Bus eller godis?



Det kom massor av barn och frågade om vi ville ha Bus eller Godis.
De sträckte fram stora korgar fulla av godis, så det var ju en självklarhet att vi valde det.
Då slapp vi gå till butiken och köpa själva liksom=)

Underbart påhitt det här med Halloween;)







I leran utan smink



Det var så kul. Hela tiden under vägen och resan till JKs fest igår fick jag och Sara kommentarer om ifall vi skulle på fest och va snygga vi var m.m. Ändå hade Sara ramlat i lera och jag var osminkad med håret i en ruffsig knut på huvet. Vi var dock på världens partyhumör.
Skrattade, skämtade och skojade och var på allmänt bra humör. Stämningen var på topp. Så ingen annan tänkte på att vi såg ut att ha kommit direkt från en festival.

Utseendet spelar inte så stor roll alltså, det är mer hur man är som är grejen. I love it!!






Amazing!


Oj oj oj vilken härlig kväll!! Det var helt amazing. Tog det relativt lugnt men gick ändå ut och hade massor av skoj!Var först med Sara hos Johanna K och gjorde oss iordning och snackade om allt möjligt plus lyssnade på fetaste musiken.

Var såå kul att fixa sig. Jag ser bra ut oavsett om jag fixar mig lite eller mycket, men det är kul att ha tid att göra det. Tog min tid att göra håret snyggt. Och då håller frisyren längre. Make-up tar bara 10 minuter för mig Det är nice! (Mitt nya favorit-uttryck btw. Har nog fått det från Sara som säger det hela tiden,haha.)

Sen gick Sara till en säkert mycket bra fest, men jag och Johanna skred iväg mot Blå och klubb Contagious istället, med sköna beats och groovy-feeling. Passade bra när jag inte kunde köra riktigt all in. För då kunde jag dansa loss ändå. Är det house-musik man dansar till är det svårt att dansa "lite", man måste liksom "ta i" om du förstår vad jag menar.

Mr Ö kom och svängde förbi lite snabbt under kvällen, men eftersom han inte är danstypen så blev det efter ett tag jag och Johanna som regerade "ensamma" på klubben. ( Vi var ju bäst liksom;) ) Något vi var grymt bra på. Vi hade sjukt kul, och spred vår glädje. 

Pratade med massor av härliga människor. Träffade en av bartendrarna som jag hängde med en annan kväll. Så kul att han kom ihåg mig av alla gäster. Han såg verkligen ut att vara superglad att se mig och jag fick den bästa kramen. När klockan närmade sig halv tre kände Johanna att det var dags att dra sig hemåt - jag kände att det var dags att lägga in 6ans växel på dansgolvet;)
Så stannade kvar med ett skönt gäng jag dansat med tidigare under kvällen.

Sedan vandrade jag genom staden i nattens vackra månljus och njöt av att ha haft en helt underbar kväll!





Bandsåg till kyckling


Det är inte så ofta jag äter kyckling men när jag väl gör det är det riktigt gott.
Så därför blev jag riktigt ledsen, nejdå, men lite besviken, när jag såg att kycklingfileerna jag köpt hade smält ihop till en enda stor klump. Eftersom jag inte består av någon storfamilj direkt hade jag inte lust att laga mat på alla.
So what to do?

Jo, jag gick in till min husvärd och undrade om han hade någon ide om vad man kunde göra med eländet.
Det hade han! Han hade tydligen en bandsåg som han brukade "såga fryst mat" med. perfekt!
Så nu ligger min kyckling i fina små bitar och jag fick äntligen mat i magen=)


Och nu är det feeeest=) Bye bye darlings!!
Och btw, kycklingen var inte levande när vi sågade den.





They only want U when U`re 17



"They only want you when you`re 17" sägs det på Ladytrons låt med det passande namnet Seventeen. When you`re 21 you`re no fun är också ett uttryck som nämns. Så när man är 23 då? Hur boring är man inte då? Fast jag håller inte med alls=) Jag är skitroligt liksom;)


Här är låten remixad av Soulwax, den bästa versionen.





Btw, jag orkar inte analysera texten. Jag vet vad den betyder men det är mycket roligare att ta betydelsen raskt av utan närmare eftertanke;)


Just det, mat var det ja..
Ha d topp!!



Shoe-issues


Jag har ett problem. Skorna jag vill ha ikväll är på jobbet. 
Tänkte att jag skulle ta med mina älsklingar efter jobbet på torsdag, men jag var ju inte på jobbet den dagen.
Jag har väl ca 30+ par hemma. Men inte de jag hade tänkt att jag skulle ha just ikväll.

Ska jag ta svängen förbi stan? Orkar man det?
Njaaa. Jag får nog förlika mig med iden att det finns andra skor på planeten= mitt lilla rum.
Får ta det näst bästa helt enkelt.


Dags att kila och handla mat. Kylskåpet ekar tomt!
Btw, kan inte hjälpa att lägga upp en partybild så jag kommer i feststämning=)
Inspireras du också=)




Johanna H, I miss U





Fredagsdans med dröm-män och sexgudar


Var hos Johanna K igår och lagade ubergod mat som jag freestylade ihop. (Även om jag inte är på topp vill jag inte sitta hemma själv hela tiden. Man kan ju chilla med de man tycker om ändå, det blir man bara bättre av.)
Jag är nog en av världens mest grymma spontankockar om jag får säga det själv;)
Jag har en känsla för det där med matlagning på något sätt och har aldrig behövt kokböcker eller så.
Dock ibland lite "Niklas Mat" för inspiration;)

Med Johanna K har jag alltid superkul. Båda två är personer som gör det vi känner för. Därför blev det som efterrät spontandans till hippielåtar m.m. Vi hade så kul. Provad kläder, kollade frissyrer och dansade runt i vardagsrummet. Vi njöt av livet helt enkelt.

Sedan har vi även fått reda på vem Johanna Ks sexgud är och vem jag ska gifta mig med.
J skulle få ett kylskåp levererat under kvällen och jag sa att den som kom med det var min drömman som jag skulle gifta mig med. Och så undrade jag om inte hans kollega troligen var hennes sexgud. Det trodde Johanna skulle stämma bra.

Va spännande det blev. Hur skulle de vara och se ut, våra dröm-män?
Sa det som ett skämt såklart. Men är kul att göra så ibland.
När de väl kom, kylskåps-männen, var det faktiskt två unga, helt ok-snygga killar med humor. 
Jag hade väntat mig två tjocka gamla gubbar. Så var nog inte helt fel ute ändå med min profetia. 
Hade vi varit på en öde ö och bara de två fans till hands hade jag varit glad. Så kan vi sammanfatta det=)


Ha en fortsatt underbar helg nu!




Ok då, en riktig fredagslåt


Tja, den andra låten jag lade upp med mej på didgeridoo höjde självklart humöret. Men nu ska partystämningen upp på maxnivå också. Så därför lägger jag upp den här godbiten. Enjoy!







Ultimata Fredagslåten?


Det är ju fredag och allt. Så vad passar inte bättre än en riktigt bra låt?
Jag har gjort den själv på didgeridoo. Hur fett är inte det?=)
Man kan inte bli annat än glad. Lyssna själv!











Det kryper i kroppen



Det riktigt kryper i kroppen efter träning. Är inte helt frisk än så kan inte göra något ansträngande. Men jag ser det på ett bra tecken att jag är träningssugen igen! Var det igår också. Älskar att röra på mig. Finns ju så mycket kul man kan hitta på. Har verkligen varit duktigt på att få in träningen i vardagen och inte köra varannan vecka som det lätt annars blir. 
När jag kollade i kalendern den här månaden och förra, har det faktiskt blivit 3 dagar i veckan intensiv träning. Det är en bra siffra. Då får jag ändå tid till massa annat kul.
Innan var det varannan vecka 1 gång och var annan 4. 

Man måste faktiskt prioritera sin hälsa! Annars ruttnar vi bort och orkar inte leva livet fullt ut. Man kan se bra ut på utsidan, men insidan behöver också vård. Både i form av tärning och rätt mat.




Ett mirakel, annars naturligt



Jag gillar att använda aloe-vera, olika oljor eller andra naturliga saker i min hudvård. Men ett litet mirakel kan jag inte sluta använda. Jag brukar köra några omgångar med Esteè Lauders Advanced Night Repair för det gör verkligen underverk för mitt ansikte.


Ni vet att mina blodkärl spricker när jag har spytt. Äckligt jag vet. Men om jag använder detta serum så försvinner spåren av det på två dagar. Annars tar det fem dagar. Det var en tid då jag råkade festa samt dricka lite för mycket vodka som jag upptäckte det. Ena gången jag råkade få spruckna blodkärl använde jag inte serumet och nästa gång gjorde jag det. Och då var det mycket mer röda och blå märken i ansiktet. Ändå gick de bort på två dagar!
Så jag vet att det funkar helt enkelt.

Därför använder jag detta som en kur över natten lite då och då. Min hud får verkligen en ny, frisk glöd av det och det gillar vi!


Advanced Night Repair


Det är denna jag pratar om=)
Bild tagen från esteelauder.com


Nya Naglar



Gjorde nya naglar idag. Visst blev de coola!!








Btw, var en riktigt cool och härlig tjej som kom förbi i butiken en dag som trodde att jag hade Minx-naglar.
Tar det som en komplimang, för det kostar ca 2000,- att göra dessa naglar.
Och jag hade gjort dem själv=)

Fast såå himla bra gjorda är de ju inte. Är ju en liten slarver och gör hellre snabbt och lätt än noga. Hur som helst var det dessa tjejen pratade om.
















Manchester-resan



Snart bär det av till Manchester. Skulle åkt idag egentligen, men tur det inte blev av!!
För är ju inte på topp som du vet. 
Blir istället att jag tar mej en tur i november. Närmare bestämt 10e november. 
Längtar så efter att träffa Josse, men ska självklart bli superkul att träffa hennes kille också och bebismagen;)


Ska packa minimalt så jag kan shoppa lite har jag tänkt. Men det är enkelt när man ska till en tjej. Där finns ju redan det mesta man behöver av smink och hårsaker,haha. Så ett ombyte kommer jag ta med mig, mascara, eyeliner och två par skor. I princip det blir det. Väskan kommer eka tom, men på tillbaka vägen är den förhoppningsvis mätt och glad=)
Har ju redan kollat in två klänningar som jag vill lägga vantarna på. (Varför säger man så föresten?)
Både från River Island. Synd att den butiken inte finns i Sverige eller Norge. De har verkligen grymt bra och coola kläder. Och väldigt bra kvalitet i förhållande till vad de kostar. Min favoritaffär helt klart. Och för partykläder är det Lipsy som gäller=)

Ser fram emot pub-häng någon dag och party med Chris. För Josse kan inte festa just nu. Så tur för mig att jag kan va med hennes kille och parta. Jag måste ju gå ut en gång i veckan. Annars skrumpnar jag ihop. Men som sagt, pub kan Josse va med på=) Yay!!

Sen får vi se vad vi hittar på. Jag vill bara åka ner för att träffa henne och umgås liksom. Resten blir en bonus=)

Snart, snart bär det av!!




Mot ett bättre jag


Jag ska fortsätta i samma stil som jag gjorde igår. Vitlök och ingefära varannan timma, blåbär,körsbär och aronia juice med aloe-verashot två ggr/dag, honungsvatten och vanligt vatten med citron och lime när jag är törstig.
Näs-sköljning när det behövs, berocca, 1msk macapulver/dag och massor av nyttig mat med fräscha grönsaker.
Plus positivt tänkande.

Det är mitt frammgångsrecept. För jag är bättre idag!!! Så någon bra effekt har säkert något av det=)
Hade 39graders feber igår, men bara 38.5 idag=)
Plus att jag har sovit inatt. Det kan jag inte säga att jag gjorde igår.

Yes yes! Det här kommer bli bra.
Ha en underbar dag nu=)







Såå Sugen!!



Jag är så himla sugen på några frasiga pepparkakor. Jag kan riktigt känna hur det känns att sätta tänderna i en. Det känns godare att äta peparkakor, men det är godare att äta degen;)


Ååå lussebullar vill jag också ha. Hur gott är inte det!! Och knäck. Sen är det bra. 
Mer jul, ge mig mer jul;)







Brun och blind



Eller snarare brun och blid. Det heter en solkedja som är väldigt stor i Oslo. Tycker dte är så kul för första gången jag såg namnet trodde jag det stog brun och blind.

Btw, blid är typ, snäll med svenska ord.
Såhär ser loggan ut.
Haha;)






Rosa skor på



Jag tycker jätte mycket om mina rosa skor i mocka med nitar på.
Så nu tog jag på mig dem i syfte att det ska göra gott för mitt tillfrisknande. Vem vet?
Jag har liksom morgonrock och ser allmänt sjaskig ut, men om jag tar  på mig skorna känner jag mig lite finare = positiv känsla = snabbare frisk.

Om jag tänker negativa hela tiden ställer kroppen i sig på det istället tänker jag. Men nu har min kropp känslan av party och att  vara fin och elegant. Och då jobbar den nog snabbare på att jag ska må bra igen=)
Man får ta till sina knep och alla medel är bra när man ska bli frisk=)



The end



Så heter den. Låten jag gillar väldigt mycket på Kings of Leons nyaste platta. Vad tycker du? Nive va!!









I don`t want!!!


Jag har fått en riktig dunderförkylning. I don`t want!!
Började plötsligt igår på jobbet och blev bara värre och värre utöver dagen.
Inatt har jag inte sovit en blund för att jag snorat och hatt mig hela tiden. Har snytit upp 2 toarullar!!! Så du kan kalla mig Rudolf nu;)
Hatade varje snytning som förstörde min sömn.
Men en sak jag tycker är att om man är mycket förkyld är det bättre för det går över snabbare. Istället för att man är lite småförkyld länge.
För mig blir det så i alla fall.

Så hoppas jag får allt på en gång nu och att det inte mesar ut.

Nu är det dags att gå till jobbmöte. Spännande!!






If I were a boy...



Kollade in en film med den här killen och googlade honom efteråt.
På bild efter bild hade han grymt snygga kläder. Jag älskar verkligen hans stil!!
Hade jag varit kille hade jag lätt haft sådan stil. Alla kan såklart ha det ändå, men det passar inte riktigt till mej som person tycker jag.
Lyllo Katy Perry;)







If I were a boy I would dress like this!





Viktoria och Silvia på pyjamasparty



Jädrans vad jag drömt inatt! Jag har varit både här och där kan man säga.
Först var jag i ett hus med massor av människor och helt plötsligt kommer Kronprinsessan Viktoria och Drottning Silvia i pyjamas och är med på ett hörn.
Ingen aning om varför. 
Det var ett hus i USA tror jag och alla bodde där med varandra. Merparten var ungdomar. Det var grejer överallt kan man säga,haha.

Sedan drömde jag att jag och mina systrar skulle ut i en båt och jag skulle dyka. Fast grejen var den att de såg ut som killar. Hur kul som helst. Nu ve tjag hur ni skulle sett ut som män Camilla och Annika,haha;)
Jag dök med väldigt gammal dykutrustning och sa att de ksulle ta det lugnt när de släppte ner mig- kunde inte reglera farten jag dök ne rpå själv nämligen. Men de bara släppte ner mig i full fart och jag höll på att sprängas.

Men det gick bra tillslut.
Fick ta av mig all utrustning och simma upp till ytan. Var förvånad över hur länge jag kunde vara under vatten utan att andas. Fick aldrig panik eller så heller över det som hände. Men nu vet jag, för det var ju bara en dröm=)

Sedan drömde jag vidare om ett ex av alla människor. Det var den verkligaste drömmen. Drömde att jag var på en innebandymatch och någon fällde honom uppenbart så han föll och krossade alla ben i sin högra arm. Men såklart skyllde personen ifrån sig.
What? Varför drömmer jag det liksom?
Sen drömde jag att tv4 filmade allt och la upp det på sin hemsida. Och då gick alla klipp i slowmotion.
Det hela såg jättekul ut.

Och efter det vaknade jag.









Partypeople - Partyplace



I söndags blev det som bekant lite utgång. Här kommer lite bilder från den härliga kvällen.













Nä, jag är inte full. Faktiskt. Men ser väldigt lurig ut;)




Var inte detta himla coolt så säg?







Mannen i vitt är tydligen en känd norsk musiker vid namn Vidar Busk.




Och så kan jag tillägga att personen bakom keyboarden var den som var den bästa.
Han gick verklige in i musiken med glädje. Det gillar jag!










Fick inget annat kort på den här tjejen. Men hon var verkligen supersöt och supertrevlig!!
Kanske inte riktigt kommer fram på den här bilden. Dock ser man hennes coola frisyr som vi fixade åt henne.




Christoffer och Christian




Innan folket började strömma till...Älskar inredningen!!













Två sötnosar=)




Hur liten kan min mun bli?;)






Aaah vilken underbar kväll!!
Tack alla!!=)





En helt sjuk dag



Idag har varit på sin spets på olika sätt hela tiden.
Gemensamt för nästan hela dagen är att jag varit på toppenhumör hela tiden och bara stressat max 30 minuter, Bra jobbat Katarina!!


Första delen av dagen sålde jag hur mycket som helst till varje kund. Alla gillade mig och tyckte jag var supertrevlig, Yes!! Jag gav verkligen 100% i kundservice och min ubercharm, var på. Då brukar jag sälja som smör och så även idag. Kom in massor som sa att de aldrig hade fått så bra service någon annan stans,yay!

Andra delen av dagen var det kaos. Det var MINST 4 kunder i kö för att få hjälp hur länge som helst. Då var det supermånga surmänniskor men jag försökte att inte ta åt mig. Jag gjorde verkligen mitt allra bästa för att alla skulle få hjälp så snabbt som möjligt.

Så kommer vi till den creapy actiondelen av min dag. 
Under kaostiden idag skymtade jag en man som stog och stirrade på mig hela tiden. Han kunde inte sluta stirra och tog aldrig ögonen ifrån mig. Först tänkte jag inte så mycket mer på det. Men då folket började avta och stressen minskade såg jag att han fortfarande stog där.
Han var på helspänn. Knutna nävar och iskall blick med ett mordiskt utseende. Det såg ut som om han skulle detonera när som helst. Så fort någon petade på honom skulle han explodera.
Så då blev jag riktigt rädd. Har aldrig sett en man med så mycket svärta i sig förut. Så mycket agressioner.
Därför tryckte jag på larmknappen för att få en väktare till butiken.

Det kom en väktare och tog hand om det. Sedan tre till. Och efter ännu en stund kom också 4-5 poliser. Så det känns bra att jag inte väntade på att något skulle hända. Jag har aldrig mött någon som fått mig att må så dåligt genom den personens existens. Men det här var creapy!! Svårt att förklara, men inte kul helt enkelt.


Så kommer vi till den sista delen av dagen. Då all action var över. Då hade jag bara supertrevliga kunder igen.
Som gillade när man konverserade. I like!! 
Ännu en sak som var bra var att vi har sålt för dubbla budgeten idag!! Känner mig jädrigt nöjd alltså!!

Nu är det träning som gäller. Lite Zumba plus styrka ska jag köra. Ingen rast och ingen ro.
Sedan blir det mer blogg och som lovat inlägg om gårkvällen=)

Ha en underbar kväll!!









Jam



Jag vet inte vad stället hette. Det jag vet är att jag är såå glad att Johanna frågade om jag skulle med. Vi gick nämligen på "jam" igår. Folk som ville spela kunde komma till en bar på Grönland och jamma loss. Hur härligt som helst. Vi va där från klockan åtta och chillade, drack goda drinkar som jag hittade på åt bartendern och socialiserade oss med folket där. 

Merparten var studenter som gick på en skola i närheten. Och trots att det var en sådan där "alla känner alla" stämning var det ingen attityd mot nykommerskor som oss. Det gillar jag skarpt!
Så blir nog fler söndags-jam framöver. 

Lägger upp bilder och videos ikväll. Nu är det nämligen dags att gå till jobbet.

Ha en underbar dag!!





Luuuugn



Idag är en lugn dag. Igårkväll efter jobbet gjorde jag bara saker för att må bra. jag mediterade, visualiserade och slappnade av. Då slog det till. Jag är inte så bra på att slappna av, utan är mer den där människan som lätt stressar upp sig. Även fast jag inte vill och jobbar på det motsatta.
Kroppen förstörs ju av stress. Vi är inte gjorda för det.

Nu när jag äntligen tog mig tid att slappna av vällde allt över mig. Vilket resulterar i att jag får all smärta på en gång. Innan hade min kropp vant sig vid det undan för undan och skjutit bort den onda känslan. Men nu kommer då allt.
Så har varit helt totalt utmattad sedan igårkväll.


Dock är mitt sinne fullt friskt och jag känner mig lätt till mods och i kroppen. Att bara ta det lugnt kommer göra susen. Det är jag säker på. Den kommande veckan ska bli den officiella "Katarina tar han om sig själv veckan".
Då ska jag endast fokusera på att göra sånt som jag mår bra av. Inte bara sånt som är kul. 
Klart man kan kombinera det men för det mesta gör jag för mycket kul. och det är det som ställer till det för mig.
Sen ska jag även låta bli att stressa på jobbet. Jag blir det nämligen när jag inte har tid att hjälpa alla kunder så mycket som jag hade velat.

Fast vad tjänar det till, inget eller hur! Situationen ändrar sig inte för det, så varför ska jag då stressa upp mig=)
Så ska jag tänka nu=)





På Ikea finns inga partyklänningar



Jag gillar inte inredning och sånt. Eller jag gillar att ha det snyggt omkring mig, men jag gillar inte att gå och kolla runt på saker. De allra tråkigaste butikerna är verkligen inrednings och möbelbutiker. Där finns ju inga snygga partyklänningar till skatan, som närmare bestämt är jag;)

Men idag är jag jädrigt sugen på att dras iväg till IKEA av alla ställen. Vet inte varför. 
Men typiskt nog så är det såklart stängt,haha;)

"Well, well, well", som Duffy säger. Det blir väl. Jag ska ut och gå en promenad nu istället.
Ha en underbar dag!!









Tjohoo!!


Har varit på topp hela dagen. Med alla härliga tjejer på jobbet är det en omöjlighet att inte vara det liksom=)
Nu ska jag iväg till Sara en sväng. Va helt slut förut så trodde inte jag skulle gå ut, men nu hade jag egentligen känt för det.
Men, men. Nu ska ingen annan gå ut istället. Haha.

Ska bli superkul att se Sara hur som helst.
När jag kom från jobbet kollade jag på The Secret, som Tess tipsade mig om. Vad harmonisk jag kände mig efter det. Underbart! Den ska inte i papperskorgen om jag säger så.

Så ringde min vän M och vi pratade om allt möjligt tills mina pengar på telefonen tog slut. Är så kul med vänner som man kan skratta och ha kul med, men som man samtidigt kan visa alla sidor för=)

Ha en underbar kväll nu!
Och du, om du ska ut så bara slå en pling vet jag=)








Hej hopp!!




Yesterday, now my troubles are so far away;)



Gjorde om i texten lite. För halva igår bestog av trubbel, mn nu är de alla långt borta=) Nice!!
Kunde inte lägga upp videon igår så gör det idag istället,haha.







I Dance You


För att det är fredag. För att det är helg.
Hade jag varit dj hade jag spelat den här låten jämt,haha.








Och den här...



Ååå, hittade en till klänning jag vill ha. Har letat superlänge efter en sådan här vi klänning med långa ärmar.
Ska nog skärpa till det med ett bälte i midjan. I want!!



En plan!



Nu har jag kommit på en riktigt bra plan, enligt mig själv. 
Jag köper klänningen på nätet när det är 10 dagar kvar till min resa. Skickar den till Josses adress och sen kan jag prova den där när jag kommer.
Passar den är det toppen, annars lämnar jag tillbaka den.
Har ju större chans att den finns kvar om en vecka än om tre veckor=)

Dags för frukost och sedan ner till "Glasburen" en snabbis, om jag hinner innan jobbet.

Ha en underbar dag nu!!




I want!



Är inte detta en härlig klänning så säg!!
I want!
Synd jag bara kan få köpt den i t.ex England.  Hoppas hoppas hoppas den finns kvar när jag ska dit!





riverisland.com



Kanske kan be Josse köpa den åt mig så länge, hmm;)





Samla in pengar...



Jag jobbar ju redan hur mkt som helst just nu. Men jag ska ändå försöka komma på ett sätt att samla in lite pengar till P3Aksjonen. Visst hade det varit en toppengrej!! Om jag bara hade vetat det lite tidigare.
Ska finnurla lite på det när jag sover tror jag=)




Sprider min energi


Tydligen har jag lyckats sprida min energi och entusiasm för livet idag. Träffade på en kille utanför glasburen som jobbat sedan åtta med produktionen. En riktigt härlig människa och det gillar vi ju som bekant=)
Såhär skrev han om mig på allas vårt Facebook:

Katarina - tack för boosten innan vi körde igång!


Varsågod säger jag. Är bara glad att någon blir glad av den jag är. Can`t wait to be there tomorrow.
Föresten, när någon säger så kan jag inte annat än bli glad=)
Positiv energi smittar av sig. Det är det allra bästa.


Sov så gott nu. Det ska jag göra.





Prislapp på;)


Haha. Snacka om att jag skrattade när jag kom hem och såg att jag hade glömt ta av prislappen på min klänning.
Vissa kanske skulle tyckt det var pinsamt men jag säger :
-What Ever! ;)

Kul var det hur som helst. Tänk att vissa kanske tror att jag inte har råd att köpa en klänning för 199,- eftersom vad jag har hört låter man lappen sitta kvar på plagget om man behöver lämna tillbaka det just för att man ej har råd med det;)










P3 Aksjonen



Det är namnet på Norges motsvarighet till Musikhjälpen. Programmet som sänds en vecka varje år i Sverige då några personer låses in i en glasbur och bara får vätskeersättnig att dricka, sänder live dygnet runt och samlar in pengar till välgörenhet på olika sätt.

Jag älskar detta event. Så gissa om jag blev glad att jag hamnade mitt upp i nedräkningen till livesändningen här i Oslo!! Wow! Jag och Johanna K hade haft en mysig kväll på Fridays och skulle dra hemmåt så mitt på Rådhusplassen vid Aker Brygge står en stor glasbur. 
Med max 2 minuter kvar till sändning var det en oerhörd energi runt buren/huset. Jag pratade med lite olika människor och de flesta var väldigt excited. Jag var kanske mest. Höll på att grina för att jag älskar detta program så mkt. Haha. ( Dock sänds det bara ut över helgen i 72 timmar närmare bestämt. Om jag vore du skulle jag palla mig dit så ofta och mycket som jag kan! Det är en upplevelse.







Jag blir helt lyrisk alltså! Älskar!!!





Citat


Tog det här "citatet" från en låt som heter Girl in Oslo av Big Bang.

It`s not how long you make it.
But how you make it long.




jag vill ha en synt, jag vill ha en synt



Fast inte när jag konfirmerar mig. Det är redan över för länge sedan;) (Om du har humor så vet du vad jag syftar på)
Men en synt står högst upp på min önskelista just nu. Det plus en vinterjacka,haha.
Skrev igår att jag är så dålig på att skriva låtar på gitarr och det stämmer verkligen. Så nu är det dags att börja leta.
Vet du om någon som säljer en till ett bra pris (för mig) så säg bara till.

I need one now!!
Har så många låtar i huvudet som bara hänger där i luften.




I couldn`t helt myself


Gick verkligen helt upp i låten som jag skrev om nyss. 
Den är helt grym och tycker den borde uppmärksammas mer. 
Så jag mailade alla musikläggare på P3 om att jag hade hittat denna fantastiska låt.


Kanske läser de inte det mailet, döpte det till låtens titel: Lions in Cages,haha.
Men det är värt ett försök eller hur!


Vem vet. Min favoritlåt kanske spelas i din radio snart?

God natt snygging där=)




My favourite song



Jag älskar musik. Att göra musik, att lyssna på musik. Nu är det en låt jag längtat såå efter att veta vad den heter.
i "I väntan på att veta vad låten heter tid" är det en evighetslång tid. I realiteten är det kanske två dagar, max tre. Har hört den några gånger denna vecka på radio Nova men de har aldrig sagt namnet på den. Har kollat deras spellistor men inte en skymt. Förrän idag=) Då ligger den upplagt på deras A-lista. Yes!
Underverket heter Lions In Cages och artisten heter Wolf Gang.
(Som i annat namn heter Max Mc Elligott och är från London)
Killen har varit verksam i ca två år, men nu tror jag lätt att det kommer gå spikrakt uppåt för honom nu.
Längtar till jag får höra hela albumet!!

Tills dess ska jag älska den här låten. 100% klockren!! Mitt hjärta sjunger i takt till musiken. Så bra tycker jag den är!!






Tänkte du på att det lät lite som om MGMT varit med och "nallat lite" på ett hörn av låten?
Kan bero på att Dave Fridmann som producerat Max`s låt även producerat album för just MGMT.





$$$$


Det var ingen domedag=)
Trodde ju jag skulle få en skattesmäll men ikke=)
Istället sitter det två dollartecken där mina ögon var förut.

Kollade kontot nu och gissa om jag blev glad. Har hoppat runt i lägenheten och dansat loss.
Aaaa! Jag är så lättad så det finns inte!!!




Nina Låtskrivare


Det är mitt nya namn.Njaee.
Har just komponerat en ny låt på gitarren. Det är ett instrumment som är väldigt svårt för mig. 
Jag hör ju när det låter rätt, men piano är mycket lättare att spela. Det kan jag som ett rinnande vatten och vet hur varje tangent låter. Gitarr däremot är jag nästintill kass på. Men jag hankar mig fram, för det är det enda instrument jag har i Oslo. 
Hittar på "egna" ackord för jag vet inte hur man tar ackord på gitarr. Kan i bästa fall, E, Em, D, A och Am. Haha.

Så mina notpapper är fullklottrade med egenhändigt gjorda ackord. Så jag inte ska glömma låten till nästa speltillfälle.

Är riktigt nöjd med den!!
Önskar jag hade ett inspelningsprogram också så du hade kunnat få höra!!






Legendarisk rocklåt




Den lilla hippien i mig älskar den här låten. Resten av mig också i och för sig;)
En riktigt legendarisk låt.
Har du inte hört den är det bäst för dig att du lyssnar nu;)







Fortunate son


Är inte den här låter för härlig?! "Det svänger ju Kung Loui";)






Wooho!! OMG!!!!!



Jag skulle städat, tvättat, klackat om skor, lämnat in min bästa vinterjacka på kemtvätt m.m.
Men... jag sket i det och istället...

BADADE JAG I HAVET!!!!!!!!


OMG!! Vilken kick det var. Är helt taggad fortfarande och hög på livet. 
Så fort solen gick upp imorse åkte jag iväg till Bygdöy, med bikini och min stora blå "michelinjacka" i högsta hugg.
Jag kunde ändå inte sova och plötsligt fick jag iden till att åka och bada.
Jag hann knappt doppa mig i somras och man måste ju bada varje år så det var bäst att passa på innan det blir minusgrader i alla fall,haha.


Fyyy fasiken vad kallt!! Det kändes som kroppen skulle brytas av på mitten. Jag kan inte påstå att jag simmade direkt, men jag doppade mig, hela kroppen!!!
Wow!!


Känner mig så stolt att jag klarade av det. Jag börjar bli riktigt bra på att utmana mig själv.
Fatta att det var iskallt i vattnet. det kallaste jag badat i förut var 14 grader i ett vattenfall och 12 grader i en liten pool på romerskt bad. Har ingen aning om hur kallt det var, men jag fick verkligen en adrenalinkick efteråt.

Vad ska bli min nästa kick?? Börjar gilla det här nu! Min förra kick och upplevelse var boot-camp. (Låter kanske som om det är för lite spänning i det för att man ska känna sig exalterad, men i mitt fall var det en grym känsla. Så gör det varje vecka nu, som igår t.ex.)

Undrar vad jag ska hitta på nästa gång?




Terrible!!!!



Det känns som att åka berg och dalbana när man hör den här låten. För att han låter så falsk.
Kan inte beskriva det på något annat sätt.
Det sägs att Enrique är familjens svarta får. Är det för att han inte kan sjunga och resten av familjen Iglesias kan det måntro?;)





Jag skrattar ihjäl mig, ligger på golvet och gråter av skratt när jag ser det. Det går inte att stå upp, så mycket skrattar jag. Det bästa skrattet. Tills man får kramp vill säga;)



Sunshine by the sea



Jag tycker väldigt mycket om den här bilden!
Jag kan inte riktigt förklara avd det är jag gillar med bilden. Den är skön, helt enkelt.








Ett djur



Vad är detta liksom?
Såg djuret på en vägg påväg hem.
En leopard-boa-snigel?
Finns det?;)







2 New



Jag köpte två nya lack idag.
Gillar verkligen att fixa mina naglar. Har ju bara haft långa naglar i ett år ca så nog inte så konstigt.


För mig är det viktigt att ha ett bra bas-lack så inte naglarna blir missfärgade.
Så jag köpte det plus ett i fin härliga färg.










My drug is electro



Titeln på inlägget, som även syns i youtubeklippet stämmer väldigt väl överens med hur jag tänker när jag är ute och festar.
Jag kan lätt gå ut nykter och det som får mig att vilja att gå ut och festa har alltid varit musiken. Personligen har jag faktiskt aldrig gått ut för att ragga. Utan det har alltid varit dansen och musiken som får mig att gång på gång vilja ut i nattvimmlet.


Du behöver lyssna nästan halva låten för att få kicken på det här spåret, men jag lovar. Den blir grymt bra!









Domedagen


Det låter hårt, och det kan det bli också.
Den 20:e smäller det kan jag säga.


Då får jag veta om jag ska betala tillbaka skatt till staten, eller få tillbaka pengar.
Det är väldigt speciellt med Norge där. Ingen har någon koll och oavsett vem man frågar vad gäller hur mycket skatt man ska dra är det olika svar varje gång.

Jag lade på nästan 70 000kr på min förväntade årsinkomst för att vara på den säkra sidan.Så borde inte vara något problem. Men jag har hört massor av skräckexempel. Hugah!

Så nu är det snart dags att få reda på svaret. Hoppas hoppas hoppas att jag inte behöver betala tillbaka!!
Håller både tummar och tår och kryssar fingrarna på samma gång. 
( Inte så effektivt att gå runt så när man ska jobba, men jag gör det såklart ändå för säkerhets skull;) )
Not.

Skulle det komma en stor skattesmäll får jag väl börja leta efter någon "anden i lampan" eller något.
Så kan jag önska mig skuldfri;)





Pusselbitar


Just nu är det inte allt som ligger på plats i mitt liv. Pusselbitarna finns där, men det är som om jag tryckt dem på plats med våld. Så det skaver lite och några bitar är naggade i kanterna. Fast jag håller på och lägger om så att pusslet blir som det ska just nu. Det är
under konstruktion

När allt inte är perfekt är det lätt att deppa ner sig. Det gör jag dock inte. Jag har så många härliga människor omkring mig. Det är guld värt. Även om jag känner mig lite ensam just idag. Det känns väldigt tomt på berget faktiskt.

Men det har varit väldigt många som förgyllt min dag idag. 
Tjejen i charken på Ica Gourmet som alltid är trevligt och en härlig människa. Kvinnan i kassan på samma icabutik, som jag bara pratade lite allmänt med men som var en riktigt glädjespridare. Olika kunder har också hjälpt mig ligga på plus-sidan, en granne hälsade väldigt glatt på mig när jag gick sista biten uppför den långa backen, och även det att massor av folk kommenterade mitt hår idag. (Att det var snyggt såklart;) Ändå hade jag det bara löst.) Sånt blir jag glad av, speciellt en dag man inte är på den högsta toppen.


Tack för att ni gjort min dag helt underbar=)
Och alla andra som jag inte "fick plats med". 
Tusen tack=)




I got a woman

Lyssna och gilla som sagt;)






Jag dansar loss till den om mornarna i alla fall. Hur skönt som helst!!




Monday morning


Tjoho! Nu är jag tillbaka i Oslo igen. 
Helgen blev inte riktigt som planerat. Hade verkligen sett fram emot inflyttningsfesten hos Lollo. Men, det blev inte av för min del eftersom det kom en sjukdom till stan, så att säga. Säkert för att jag fick vänta på bussen i kylan i två timmar. 
Ja,ja.
Hade mys med min mamma istället. Inte så pjåkigt det alltså;)

Men som sagt, nu är det måndag igen. Tror det kommer bli en riktigt toppen vecka=)


Ha det underbart nu=)




Fenomen


Igår när jag skulle åka till Sverige för helgen visade det sig helt plötsligt att t¨get blev inställt! Trodde det var ett skämt men tyvär inte.
Men grejen är att när dte händer något som drabbar ånga människor uppstår ett fenomen. Folk som annars brukar sitta i sin egen bubbla kryper ur sina skal och öppnar munnarna. I like!
Först pratade de flesta om vart man skulle gå, vad som hade hänt o.s.bv. Ointrssant. Men efteråt var det jäte många jag fick kontakt med som berättade massor av kul.

Alla älskade mig såklart;) Nja, vissa tyckte nog jag var lite jobbig för att jag hade min "det löser sig till det bästa" attityd.
Vi fick stå och vänta 1h och 45 minuter på en ersättnigsbuss så hann avverka många olika samtal,haha.

Tänkte berätta mer om det när jag är tillbaka i Oslo på söndag.
Nu är det familjen som gäller. Ha en underbar dag!!



Dagens sanning



Jag tycker att jag har riktigt fina ögon.
Smaken är olika men det är min åsikt;)
Vad tycker du bäst om i ditt ansikte?







Rosa frukost



Måste bara visa upp min rosa frukost som jag åt imorse. Den bestog av jordgubbsyoghurt med musli
och en jordgubbssmoothie med banan och aloe vera plus linfröolja. Mums!!





Oh la la!! Som bäddat för en toppendag efter denna frukosten!




"Nya naglar"



Gjorde "nya naglar" igår. 
Såhär blev resultatet:











De är inte helt perfekta men jag gillar att det inte är för petigt.
Gillar att det är ett tjockt och ett tunt streck.

Gillar petrolfärgen, vitt och svart ihop.
Coola va!!






My name is Luka



Alltså, jag älskar den här sketchen!! Så otroligt kul!!!
Hahaha!









Deuces


Jag älskar verkligen rytmen och ljuden i den här låten. Ååå vad jag gillar den!!
Har hört den ibland om mornarna när jag packat varor. Men de har aldrig sagt namnet på den. Fatta om jag letat länge för att få tag i den. Men nu äntligen, sökte på refrängtexten på Google och så var saken klar. Om jag ändå hade vetat det för tre veckor sen;)







I know you are, But what am I?


Hittade just den här härliga låten. Jag låg och mediterade till den.

En planet bestående av vatten och sandkorn.
Vid vattenbrynet flöt jag.
Allting grått, men med känsla av skönhet.
Runt mig 10.000 slocknande värmeljus.
Du vet, när bara aluminiumet är kvar?
Mitt i allt låg jag
och det regnade...







Det var en underbar meditation=)




Lingongrova blandat med kavring



Sitter och äter nudlar med grönsaker nu. Det blev inte gott. Men orkar inte laga något idag. Det smakar allvarligt talat som lingongrova blandat med kavring. De där grova börden du vet? Hur i hela friden lyckades jag med det?


Är inte bra på matlagning just nu, och btw, gissa hur drinken jag blandade i lördags smakade?
Jo, som grumme grönsåpa. Passa dej för att blanda mandelliklör med mjölk alltså;)
Plus att jag hällde den i en grön flaska, det förstärkte "såpa upplevelsen" ännu mer kan jag säga.
När ska denna "matmisär" går över? I ask you;)

Hade såklart kunnat göra om min mat idag, men det känns dumt när man tänker på alla som svälter.
Och ibland tycker jag om att leka fattig. När jag har pengar, inte då jag ej har dem. 
Känns som en utmaning att äta gröt om mornarna och köpa maten så billigt man kan. I know, its weird, but I like it;)

Nu ska jag sova en liten blund och om jag är pigg blir det "boot-camp-träning". Annars blir det promenad med Sara.
Ha en härlig eftermiddag nu=)








Mys med Sara


Hade en härlig kväll igår med Sara. Vi åt pizza och myste i hennes stuga. Är så härligt med söndagsmys. Aslappnat och nice. Är glad att ha en granne igen=)




Internetkrångel



Har inte haft internet på 4-5 dagar nu. När jag väl haft det har det bara varit några minuter.
Funkar fortfarande inte. Men hoppas på att allt är löst imorgon. Norskar jobbar ju inte på söndagar, annars hade det nog varit fixat idag,haha.

En liten update: Va ute igår och hade en toppenkväll med Sofie och Maria. Va på Yazzi eller hur det stavas. Inte mitt favoritställe, men blev oväntat bra kan jag säga!!
Tack för en härlig kväll=)

Ha det underbart nu!!
Kramar

Busschaufför med glatt humör?



För det första hittade jag inte nycklarna till huset och jobbet imorse. När jag väl kom på vart de var - i jackfickan på en av mina jackor- hade jag 6 minuter på mig till bussen. Visste att jag skulle hinna om jag råsprang. 
Jag hann, nästan. För busschauffören som körde gillar inte svenskar så han gasade på i full fart och ville inte öppna dörren för mig, trots att jag sprang efter. Det var samma man som skällde ut mig en annan gång på bussen och tyckte alla svenskar skulle dra hem.

Så då fick jag springa till tunnebanan som ligger ca 2km från hållplatsen. Vilken träning! Mycket jobbigare att springa i klackar med både väska och matpåse än när man tränar för tränandets skull.
Och jag hann med tunnelbanan! yay!!
Var på jobbet två minuter över tolv, inte illa pinkat som man säger? Eller.. vem säger så egentligen?;)

Btw, busschauffören hem från jobbet idag gillade mig iaf. Brukar alltid önska dem en härlig dag när jgg går av och säga hej när jag går på. De flesta säger bara hej tillbaka i slentrian. Denna man sa först det vanliga slentrian-hejet, men sen såg han att det var jag och då sken han upp och sa HEEEEj=)



En chaufför på min sida!!
1-0 till mig!!





Utan smink med vind i håret=)
Eller nja, jag har allt  mascara då..Mn det räknas inte.





Besök



Dagen präglades av besök. Besök av både Johanna K och en vän till min syster.
Båda kom förbi jobbet på olika tider och jag skiner alltid upp när det är någon jag känner som kikar förbi butiken.
Efter snabbvisiterna fick jag extra energi. Var så kul att se dem!!

Apropå energi. Shiiit vilken boost jag fick igår efter trärningen. jag kunde inte sitta still knappt.
idag ska jag dock bara göra yoga. För har spriungit ut och in mellan lager och butik hela dagen. Vilket är kul.

Dock skulle jag velat ha tid att fixa allt snyggt i butiken. Men kunderna är ju prioritet självklart=)

Nu är det dags att mysa ner sig lite i soffan. Ska eventuellt fila lite på en ny ide som jag kanske kommer sätta i verket inom en snar framtid. 

Ha en underbar kväll nu=)
Kramar

Opera



Var en sväng vid operan igår. Kunde inte låta bli att fota lite.
Var en totalt underbar dag!




Dörrvakten Nina spejar ut över den myllrande folkmassan:
Du, du och du får komma in, men INTE Du;)











Nä, nu räcker det. Jag gömmer mig bakom hatten.



































Slut!



För att det var fint

Jag ville bara lägga upp dessa bilder för att de är fina. Det är min blogg, så jag bestämmer;)





Tänk att glaset kan stå upp-och-ner och att innehållet ändå finns kvar!!
Det du!!










Eldigt te!



Ler-rutschkanan


Eller hur det nu stavas;)

Jag gav verkligen ALLT på träningen idag. Jag gav så mycket att det blev lite för bra kan man säga.
Jag spurtade nerför en lång backe och det var som sagt ösregn och lerigt. Som det ska vara på boot-camp,haha.
Gissa vem som halkar?

Moi! Och jag glider nerför hela backen i rekordfart.
Först tänkte jag:
- Aaaj och Åh nej!

Men sedan ändrades tanken till:
-Tjohoo va kul!!

Mycket bättre än pulka på vintern.
Nu hänger kläderna i källaren på torkning efter tvätten efteråt,haha.

Kan säga att det var inte många som var ute i rusket idag. Såg bara jag och två andra tappra själar som joggade.
Känner mig riktigt stolt att jag klarade av mer än jag trodde också=)






"Boot-camp"



Det regnar som metspön här ute. Helst av allt vill jag bara slänga mig i soffan, eller?
Faktiskt inte. Jag ska ut i rusket och trotsa vädret. För jag ska göra "boot-camp" idag.

Vet att jag kommer gilla det bara jag kommer igång. Har laddat med lite yoghurt  så jag klarar mig till det vankas mat efteråt.

Är redo för en riktig utmaning! Nu kör vi!!!


Ha en underbar dag.





Överraskning!!


Björn var som sagt och hälsade på mig igårkväll till idag. Vi fick ett väldigt härlig dygn tillsammans=)
Jag är en tjej som ÄLSKAR ÖVERRASKNINGAR. Gissa vad som hände då?
Jo, Björn dök upp med två stycken till och med.


Jag har tidigare sagt till honom att jag saknar böcker på svenska och har läst de jag har miljoner gånger redan.
Så gissa om jag blev glad när en av överraskningarna visade sig vara just en bok!
Och om skor dessutom. Anonyma skoälskares klubb heter den. En riktig chick-litt men verkar bra faktiskt.

Den andra överraskningen var chashewnötter. Muuums!
Det är inte så ofta som jag köper nötter i Norge nämligen. Men shit vad gott det är.
Högg in på dem direkt,haha.

Så nu är det dags att läsa lite innan jag somnar. Kommer jonglera lite mellan mina två nya böcker tror jag.
Ha en underbar kväll!!



BookCrossing




När jag var utomlands brukade jag lämna de böcker jag läst ut på olika platser och skriva en liten hälsning till den som hittade den. Idag hittade jag ett ställe för organiserad bookcrossing, som det kallas. Där kan man lämna böckerna man läst ut och ej behöver längre, så kan nästa person ta över dem. Det kostar inget och det är GENIALT!
Så tog med mig en av dem hem.

Gick sedan in på hemsidan och fyllde i vem jag var som hittat boken. Man behöver inte det, men det är ju kul ju!
Såg också att det finns massor av ställen man kan hitta dessa böcker på! Nu ska jag på skattjakt,haha.
Personen som läst boken innan mig heter tydligen Pierre och lämnade boken på stationen i lördags. 

Jag älskar verkligen sådant här!!










Nice eller hur!!




Monki-town




Är så glad att vi fått Monki här i stan. Var väl ca ett år sedan nu. Det finns liksom ingen annan butik med samma känsla. Varken här eller någon annan stans jag varit. Alla härligt sprakande färger och krummelurer som både gömmer sig överallt och exploderar runt en på samma gång. I love it! Där snackar vi kreativ inredning så det skriker om det!

Vad jag vet finns det två stycken i Oslo. Den ena ligger på Bogsdtadveien och är en dunkel variant. Inte alls lika härlig som den på Karl Johan. Karl Johan är mer glittrig och som ett fyrverkeri tycker jag. And I like it!
Snacka om att där finns världens bästa provrum också. med speglar inuti så man ser sig själv från alla vinklar.
Är ju inte bara framsidan man vill vara snygg ifrån. Jag tycker personligen det är jätteviktigt hur plagget sitter från alla håll. Och på Monki slipper vi alltså vrida nackarna av oss för att se resultatet av plagget på vår kropp.

Klä av sig naken där kan kanske verka som om det skulle ge en lite ångest. Vi är inte vana att se oss "överallt". Men man vänjer sig. Och är det inte underbart att öva på att acceptera sig just så som man är!
Vi är sjuukt snygga i alla former och storlekar. Så det så!

































Vem säger att det här inte är nice?
Jag älskar det i alla fall=)







Curry-äpplen


Kaneläpplen i all ära. Men curry-äpplen är en helt annan femma.

Var så trött imorse att jag inte såg vad jag strödde över klyftorna. Men min näsa var vaken och tillslut hängde ögonen med. Då såg jag att det var något gult som kom ut från påsen.
Curry var det ja. 
Fick helt enkelt äta det och det gick...ehum.. ok.
Fast kaneläpplen är allt bra nice ändå.





Curryäpplen a`la Nina





Svaret



Annika om Vad ska jag med detta till?:
C använda som body scrub såklart ;)


Och det är helt rätt svar=)




Vad ska jag med detta till?



Vad ska jag göra med detta innehåll?

A: Hälla på vatten och dricka
B: Ge det till grannens hund för att den var så duktig
C: Använda som bodyscrub
D: Äta för att jag inte har någon annan mat







Hmmm. Vilket svar är det rätta??




Rundtur omkring Grunerlökka




När min syster-yster Annika var och hälsade på gick vi en svängom på Grynerlökka.
Ville visa henne den coola stadsdelen såklart=)



OMH, dte är såå coolt här!!




Snyggingen själv=)















Gillar de pastellfärgade husen!






Bulle måste man ha på utflykter i Norge!
Det är obligatoriskt faktiskt;)










Gillar den här lite grå,kalla och smutsiga bilden.




Tjoho!! Här ska det dansas!




Det vackra vattenfallet utanför Wallmans




"Ensam flicka på bänk vid å", heter detta konstverk;)




Någon höll på att slipa betong. Därför blev det en riktigt cool effekt på bilden, eller hur!







Vad är The Holy Tongue?













Utanför Blå på dagtid. Mysigt men inte riktigt samma känsla. Fast ändå väldigt coolt område!!
















Mitt favorit barhäng hittar du på den Gode Cafe





En sväng inne på Monki,vilka bra speglar de har!!
Vi var överallt kan man säga. I alla vinklar och vrår.


Underbar dag!!








I love "Joel Lindgren"



Bara så ni vet, det är en karaktär i serien I Anneli. Jag älskar denna karaktär. Han är en överpretentiös musiker som sitter och bara "eeeeh, öööhm" hela tiden med sin mörka röst. Skrattar ihjäl mig. Det är så himla kul. Och att han tror att han är så megacool dessutom gör saken bara ännu bättre. Haha!











Cèdric Villani

Kollade in Skavlan på svtplay. Och jag bara älskar en av gästernas stil. Matematikern Cèdric Villani.
Helt underbar outfit! Röd rosett, och kavaj utsmyckad med en spindelbrosch.
Wow! Jag blev verkligen inspirerad. Personligen kommer jag inte kopiera just hans val, men jag blev inspirerad att hitta min egen stil.
U know what I mean=)















I like!





Spöke i mitt hus?



Jag börjar tro på allvar att jag har ett spöke i mitt hus. Inte vilket spöke som helst heller, utan ett som stjäl mina saker. 
Två ringar och ett nytt nagellack är borta bara den här veckan. Letar och letar men hittar inget av det..


Vad gör man då??




Morgondrink har guld i munn



Japp. Men det är ingen vanligt drink. Det är en smoothie gjord på gojibär, blåbär och hallon jag pratar om.
Även förstärkt med en shot aloe-vera juice och en halv matsked maca-pulver. 
Kan behövas efter igår
.

Mums! Önskar jag hade haft min kamera här, men råkade glömma den på jobbet igår. Blev så stressigt när jag skulle hämta sakerna jag behövde till förfesten att jag tog med mig massa oviktigt men glömde det viktiga. 
Well,well.

Vilken tur att jag kunde lämna min klumpedunsväska i baren. Annars hade det inte blivit mycket dansande för mig igår,haha. Måste varit minst sex tegelstenar i den eller något. 


Hoppas du får en underbar dag nu!








Bruten nagel, hål i strumpbyxan









Bruten nagel - check
Hål i strumpbyxan - check

Då vet jag att jag haft en fantastisk kväll utan hämningar. Inget ska stoppa mig från att ha kul!

Kvällen började med middag på Fridays med jobbet. Följt av hemmafest hos en kollega som var väldigt lyckad. 
Efter det drog de flesta av oss iväg till Fugazi, ett coolt ställe i stan där man dansar ute i friska luften på en gårdsplan. ( Dock lite låg åldersgräns, men jag ska ju ändå inte ragga,haha;)
Annars ett toppenställe om man är 20,21. 

Vi kom in gratis, hehe. För en ny jobbarkompis till oss som Pouyeh träffat jobbar där. 
Hon verkar vara en grymt härlig tjej. Ska bli kul att se henne på måndag=)
vi festade och dansade och hade suuperkul!!

Vid tre drog alla hem, och då gjorde jag det också. Men det var ok. Hade gärna kunnat dansa runt mer. Men är skönt att inte ligga helt waisted imorgon. Inte waisted som i full, utan waisted som i trött alltså;)
Satt med tre härliga killar på bussen. Vi sjöng, skojade och hade kul konversationer. 
Älskar när människor är öppna och pratar med varandra. Bland annat argumenterade vi om ifall killar skulle använda svarta eller någon annan färg på sockarna. Kör på svart sa jag. Och då blev det deras lag. (Oftast passar det bäst, man kan ha det som en regel, men när man väl kan reglerna är det ok att bryta mot dem ibland om man har ett bra syfte;) .)


Tacka alla som förgyllde min kväll=) Ni vet vilka ni är=) Alla som jag träffat på under kvällens gång kan man säga;)
Och Anita, du är den bästa dansaren!!!
Det var vi som rockade dansgolvet=)









Finaste jackan!!




Efter att ha vandrat omkring runt i stan hela dagen stannade vi vid Monki på Karl Johan, (stavas det med två n btw? Johan alltså.)
Hittade världens finaste jacka! För väldigt billiga pengar. Kunde inte motstå att köpa den. Är verkligen perfekt!!




Jag kör på ett rött skärp i midjan som piffar till den ännu mer=)







Omkring AkerBrygge



Fotade lite i förrgår på Aker Brygge.
Älskar det området och lukten av hav gör det inte sämre direkt=)













Ser ut som en liten figur bland vattenhålen.


























Ha en underbar dag nu!







RSS 2.0