkig och svängig så jag skippade barstolen och groovade lite medan vi pratade.
Påväg därifrån hejade vi på ägaren som Maria känner vid detta laget. (Eftersom de ej har något internet hemma hos dem blir lösningen en kopp kaffe och internet på detta stället istället.) Han var en grymt trevlig person. I like! Han sa (på skämt?) att jag kunde få köpa stället för han var sugen på Paris nu isället för Oslo. I want! Hade jag haft råd hade jag lätt gjort slag i saken, för det är totalt underbart det stället!!

Men här kunde vi ju inte stanna, kvällen var ung och så var vi;)
Vi dansade oss, ja vi dansade oss hela vägen ner från Fredensborg till Aker Brygge. Fast stoppade utanför Hard Rock p.g.a att vi hörde Commander med Kelly Rowland och bara måste dansa till den låten.
Vi hann hitta på en massa moves som vi demonstrerade för de som ville se. Haha! Superkul! Älskar när folk kan släppa loss=)


Väl framme vid målet, som för kvällen var ÅpenBar gled vi in genom dörrarna och köpte fler goda drinkar. Världens, i alla fall nästan världens bästa dj spelade ikväll. Han fyrade av Nina-hit efter Nina-hit, alltså låtar som jag älskar och skulle spelat själv om jag var dj. Såå fantastisk. ÅpenBar är ett härligt ställe tycker jag. Jag gillar när folk klär upp sig, men att man inte ska behöva vara superuppklädd om man inte vill. De flesta som går dit är supertrevliga och trots det lilla dansgolvet blir det ingen otrevlig stämning och armbågande bland människorna där. Man är artig helt enkelt. De som går dit brukar inte bli suuper fulla heller. Väldigt få faktisk. Så då kan man ha sin 2000+,- klänning utan att behöva oroa sig för att den blir förstörd;)

Efter spanande av killar åt Lars tyckte han det var nog och vände hemåt. Fast istället joinade 3 vackra tjejer vårt dansteam. Johanna, Carly och Aga. Blev så glad när de kom. Superhärliga tjejer hela bunten. Vi dansade och dansade så vi blev yra. Men den höga känslan man fick av musiken, kicken om du så vill, var för bra så det gick inte att slita sig från dansgolvet. Stämningen var på topp och jag älskade det!!

Självklart hände det massor av annat, men lite håller man för sig själv,hehe. Var en 100% toppenkväll där allt var på topp hela tiden. Woowoo wow!!



Manchester tunes


När jag var i Manchester var det framförallt två låtar som gick varma hela kvällarna. Det var dessa två. Du har säkert hör dem. Först gillade jag inte någon av dem men efter några daar älskade jag "Commander" och refrängen till " My first Kiss".














A little too much + "höstlöften"



De sista dagarna har jag egentligen bara velat ligga slapp på soffan med en bok i handen. Det är vad jag hade behövt. Istället har lite andra saker kommit in i bilden. När man har för mycket måste man ta den lilla gnutta tid som finns till att slappna av. Därför har jag inte bloggat. Utom ett inlägg eller så=).

Shit, snart börjar hösten. Hösten är verkligen nystarternas tid. Det ligger nog kvar sen man började skolan. Det är ju några år man gjorde det så ligger nog kvar i kroppen som ett litet mönster tror jag. Fast på ett positivt sätt. Under semestern har man samlat krafterna och kankse funderat vad som är viktigt för en själv. När hösten närmar sig och semestern slutar har man orken igen att ta tag i dessa saker som man tidigare tänkt på. Nu är det dags att sätta planen i verket.

Personligen har jag gjort upp en plan att tio timmar innan jag ska gå upp är det sängen som gäller.  Jag har alltid haft väldigt svårt att sova, det beror på lite olika saker. Mest för att jag är stressad. Brist på sömn gör hela mig lidande både fysiskt och psykiskt så nu ska jag ta tag i detta.
I och med att jag alltid är stressad när jag lägger mig ska jag ta ordentlig tid på mig för att komma in i sömnen istället för att skynda in i den. För att få bort stressmönstret.
Därav grejen med att lägga sig 10 timmar innan jag ska upp, (eller nio.) Då kan jag meditera lite innan, läsa eller så, varva ner helt enkelt. Och kommer vakna utvilad nästa dag.
Jag ska göra detta till dess att jag fått in ett bra sömnmönster. Det är mitt höstlöfte om man kan kalla det så. Jag ger det några försök så får vi se hur det går!
Har du något som du ska bli bättre på eller något du ska ta dig för?

Föresten, sen har jag en annan sak jag ska jobba på. Fast som inte är något jobbigt alls egentligen. under semestern har jag lagt på mig 2 kilo. Ingen big deal, men om det ska fortsätta på detta sätt i flera år blir det ganska många extra kilon. Därför ska jag fixa bort dessa två tillfälliga kompisar. Fast i och med att de kom upp av mindre träning pluss lite för mkt god mat, vet jag att så fort jag är tillbaka i Oslo igen kommer de försvinna som en plätt. Då börjar jag ju träna mer igen och äta mer nyttig mat igen=)


Lycka till med dina saker du ska göra i höst!!
Kramar





Du är perfekt, ju snabbare du inser det destå bättre=)


Du förstår att inlägget om att det är inne med finnar i Kina bara var lite smått ljug va?
Men saken är den att det skulle lika gärna vara något som folk vill göra. I dessa tider jagar de flesta ungdomen frentiskt och hittar på det ena sättet, mer crazy än det andra, för att finna lyckan= ungdomen.
( Jag håller dock inte med om att lycka = ungdom, men många är inne på den banan.)
Jag skrev mitt inlägg som en liten påminnelse om detta.

Det jag vill säga är, var nöjd över den kropp och det utseende du har. Det är massor som skulle vilja ha just det utseendet du har, till och med lägga sig under kniven för det. Ett vackert utseende är så olika beroende på vem du frågar och vart personen kommer ifrån.
Det enda gemensamma är att i alla länder speglar idealen i stort sätt det motsatta utseendet som ej råder i landet. Är man brun ska man bli vit, är man vit ska man helst vara brun och är många fatiiga är det så inne att vara tjock att folk som har råd vräker i sig mat som grisar för detta ideal, och inte för att må bra. Allt detta me d ideal,det är bara ett sätt för folk att göra oss osäkra på oss själva så någon kan tjäna pengar på vår osäkerhet.

Stå upp för dig själv. Du är vacker. Du är perfekt just som DU är!!!



Dancing in the monnlight by the lake


Detta är helt klart en "Nina-låt". Flowet och den sköna känslan i låten är det som gör det. I love! Antar att dte varit en av Sveriges sommarhitar i år. Har aldrig hört den i Oslo i alla fall.
Direkt när jag hörde den tänke jag "Adrian Lux" och det var det också,haha. Låttiteln var inte direkt svår att lista ut heller och nu vill jag dela med mig av "mitt" fynd. Är säker många som redan hört den, men ändå.
Visst är den underbar!!!








Skönhet?


Visste du att finnar är den senaste skönhetsfixeringen i Kina!
Varför, kan man undra. Men det är så enkelt att när man är ung, vad har man då? Det är något som nästan kan symbolisera ungdomstiden. Jo finnar. Därför ha detta blivit ett hett sätt att se ung ut på i Asien.


Det har forskats fram ett serum som gör så finnar uppstår. Serumet ger även en vitare hy som också är populärt inom skönhet där.Skulle du hoppa på denna trend?
Och om du som jag kanske får en finne då och då, ska vi alltså bara vara nöjda med det då vi ser ungdomliga ut. Är detta för bra för att vara sant?
Detta är nog det mest crazy jag hört hittills. Fast jag tror nog att det är en ganska smärtfri metod om man jämför med alla plastikoperationer som göra numera. Så, varför inte. Go for it Kina!

Idag - Smögen


Idag har jag, Björn och Annika varit i Smögen. Knapt en kotte utöver oss och några tyskar pluss en och annan båt. Men mysigt var det. Va bara kul att hitta på något liksom och jag har som tradition att besöka Smögen och Kungshamn en gång per år. Gillar dessa ställen. Smögen är kul för det r mycket liv, på sommaren, och Kungshamn har superhärligt vatten att simma i på sina ställen. I love it!

Blev tyvär inget bad idag då jag:

1. glömt bikini
2. glömt badlakan
3. det var iskallt ute

Istället blev det lite foton=)
Internet jag använder är knäppt idag så kan jag lägga fotona på mitten, men sålänge det blir kort så=) 





 





















 



 

    












That`s all=)


Hoffmaestro


Hundratals av människor trotsade ösregnet och köade utanför ingångarna till Liseberg. Anledningen var att grabbarna i Hoffmaestro besökte stan. Trots konstant regnande kunde stämningen inte vara annat än på topp. Alla dansade, sjöng och röjde loss ordentligt. Du skulle varit där om du inte redan var det. Ta chansen att se dem så fort du kan!
En totalt grym konsert!





Jag var inte längst fram som du ser. Helt omöjligt pga alla paraplyn. Men kul var det. Tänkte lägga upp en video senare. Även om man inte ser killarna så bra, utan snarare som myror, hör man hur bra det var!





Skärgården



Sitter på tåget påväg hem igen. Haft en superhärlig minihelg i Göteborg. Var ute på havet och åkte båt idag. Shit vilken mysig skärgård göteborgarna har! I want;) 










Aaaa, så vackert!




Shoppingday


Då har vi kommit till min torsdag i England.
Det finns inte så mkt att säga om torsdagen annat än att den gick i shoppingens tecken, helt och hållet.
Så fort vi hade gjort oss iordning åkte vi en sväng förbi Manchesters fotbollsarena och sen vidare mot Trattford Center. Shit, det var stort. Vi hann väl bara med en tredjedel tror jag. Då var vi där från ett på dagen till nio på kvällen,hehe.
Jag höll hårt i mina pengar faktiskt, det blev två klänningar, varav en från mitt favoritmärke Lipsy och en annan från Topshop. Plus lite annat smått och gott.

Det var superkul att shoppa med Jos, som alltid=) Idag hade vi dock en större utmaning än vanligt. Kan tyvärr inte säga varför. Kan hända du får veta senare;)

Efter att ha antagit utmaningen och fått till ett toppenresultat på den var vi helt utmattade. När man shoppar tänker man inte på mat tycker jag. Jag blir lite bländad av klädernas skönhet och glömmer bort det helt enkelt.
Fast när magen kurrar värre än en ko, då är det dags för påfyllning,haha.

Josse guidade mig till en härlig italiensk restaurang, called Zizis. Har aldrig varit med om så gullig och härlig personal!! De had esuperhärlig personloghet allihop så vi kunde inte låta bli att dricksa en hel del. Men det var ingen påklistrad artighet eller så. Allt var verkligen äkta med dessa människor.

Efter många om och men och nöjda inköp återvände vi hemåt.
När vi kom hem hade Chriss ställt sig och gjort coq au vin till oss. Mums! Så trots att jag var heeelt slut, (du vet ju hur det känns när man gått omkring i flera timar) så högg vi in på maten. En riktigt trevlig avslutning på dagen och kvällen=)










Inte så många bilder, men när jag är i stunden så glömmer jag att ta kort,haha=)






Nu är det andra gubbar som gäller för Emil


Emil i Lönneberga har täljt sönder sin fantasi vad gäller de vanliga täljgubbarna, Nu har han börjat göra detta istället. Han har avancerat så att säga;)





Gillar du hans kreativitet?




Miljoner små bitar


Jag ÄLSKAR krossat glas! Det är så himla fint så det är inte sant. Jag skulle vilja fylla några gamla glasburkar med det för att ha till prydnad. Känner mig överhuvudtaget sugen på att fixa i min lilla stuga nu. Ska höra med min värd om det finns möjligheter till det. Sålänge jag betalar menar jag;)








Chilli`n in the lounge


Regnet började falla ner så vi smet in till hotellets lounge för lite fika. 
Innan åt vi en supergod salladslunch på Mix It mitt emot gamla Storan i Göteborg. Älskar!! Var Carina och hennes bror som visade mig detta smultronställe. 
Där får du för endast 85,- blanda en sallad med precis vad du vill. Ingredienserna är fräscha och smakar delicious!

Nu väntar vi spänt på kvällens kommande konsert med Hoffmaestro o Chraa. Det är spått regn ikväll också men vad gör väl det när vi kommer få massa grym energi av grabbarna på scenen.
Vad gör du för spännande föresten?

Ha d toppen!









Det är såhär det ser ut. Nice va?



Liseberg=)



Hela dagen fram till nu har vi tillbringat på Liseberg. Barnsligt kul!! Har åkt, skrikit och skrattat till jag blev yr i huvudet. Internet är väldigt segt och vi är väldigt hungriga så det blir inte mer blogg nu. Has e3n underbar kväll så blir det mer blogg imorgon och mkt mer när jag är hemma igen på söndag=)
Massa kramar!!

Te


Sitter på hotellrummet i min morgonrock och sippar en kopp te innan vi ska ut och äta middag. Supergott te verkligen, så kunde inte låta bli att skriva ett inlägg om det=)







I like=)





"Knark-köp" och en timmas biokö

Vi har nu kommit till onsdagen på min Englandsresa.
Josse var och jobbade sista dagen för denna veckan så jag gled omkring själv på stan. Dock inte ensam, det är lite skillnad på de orden. Jag uppskattar egentid som du vet.

Igår(tisdag förra veckan) gick jag förbi en Hälsokost butik med cafe och resturang. Det var attraktionen för dagen idag. Var där inne och botaniserade bland allt kul medan jag väntade på att Chriss och jag skulle äta lunch ihop.
Gjorde en del inköp, såsom maca-rot, hemp-protein, raw-choklad, raw kokosjuice, spirulina och lite annat smått och gott. (Hade föresten svårt att få folket i säkerhetekontrollen påväg hem att förstå att det inte var knark jag hade med mig,haha. Jag blir alltid stoppad i de där säkerhetskontrollerna Sist var det ju explsives på skorna om du mins.)

Så blev klockan plötsligt halv två och då hade jag min "dejt" med Chriss. Han kunde ta lite extra lång rast denna dagen så vi gick ut och åt kinamat, följt av en fika på ett väldigt engelskpräglat cafe. Är så glad att jag kommer så bra överens med min kompis kille. Det är inte alltid det är så. Jag och Chriss kan verkligen fåna oss och ha kul ihop. Precis som jag kan med Josse-Gorgeous=)

Tyvär har allt som 'r v'ldigt kul ett slut, så efter vår långlunch gled jag iväg för att kolla in ett museum. Det var lite kul faktiskt. Med tanke på att det regnade hela tidne var dte skönt att vara inomhus lite också. Det var en utställning om Englands upptäcktsresor och lite annan smått och gott. Helt ok för gratis inträde. Var bland annat där jag hittade de snygga "mössorna" som jag la upp för någon dag sen=)

Josse och Jag hade planerat in en biokväll för kvällen. Jag tog ansvaret att inhlandla biljetterna, det skulle jag inte gjort. Nackdelen med att bo i en miljonstad är alla dessa köer överallt. Tur jag ej var stressad. För att få dessa biljetter stog jag och väntade på min tur i en timma!!!


Då det var avklarat tillbringad ejga resten av tiden fram till hon skulle joina mig på ett cafe i innerstan. Är så härligt att sitta på cafe när regnet öser ner. Va jätte trevlig personal också som jag pratade med om allt möjligt kul.


Så kom Josefin och vi gick direkt till bion. Knight and Day var det vi såg. För att vara en action var den bra. Otroligt lättsmält så kanske inget för filmkritikern. Jga hade väldigt kul åt Cameron när hon blev kidnappad och bara skrek lite lite fjuttigt skrik. Hade det varit en normal person hade man ju skrikit för sitt liv om man haft chansen liksom=) Bästa i hela filmen.

Mer än såhär blev det inte denna dag. Jag däckade i princip i sängen när vi kom hem. Efter några om och men eftresom bussarna hade slutat gå,haha.
Allt löser sig som det heter=)



                             

                                                           påväg till äventyret




                             


                                                          Någonstans i Manchester
 



                              
                             

                                    Det allra finaste djuret! I Love it, lika gullig som en mops=)




                             
                             
                             


                                              Det är en groda på bilden, okej?=)



                                                           Ha d toppen nu!

Kräftskiva=)


Igår när jag kom hem hade familjen fixat kräfskiva. ÅÅå vad gott det var! Älskar kräftor, speciellt bakdelarna,haha. Var riktigt kul att komma hem, som jag hade tänkt mig.
Så skönt att få sova i min egen säng också. (Får inte plats med den i min lilla stuga för jag måste ha möblerna som fins där redan.)

Idag har jag bara tagit det lugnt och gjort vanliga saker. Gått omkring på vår tomt och myst, ätit vinbär, damsugat åt mamma och vaxat mig bland annat. Vill vara top notch imorgon inför den spännande och romantiska helgen med Björn=)
Ikväll bakade jag en kladdkaka, guud vad lyxigt. Har ingen ugn hos mig så gissa om det smakade gott alltså!

Det var det, inte dne mest spännande dagen i mitt liv men otroligt naggande god ändå=)

Ha d toppen nu!
Kramar




Överlevnadskarta och accessoarobsetion


I tisdags, förra alltså, var det jobb för Josse från eftermiddagen till kvällen. Dock hann vi ha en riktigt mysig morgon tillsammans. Vi åt frukost med te och rostade mackor såklart och kollade lite på The Hills eftersom sista avsnittet av det skulle sändas på lördag. 

Efter frukosten drog vi in mot stan.
Först stormade vi in på Manchesters turistkontor, jag behövde en karta för att inte villa bort mig helt,haha.
Jag och Josse har alltid så kul, man bara skrattar åt allt hela tiden och är på toppenhumör när vi ses.


I England har de en väldgit billig kedja som kallas Primark där man kan få tag i allt möjligt, mest skräp, men även några billiga guldkorn. Grejen med kedjan är att det verkligen är skjuuukt billigt att handla där. Vi svängde alltså in en svängt och kikade lite där. Kläderna gillade jag inte, kankse var en tråkigt kollektion för jag har sett tandra som fyndat fina saker där. Men det gjorde inget, för när jag kom till accesoar-avdelningen var lyckan gjord. 

Jag älskar ju att ha fina saker i mitt hår och även ringar. Gissa om det fans mycket av detta? Jo, tjena=)
Det mesta jag betalade var 23,- för en av sakerna. Resten var ännu billigare. Och allt var verkligen snyggt!
Kände mig som en skata när jag gick runt och håvade in allt som glittrade.

Egentligen hade jag inte tänkt att shoppa den dagen, men eftersom Josse inte skulle inhandla något i den butiken passade jag på så slapp vi ödsla tid på det vår kommande shoppingdag.
Efter mina fynd gled jag runt på stan och tog in atmosfären.
Till dess magen kurrade ihjäl sig. Det är så bra med stora städer då. Det finns alltid någon food-court i närheten där man kan få tag på nästan vad man vill ha i matväg. För mig blev det kinamat, blackbeansause och kyckling. Muums!!

Så fort Josse var klar på jobbet återupptog vi vår chipstisdag som vi körde på i Oslo. Det är som det låter, chips på en tisdag med en bra film till. Det blev det perfekta avslutet på kvällen=)





Överlevnadsmat och överlevnadskarta




Några av hårpynten




Lite av mina accessoarfynd=)













Dags för Sverige!



Sitter på bussen och gissa vad? Internet fungerar denna gången=)
Det är dags för ett besök i Sverige nu. Först blir det familjen jag ska hälsa på idag och imorgon. När torsdagen närmat sig åker jag vidare mot Göteborg för en helg med romantik, spänning och massa kul. Längtar!! Bokade allt ihop idag och vi fick tag i ett riktigt lyxrum för en överkomlig summa. Ibland får man ha tur=) 
Såhär ser rummet vi ska bo i ut. 





Det bästa är att man får morgonrockar också, det är det bästa plagget i världen. På vintern bor jag i princip i min vita från Friis o Co. Den är helt underbar och jättego, fick den av mormor i julklapp. När jobbet är klart och jag kommer in från kylan byter jag om till den direkt. Ingen mysdress eller onepiece i världen kan ersätta detta fenomenala plagg!
Nog om det..


När Göteborg är "avklarat" ska jag tillbaka till familjen igen. Behöver lite tid med dem nu känner jag. Har inte hunnit fira pappas födelsedag ens en gång! Så nu ska det bli av=) Hoppas att jag kan hälsa på mina systrar på deras respektiva ställen på västkusten också.
Längtar och ser fram emot allt=)
Ha d toppen nu!!
Kramar




Godnatt=)

Är som sagt helt slut idag tyvärr. Ska redan lägga mig. Behöver min skönhetssömn som det heter. Fast sömnen påverkar inte mitt utseende så mkt. Däremot mitt humör och jag vill vara en positiv person istället för en gnällspik så "säng varè här!" Ha det toppen nu snygging=)






3 timmars försening, men på topp ändå=)


Efter en natt utan ett uns av sömn trodde jag att resan tillbaka till Norge skulle bli en rent ut sagt plågsam historia. Med svullna ögon, torr hy samt ont i huvudet som kronan på verket.

Lite av detta stämmer, men allt gick såå mkt bättre än jag kunnat tro. Tack vare skön musik på planet, trevliga "Flygvärdinne-Lauren" och busschaufförens låtar i bussen påväg mot Oslo. Han spelade bland annat Every Breath you take, No milk today och Ring of fire, väldigt sköna låtar när man åker buss vill jag lova. 

Med denna sköna stämning som spred sig kvittar det att jag blev tre timmar försenad hem eller att mina ögonlock kändes tunga som sammetsgardiner,haha=)




Var är getingarna???


Kom just hem, (skriver mer om det snart när jag ätit lite.) Men det jag skulle säga var att hela sommaren har det fullkomligt svämmat över av getingar runt mitt hus så jag har varit livrädd varje gång jag öppnat fönstrena. Så ikväll har jag haft öppet alla fönster, för att det är så skönt att vädra ut, och inte en enda liten "kott-geting" syns till!!!
Var tog de vägen?

Vilken huvudbonad valjer du i vinter?


Kollade runt lite vad som galler i host i moss/hattvag. Vad tycker du om trenderna? Vilken skulle du helst velat ha?















Jag gillar den sista bast!!




Alskar den har bilden och personen



Den har bilden ar bara for underbar. Vet inte helt vad det ar, men nagot ar det!!


Hiding in the bushes



Oj, oj, oj,det har hant sa mkt den har veckan! Vet ej var jag ska borja sa tar dag for dag. Natt till mandag sov jag nastan inget. Kandes som det skulle vara julafton dagen efter. Som om jag var liten och hade de storsta forvantningar och var super excited.
Efter en snabb frukost satte jag mig pa bussen mot flygplatsen. Jatte trevlia manniskor omkring mig hela tiden, fran tjejen som satt brevid mig till personalen vid gaten.
Flyget var iskallt men det gjorde inget. Jga hade packat mina klader i kabinbagaget sa jag virade mina klanningar runt mig som halsdukar,haha.

Nar jag kom fram till John Lennon Airport i Liverpool stog Chris, Josses kille dar och vantade pa att hamta upp mig. Va saaa kul att se honom, men kund einte vanta att traffa Josse. Hon jobbade och slet till 8 pa kvallen sa fick vanta ett tag.
Efter att ha installerat mig lite i deras fabulous apartement drog vi ivag for att mota upp henne. Da fick vi en kul ide. Hon trodde att vi skulle komma och hamta henne i deras bil och darfor tankte att vi skulle spionera pa henne och overraska henne med att hoppa fram bakom nagon buske eller ett horn.
Det var riktigt spannande!! Vi gomdeoss bakom hornetpa affaren dar hon jobbar. Vi sag att hon kom ut och det kandes lika spannande som nar mna lekte "pa rymmen" nar man var liten. Hon ringde bade mig och Chriss, kollade runt efter oss och sen gick hon mot bussen. Efter att ha smygit efter ett tag sprang jag upp bakom henne och skramde henne. Hihi!! Blev helt sjukt glad over att ha sett henne igen.

Resten av kvallen spenderade jag och Josse pa en restaurnag i stan. Bara satt och snackade om allt som hant och at god mat=)
Harligt!!



Party In Manchester


Tjolahopp!!
Vi har kontakt igen,haha.
De har fatt internet i huset nu. Igar var det en saaa grym kvall ute pa stan. Vi borjde kvallen hemma hos Josse och Chris, en van till dem hangde ocksa pa. Jag fixade drinkar, bellinis och halloncaipirinhas och sen var vi igang.
Tyvar hade jag ej plats for kameran i min lilla karamellvaska men jag ska beskriva stallena bra=)


Vi tog oss in med taxi till stan, trots att de typ bor i stan, men vi tjejer har ju klackar pa oss sa for att orka parta till tidigt pa smatimmarna behover man forebygga skavsar med taxi=)
Vi hamnade vid en riktigt cool bar. Det var precis som om vi hade kommit till "poprymden" eller nagot.  Dar spelades engelska hits fran band sasom StoneRoses, Undetones, Blur och Happy Mondays. Inredningen var valdigt tuff, massa fargade lysror i taken, en rund bar i mitten dar alla samlades omkring och massa farg pa vaggarna med fake
popkonst och sant. En sann partybar.


Andra baren hette Noho och var ett riktigt harligt stalle!! Gammal harlig discobar alltsa. De hade pa "fame" pa en progiserad film pa vaggen och musiken var valdigt dansant i sann 70tals discoanda.
Harliga folt och harlig stamning! Dit ska jag tillbaka!! Rekommenderar varmt om du ska till Manchester!!

Till sist avslutade vi kvallen med att ga pa en riktigt cool houseklubb. Valdigt "trashigtcool" om man sager. Valdigt lik Bla, som jag gillar i Oslo. Sankeys hette denna parla.
De hade valdigt coola dj som spelade och en strand uppe pa taket. Valdigt nice stamning dar ocksa!!
Det ar det nastan overallt nar mna gar ut i England tycker jag. I like=)

Det enda jag angrar fran kvallen var att jag ej tog platta skor pa mig. Nasta gang ska det bli sa. Da kan man hoppa runt och ha sig hur mkt man vill utan omma fotter=)
Val hemma blev det mys med massa goda jordgubbar, mums!!!

Hors mer snart!
Ha en toppenkvall nu!




Sista inlägget blir pepp=)

Sådär. All set inför resan=)
Ville bara skriva ett sista inlägg och ge dej en riktigt härlig låt.
Själv blir jag grymt glad av den och dansar runt i rummet när jag hör den=)
Massa kramar och kärlek




Ha det gott!!!





Kommer du inte ihåg vad jag hade på mig när vi träffades?!?



Jag har alltid ansett mig så bra på att komma ihåg saker. Jag tänker mycket på detaljer. T.ex vad min kille hade på sig när vi träffades eller hur snygg han var i det och det plagget.
Hittills har jag alltid tänkt att om man inte kommer ihåg i alla fall några gånger då man tycker någon varit riktigt snygg, har man nog inte varit så himla snygg.
Så jag har alltid blivit lite besviken på när en kille inte kommer ihåg vad man hade på sig. Är nog för att jag kommer ihåg typ alla plagg i hans garderob. Dock är jag ju liiiite mer intresserad av kläder.

Tidigare idag slog mig en tanke. För er killar, hur enkelt är det egentligen att komma ihåg vad vi har på oss?
Vi har ju högar av kläder och tar upp nästan all plats i garderoben så ni inte får mer än eventuellt en hylla att vika in era kläder på.

Sedan kom jag att tänka på va min vän Tonje sa till mig. Hon ville ha hjälp med att välja ut vad hon skulle ha på sig vid ett speciellt tillfälle. 
- Du vet ju det mesta jag har i gaderoben, sa hon.

Då kom jag på, nej, jag vet inte det. Hon har alltid oklanderligt snygg stil och ändå kommer jag inte ihåg mer än kanske 4 outfits, max.
Om inte ens jag kommer ihåg en så snygg persons stil, hur ska då min kille, som inte ens bryr sig om tjejmode, ha koll på vad jag har på mig?

Så nu har jag avskaffat detta med att man inte har så snygg stil om ingen kommer ihåg vad man har på sig.
Undrar om jag även ska avskaffa "myten" om mig själv som bra ihågkommerska också;)




Jag kunde inte hålla mig...

Kunde inte hålla mig. Hade tänkt att jag skulle sova ut idag och åka direkt till flygplatsen, men det blir lite blogg ändå=)
Jag upptäckte imorse när jag stog vid spegeln att jag har minsann fått en bikinirand!! Va ute två timmar igår och  läste i solen så är därför. 
För mig som fungerat som en vampyr hela sommaren och hållit mig inne pga soleksem är det vitare än vitt som är trenden jag hakat på. Men hej, hå, lite färg ska jag allt få innan sommaren är över=)
Tror förövrigt att det kanske inte är soleksem jag fått utan istället värmeutslag. De gånger jag fått kliandet och prickarna har det varit sjukt varmt i solen. Och igår var det varmt, men inte alltför mkt av detta.
Får skippa Thailand sålänge tills jag finner ut av det,haha.

Ha en underbar dag nu=)



Gör upp med dina måsten!!



Vi har så mycket vi "måste" göra. Frågan är, vad måste vi EGENTLIGEN?
Ta kontrollen över dina måsten, jag lovar, du kommer känna mycket större livsglädje då=)
Börja med att ställa dig själv dessa frågor så fort du känner de där "måstena" komma krypande:

  • Vem bestämmer att det är ett måste?
  • Är det verkligen ett måste?
  • Vad är det värsta som kan hända om jag låter bli att göra det?
Hur hemskt är det i så fall?
  • Vad kan jag göra istället, om jag inte gör måstet?
  • Om jag gör det, för vems skull gör jag det?



Det är smart att tänka över det lite alltså. Testa får du se. 
Detta blir mitt sista inlägg för denna omgången. Ta hand om dig och fyll ditt liv med kärlek=)
Massa kramar!!!



En tanke





Det finns ingen stig,
men om några börjar gå
så blir det en.


Ordspråk från en nordamerikansk indian





Festival?



Här kommer en liten video från idag när jag gick runt i trakten så att säga=)







Japp, jag kommer ju vara borta ett tag nu. Och dit jag åker finns det inget internet så kommer antagligen inte uppdatera förrän nästa måndag.
Josse och Chris har nämligen inte fått internet att fungera än.
Passar därför på att göra många inlägg idag som du kanske märkt. Som lite kompensation=)
Blir så när man har semester och det ska jag verkligen ha. 


Massa kramar=)





Källsortering is coming to town!!


I Oslo källsorterar man bara glas och papper. Allt blandas annars i en salig röra. I DON`T LIKE IT!!!!
Det finns dock även vissa privata bygnadskollektiv som gör det. Men vi "vanliga" kan inte göra det för det finns ingen möjlighet. Nu har det dock kommit en bit påväg. Jag ser att det finns påsar i affärerna som man ska använda till sorteringen. Men man ska först få hem ett papper att man ska börja göra detta. Så jag får väl bara vänta då...
Det vi kommer sortera är kompost, plast, papper, glas, och en påse för annat. Metall har jag inte hör något om ännu. Men jag hoppas, vi borde göra allt vi kan för att miljön ska bli bättre.

Peace and love to you all=)





Favvolåten



Detta är en av mina favoritlåtar of all times. Hörde den när jag var i Australien och tänker på alla härliga människor jag träffade där när jag hör den.
Jag tror du kommer gilla den också=)







To do!


Idag ska jag fixa en del, men även ha det gott också. Jag har ju semester.


Hänga i solen med en bra bok

Tvätta

Diska

Packa inför England

Försöka hitta en 1L påse till flyget

Boka buss till flyget

Ringa mina nära och kära



Som du ser, inte så mkt jobbigt. Passar bra för jag är väldigt trött idag. Men tänker att det är skönare att vara ute i solen än ligga och gömma sig i sängen en dag som denna. Så nu blir det frukost, tvättning och sen ut i ljuset=)








Tillägg i skoskåpet


Dessa rosa är mina nya älsklingar. Färgen är min favorit rosa, den är kaxig men stilig med attityd.
Hade jag passat i färgen upptill hade jag köpt överdelar och så i färgen men jag gör tyvär inte det. Får fundera på ett par byxor istället, men har aldrig sett det ens en gång. Dock har jag nu mina nya härliga skor=) Jaaa!

Pumps




Sandalette


Här har vi ett par riktiga skönheter. De blir tyvär inte så bra på bild, men dock ser de väldigt exklusiva ut live. Endast 399,- fast för mig en ännu nättare summa,hehe.






En lat eftermiddag i solen



En dag denna veckan tog jag mig tid att bara sätta mig ner på gräset och njuta av min lediga tid. Underbart!!










Min favorittidning of all times, and the candy to go with it;)










Det är fotbollscup på berget nu, därav pariserhjulet. Det är massor i görningen under denna vecka här uppe. Tivoli och att hav av matcher. Hallelulja!








Ha en riktigt härlig dag du också!!




Klöver




Alltså, jag älskar klöver. De vita blommorna är det då jag syftar på. De är så fina och luktar så otroligt gott att det är inte sant. Igår satt jag och gjorde ringar på fingrarna med dem. Som en äkta hippie,haha.
När man plockar växten så ger den ifrån sig ett härligt ljud när stjälken bryts av. Det är ett av de bästa ljuden jag vet.







I like these beauties




Härliga JK


Härliga Johanna K är tillbaka i Oslo efter sin tågluffning genom Europa. Har varit med henne hela dagen efter att jag lämnade Björn vid bussstationen. (Och eftersom det är min blogg får jag stava bussstationen med 3 s. För det är ju två ss i buss och ett s i stationen. Tycker det är mkt mer logiskt)

Jag fick höra allt skoj som hänt och som hon varit med om. Är så kul att höra vad andra tycker om ställen de besökt. Är dock glad att ha henne närmare mig nu. För hon är verkligen en äkta vän som ställer upp om det behövs och som jag kan skratta och ha kul med.

Vi har legat och solat oss på gräsmattan, gått en promenad, köpt glass, lagat gourmetmat och sett på film. En heldag med helmys. Precis vad jag behövde=)
Nu är det dock sömn som jag behöver. Så godnatt och sov gott söta du=)




Snart smäller det=)



Nu är det snart dags för englandsresan: Can`t wait, som de säger. Har redan börjat packa,hihi. Och det är inte förrän måndag jag ska åka. Har varit riktigt bra på att packa så lite som möjligt. Det är lättare gjort när man ska till en tjej. Då finns det redan hårprodukter, locktång plattång, kläder om det blir kris med mina egna o.s.v.
Underbart=)

Japp, snart är det dags. Saknar Josse så mkt. Tänk vad underbart att få ses i 8 hela dagar=)



Pakistansk festival, skoköp, cafe och vandring genom stan



Från klockan tre idag har jag och Björn varit och vandrat runt i stan. Det hanns med provning av olika typer av designade stolar på ett museum, picnic i slottsparken, skoköp, pakistansk festival och mys på cafe.

Vilken härlig dag jag haft=)








Såhär har jag aldrig kommit på att man kan äta smörgås förut. Men gott var det=)


































Ååå vad jag vill ha smycket i mitten. Såå min stil=)







Japp, det var min dag i bilder det.
Ha en toppenkväll nu!!





I like having things in my hair



Jag gillar att ha halsband, fjädrar och andra smycken i mitt hår. Denna gång blev det ett snäckskalshalsband. Lite hippie-chic sådär. Vad tycker du?








Godmorgon=)

Godmorgon alla snyggingar=) Sitter juss nu och sippar på en väldigt god banan och choklad smoothie. Nyttig är den också. På riktigt=)
Jag har inte direkt sovit såhär länge, men väl legat i sängen fram till nu. Det får man när man har semester.
Behövdes kan jag säga.
Idag får vi se vad vi hittar på.
Ska lämna nycklar till gymmet, kanske kolla in ett museum och eventuellt sticka inom skobutiken faktiskt. Tänkte pröva lite skor som jag ej hann med igår.

Hoppas du får en härlig dag!!

Kram

Knogjärn till salu??

Jag sneglade bort mot Björn där han satt och kollade på tradera. Gissa om jag blev förvånad när jag såg det jag såg. Knogjärn. Trodde jag. Men det var bara macrolinserlinser med svarta ramar runt som låg så det såg ut så. Haha.

Höll på att skratta ihjäl mig innan jag visste det. Och tänkte, vad kommer läggas ut härnäst? Pistoler?
Han näven tänka, Är det ens lagligt, innan jag såg vad det egentligen var.




Vy vid jobbet

Det är bland annat detta jag älskar med Aker Brygge. Det är så himla fint där=)
Jag har inte gjort någonting med bilden, fast det burkar jag inte heller göra. Så det är verkligen såhär vackert.





Need a job?



Behöver du ett restaurangjobb i Oslo?
I know where to get one=)
Bara ta kontakt med mej om du är intesserad.



Fick ett jobberbjudande idag av en trevlig person. Men sedan jag redan har det toppen på mitt jobb så behöver jag inget, så jag sa att jag istället skulle höra av mig om någon annan var intresserad=)

Hör av dej så får du nr, namn osv på stället=)




Dansa runt i ring

Nu vill jag att du tar och dansar exakt som du känner för där du befinner dej. Låt alla hänga på i rytmen och shakea loss.
Tjohooo!!







Semeeester!!!



Jag har semester nu!!! Jaaaaaaaa. Tjohoioooo!!







jalla jalla!!!

Jalla jalla! Här ska det snabbstädas till imorgon. Då får jag besök=) Tjohooo!!
Ser ut som ett riktigt bombnedslag alltså. Så nu är det hej och hå som gäller.

See ya`=)




ut och in och ut och in

Hann bara komma innanför dörren idag då jag efter endast en kvart fick bege mig igen. haha. Hade trott helt fel om när bion vi tänkte se började. Jag och Hege har nämligen varit och sett Inception. En helt ok film. Men mer än så är det inte. Gillar upplägget med att den är filmad i olika "lager". Men storyn var tunn enligt mej.


Läs ej vidare om du ej vill veta slutet bitar av slutet. Och det är nog bäst att du sett filmen för att hänga med i diskutionen=)







Jag undrar om det var meningen att allt som hände skulle vara en dröm, från början till slut. Eftersom snurran aldrig slutade snurra på slutet så var han fortfarande kvar i en av drömmarna. Så en tanke jag har är om allt var en dröm, att han hade drömt alltihop. Hela filmen. 

Det du;)

Eller tänk om allt vi såg på filmen var hans "limbo", som han nämnde i filmen. Om man blev fast i en dröm. Han kanske var det och försökte ta sig därifrån. Hur som helst blev han ju så att säga nöjd till slut.






Sexual healing

Hittade inte någon lika perfekt version av denna låt som den på spotify, men denna får duga. Älskar Ben Harpers version på låten Sexual Healing.
Gör det du med=)







En tanke




Where there is a will
Baby, there is a way
Pull your body into mine
Lose yourself in the sway

I'll feel what you feel
I wanna crave what you crave
'Cause roses and moonlight
Never fade away




Cool Frissyr


Visst är denna frissyr cool! I like it a lot!
Tar bara två minuter att göra också, men ser mer avancerat ut än så.









Tjolahopp

Idag har det varit en grymt bra dag. På jobbet började en ny härlig tjej. Intrycket av henne är bara positivt, ska bli kul att lära känna henne bättre.
Kul med en svensk på jobbet också. Börjar bli lite väl många norska ord om dagarna så det kan det bli ändring på nu, med en landsman ombord på skutan,haha.

Sedan hade jag sådan tur att Carina kunde skriva ut flygbiljetten åt mig. Det är alltid ett himla liv att hitta en som har tillgång till skrivare och internet. ( fast i skrivande stund kom jag på en ännu smartare sak, jag hade kunnat spara utskrivningsfilen på mitt usb och skriva ut på jobbet, vi har nämligen skrivare, dock inget internet. Då var framtida problem lösta, yes!!)
Nu sitter jag iaf här med biljetter både till och från Liverpool. Jaaa! Snart ska jag upp i luften.


Efter att ha gått en mindre promenad förbi "snor frissören" tyckte jag att det skulle vara gott med lite thai-mat. Ligger en supergod restaurang på Grönland som drivs av några turkar, tror jag. Men shiit va grymt god thaimat de lagar!
Så vi intog lite av det, muuums=)

Sedan skiljdes vi åt och nu sitter jag hemma i huset. Och endast tomten är vaken.




I väntan på min räddare i nöden






Utanför Carinas jobb


Sen blev det inga fler foton,

Ha en toppenkväll nu alla snyggingar=)






"Snor frisören"


Traskade förbi en frissörsalong påväg hem från Carinas jobb idag.
"Snor frisör" hette den. Kolla bildbeviset om du inte tror mig!!
Själv föredrar jag vax i så fall,hehe.





Skulle du vågat klippa dej här?







I like!!

Det är bra när man kan köpa frukt och grönt från landet man kommer från, men bättre än såhär blir det inte. I like=)
Var i Uddevalla och köpte lite mat innan jag åkte tillbaka till Oslo och jag kan säga att Orust ligger väldigt nära denna stad.






Jag borde inte...


Lyssnar jag på låtar som i mitt tycke väcker romantiska känslor kan jag absolut INTE sova. Det går inte. För jag kan inte sluta tänka på det romantiska och kärleksfulla. Älskar att tänka sådana tankar.
Men som sagt, jag kommer inte kunna sova på länge...Ändå lyssnar jag på dessa låtar nu och har gjort i en timma. Ja,ja. Ibland vill man känna kärleken också. Får vara värt det imorgon.
Kärleken är grym, den får en att göra massa konstiga saker. Som kanske inte alltid är bra för en heller. Men whatta heck.
Love is strange and magicall=)

För mig finns det ingen starkare kraft i alla fall. Underbart men lite läskigt.





Ny älsklingslåt


Hejsan!
Jag ville bara meddela dej om att jag fått en ny favoritlåt. Hörde den av Hilde som spelade dej i butiken idag.
Bandet heter StMorritz och låten heter Fölg etter meg. Tyvär finns den inte på youtube men ni kan lyssna på dne på Spotify=)
Gör det=)

Jag fastnade för den pga av gitarrspelet, låter lite som Coldplays gamla låtar=) Och det vet du ju hur grymma de är.
Ha en toppenkväll nu=)
Kramar

bandet

The 70`s


Efter att ha gjort lite yoga kollar jag just nu på en serie om musik från 70-talet som Svt visar. De har fått till ett väldigt bra upplägg på programmet tycker jag.
Gillar 70-talet generellt och musiken som alltså hör till.  Ta en titt vet jag.




Hittade dessa skor, visst är de snygga!! Gillar inte så mkt plattå egentligen, men dessa var grymma=)




Instant karma

Älskar denna låt=) Vad tycker du?







Sanningen om vårt liv


Igår pratade vi även om vår existens på jorden eftersom personen som healade har en helt annan syn på vår tillvara på jorden och allt som finns här.
Det är väldigt annorluna att höra en helt motsatt åsikt som går tvärt emot vad allt på jorden innebär och som vi lär oss att tro att det är.
Min första tanke var, näää, det stämmer aldrig i livet. Det var för absurt att ta in.
Men, saken är den, att hur vet vi egentligen att det vi lär oss är sant? Det kanske bara blir sant för att vi för över det från generation till generation hela tiden. Det finns faktiskt en lika stor chans att det som min vän säger är sant.

Om vi hela tiden försöker sätta in ny information i det som vi redan "vet" och den inte stämmer in med det vi lärt oss där, tror vi automatiskt att det är fel. Men vad med om det var tvärt om. Att den andra åsikten om vår existens är riktigt, om vi levt efter den i 1000 år. Då skulle vi tycka att det vi lever och tänker nu är helt fel. Om vi sett det från det perspektivet.

Sålänge det inte skadar någon tycker jag man får tro det man vill.
Och det gör det inte i den här personens fall. Det kan jag lova.






Healing och Meditationskväll

Igår var jag och några vänner tillsammans och gjorde meditaion pluss blev helade.
Det var underbart skönt.
I en meditation vägleddes vi in i ett berg fyllt av vitt kärleksljus och jag riktigt kände hur det strömmade genom alla porer i min kropp. Jag levde mig in så bra och slappnade av så bra att jag med kroppen var där. Fast huvudet var inte med för där kunde jag inte slappna av lika bra,haha.
Annars brukar jag när jag gör sånt här, bara se allting i huvudet, som en film ungefär. Men igår så var det en extraordinär upplevelse=)
Är det inte underbart när man kan slappna av så djupt att man inte känner sin egen kropp. Då kan man verkligen gå in i det meditativa tillstånden tycker jag.
Efter ett tag i "kärleksljuset" började jag skratta bara för att jag var så lycklig. Det bara kom sådär.

Sedan fick vi då healing av våran vän. Efteråt kändes hela kroppen som den mådde bra, svårt att förklara.
Men jag började gråta, massor, efteråt. Har haft så mkt nu det senaste och när man är så djupt avslappnade kan känslor bara svalla upp.
Kändes lite som om jag förstörde stämningen, men sedan tänker jag att herregud, jorden kretsar inte kring mej heller, så varför skulle jag göra det?
Jag gråt ut och sen blev det bra igen.

Rekommenderar varmt att göra detta. White time healing var det vi fick.

Ha den underbart nu!
Kärlek till dej





RSS 2.0