Framme i Karlstad

Sitter i Karlstad efter mitt tågresande. Härligt! Blev inte så mkt bloggande idag då jag inte varit på något ställe som haft internetconnection. Ska ta vara på tiden här nu så blir mer inlägg imorgon istället=) Ha en härlig kväll nu alla gorgeous!


Underbar dag idag=)

Känner i hela kroppen att jag kommer få en underbar dag idag. Eller snarare, jag har det redan. Nothing can get me down=) Härligt när man känner såhär tycker jag=) Nu ska jag ta och gå till jobbet. Take care!

Buss vs Tåg

Idag ska jag åka till Karlstad. Till att börja med gillar jag att resa, oavsett om det är kort eller långt. Man känner sig som en världsmedborgare då vilket känns spännande=) Eftersom jag är en rastlös person kan jag tänka mig att det är därför jag gillar att vara på många olika ställen.

När jag åker till Karlstad idag blir det med tåg. Älskar tåg! Annars brukar det oftast vara buss eftersom tillgängligheten är större och flexiblare. Mer tider o.s.v.

Fast tåg är helt enkelt bäst. Bredare säten och så kan jag läsa. På buss kan jag bara läsa tidningar. Vet inte vad det beror på, men läser jag böcker blir jag åksjuk väldigt snabbt. Läser jag en tidning däremot läser jag lite, kollar ut lite o.s.v. Har tänkt på en annan sak också. Tidningar består mycket av bilder. Är det lättare att se på bilder om man är åksjuk, att det inte framkallar det lika lätt som text gör? Hmm.. 

Det finns även en underbart härlig buss som körs av Bus 4 You. Tror de började med dett akoncept när krisen kom och businesspeople inte ville lägga så mycket pengar på flyg. Då uppfanns en marknad för lyxbussarna, i Sverige i.a.f. På Bus 4 You har de fåtöljer att sitta i istället för säten och man kan luta sig bakåt utan att det stör den bakom. Det är nog lite bättre än tåg tycker jag. Det ända dåliga är att de bara kör genom de tre största städerna i Sverige.

Idag blir det som sagt tåg, med Tågkompaniet, ska bli kul att se hur det är i deras tåg. Ska ta med mig någon bok att läsa. Ha det toppen nu alla!

Yogamorgon

God morgon! Här är en liten morgonhälsning till er=)


Sweetiepie

Good-night sweetiepie=) Nu ska jag sova och drömma om ett liv under ytan bland delfiner, anemoner och spännande undervattensgrottor som jag kan upptäcka.


delfin









Klara färdiga klar=)

Hepp! Nu är jag ute ur duschen. Tog sin lilla tid men nu sitter jag här snygg och fräsch som en nyponros. Ska ta och göra lite chai-latte och fixa naglarna. Vad ska ni göra för skoj?


DS_255457_A.tif DS_255457_A.tif DS_255457_A.tif DS_255457_A.tif

Denna sko ska jag köpa imorgon. Är väldigt sällan jag köper skor utan klack, men nu ska jag slå på stort. Tygskor har jag inte köpt på 2 år trots att jag jobbat i skobutik. Innan dess var det också länge sen. Har inte fot som passar till det helt enkelt, eller så är jag för kräsen.

Massa kramar och kärlek=) Some like it hot gjorde mig på gott humör igen=)

Some like it hot


Ska hoppa in i duschen nu. För att jag inte ska bli uttråkad av allt jag måste fixa idag har jag satt igång "Some like it Hot" med Marilyn Monroe. Den får mig på grymt bra humör vilket jag kan behöva av vissa anledningar.




Dessa människor följer med mig in i duschen;) På ett sätt i alla fall.



Att göra lista

Kom på mig med att skriva på norska i rubriken. Att göre liste, haha=)


Imorgon:

Jobb + åka till Karlstad

Torsdag:

Inga planer, så himla skönt!
Eventuellt en drink på kvällen


Fredag:


Fest med vänner i Karlstad
Farväl till Emmelin:(


Lördag:

Åker till Mellerud
Mamma fyller år
Björn har kalas
Fest på kvällen

Söndag:

Mys med syster och familj


Måndag:

No plans yet


Tisdag:

Tillbaka till Oslo



Lyx!

För att Emmeline skulle få ett sista härligt mkinne från Oslo att ta med sig i bagaget gick vi till min favorit restaurang. Jag gav bara ett förslag men hon gillade det,haha. Den heter Cosmo Thai & Sushi och ligger mellan Vika och Aker Brygge. De serverar Oslos bästa thaimat. Först gången jag åt där var med jobbet i vintras. Sen var jag fast=) det är lite dyrare men råvarorna de använder talar för sig själva. Man får det man betalar för på dne här restaurangen helt enkelt.

Vi tog en wok gjord på scampi, pilgrimsmusslor, någon fisk, sockerärtor, sparris och bambuskott. Muums;)
Det var grymt gott och detta är min favorit. Såsen som de wokar i är såå god!

Men bäst av allt var helt klart sällskapet=)


Här ser ni inredningen på restaurangen=)






En del av den i alla fall..=)


Good evening!

Hej hopp! Idag vaknade jag upp väldigt outvilad och fick stressa i mig mat, springa till bussen o.s.v. Haft en "måndag" så att säga, fastän det är tisdag,haha. ( Mötte Johanna på bussen in till stan vilket gjorde min morgon mycket bättre)

På jobbet stog jag mest på lagret och packade upp varor idag så då kunde jag muttra bäst jag ville. Fast gjorde inte det utan sjöng istället, det brukar hjälpa och det gjorde det idag också=)

Idag är det lite tomt. Min syster sitter just nu på ett plan till Nya Zeeland och Emmeline tog jag "första farväl" av för en timma sedan. Vi kommer ses på fredag också i Karlstad men sen dröjer det länge. Hon är påväg till Spanien för att göra karriär nämligen.

Kommer bli tom utan henne här i Oslo!

Ikväll hade jag tänkt att träna, men skippar detta p.g.a extrem träningsverk i heeela rumpan. Varje steg jag gått har känts som tusen nålar där bar. Så, ja jag ska bara ta det lugnt, kanske läsa en bok eller så. Var länge sen!

Ha det toppen nu!

detaljer

Tillrättalagd beskrivning om Carribean Blue

Det låter inte bara som ett hav för mig, utan mer specifikt som ljusreflektionerna man ser under ytan när vågorna rör sig ovanpå. Tycker det är ett förundransvärt vackert skådespel. 

svt.se/llc

Här borde ni förstå vad jag menar. Det där ljusa som bilder ett nätliknande mönster, det rör på sig när vågorna rör sig och det är så vacker=)

Carribean blue


När jag var liten och inte kunde sova satte mina föräldrar på den här låten. Den låter lite sorglig men med hopp tycker jag. lLter verkligen som om hon står vid havet när man hör låten.
Lyssnade även på den innan jag skulle dyka i havet första gången. Väcker massa bra minnen för mig. Ska lyssna på den nu, idag som vaggvisa=)




Hon har verkligen en trollbindande röst Enya!

ZzZz

Helt slut i hjärnan så nu tackar jag för mig. Ha en fin kväll om du är uppe. Här ska tas igen lite sömn!
ZzZz

Äntligen färdig med min läxa

Äntligen är jag färdig med Brand Ambassador programmet vi har på jobbet, Tagit sin lilla tid. Är heeelt slut i huvudet. Var länge sen jag satt på skolbänken haha. Det mesta var självklart men en sak förstog jag inte alls. Är svårt med Norskan fortfarande tydligen;)





Ganska tjockt häfte eller hur?


Har även gjort middag, hoppas jag inte blir dålig av laxen, för den har legat i kylen sen i fredags... Living on the edge, big time=)

Ååååå neeeej!

Jag missade min syster. Hon låg och sov när jag hade loggat in=( Känns inte bra att inte höras före hon åker,vilket blir snart. Flyget ska gå halv tre inatt. Åååå neeeeej!!!
Jag ville så gärna prata med henne.

Är jättetomt att inte träffa henne på tre månader. Saknar henne redan.
Tur jag ska träffa resten av familjen i alla fall=)


Today

Min dag idag har sett ut som följer:

Power-walk en en timma pluss till jobbet.
Jobb med härliga kollegor från tolv till åtta.
Dansat loss till Timbaland när det var tomt i butiken

Tänkt över min framtida karriär
Bytt om till myskläder och sitter i soffan och bloggar


Jag ska även:

Laga mat till imorgon
Ringa syster som åker till Nya Zeeland imorgon, vill säga hej då och lycka till.

Hon ska till Australien också kanske hon åker hit...





Eller hit...




Eller hit...


Glömde kameran!

Jag hade haft massa skojiga bilder idag, om jag inte glömt kameran...
Gick ju power-walk till jobbet idag och tänkte att det finns väl inget att ta kort på i detta gråtrista vädret. men jo, just idag var det massor jag hade velat visa.
Ja, ja. det kommer mera som man säger;)

Bloggakuten!!!

Nästa gång jag är med Anna ska hon hjälpa mig med design på bloggen. Eller åtminstonde få in en fin gratisdesign.
Det gör så mycket verkligen. Jag vill att det ska hända lite mer,ändra typsnitt på rubriker, att det ska stå om mig det första man ser till vänster och inte bara vara en bild, pluss massor av annat smått och gott.
Nu ör dne bara, ja vad ska man säga, rosa=)

Ska bli spännande att se vad vi får till! Det blir om ca två veckor eftersom jag ska till Sverige och ha påskledigt nu. Då är det inget jobb banne mej,haha.




96 stycken

Nu vet jag exakt hur många sockar jag har: 96 stycken. Jag och Emmeline räknade igår. Jag behöver många par för är det värsta jag vet att tvätta. Sockar är det värsta av det värsta. Motsatsen till crem`e de la crem`e helt enkelt.
Så då behöver jag bara göra det en gång var tredje månad, vilket passar mig perfekt.

Annars tvättar jag väl ca 1 gång varannan månad, max 1 gång i månaden. Absolut max. 
Pratade med Anna om det igår och hon tyckte det verkade väldigt lite. Då sa jag att jag har ju i och för sig tre garderober med kläder...Egentligen. För nu trängs allt på liten yta i Oslo.

Hoppas alla haft en bra dag!

Hej hopp ut i löpspåret

Idag ska jag power-walka till jobbet. Måste gått nu egentligen, så tjing tjing!
Ha det fint idag nu=)


Mer jul NU!

Ge mig mer jul! Jag vill speciellt ha lussebullar med russin av alla saker i världen. Längtar så till julen. Får man göra det när vintern knappt är slut ens en gång? Det är så härlig stämning då tycker jag.
Jag gör det i alla fall.


Hade jag haft ugn hade jag gjort dem på en gång!!

Don`t fucking tell me what to do!!!

Längtar så jag kan spricka efter Robyns kommande album. Vad jag hört ska det släppas till sommaren.
Har tjuvlyssnat lite på några låtar. None of them som hon samarbetat med Röyksopp på, Dancing on my own och Dont fucking tell me what to do. Låter grymt bra!


Nu ska vi ut och jaga mat

Nu ska jag, Anna och Emmeline ut och jaga mat. Eller nej, vi skippar nog jagandet och går direkt till en turkisk restaurang=) Mums"!

Ella D`oro

Kollade in lite random people på facebook och snubblade över Emelie Berg. Detta är en tjej som jag inte känt så bra egentligen. Vi gick på samma skola när vi var små, men inte i samma grupp. Jag vet vem det är helt enkelt, men inte mer. På gymnasiet gick vi på olika skolor men åkte samma buss hem ibland och satt och pratade då. Det är det enda. Men gud vilken sjysst tjej.

Därför blev jag så glad när jag kollade in hennes fb som sagt. Hon hade tydligen en blogg så gick in på den och då fick jag reda på att hon numera är musiker i Stockholm. Gick vidare till hennes Myspace och gissa om jag blev positivt överraskad, tjejen har ett grymt sound och en grym talang. Något mellan Robyn och Jenny Wilson i musikstil om ni frågar mig. Vet inte vad hon själv sätter för epitet på sig själv men hur som helt är det grymt bra musik hon gör! Kolla in själv vet jag=)

bild från hennes Myspace
http://www.myspace.com/elladoro


Jag säger bara lycka till- du är verkligen en talang!


Hemliga destinatioonen var...

Och nu sitter jag här hos Anna. Det var min hemliga destination=) Ville inte skriva det ifall hon läste bloggen. Kikade inom Emmeline på vägen och fick träffa hela hennes familj pluss Robin. Kul! Undrar vem jag mer ska våldgästa idag tro... Nä, det blir inga fler. Vi ska antagligen ut och äta jag Anna och Emmeline=)



Chai-latte


Håller på och fixa lyxfrukost med scrambled eggs, nypressad apelsin juice och chai-latte. Chai te eller chai latte är det bästa jag vet! Tänkte därför skriva hur jag gör den=)


Du behöver:
Mjölk
Chai te
Kanel
Lite socker



Värm upp mjölk i en kastrull.





Lägg en tenypa med chai i koppen, häll på mjölken.




Pudra med kanel och socker i önskad mängd.




Det viktiga är att teet får dra länge så mjölken tar smak.




Njuut!


Upp och hoppa!

Vaknade upp klockan åtta och var sådär härligt pigg, men sen tänkte jag att jag sover ut lite till så blir jag ännu piggare. Noooot! Vaknade återigen tio och kunde knappt gå upp ur sängen. Men nu är jag på g.
Jag ska ta en långpromenad och ta mig ner till stan per fot och fortsätta mot hemlig destination.




Nyvaken Nina som ni ser,haha. Får till och me anstränga mig för att le;)
Take care!

Casiokids

Har ett band som håller på att slå igenom här i Norge som jag gillar. tror de kommer bli riktigt stora till sommaren då de spelar på massor av festivaler. Casiokids heter de, ett norskt band som gör härlig, weird musik. Tror de komme rvara riktigt grymma live och tänker gå på en konsert med dem snart. De spelar på blå den 16e april=) Tjohoo!

Här är deras låt Finn Bikkjen, ( hitta hunden/byrackan på svenska)








Och en till: Gomurmamma



Kollade in lite livespelningar som låg ute på Youtube och jag gillar det skarpt. Helt i min smak.
Familjen, Yeasayer, Fuck Buttons, Fever Ray, Casiokids. Ser ni någon röd tråd? De har lite gemensamt ändå=)

Inget party för mig idag.

Blev inget party för mig idag. Dock fick jag en god middag med kyckling och massa gott tillbehör=) Sen har jag lärt mig lite om Manchesters spelare och de vann med 4-0 mot Bolton som spelade på hemmaplan. Starkt jobbat grabbar!

Varför är killar allmänt opartysugna? Tycker det är många fler tjejer som gillar att festa, verkligen festa! Undrar varför.

Det gör inte så mycket att jag inte går ut idag. Jag är verkligen inte den som trugar och ber om något, jag frågar en gång sen får det vara. Jag är en stark individ och kan trivas utmärkt även i mitt eget sällskap. Fast jag föredrar att vara med folk. 

Jag var faktiskt ute "big time" förra helgen och hade det toppen då. Kan vara bra att spara in lite pengar. Imorgon ska jag ta mig en tur ut om det är sol och gymma om det regnar. Är det sol kan det hända jag gör både och också.



Hoppas alla har det toppen!

Familjen kommer till Oslo

Familjen kommer till Oslo 6 maj. Man kan inte boka biljetter än, då hade jag gjort det med en gång.
Han kommer spela på Blå och jag kan garantera att jag kommer stå näst längst fram snett till vänster och hoppa av lycka=)
Längtat efter en spelning med honom sen jag såg han för två år sen. Nytt album släpper han också snart. Längtar så jag kan spricka!

blaaoslo.no

Jag har en plan!

Jag har en plan! Om jag ser lite på fotboll och försöker övertala Fredrik att gå med ut efter matchen. Så kommer vi in gratis kanske och så får jag träffa Atiq också=) Dags att börja lobba och sätta den i verket!

Fotboll ikväll?

Idag skulle jag festat och haft avskedfest för Emmeline. Men blir inget med det. Hon är sjuk, Anna är sjuk, Johanna är sjuk och Johanna K i Sverige. Så, ja. det blir mej ensam ikväll, för ja, jag känner mig lite ensam. Jobbar mot att vara själv istället. Är som att jag haft ett val då, medan jag nu bara blivit sopad under mattan som det känns. Hade sett så mycket fram emot ikväll. Det hade vi alla. 
Sjukdomar borde förbjudas!

Alternativen jag har för ögonblicket är fotbollskväll med grannens son eller hänga med "min" dörrvakt. 
Fotboll är inte helt min grej, eller inte över huvud taget. Dock hejar jag liiite på Liverpool, sitter kvar efter att jag kollat lite med Martin.

Att hänga med en dörrvakt är kul - om man har något att gå ut med. Perfekt att komma in gratis och allt;). Annars tenderar det att bli väldigt ensamt. För det händer saker på klubbar, det är därför det finns vakter liksom=)
Fast, jag träffar ju folk på klubben...hmm, jag får se. Beror på VILKEN klubb han ska jobba på. Är det en bra så=)

ha det toppen nu alla!

Rise and shine

God morgon!
Sitter och ska se om det lagts ut något nytt avsnitt av Solsidan nu. Ska klämma i mig lite frukost och sen dra iväg till jobbet om 20 minuter. Hoppas alla får en toppendag och en härlig helg om du är ledig=)



Bild tagen från i julas på med och mina systrar. Tycker vi blev så fina allihop=) Annika kommer jag träffa i påsk, men Millan dröjer det länmge till jag ser. Hon ska ut i vida världen den 30e! Tjo hoo!

Mitt främsta sinne

Mitt färmsta sinne måste vara luktsinnet. Älskar dofter och är helt galen i parfymer. Lukter från saker kan få mig att minnas väldigt starkt och jag förknippar olika dofter med olika saker. Redbull förknippas med baksmälla, t.ex Därför tål jag inte ens lukten av det. Medan de flesta minnen jag har till lukter är positiva. 

Två av mina bästa lukter är: Estee Laudera anskitsprodukter. T.ex denna som jag använder nu. Älskar doften, d e luktar så fräscht! hade velat ha en parfym som luktar så. Fräsch är ordet helt enkelt.



Doft nr två är ett minne:
Det är en produkt från Wella som jag fick av min frisör i juni när jag var där sist,oops. För mig luktar den "sommar 2009" När jag använder den tänker jag på vad som hänt då. Hade världens bästa sommar förra året tack vare alla underbara människor i min närhet=)





I`m on top

I`m on top and nothing gets me down! Så känns det för mig idag. Har haft det underbart hela tiden. Tjo hoo!

Imorgon ska jag upp och jobba kl 7 men sen smäller det. Hoppas jag kommer vara pigg så jag kan festa massor. Emmeline har utflyttningsfest nämligen. Can`t wait!




Godnatt och sov gott!

Kissar hon på tunnelbanan?

Igår när jag skulle dra från jobbet till gymmet hände en kul sak.
Jag hade massor att bära och skulle gräva efter något i väskan. Då satte jag min vattenflaska mellan benen så jag fick händerna fria.
Giss vad som hände?
Jo, hade glömt att stänga locket så det bara rann ut vatten i en vacker stråle längs med golvet i tunnelbanan.

Började gapskratta för såg precis ut som jag kissade. Moahahaha. Det var exakt det som folket på perrongen trodde också. Fullt med folk i rusningstid var det också.. Jag bjuder på den=)

Stupid with a twist

Måste bara berätta om en kommentar jag kläckte nyligen. Vi var påväg några stycken från att ha ätit middag då jag sa:
- Jag fattar inte, det var mycket varmare i somras!!

Haha. hade jag varit blond hade jag kunnat kalla mig "blondie". Men inte nu inte då jag sitter här och är åt brunett hållet. Skrattade så jag höll på att lägga mig på backen. Det allra bästa skrattet alltså=)

Det jag menade att säga var:
-Jag fattar inte, det var mycket varmare i morse.

För det har blivit helt knäppt här, att det är varmt klockan åtta på morgonen men kall på eftermiddan.

Do it all night;)

Jag Älskar, totalt älskar denna låt. Den får mig på topp humör när som helst och även partyhumör. Hur bra är inte det?=) Lyssnat på den ända sen jag kom hem. Innan spelade jag och Hilde den i butiken på jobbet. Hade nästan som en miniklubb i butiken när det var tomt för kunder,haha.
Nästan Mia och Klara "inventeringsvarning" på den,hehe. Ni som sett säsong ett med butiksbiträdena vet vad jag pratar om.





Darius & Finlay - do it all night

Lite beroende

Jag har tänkt lite över fenomenet internet. Jag är helt klart beroende. Jag hade allt kunnat ställa om mig. Men de två veckorna jag inte hade det i början jag kom hit var det INTE kul. Kände mig utanför samhället på något sätt. 
Fast som sagt,  jag klarade mig.

Finns internet överallt i Sverige och Norge? Måste väl vara platser som inte har teckning för det? och de klarar sig. 
Men då är de väl i de djupaste skogarna det inte finns och det är där jag hade behövt det som mest. När närmaste granne bor 3 timmar bort.

Jag är verkligen glad att det finns i alla fall. Man behöver bara se till att man inte sitter och ugglar i flera timmar framför datorn. Men det är jag bra på, att göra saker=)




Thank u!




I`m taking a chanse

Idag ska jag ta en chansning på att bussarna går som de står i tabellen. Jag är supertrött idag och värderade min sömn så länge jag kunde. Blir ingen promenad men eftersom jag mår bra nu så kan jag lyssna på min kropp, på vad den vill och inte bara köra på hela tiden=)
Nu ville den ha sömn.

Behöver en skön morgon känner jag. Bara ta det lugn och dricka te, äta min musli med banan och chilla.
Vanligtvis tar jag en buss som går prick för att vara i tid, men enligt tabell så ska jag komma i tid även om jag tar en buss som går kvart över. Satsar på det idag.

Känner verkligen av att jag tränat idag. Speciellt rumpan. Gillar när jag känner lite träningsverk för då vet jag att jag tagit i bra.

Ha en fin dag nu alla=)

"Visdomsord"

En sak jag har lärt mig här i livet är att det inte är tanken som räknas. Det är det man faktiskt gör som räknas. Man kan säga att man ska göra något hundra gånger, men det är faktiskt inte samma sak som att verkligen göra det.

Jag har varit en "non-doer but big-talker" förut men nu är det andra bullar sedan ett bra tag tillbaka. Men tråkigt nog hade jag detta som mönster. Det vi ser i oss själva måste vi spegla utåt, annars vet ingen hur vi är.



What happend?

Jag borde inte prata i telefon efter elva för det är då jag inte kan sova om nätterna...
Ska i alla fall lägga mig i sängen. 
Vet inte vad som hände men blixten bara slog ner i mitt hjärta...
Allt blev lite mörkare. What happend?

Bratfight

Om två brats slåss, kallas det brat-fight då?

cat- fight, brat-fight, hehe.

Påsinnehållet



Den innehöll de bästa plaggen från min shopping-spree. Ville inte lägga dem i bagaget ifall de skulle försvinna så bar dem i handväskan=)

En "puppa klänning" den är mycket finare på än på galgen. Gillar de skira tygerna!



Den lilla gröna;)
Bälte i midjan gör susen!



"Bra-till-allt" klänningen



Denna är perfekt till jobbet! trodde jag. För den gör det nästan lite jobbigt att jobba. Tyckte den såg ut som en vanlig klänning men tydligen ser jag väldigt bra ut i den för har fått 3 komplimanger idag och 4 i tisdags...Från killar endast. Håller med om att den är snygg så får ta med den ut på party istället för till jobbet. ( Man får en timglasfigur när man tar den på så, ja, vad trodde jag? )


Btw. Man måste vattna blommor och ta med klänningar på party annars vissnar de och dör=)

Sulor med snus serverat

Vi har fått in sulor på jobbet som luktar snus. Står att de ska sprida en diskret citrondoft... Ja, ja, det kan man vara två om, om jag får be.
De stinker snus och inget annat. Men eftersom det är vääldigt, vääldigt dyrt med snus i Norge så finns det säkert en marknad för dem också. 
De kan ju alltid klippa dem i små bitar och stoppa under läppen. 12 sulor, 6par sulor alltså, för endast ca 60 kr. Blir många portioner snus det. Mums!

Kom och köp=)

Stökigt

Haha! Ni fick visst se hur stökigt det är hos mej i.o.m att jag la upp bilderna från idag. Hehe. Jag säger såhär. Har man det väldigt städat så finns man inte, eller snarare , städar man för mycket har man inget liv. Jag har massor av liv, därför hinner jag inte städa utan lämnar istället mina fotspår lite här och var. Punkt.

Äsch..

Äsch.. Det är fel på videofy.me! Blä. Men jag har en film jag filmade innan det blev fel. Dock är den gjord på högkant vilket innebär att jag ligger ner med huvudet på sidan när den visas i bild. Men lägger upp den ändå. För sån är jag;)
Ni får väl vrida på skärmen eller nått,haha=)


Krångel...

Japp, nu kom jag just hem från gymmet. Sitter i soffan och samlar lite kraft för dusch och matlagning=)
Gjort en liten film till er om en sak jag sett idag. Men den vill banna mig inte läggas upp! Väntar på att videofy.me ska koda den eller vad det heter. Lägger upp bilder så länge=)





Återkommer efter middagen med vad det är i min hemliga påse=)
Pluss med mina funderingar över en sak på gymmet...

Grönsakssmoothie, gym och Kristine

Te, görnsaksmoothie och äggröra, det består min frukost av idag. Mums! Har knappt någon tid att äta den dock..
Igår blev jag riktigt glad över en sak. Min före detta kollega Kristine ringde från Afrika där hon bor för tillfället. Saknar henne så så jag blev superglad av att höra hennes röst=)
Tur hon kommer hem snart, mot slutet av april närmare bestämt. Can`t wait!


Nu bär det av mot jobbet. Sen blir det gym och dejt med Emmeline förhoppningsvis. Ha en fin dag nu alla!




salt, Salt, SALT

Salt. På golvet i hela huset!!! Vi poppade lite popcorn så det finns bara en skyldig,hehe;) Är verkligen salt ÖVERALLT. Undrar om jag kommer va väldigt fina fötter imorgon då? Eftersom det är gratis peeling.=)

Hemligt paket?

Jag har ett paket i mitt rum. Vad kan det vara? jag vet en som redan vet och du får inget säga förrän imorgon. Då ska ni få se på futt;) Efter att jag jobbat klart...


Underbar dag!

Har verkligen haft en helt och hållet underbar dag. Massor av energi på jobbet, härlig middag med vänner och sen gym. Och nu sitter jag ju här med Emmelin paralin=)
Tänkt vad lyckligt lottad jag är med mitt liv=)

Tack alla underbara för att ni förgyller mina dagar!



Paradise Hotel

Okej, jag erkänner, en sak till. Jag har fastnat för Paradise Hotel. Ååå nej! Men det är riktigt skönt att vara lite ytlig ibland,haha. Emmeline kom och knackade på mitt fönster så nu sitter vi här som två kottar och glor. PÅ allvar det är kul speciellt det är något med de norska deltagarna;) !


Gänget på Maharabi

Idag har vi varit och ätit god marockansk mat på Maharabi, Jag Emmeline och Anna. Mums!























Maten var underbar och sälskapet ännu bättre! ( Ursäkta om bilderna är stora, snodde dem fårn Annas facebook sendan min kamera var utan batteri idag, stackarn;) )



Tjo ho=)

Hejsan! Hur mår ni idag? Hoppas allt är toppen!
Hade det lite segt att ta mig upp idag, men nu sitter jag här nästan klar, tjo ho!

Drömde om min vän Lollo inatt. Drömde att vi var utomlands i Egypten. Solade, badad, festade och hade kul . OM det ändå varit så väl! Så synd vi inte ses så ofta. Hon bor i Sverige så är svårt att klämma in alla så mycket som jag vill i mitt liv. Tur det är påsk snart så jag kommer hem till Mellerud en liten stund=)

Hon har föresten en riktigt bra blogg: http://lollobloggen.blogg.se

Massa kramar till er!
Ha en fin dag!

Johanna K, Emmeline och jag en av våra utekvällar=)

Sovdax med saltvatten


Har hört att håret kan bli väldigt fint om man har saltvattenspray i det så nu har jag testat detta. Sprayat i en del och satt det i en knut på huvudet. Spännande att se om det blir något resultat eller vad det blir för resultat.
Nu är det dags att gå och snarka;)
C ya tomorrow=)

Nagelboxen

Jag har fixat och pysslat lite. Har gjort en nagelbox med alla mina nagellack och filar o.s.v.  Så slipper de ligga huller om buller lite var stans. Älskar mina naglar! Gillar verkligen att pyssla med dem=)


Yoga time!

Nu har jag gjort lite yoga. Härligt att sträcka ut kroppen lite!









Pizza!

Fast inte för mig. Men det var vad jag möttes av i huset när jag kom in. Grannarna har tydligen lagat och jag vill också ha=)
Men ska inte klaga, jag har allt riktigt god mat att äta ikväll. Färdig sen igår och allt. Lax med tomatpasta, en klick yoghurt pluss tomater och basilika. Mums!

Ni behöver inte oroa er över min hälsa, jag ska inte äta upp allt=)

Behöver äta lite mer fisk. Har varit lite för mycket av enbart vegetarianmat så här ska det "fiskas till det".

En sak jag tänkt lite på idag är hur mycket vatten jag bälgar i mig. Mer än vanligt. Undrar vad detta beror på? Vaknar hela tre gånger varje natt och dricker en halv liter. Behöver min kropp rensas från något? Jag känner mig faktiskt på topp nu=) Så tror inte det..

Japp, mat it is! Ha en fin kväll så skriver jag mer snart=)

Back to normal

Nu var det länge sen jag var på jobbet! Var ju sjuk on, to och sen blev jag bättre på dagen på to så jag kunde åka till England. Så jag har varit borta från jobbet onsdag till idag. En hel vecka!!

Kan säga att jag är på topp nu. Sitter här bland alla nya kläder och är frisk som en nöt och är glad över att kunna äta min egen mat igen. För ärligt, i England var jag inte så nyttig,hehe.

Ha en toppendag nu alla gorgeous!



My Next Move


Saknar England. Sitter i mitt hus och funderar. What`s next? Jag har haft fullt upp från årsskiftet fram till nu med inplanerade saker. Helt plötsligt är det inget planerat längre. Jag tror det innebär något bra. Då tillåter jag mig själv vara mer spontan och öppen för nya möjligheter när jag får dem=)

Ska fokusera mer på min träning denna månaden tror jag. Känns bra att ge min kropp kvalite då jag inte varit på topp med min träning på ett tag. Jag har levi i en varannan vecka värld,haha. Där den ena veckan består av en hälsosam livstil med träning, bra mat och att jag tar hand om mig själv, medan veckan efter har varit i festens tecken. Det vill jag fortfarande att det ska vara, men nu ska jag satsa på träningen fört. Plus mina vänner såklart=)

Det hela har börjat bra. Haft spa i duschen med hårbottenmassage och bodyscrub. Nu ska jag varva ner med en kopp te.
Jag behöver nog en lite slow period med fokus på mig och att jag lyssnar på min kropp, vad den vill.


Terrorist, javisst?

Gissa vad som hände när jag skulle genom securityn idag?
JO, de hittade sprängämnen på min sko!! Så de trodde att jag var en terrorist. Aaaah
Det blev värsta uppståndelsen. Jag blev omhändertagen av två vakter som frågade ut mig om lite saker och kände igenom min kropp. Utvändigt bara tack och lov. 

De tog in mina ytterkläder för extra röntgen och checkade dem extra med någon apparat.
Trodde jag skulle vara jätte orolig, men jag visste ju att jag inte hade gjort något så höll mig lugn.

Efteråt frågade jag vad det var som de hittade och då sa de att jag hade spår av sprängämnen på skorna.
Då kan man fråga sig:
- Hur kom det dit?


Ingen taxi

Jag hade tänkt ta taxi hem till Ekeberg eftersom jag var så trött. Sen skulle jag börja mina billiga två veckor. Fast gissa vad? Jag klarade mig hem ändå. Känns bra att redan sparat in 300 kronor. För jag vill helst kunna ha lite över även om det inte blir mycket denna månad. Har ju inte sparat något nu för att jag gjorde resan. Men några hundralappar över har jag tänkt jag ska fixa in på sparkontot åtminstonde. 

Kanske ska sätta in de där 300 kronorna redan nu?

I challange me!

Se hela bilden

High above

Flygresan hem gick väldigt snabbt! Älskar flygfoton så tog några stycken. Men över Norge blev det inga för gissa vad? Jag somnade och sov till vi skulle landa och då får man ju inte ha på elektriska saker. Jag har aldrig sovit på att flygplan utom en gång när jag tog sömntablett. Bara sovit två timmar inatt så. Men det är botat nu=)






Här är det ingen snö.
Yay!



Gillar den här bilden.




Här är jag alldeles yrvaken.

Satt brevid två svenskar på flyget. Mamma och dotter varav dottern bor i Oslo. De hade varit på någon slags kurs i London. De jobbar med skincare och skönhet inifrån. Konceptet verkar bra och de frågade om jag ville komma på ett info-möte på onsdag. Ska kolla mitt schema. Om inte annat är det kul att vara lite nyfiken=)

Nu ska jaga mat och sedan laga mat. Jag ska alltså gå till affären med andra ord. Massa kramar!



Nu sitter hon i sin stuga

Japp. Kom just i detta nu hem. Nu blir det sova som gäller. (Har fått in engelskan i fingrarna så höll på att skriva galler, fatt, sa, holl, precis,haha)

Det kommer bli mycket fler updates framöver nu när jag har tillgång till dator o.s.v. Ville verkligen ha så mycket tid som möjligt med de jag hälsade på så fick lägga bloggen, inte på is, men på snö, i helgen.

Thank u Chris for giving me a ride to the airport!! Rellay appreciate it!
och tack alla för en underbar långhelg! Har bara positiva upplevelser med mig hem=)

Som sagt, nu är det sömn som står på schemat och sen mat. Efter det blogg=)
See ya`

Jag kommer aldrig hem!

Aldrig att jag satter mig pa planet hem igen. Inte sedan igar. Vi var ivag till Nottingham som ligger 30 min fran Josse och Chris.

Om jag sager sahar: Best party EVER!! sager det nagot?

Har aldrig gatt pa sa harliga stallen som igar. Alla var 100ggr battre an i Oslo och de tva basta stallena gar inte ens att jamfora helt enkelt. Det myllrade av bra klubbar och barer. Det som raknas som en bar har ar lika stor som en klubb i Oslo i princip. Och det som raknas som klubb, ja det ar ungefar som 5 "Olsoklubbar"samlat pa ett stalle. Pluss rockefeller tillsammans! klart utbudet blir battre nar det ar fullt av folk i en stad iofs.

Vi borjade kvallen pa den jag tyckte var den basta baren. Tantra hette den. ( det ar har alla snygga killar haller hus sa ni vet om ni aker hit) Supergoda drinkar hade de och bara trevligt folk.









Sen gick vi vidare till en kyrka. Ja det ar en bar som ar i en kyrka. KUnde inte lata bli at tanka att det kandes lite fel men...det ar alltsa ingen kyrka langre och nagot ska den ju anvandas till. haftigt!






Sista baren var en vanlig bar i mina mott matt. neutral helt enkelt.


Sa bar det av mot Ultra, dar Vitalic var headliner. Klubben bestog a typ 5 klubbar i klubben. alltsa det var bara en klubb, men de olika dansgolven var sa stora och hade tva barer var sa de kan nastan raknas som egna klubbar. Pluss att det storsta dansrummet var lika stort som Rockefeller. ( en cool konsertlokal i Oslo dar t.ex Yeasayer spelat)

HUR GRYMT SOM HELST! Alla djs var bra ocksa. Helt sjukt att man kan ha en san fulltraff till kvall!

partyt ar i full gang!


Josse gillar att kyssas med Chris;)

En fordom jag hade om Englands party var att alla skulle bli superfulla och knappt kunna sta upp och bara mummla och nastan vara lite otrevligt. Stammer inte! De drack friskt, men stamningen var toppen och alla had e kul. Inte massa arga manniskor som jag tycker tendenserna ar i Oslo och Sverige ibland.

Hur ska jag nagonstin kunna festa nagon annan stans? Vissa aker till Ibiza for att klubba, men jag ska aka till Nottingham for det istallet:)
Har aldirg varit med om nagot sa bra! det fanns en himla bredd pa klubblivet sa alla kna fa det de vill. Precis alla!
och sen ar det sjuuukt billigt ocksa. Fa som har intrade, och bara 100kr till de stora sakerna som hander. En ritkigt fabulous drink kostade 60 kr, ol, cider 15 och bra vin max30!!

Nej, jag maste nog tyvar aka hem anda. Men jag har en plan. Nu ska det sparas sa att jag pa min semester kan vara har ca 1 v, i Sv 1 vecka och 2 veckor utomlands.





Vitalic is Vitalic



Han kom, han sag, han segrade.
Vitalic is Vitalic! Denna kille ar helt wonderful!!! Pa Ultra, klubben vi gick pa igar, var det han som var huvud-dj for kvallen. Det var helt sjukt bra. Han fick igang alla, ingen kunde sta still!! Detta var helt klart min basta dansupplevelse. (Fast han delar den med Fuck Buttons. Fuck Buttons var en inre explotion medan Vitalic var en yttre explotion.) Gryma remixar gjorde han pluss lite av sitt eget material.








Har far ni ett smakprov fran kvallen. Detta ar fran en av de "lugna" stunderna. Gick inte att filma annars for det var sa trangt och guppigt nar det tog av mot hojderna. men, som sagt, underbart anda!



Hur ska jag kunna aka tillbaka till Oslo nu? Nar man kan se en sa fantastisk dj har for 100kr medan det i oslo knapt fins nagon bra klubb? Nasta evcka kommer Fedde le Grand till klubben och det ar helt sjukt att det bara kostar sa lite!

Har ni nagon mojlighet at uppleva Vitalic live, tveka inte!





U dont know what u have until u loose it?

Lag och funderade pa en sak efter att jag vaknat idag.
Jag har tidigare namnt att jag inte vet vad mitt nasta mal kommer vara. Nu vet jag.
Jag ska inte ha sa mycket krav pa mig sjalv och jag ska bli nojd, verkligen nojd med mitt liv som det ar.

Jag ar valdigt nojd med mitt liv redan nu. Men jag tanker att det ar som om vi alltid stravar efter nagot mer.
Nar "mer" kommer tanker vi att da borjar livet. Men det stammer inte helt. Nar vi uppnat "mer" far vi nagot annat vi vill ska handa, eller nagot annat vi vill ha o.s.v. Tankte pa det nar jag shoppade igar. Jag har ju redan klader, sa varfor ar jag inte nojd med det jag har? Egentligen.

Sanna sma detaljer kommer jag inte bry mig sa mkt om. Men varfor ska man ga och tro att livet blir battre efter att man gjort karriar t.ex. det ar en punkt jag ska jobba med. med detta menar jag inte att jag ska sluta ha ambitioner. Bara att jag verkligen ska lbi nojd med min situation som den ar. Jag har det bra. Jag behover egentligen inget mer.Jag har redan underbara vanner, mat, hus, jobb och halsa.

Vi stravar hela tiden efter nagot mer som sagt. Hade vi varit fattiga hade det varit mat for dagen, vilket man ju maste ha. Hade vi sedan tjanat mer pengar hade vi borjat strava efter mer och mer skonhet och status, oftast i saker vi ager. Jag uppfattar det sa i dagens samhalle.

Tank nar vi gjort alla vara operationer, sitter dar med vara stela ansiktsuttryck i vara slott med guld i stora lass. What comes next? Ska vi borja skonhetsoperera vara barn in i den "perfekta varld" vi skapat for oss eller what?

Tycker det ar en tankvard tanke i alla fall.

My day

Vaknade efter 3 timmars somn av att jag kande mig oerhort trott, men jag ar helt firsk nu!!yay!! Tur jag akte!
Vi borjade dagen med att ta taget till Birmingham och shoppingen. Det roliga ar att jag har typ inte sett nagot av England an. Nar jag kom fram var det morkt sa har bara sett asfalten pa motorvagen till Derby i tre timmar fran Stansted. Sen har jag sett Josses och Chriss hus utvandigt och invandigt. Nu nar vi akte till Birmingham hade vi tankt ga runt i stan, men det slutade med att vi stoppade upp vid shoppingcentret som man kunde komma till genom att ta sig genom stationen, till ett annat center for att sedan komma tilll Bulls Ring, som det hette dar vi shoppade. Sa jag hade egentligen kunnat vara var som helst. haha.

Men imorgon ska Chris och jag kolla in Derby medan Josse jobbar. Sen blir det party i Nottingham.

Nog om detta, ater till idag!

Efter nagra affarer kande vi ett litet sug i magen. Det var da jag ihttade Starbucks! Tog en chai latte dar, saaa himla god! Jadrans skont att sitta ner lite ocksa eftersom jag hade 11 cm klackar pa mig!







Sen blev det lite mer affarer; kanske later som om vi inte umgicks alls men ni ska veta att tjejer nar vi shoppar mer ser det som nagot socialt. Dagen avslutade vi pa Josses favoritrestaurang Nandos. Nyttigare hamburgerkedja fast med kyckling eller vegetariska alternativ. Tog hamburgare gjord pa hel kycklingfile plus majskolv. Mums!


Josse gillar dippen vi bestallde in tror jag visst;)

Ja som sagt, det var shopping idag sa efter att vi gjort allt vi skulle akte vi hem. Hade tva minuter pa oss till taget fick vi veta. Sprang sa det lyste om oss och vi hann, tjoho!




Pavag hem till Derby igen. Haft en oerhort trevlig dag med min underbara darling!

Josefin, England, Shopping!

Hej hej! Idag har jag shoppat och shoppat,haha. Har inte haft sanhar mkt shoppingspree sedan jag var liten. Har hittat massor av fint! Var faktiskt inne pa Ted Baker nar jag anda var i England. Men den klanningen jag velat ha passade inte min kroppstyp, annars hade jag kopt den med en gang,haha.

Men, jag kan saga att det ar sa mkt billigare att handla har jamfort med i Norge eller Sverige. En RIKTIGT fin klanning kostar ca 600 har medan i Norge kostar den 2000! och utudet,.. ar nastan tur jag inte bor har for da had e jag nog haft en modeblogg istallet om jag sager sa;)

Men som sagt, yta ar inte allt. Ar faktisk har for at traffa Josefin. Vi har haft det sa mysigt!
Kom fram kl 4 igar morse och sov nagra timmar. Sen har vi varit uppe och chillat och shoppat hela dagen. Vi har haft saaa kul! Nar jag ar med Josse kan det bli helt villt. Vi skulle latt kunna ha var egen show pa tv med allt roligt som hader och som vi hittar pa!

Ska forsoka fixa in lite bilder men over and out for mig sa lange. kommer updatera massor pa mandag. Imorgon vantar utsovning och PARTY. Det ska bli saaa kul. cant wait!

Massa kramar




Bagel o Juice

Åkte ivæg till Emmeline på Bagel o Juice før a chilla lite, och printa ut biljetterna till flyget.





Emmeline sunshine=)

Lekte rådgivare till kunderna som kom in och tippsade om det som var gott och så,haha.

Bagel med brie, løk och paprika plus pesto ær min favorit! Hær sitter jag med en god chai-latte. Muums;)


Skål och ha en fin eftermiddag. Snart sticker jag ivæg till flyget. Hoppas jag kommer hinna med!!Men bussbolaget
borde ju veta vad de sysslar med.


Here I come

Så skönt att göra sig i ordning nu när jag legat och varit hemsk. Nu bär det av till England. Ååå vad glad och lycklig jag är över att jag kan åka! och såå kul det ska bli att träffa Josefin=) Vi kommer få massa kul, även om jag kanske behöver ta det lite lugnt. Oavsett är det bättre att ses än att inte träffas alls!


Såhär ska jag bo... Neee, det är huset vi hade i Bali=) Fint va?




Massa kramar till er sålänge=)

Att göra

  • Sova lite

  • Fixa iordning allt

  • Väga väskorna

  • Till busstationen för att ta reda på avgångs tider till Rygge (som man varken kan ringa om eller se på sidan)

  • Köpa alvedon - så jag klarar hålla mig uppe under besöket i England

  • Skriva ut biljetten på Emmelines jobb ( Tur jag fick tag på en som hade både skrivare och internet, annars hade jag varit körd med resan!!!)

  • Mot Flygplatsen!!!

Ingen press ingen stress

Igår efter att jag pratat med Karina släppte all stress och press, Är med all säkerhet därför jag är bättre idag. Kroppen fick koncentrera sig på det den verkligen behövde - att bli frisk, istället för att oroa sig över massa annat.

Har inte hunnit bli helt bra än men ändå såpass att jag tänker åka iväg och hoppas på det bästa, att jag blir helt återställd åtminstonde till lördag.

Lite orolig över en grej dock... det är så att det står att man behöver vara på flygplatsen 2 timmar innan flygets avgång, men bussen som går dit är framme så jag bara får 1h och 40 min innan. Står att den är gjord för att passa flyget så känns som jag borde kunna lita på dem. Men hur ska jag vara säker???
Tänker vara på hållplatsen tidigt ifall det kommer en tidigare buss.
Var hemsk krångligt att hitta på deras hemsida om man inte vill ta just den bussen som ska koneckta med mitt flyg...Arggg! Inte arg då alltså.

Dit ska jag=)

Hepp - Nu ska jag ta och packa!

Ang förra inlägget

Låter mer som Theodor spiceat upp Fleet Foxes nu när jag tänker efter=)  Over and out=)
Kollade precis upp om Mumford and Suns skulle spela i Oslo, nej och i Sthlm och Köpenhamn är det slutsålt. Ja ja.

Mumford and Sons

Råkade snubbla över ett band jag aldrig hört förut. Mumfort and Sons. Lyssnar på the Cave nu. Bra uppbyggning av låten! Älskar när jag bara snubblar över låtar och band såhär. Skulle lyssna på Spotify toplist men så råkad ej ag trycka fel och så fick mitt finger lite spel och tryckte hej vilt över tangentbordet. Magic finger?
Och så hittade jag låten=)

Kan inte låta bli att tycka det är en liten hint av Soundtrack of our lives och Theodor Jensen ( Plan sångare) i detta sound. Mest Theodor. 


Måste tänka lite på migsjälv

God natt alla gorgeous!
Var bara det jag tänkte säga. 

Plus en sak till. Att jag är så glad över att min chef är fine med att jag är sjuk. Trots att jag var det även en dag förra månaden. Känns så pinsamt att vara det igen. Det är inte alla som skulle tycka det är ok, vissa skulle säkert tänka, "gud vilken brud som inte tar hand om sig själv", något i den stilen. Vanligtvis är jag inte sjuk alls mycket. Men denna gång har det sina grunder (vilka jag inte kan påverka), och som jag inte vill ta upp här. 

Igår var jag tvungen att gå hem från jobbet, höll på att svimma hela sista timman och fick båda upp med all min kraft för att ens orka säga hej till kunderna. Jag är en fighter men jag måste tänka lite på mig själv också. Därför är jag glad att nu när jag gör det så är allt lugnt.

Och efter detta ska jag banne mig vara frisk som en nöt till sommaren, minst. 

God natt igen och sov så gott! Det ska jag göra=)

Puss!

Ögonfrans-förlängning

Är det något jag vill göra vad gäller yttre skönhet är det en förlängning av ögonfransarna. Som jag skrivit en annan dag är att fixa mascara på fransarna det värsta jag vet och jag skulle då slippa detta problem. Har egentligen fina fransar som jag har men som sagt. Åå så härligt att slippa detta mascara-kladd! ( Jag kan väl iofs skippa mascara helt men, nja, det är liksom jag på något sätt.)

Kollat runt lite på priser här i Oslo. Och OMG! det kostar 1500kr och då håller det ca 2-3 veckor. Sen måste man fylla på var 3e v och då kostar det ca 800 kr. Där sprack det om man säger så. För så mycket vill jag inte lägga på det.

Kollade även vad det kostade i Göteborg och där var det mycket billigare! 900kr för första gången och 400-500 kr för påfyllning. Någon gång ska jag göra det där tror jag. För i norska blir det bara ca 620 kr och 280 för påfyllning, hehe. DET är mer vad jag skulle kunna tänka mig att betala.

lånat bilden från en makeupartist som heter: http://gabbi-butterfly.blogspot.com/

Sådär vill jag ha det=)

Pure Shores

Den här låten blir jag aldrig trött på. Älskar den. Tänker på de stunder jag spenderat under ytan när jag hör den. Dyka är det bästa jag någonsin gjort i mitt liv. Känner mig som hemma på havets djup. Bor det en liten Ariel i mig kanske?

En tanke jag har

Man kan säga en sak massor av gånger, men det som räknas är det man faktisk gör! Tänkt på det=)

Mirakelträningen: kondition pluss klirr i kassan på en gång

Till alla er som tänker att ni ska börja träna nu inför sommaren vill jag säga: 
- Gör inte det! 
Det är så att jag har en ännu bättre lösning! 
Är det sant, går det verkligen att få upp konditionen utan att träna?, kan man undra. 

Ja, lösnigen är busenkel, dessutom får du betalt samtidigt som du gör det! 
Menar hon allvar, tänker ni, men jag kan försäkra er att det är 100 procent dagens sanning=) 
Vad är det då man ska göra när man varken behöver gymutrustning, gymkort, träningskläder eller liknande? 

Det krävs inget annat av dig än att du byter jobb. Gå till närmaste skobutik och fråga om arbete. Du blir både vältränad, snygg och rik på samma gång. Utan att det går ut över din dyrbara fritid=) 

Du lyfter massa skokartonger varje dag och får därmed vältränade armar och du kommer få världes bästa kondition av att springa ut och in på lagret för att hämta skor. Se bara på mig, i förra veckan sprang jag 25min i sträck, vilket jag annars aldrig gjort. De som känner mig vet att jag inte haft den bästa konditionen=) 


(Jag har som ni märker dock valt att sporta lite utöver jobbet för att jag tycker det är kul, men med denna effektiva metod behövs det inte egentligen) 

Lycka till nu=)

Fixat och klart för England

Nu har jag fixat klart allt inför Englandsresan imorgon. Pass, packning, mätt väskor så de ej är förstora, vägt dem, kollat upp bussar till flygplatsen o.s.v.

Nu ska jag bara koncentrera mig på att bli frisk. Det allra viktigaste. Jag testar att med jämna mellanrum kolla mig i spegeln och säga till mig själv:
- Jag blir friskare och friskare för varje minut.
Det ska hjälpa med lite självhypnos har jag hört. Så jag kör på det.
Ha det toppen nu=)

England here i come!

Nu har jag försökt göra ny design

Och det blev inte bra. Fattar inte vad det var som inte fungerade men det blev en blandning av den nya mallen jag valt mixat med den gamla=( Så nu återställde jag allt igen. Får fixa det med en som kan känner jag=)

Älska dig själv först

Jag har en sak jag lever efter i mitt liv, eller två men de går hand i hand. Det är att jag ska älska mig själv först, och att jag är den som ansvarar för min egen lycka. 
Det är enkelt när man väl börjat göra det. 

Förut, när jag mådde dåligt, älskade jag andra för att de skulle älska mig. Jag älskade inte mig så jag behövde någon annan som gjorde det. Hur i hela friden kan man då få en bra relation? Då är den bara bra så länge jag får bekräftelse på att han gillar mig. Fick jag inte det mådde jag inte bra och då skylde jag det på honom. I mitt medvetande, aldrig så han visste. ( "Han" är flera olika personer i mitt liv btw)

Älskar man inte sig själv kan det vara väldigt svårt att ta sig ur dåliga förhållanden också. Man blir så lätt nedbrytbar. Det är nog så det börjar när någon stannar hos en som slår. Först är allt frid och fröjd och man får bekräftelse på att man är bra. Sen händer det en gång att han slår till henne. Men tröstar henne efteråt med att det aldrig ska hända igen. Älskar man inte sig själv ser man inte lika lätt vad det är för en skit. Man ser mer delen då han faktisk brydde sig och tog hand om mig, än just själva delen att han slog mig. ( Hade eg behövt utveckla detta mer i know)
Tillslut blir man så nedbrytbar att man inte tror man förtjänar bättre. Fast det gör man! Alltid!

En människa som älskar sig själv vet att man bara ska ha det bästa i livet och tolererar inte nån skit från sin kille/tjej.

Jag säger inte att de tär såhär det går till, det är mina funderingar.
När du älskar dig själv får du ett automatisk skydd från människor som inte vill dej väl. Du väljer att umgås med de som är bra för dig vilket göra att man mår ännu bättre och så går det runt i en positiv spiral=)

Vad jag vill säga är att älska dig själv, och ansvara för din egen lycka! Du är värd det allra bästa och ingen ska komma och säga något annat.

Copycat?



Undra hur denna skulle ta sig an på min sida. Kanske inte måste göra allt själv utan kan vara en copycat,haha=)
Hittade den hos en tjej som heter pinkielady.

Måste ta mig i kragen

Måste ta mig i kragen och uppdatera min blogg så den blir snyggt designad någon gång. Men huuur? Imorgon är jag hemma från jobbet för har fortfarande hög feber. Då har jag lite tid att tänka över hur jag vill ha det i alla fall. Sen måste jag bara hitta någon som kan göra det jag tänkt ut. Vad säger ni? Låter det som en bra deal?

Nu blir det sängen för mig. God natt=)

In kommer Emmeline med apelsiner och tacosås

Helt plötsligt ringer Emmeline som en räddande ängel och frågar om jag behöver något. Sen kom hon hit och diskade upp all min disk, lagade tacos och åt upp den, nej då, vi åt upp det och så har jag kvar till imorgon=)

Tusen hjärtligt tack Gorgeous-Darling-Emmelin!



Hade jag varit frisk idag hade jag varit en skapande själ

Åå vad jag önskar att jag inte var sjuk. Då hade jag lånat grannens symaskin och fixat iordning några av mina kläder. Har kjolar som behöver sys in och så hade jag tänkt re-designa några av mina plagg så de fick en ny touch.
Har fått så mycket inspiration av mitt favoritmagasin i Norge. Costume heter det. Förr i tiden köpte jag massor av magasin men numera sparar jag in på det och köper bara ibland denna tidning. 


Älskar modet som är nu. Med plisseringar, volanger och ljusa färger i skira tyger. Men det är svårt att få tag i exakt det jag vill ha. Tänkte därför börja sy lite själv. Har gjort det ända sen jag var liten. Kommer ihåg att jag ibland fick tyger på min födelsedag och en gång gjorde jag en kjol till mamma av mina favorittyger. Undrar varför hon inte använde den...;) Hmm, kan bero på att jag var typ 7 år när jag gjorde den,haha. Vet dock att hon har den kvar.

Men allvarligt, jag är helt ok på att sy. När jag var liten gjorde jag Barbie-kläder och i tonåren egna kläder, t.ex balklänningen i nian. Egendesignad och allt. Helt klart dags att ta upp denna hobby igen!

Fast jag vet att jag är en liten slarver, jag orkar inte vara så excakt. Jag mäter inte ut allt i minsta detalj, jag är mer den som syr och testar, sen syr lite till och testar.


Här är lite av det jag blev inspirerad av:

Vilka snygga färger! Halsbandet gillar jag starkt! Borde inte vara några problem att fixa själv.




Detta är den finaste kappa jag sett någonsin! Vet någon var det finns en liknande fast ej så dyr så säg till please=)




Denna bild inspirerade mig otroligt mycket. Ska fixa lite volanger på några av mina ärmar jag har tänkte jag. Om jag blir trött på det senare kan jag bara sprätta bort det extra tyget=)


Prickikorven

Har fortfarande sminket kvar så man kanske inte ser det prickikorviga så mkt. Men tänk då att nu har jag smink men ser osminkad ut, hur hade det inte sett ut om jag ej hade sminkat mig?

Ja det syns i varje falla att jag inte är på topp. Sitter och myser i min tjockaste tröja coh har vridit upp elementet till 25 grader. Väldigt mycket för att vara mig. Ska se lite på Robin Hood tror jag. Älskade den filmen när jag var liten och va lite kär i Robin om jag ska erkänna,...

Undrar varför man gillar att se på sånt man kollade på när man var liten när man är sjuk?


Blondinbella eller Katarina?

Gissa om jag skrattade ihjäl mig när jag såg mitt pass då jag fick det! Jag ser ut som Blondinbella där! Kommer jag in på stureplansklubbarna nu då? Eller?
Eller kommer jag aldrig kunna åka någonstans för att jag inte ser ut som mej utan Bella? Hjälp! 
Komiskt i alla fall,haha.

Sjuk=(

Ja, så jag blev sjuk i alla fall=( Var tvungen att gå hem från jobbet. 39 graders feber...Nåja. Jag gjorde mitt bästa. Men nu ska jag kurera mig så jag blir frisk till senast torsdag då jag reser till England=) 

Alla var så gulliga på jobbet. Olga sa att jag skulle dra i mig en vitlök så blev det säkert bättre, av min favoritvakt fick jag lite fler tipps, av Anne fick jag en kaka, mums, och när Tonje kom och avlöste mig gjorde hon varm choklad åt mig. Tacka alla=)

Alldeles naken?

What? Är detta Katarina som sitter i Slottsparken och spelar gitarr alldeles naken? Ja det är det, men nej, jag har på mig en tubklänning=)

OMG!!

Mitt ansikte ser fortfarande fruktansvärt ut=( men jag ska inte tänka på det för jag är snygg ändå,haha. Det måste ju finnas någon som gillar salamistilen menar jag;)

Sommarkänslor av nässköljare

Det är konstigt att vissa saker kan förknippas med helt andra saker! T.ex min nässköljare.
Hur kul är det att stå där med rinnande vatten ur näsan? Men när jag göra det och lukten när jag andas in efteråt får mig att tänka på förra sommaren. Haha. Konstigt va? Men bra då jag hade massor av bra minnen sen dess så nu sitter jag här och mår bättre, kanske lite tack vara min nässköljare?



2.bp.blogspot.com

Ser ut som en salami i ansiktet

Om någon undrar varför jag inte lagt upp några bilder sen festen så beror det på detta:
Jag ser ut som en salami i ansiktet. Helt rödprickig, som en prickikorv. Tänkte skona er från denna syn...

Jag är vanligtvis inte den tjejen som sminkar mig massor, så det har känts som jag gått med en mask varje gång jag sett mig i spegeln idag. Men när valet stod emellan prickikorv och spackel valde jag det senare.

Hoppas alla får en fin kväll. Själv ska jag spendera min i sängen från och med klockan sju eller nu. Vi får se.
Puss

T R Ö T T

Det är just rätta ordet. Har fått feber oxå, blää. Men jag ska kurera mig nu med massa goda frukt och görnsaksjuicer. Banne mej vad mina virus och bakterier ska få! Nu ska jag ta mig en tupplur men sen blir det film för hela slanten. 

ZzZz

Idag är det jag som är chefen

Japp, idag är min chef borta så då blir det jag som ska ansvara för butiken. Samma sak på ti och on, men det ska bara bli kul. De flesta uppgifter blir dock de samma som innan bara det att jag behöver göra lite kontorsarbete på mornarna, vilket är anledningen till att jag numer går upp klockan sex. 

Har gjort en riktigt brakfrukost för att kompensera. Det blev scrambled eggs, ja tydligen gillar jag det lite ändå. Min kropp skriker efter protein så jag belönar den med detta. Med curry och peppar på blir det helt ok, Sen har jag fileat två apelsiner pluss gjort varm choklad med en gnutta kanel i. 

Om jag behöver mer energi sitter jag även här med en macka med pesto på. Mums!

KÄnner att idag kommer bli en bra dag!

Ha det fint nu alla=)



Min skönhetsoprerade familj

Claudia Lisboa växte upp med ständiga krav på hur man som kvinna skulle se ut och bete sig, något som ledde henne in i en svår depression.

svt.se



Ser en dokumentär om en familj i Brasilien där hela släkten är plastikopererade! Utom ett av barnen som numera bor i Sverige för att hon tycker det blir jobbigt med påtryckningar från familjen. De vill att hon också ska operera sig. Tänk att leva i en familj där man inte duger som man är! 

Jag är glad att min värld inte är så ytlig, för ytlig är jag rädd att säga att den är, för alla i västvärlden. Men absolut inte på samma sätt som i Claudia Lisboas familj i Brasilien.

Kolla in dokumentären på Svt. Väldigt intressant!



Äntligen mat i off-line mode

Lagade mat och det blev verkligen inte gott=( Gillar det inte men jag fick faktiskt slänga allt. Det smakade helt förfärligt! Sitter här med äggröra istället. Och jag gillar inte ens ägg så länge de inte är råa i min smoothie...Haha

Dåligt med updates idag men jag har haft en liten kris eller vad man ska kalla det. Igår var det precis som om min kropp satte sig i "off-mode". Allt bara svartnade och har inte haft en gnutta energi sen dess. Hoppas på att jag är som vanligt imorgon. 
Take care!



Hoj oj oj

Det blev fest igår så att säga. Helt slut idag. men hade en riktig toppenkväll. Massa härliga personer på festen och sen drog vi till Blå som var helt fantastiskt igår=) 

Blev ett lite annorlunda slut på kvällen men så kan det gå...

Förfest wo hoo=)

Sitter på förfesten och har det toppen=)
















Ha en toppenkväll nu alla gorgeous!

Egen skönhetssalong

Sitte roch fixar till mig nu. Är nästan som en skönhetssalong här hemma nu. Har just klivit ur duschen, gjort inpacknig och bodyskrubb och fixat allt i minsta detalj. Nu sitter jag är med mina ansiktsprodukter och skönhetsprodukter och ska göra mig smashing=)





Är sååå party. Ska bli så kul att festa. Vet att kvällen kommer bli på topp=)





Denna låt går varm på Spotify hos mig vill jag lova!

Party

I och med att jag ska festa massor massor ikväll kom jag att tänka på Sunes julavsnittet "party". Älskar Sunes jul så tänkte helt enkelt att här får ni ett litet klipp av mig.

Vikthets?

Det känns som om alla i min närhet går på någon diet eller vill gå ner vi vikt just nu. Poängterar att det känns så, kanske inte är så. Klart jag blir påverkad av det. Har varit lite osäker om ifall jag också kanske behöver det, nu när alla andra gör det. 

Jag har legat mellan 67 - 70 kg från gymnasiet och framåt. Vägde mig på gymmet igår och då visade vågen 70kg. Men jag känner mig mindre nu än när jag kom tillbaka från Australien och vägde 67. Då var jag väldigt otränad så antar att det var mer fett än muskler på min kropp då, medan det nu är mer muskler än fett. 

Dock är det faktisk en del fett på kroppen jag har. Så funderar allvarligt på om jag ska sikta mot en viktnedgång.
Jag känner mig såpass frisk från mina sjukdomar att jag kan klara av det. Klara av att inte bli extrem. Jag har fått ett sunt förnuft och ett bra förhållande till träning och mat numera.

(Innan har jag haft både bulimi, anorexi och ortorexi)

Så det blir ingen diet för mig, då kan det rent av gå åt helvete med allt jag kämpat för för att hålla mig frisk.
Nej, jag har en avslappnad inställning till det här, ingen hets, ingen press. Jag kommer sikta på 66kg innan juni. 4 kg på två månader alltså.

Två extra kilon vet jag beror på att jag inte rör mig lika mycket på vintern. Det blir inte lika mycket vardagsmotion helt enkelt. De kommer trilla av mig förr eller senare innan sommaren.
De andra två tar jag tag i genom att skippa att äta så mycket på kvällen. Det är det jag gör fel. Jag vet det och behöver ändra på det ändå. Så jag tror att om jag dricker t.ex en god protein, frukt och grönsaksdrink efter träning istället är detta också löst.

Tränar gör jag redan. Det blir 2ggr gym i veckan och 2 power-walks.

Går jag inte ner i vikt av detta så gör det inget. För i så fall har jag i alla fall fått ett hälsosamt sätt, ändrat min dåliga vana att äta mkt på kvällen o.s.v Det är viktigare för en sund livsstil än de där kilona.
Det är att ändra min dåliga vana jag kommer ha fokus på , inte om vågen stannar på 66 eller 67 kg. 

För jag ser bra ut ändå och föresten blev jag utbjuden av en personlig tränare från Sats igår, hehe.

Sitter man så är man pigg?

Tycker detta är mer regel än undantag. Oavsett tid på dygnet, hur mkt jag än varit vaken, så är jag alltid pigg när jag sitter ner. Men så fort jag ställer mig upp så blir jag nästan vimmelkantig av trötthet. Konstigt, att det kan skilja så mkt i energi mot att sitta som att stå. 

Nu t.ex har jag kollat lite film och tycker inte alls jag är trött, tills jag ställde mig upp. Hoj oj oj. Här svaja det till rejält och ögonlocken börjar dra sig neråt, haha.
Dags för lite sömn så jag är på topp imorgon!

God natt alla fina!


Vinterbilder

Här kommer lite vinterbilder tagna på Bygdöy. Gillar att det ser så krispigt ut när man tar kort i minusgrader


Detta kort är från utsikten på Ekeberg



Tänk att vattnet är så klart att man ser botten! Älskar!




Energidryck?

Jag gillar INTE energidrycker. De brukar smaka så metalliskt. Värst av alla är redbull, blääää! Men idag fick jag smaka en riktigt god. Pure Rush heter den med smak av "pink grapefruit" Den skulle jag helt klart kunna tänka mig att dricka. Fast jag vet inte om jag behöver det. Energi brukar jag ha. Ni vet;)

Men jag vågar inte läsa på innehållsförteckningen....



Tjoho!

Jag är partysugen! Sitter och lyssnar på partymusiken jag och Johanna K har knåpat ihop på Spotify. Thank god att det finns och tack Martin för din inbjudan så jag har det. 

Har varit partysugen hela dagen. Ville ta en drink efter jobbet men var ingen som hade tid tyvärr. Alla jobbar imorgon=( Så med andra ord kan jag förstå varför. Men då kommer jag vara mitt fabulösa jag imorgon. Planen är att först sova ut, sen köpa lyxig frukost, eller frukost över huvud taget för har inget hemma;) Efter det gym och sen ska jag bara göra mig till mitt snyggaste jag. Jag kan vara väldigt snabb för att göra mig iordning men har jag tid gillar jag att ta 2-3 timmar på mig. 

LÄngtar massor till imorgon!!!



Mot Passet

Nu ska jag dra iväg och hämta mitt pass, tjohoo! Sen blir det jobb och efter det är det helg=) Wohoo!

Pics från idag

Mot Bogstadveien - kan ju flyga som den äkta superhjälte jag är
Efter shoppingen - Johanna k i sina snygga kläder=) Wa wa woom
Försökte ta lite fina kort men, ja, ni ser hur det blev med den saken,hehe...
Puss puss på dej Johanna men jag måste bara pilla ut något mellan tänderna först.
Denna tog vi baaara på skämt så ni vet=) Smell my arm;) Johanna var trött på att vi fick ta så många bilder för att få en bra...
Fast den sista bilden blev ändå ok..



Välja låtar blev helt plötsligt shopping

Efter jobbet idag gick jag hem till Johanna K för att fixa inför festen. Vi satt lite i hennes soffa, numera divàn. Helt utslagna var vi och orkade inte tänka ut vilka låtar vi skulle spela, som vi hade tänkt. Började prata outfitts inför kvällen. Oj oj vad ska vi ha på oss, då tänkte vi - shopping=) 
Så från att ha åkt till Johanna direkt efter jobbet bar det åter igen in mot stan,haha.

Gick runt på Bogstadveien och mys-shoppade. Johanna hittade en supersnygg kjol att matcha sitt spetslinne med, jag hittade endast ett par trosor.. Tu8r jag har backuppklänningar i garderoben=)

Bilder kommer inom kort från Johannas proffskamera=)

Can`t wait to get Robyns album!!!

Ååå vad jag längtar och är excited efter Robyns album! Vill ha det nu, lyssna på det nuuu=)


spinorbinmusic.files.wordpress.com


Sen hon startade eget skivbolag tycker jag hennes låtar är genialiska=)

Pepp-låt

Här får ni en pepp-låt med Christina Aguilera! Älskar den=)



Katarina - Aerobics tränaren

Måste bara berätta om en kul sak som hände på gymmet. Jag gillar att göra lite olika saker där. Värmer upp med konditionsmaskinerna, sen gymmar jag. Sen kör jag lite "aerobics-aktiga" övningar. (Alltså att jag ställer mej där det är mkt plats och hoppar i princip runt och gör lite rörelser.) Finns inga pass på mitt gym så jag får göra dem själv. Alla brukar stirra lite konstigt men who cares?

Idag var det två tjejer som undrade om de kunde vara med=) Så jag va deras "ledare" och vi gympade framför speglarna. Skitkul! 

Om jag inte gör aerobics brukar jag göra lite pilates, yogadans eller step. Kul att variera sig, därför blir det lätt två timmar på gymmet. Just för att det är så kul/GÖY som norskarna säger,haha.
Efteråt stretchar jag och sånt också, känns så skönt att töja ut kroppen! Sitter här nu och är riktigt nöjd med min insats.

Ha en fin kväll ni alla!

På topp men gör det jag gillar allra minst

Hade jag en pissdag igår så är det raka motsatsen idag! Har haft en underbar dag med massor av energi. Är så glad att jag till och med ska göra det jag gillar allra mist, tvätta. Fast eftersom jag är på topp idag blir det inte så jobbigt ändå. Helt ok. 

Annars idag har jag jobbat, plus gått på centermöte. Gillar möten, eller nej, jag älskar möten! Får alltid en himla kick efteråt. Vi har en ny centerchef och det var många som var skeptiska till hans förslag. Det blir annorlunda, men lite förändring skadar ju inte=) Det var massa bra saker han sa men ändå var alla så skeptiska. Nästan, för jag var väldigt positivt inställd och öppen för nya förslag. Det är lätt att bara se en sak från ett håll, fastän lösningen kanske finns på motsatt sida. Ett uttryck jag kom på här och nu=)


Oki, mot tvätten och mot matlagning. Är utsvulten efter gymmet.

Miike Snow

Älskar rösten, älskar musiken och beaten. Miike Snow gör låtar som är maffiga i sin enkelhet. Så lyder mitt omdöme om musiken=) Här har ni Black and Blue



Ligga i tv



I dokusåpor såsom Big Brother och Paradise Hotel liggs det en heel del. Jag har aldrig tänkt över det och inte tyckt det var någon big deal. För mig är det ändå personer som "inte fins" i verkligheten. fast de gör de ju, jag vet. Men jag tänker så. Det är därför jag inte brytt mig.

Fast idag, med anledning av att Paradise Hotel börjat igen i Norge pratade jag med Karina om det. Hon berättade att hon känner en där inne. En som är med och tävlar alltså. Det var först då det gick upp för mig, att det faktiskt finns folk som känner dem som är med. Klart jag vetat det innan men på något sätt har jag inte reflekterat över det.

Det är inget konstigt med att se folk ha sex på film, de spelar en roll. Men att se en du faktiskt känner ha sex i tv. Ååååneeej. Bara tanken är helt absurd! Jag vill inte! Tänk om det var dej jag såg guppandes under täcket liksom? Strange!

Fast klart man har sett folk som haft sex, men det är inte så att jag står kvar och kollar in dem direkt...det är mer oj, ursäkta, ha det så skoj,?.?! ehum. Vänder på klacken och går ut.








Kärleksrus


Tänk dej att du dejtar värsta kapet. Killen som har allt du drömt om. Helt plötslig plingar det till i mobilen och du ser att det är han som skickat sms:et.
Hjärtat börjar bulta snabbare, det härliga bubblet och fjärilarna i magen sprider sig i hela kroppen och du upplever ett sånt in i helskottas lyckorus.

Så är det för mig i alla fall. Kärleksrus är den bästa drogen. Man kan bli helt överlycklig av det. Att någon man tycker om visar intresse tillbaka.
I kärleksruset blir allt så enkelt, även om du inte sovit på natten bryr du dig inte för du glömmer bort det och tänker på den underbara personen du träffar. Han som gör dig lycklig. Känner du igen dej? Jag hoppas det!
Relationer är inte alltid så här, de utvecklas åt olika håll. Men att vara med om den här känslan, att allt annat inte spelar någon roll, Är helt fantastiskt!

Status 2

Ont i magen - nä
Ont i huvet - nä


Har fixat två av mina dåliga saker idag. Sitter och dricker en smoothie nu. gott! Sen ska jag mysa lite och efter det rätt i säng. Synd jag inte är pigg för Johanna K har kalas idag och jag hade sett fram emot det. Men nu ska jag vara snäll mot mig själv och inte påfrästa min kropp mer. Ha d toppen!

Owl City

Denna låt finns med på soundtracket till Alice in Wonderland, Gillar den starkt! Råkade göra en egen cool mix på den då jag startade Spotify och sen Youtube efter ett tag dåd et bara var ljud i Spotify och ingen sång. Samma låt i olika tidpunkt flöt in i varandra på ett härligt sätt i ett härligt backbeat då=)

Karma





Denna parfym ser kanske inte mycket ut för världen. Den har inte så fint utseende men! Den luktar såå gott! Från Lush kommer den. Kostar bara 399,- så den kommer nog bli min inom kort. Helt naturlig och ekologisk (utom en ingrediens. ) Me like!

Status:

Ont i magen - blä
Ingen sömn - blä
Ont i huvet - blä
Ska till jobbet - blä
Solen skiner - jaaaa=)

Önskar det fans ett piller jag kunde ta för dessa dagar.  Ett piller som gjorde att man ersatte förlorad sömn. Eller att jag gjorde en liten klon just för idag så den kunde vara på jobb och jag ligga kvar i sängen...


Men jag har klarat värre. Hej o hå stå på, helt enkelt.
Ha en fin dag nu alla=)

Älskar älskar Maria Montazami

Älskar Maria Montazami. Helt ärligt, hon har totalt underbar personlighet! Hon känns verkligen äkta och jag gillar att hon uppskattar de små sakerna i livet trots att hon är rik.
Anledningen till varför jag ens började kolla på Svenska Hollywood-fruar var att jag råkade höra hennes röst i P3 kvällen då programmet skulle sändas och jag undrade vad i hela fridens dar är detta. Rösten är faktiskt inte till hennes fördel, men när man sett henne en gång tänker man inte alls på det. Det smälter in på något bra vis. Älskar hennes röst nu.

Undrar hur hon är "på riktigt"

sthlmfinest.com

Jaaaaa!

Trodde jag var tvungen att lägga mig tidigt för att jag även skulle upp tidigt. Men jag börjar inte förrän tio imorgon. Yes!!! Härligt!


Trodde jag skulle ta varorna kl sju imorgon men nä=) Nice!

Om jag ändå inte haft så stora tuttar!

Jo, en sak angående klänning. Är så många snygga klänningar som jag inte kan ha=( För att det ser så vulgärt ut med vissa urringningar. Prövad en på Mango som satt super över hela kroppen, kunde varit gjort för mig, men urringningen var djup så det blir liksom lite varning på den. Annars hade jag haft min drömklänning nu. 

Fast dessa godingar skulle jag kunnat ha. Dream on dream on=) 
Ted Baker Bomic

Ted Baker Maoke
bubbleroom.se

En-gryts-rätt

Idag blev det jobb och sen gick jag runt på stan lite. Tänkte se om jag hittade en snygg partyklänning men inget! Är det inte meningen att man ska festa i mars eller? Gav upp och åkte hem istället. Tog en promenad och gjort "en-gryts-rätt". Då man gör allt i en och samma gryta,hehe. Lyx eller hur? Kom att tänka på när jag bodde på hostel runt om i världen. Då serverades det alltid "en-gryts-rätt".
Idag blev det pasta, pesto, sojanönor och en klick yogurt plus tomater vid sidan om.

Undrar om "en-gryts-rätt" är något för Niklas att laga i hans nästa program? Mat Niklas alltså.

Ni får denna istället

Ni får denna låt istället. Inte jag som sjunger utan det är Rihanna;)det jag fastnade för i låten var rytmen, gunget liksom=)


Försökt spela in en låt åt er...

Men det funkar inte att lägga upp den=( 
Försöker lite till så får vi se. 


Ägg håller en månad längre än man tror!!

Visste du att äggens bäst-före-märkning gäller vid förvaring i rumstemperatur? Eftersom jag gillar att äta råa ägg i mina smoothies blev jag riktigt glad när jag hörde detta. Förvarar vi dem i kylskåp, som de flesta av oss gör, ökar hållbarheten med en hel månad!


Ägg
Lite onödig fakta kanske men jag blev så förvånade över att jag inte visste det innan... bild från kostdoktorn.se


Äckelsockar

Jag har hört att det finns vissa som när de spiller något på golvet så torkar de upp det med sockarna!!! Undrar varför. Det blir ju inte renare, utan du släpar runt skiten. Hur tänkte personen där? Hmm...


papegojmotiv, svart med färgglada prickar 37/39

laba.se, en oäcklig socka




I like!

Måndagar kan ju vara lite sådär, haft för mkt att göra under helgen och inte kunnat sova ut m.m. Men idag sitter jag här och har ätit en god frukost, "hunnit" ta det lugnt och gjort mig iordning. Idag ska jag jobba, sen blir dte träning och vad som händer sen får vi se=)


Ha en fin dag! Massa kramar

Skål!

Skål för ännu en härlig dag!




Visst är den här bilden lite mysig på mig? Är Björn som tagit kortet.

Viktigt med mål men glöm inte här och nu!

Kom att tänka på en sak. För tillfället jobbar jag på att hitta nästa stora mål i mitt liv. Flyter runt lite för tillfället känns det som. Men då slog mig en tanke. Att man får inte förlora sig för mycket i sina mål så man glömmer bort att leva livet under tiden. Glöm inte det!

Tänkt dig att du vill gå ner 5 kilo. Då skulle åtminstonde jag ha lätt för att låta mitt liv kretsa enbart runt det tills jag klarat det. Det är lätt att tänka bara jag "gör det" så kommer jag få ett underbart liv sen, det är då det kommer börja på allvar.

Men..Vet du vad? It`s all happening right now!!

Nu har jag lärt mig att det är viktigt att ha mål, men man är precis lika bra innan man klarat sitt mål och man får inte glömma bort att leva här och nu. Annars förlorar man sig i framtiden och då blir allt helt plötsligt väldigt tufft och jobbig om man inte skulle klara sitt mål. Eller?

Självkänsla
Leva i nuet
Skratt
Mål

Detta är min kombination för ett härligt liv
Välkommen att sno det=)

När jag tänker efter

När jag tänker efter har jag haft spa nästan hela dagen. Fått massa skön massage av Björn. Druckit massa vatten, ätit nyttiga fruktdrinkar,gått långpromenad och nu face spa. Vilken söndag!

Hulken blir till kol

Va nära ögat att jag förvandlades till Hulken där ett tag!! 


Det är något som händer, jag blir grön och börjar koka av ilska






Attack med eldförstöraren, nu Hulken ska du få!!






Hulken är borta, kvar är bara kol efter hans gröna ansikte



Jag klarade mig allt! Vanliga Nina är tillbaka med kolrester av Hulken i ansiktet.


Btw: Masken och peelingen var toppen"!

Face spa

Ikväll tänker jag ha hemma spa. Och inte vilket spa som helst utan "face spa". Mitt ansikte kommer stråla av glöd imorgon. Fick dessa produkter av Emmeline och Anna i torsdags och nu ska de testas! 







Det står att det gröna är sallad. Eller ja, love lettuce stog det. Undrar om jag inte behöver äta mer grönsaker ikväll då om jag har det i ansiktet? det kanske liksom sugs in i kroppen eller så;)

Har någon sett den här mannen?

Det är såghär han ser ut, Hush Hush. Ni kan väl tipsa mig om ni ser honom någonstans?=) Eller tja, snarare hör,haha.



Var ska man hitta honom?

Har försökt och försökt men hittar inte Hush Hush som spelade igår någonstans på webben. Bara två små bitar av en låt. Han gömmer sig väl. Han finns inte på Youtube, inte på Spotify heller. Playing Hide and seek? Var är du?

Okej då...

Okej, jag blir besviken. Ibland. Jag vill inte bli det, men ibland händer det ändå. Vissa saker tycker jag faktiskt man kan förvänta sig helt enkelt. That`s all. 
Önskar jag inte var det men jag är ingen supermänniska.

Men, jag är stolt över att jag faktiskt tog upp det med personen ifråga! Gamla jag hade bara gömt det, inte glömt det, men gömt det. Då hade det skavt och gnagt lite sådär obekvämt då och då. Vilket hade gjort det värre i längden. Nu är jag mer ärlig, mot mig själv och andra om det är något. Vilket faktiskt är positivt.


Berättar man om/varför man är ledsen/besviken ger man människor nya chanser. För vi är inga tankeläsare. Eller hur?

Spelningen

Konserten igår var gryyyym! Förbandet Hush Hush hade jag aldrig ens hört talas om men hade tydligen hört en låt och killen rockade hela huset.
När Yeasayer intog scenen stog alla förväntansfullt på tå och ville ha en skymt av dem. Trummisen räknade in och sedan satte det igång. Otroligt lyckat och bra om du frågar mig. De höjde taket till skyarna och det var svårt att stå still. Personligen stog jag inte alls still, jag dansade asset av mig.




När de var klara började alla stampa i marken och ropa in dem igen. Det tjöts, busvisslades och klappades händer i den numera "svettiga" lokalen. Vi fick in dem igen och de brände av ytterligare tre låtar. Det tog av helt och alla bara gav sig hän åt musiken. Så härlig upplevelse!

Mot Bygdö och turkisk restaurang

Nu ska vi dra oss in mot stan och äta turkisk mat, sen blir det upptäcksfärd vid havet. Nice!

Madu

Igår var vi på en riktigt lyxig restaurang. Madu. En riktigt smakupplevelse. Mätt blev man inte för vi hade inte riktigt pengar till att beställa 5 rätter för 200kr styck,hehe. Men gott var det!

Inredningen tog andan ur en för det var såå SNYGG.

Personalen var dock lite opersonlig och stel. Kollade en inte i ögonen och så. Gillar inte.



Det godaste var en soppa jag tog. den var rå,hehe. Gurkjuice med rödkål var den gjord på. Riktigt syrlig och god. Kankse inte ser så got tut när man tar bild på det, men jag lägger upp den ändå=) Sen ser det ut som om dte är massor av soppa, men tänk dig att det täcker botten på ett dricksglas.





Förrätten som både Björn och Camilla tog.



Huvudrätten



Japp detta var maten vi tog.







Min humor

Kom på en liten rolig historia förut...


En som behöver öva på att inte vara så seg. Person 1. 


Person 1.
- Oj, missar vi bussen om vi inte springer nu?

Person 2:
- Jaaa, kom igen nu!

Person 1:
- Då går vi då. 


Hahahahah

Holmenkollen + utsikt

Idag har vi varit på Holmenkollen. De hade någon förtävling inför nästa vecka då det ska hända grejer där uppe. Kul att se backhoppning live! Hade tänkt ta massa fina kort ,men batteriet till kameran dog=( typiskt. Mne men. fick tre stycken i alla fall. here you go:



Hej hopp! Här ska man ut i friska luften



Såhär ser nya backhoppningsbanan ut.




Utsikten över stan och fjorden. Såå fint!


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig iordning inför middag ikväll. Ska hämta Björn på stationen också. Yay!

Status: kändisar i butik

Vi har som sagt haft några kändisar i vår butik..


Jahn Teigen - inne titt som tätt.



http://www.tv2underholdning.no/gkn/kjendis/jahn-teigen-2266811.html



Paperboys - Norskt band som är riktigt kända här. Lonesome Traveller är  deras största hit.



Alexander Rybak. Nämnt honom förut. Fairytale-killen ni vet.






Helen Rask. Glamour Model, fast det var inte hon som kom till butiken utan hennes hund med sin hundvakt,hehe. TYckte ändå hon kunde få stå med på listan.


Denna kille från Hotel Caesar. Kim Kolstad. Spelar Jens August i denna berömda serie som hållit på i lååång tid här i Norge
- Fansen er glad jeg ikke er død


Japp, det var då "alla" kändisar och kändisdjur jag vet som vi har haft i butiken.
Kram och Klem

Smider planer


Utsålt=(      www.moresay.com


Planen var att se Alice i Underlandet 3D med familjen ikväll, men det är redan utsålt! Har premiär i Oslo idag nämligen. Undrar vad vi ska hitta på då..

Har just gått upp och syster står i duschen. Snart blir det nyttig frukost efter det bär det iväg till Holmenkollen. De har byggt klart på den nya hoppbanan nu så tänkte kolla in det. Utsikten därifrån är FANTASTISK så det kommer bli topp. Ikväll ska vi äta got middag, vet ej var riktigt, men är säkert gott. Ska smida lite planer om vad vi ska hitta på mellan Holmenkollen och middagen. Och, en sak till, Björn kommer ikväll=) Ser fram emot det, massor!


Ta hand om er och ha en fin dag=)

Kalas!




Vilket härligt kalas det blev. Johanna H, Johanna K, Hege, Emmeline, Anna, Pappa, Mamma, Camilla och jag.
Först umgicks vi lite runt tårtan och sen blev det presentöppning, efter det biljard hos min husägare.
Det var en hit!



Mamma och pappa tog ett par rundor till med biljard med Ole efter att alla gått en gemensam runda. Då kollade vi tjejer på Solsidan. Såå härligt! Massa skratt och sen allmänt snack om allt mellan himmel och jord. Mycket lyckad kväll=)

Johanna med kön i högsta hugg.




Oles hund visar huggtänderna



Johanna K



Emmelin och jag


Nu sitter jag med Syrran och ska mysa lite innan vi ska sova. Är helt slut men glad. Har haft en fantastisk kväll med många skratt! Tack alla!



Badrock eller Klänning

Morgonrock Varberg - Unisex Svart
frapp.se


Mina favorit plagg är antingen badrock eller klänning. Tänkte lite på det igår och jag kan inte bestäåmma mig för vilket.
Badrocken går jag runt och myser i efter jobbet, kanske inte så snyggt men det har bra avslappningseffekt.
Den jga har har jag fått av min mormor i 20års present. Från Friis och co är den. Jag hade gått och kollat på den en hel säsong innan jag fick den. 

Å andra sidan älskar jag en riktigt snygg partyklänning. Kan faktisk byta om även till det efter jobbet. Humör höjare!

Ted Baker Maoke
Denna godbit finns att hitta på bubbleroom.se och jag bara älskar den!! Någon som "känner" att den behöver ge mig en sån?

My B day

Idag är det ingen mindre än Moi som fyller år=) Vaknade imorse och såg att jag fått ett superfint sms från min kära Josefin. Tänk att vi äntligen kommer ses snart! Det bli min present till mig själv kan man säga.


Har lyxat till det och äter frukost med svensk vaniljyogurt nu!!Mums! Fick det igår av mamma och pappa. Så för ovanlightens skull äter jag vanlig frukost. Gillar det skarpt! Älskar mina proteindrinkar, grönsaksdrinkar och fruktdrinkar men ibland är det helt klart detta jag är sugen på! 


Idag bli det först jobb, men sen kommer det lite folk till mig på kalas. Så himla kul att träffa alla.
Take care och ha det fint nu!



Å tänk när det är såhär grönt på träden igen=)

Familj i sikte=)


Vad är det jag skådar?



Idag kom nästan hela familjen på besök till Oslo. Mamma, pappa och syster Camilla. Annika har andra planer så henne får jag träffa en annan dag. Mötte dem på stationen och blev så glad när jag såg dem=)


Men vi sågs bara en kort stund för jag ska ju upp imorgon och sen vill de väl ta det lite lugnt efter resan. Jag köpte lite mat till dem och guidade dem till hotellet. Sen drog jag mig hem.


ÅÅå va kul att se dem! 


De hade med sig kiwi, gul kiwi som jag älskar!! Yogurt och lite smått och gott. Sen hade Millan bakat en kladdkaka till mig. Har ingen ugn så blev så glad över den. Har provsmakat lite och jag får nog dubba henne som Sir Millan av kladdkaka,haha.





Har egentligen massor att skriva om nu. Men jag måste ta hand om mig själv lite känner jag. ha ne fortsatt fin kväll nu alla!



Du glömde tårtan!?

Idga har hanbdlat en del om tårtor... När jag ställde mig på första busshållplatsen hade någon glömt sin "tårtburk" där. Hur då? Alla som väntade kollade in den kan jag säga. Han inte ta kort tyvär...
Föresten,  Personen kom säkert på att den glömt tårtan när den gått på bussen...Undrar om dne försökte stoppa bussen. Vad säger man liksom," Eeeh kan du stanna, jag glömde tårtan?"

När jag kom till "bussbytesplatsen" , gissa vad jag hittade? Jo en till tårtburk, fast med krossat innehåll. 





Ser inte så delikat ut nä...



Ja, sne har jag köpt saker till min egen tårta då såklart. Nu är det banne mig slut med tårta, för idag. Men imorgon smäller det till med Tårtkalas hos mig=)

Jag hann...nästan

Fick välja mellan disk och tårta och valde oväntat disken, för det såg fruktansvärt ut. Och ahd einget att äta på till imorgon.Tårtan skulle tagit längre tid oxå. Två saker av innehållet skulle kokas och vispas länge så njae....Tar det imorgon efter jobbet.

Önskar inte ni också att man kan göra som Karin i Sunes Jul att man bara slänger över en diskhandduk över disken? Toppen alternativ tycker jag=)

Tävling!

Tävling mot mig själv. Kommer jag klara det?
Jag ska diska, städa, duscha, laga tårta med allt va det innebär (göra fyllningar m.m). kolla upp outfitt till imorgon och eventuellt hinna äta något pluss varva ner- allt ihop innan halv elva. Klara färdiga gå!!!

Weeei!

Anna kanske följer med på konserten=) Kul att slippa gå själv, men hade varit helt ok att göra det. Fast nu blir det såå mkt roligare. Yay!





Snodde bildne fårn hennes facebook,hehe.


Listen!!"





Att göra i Oslo

Mina föräldrar ringde igår och ville ha lite tips på vad man kan göra här i Oslo som turist.
Har gjort en liten lista åt dem:

Att göra:



Holmenkollen

Slalom

Se 3D-bio finns inte hemma

Vigelandsparken i Frognerparken

Akershus Fästning- när jag var liten älskade jag fästningar och borgar!

Nationalgalleriet

Museum av olika slag

Operan -offcourse

Bygdöy - En promenad vid havet gör alltid susen

Kolla runt på Grynerlökka - Spännande område med framförallt billig, annorlunda, god mat



Att äta/dricka:

Peppes Pizza- Norskarna älskar sin pizza så blir man sugen på det är detta näst intill en turist attraktion,haha. Fast det är godare på Dolly Dimpels egentligen...

Turkisk restaurang - Grynerlökka. Här får man världens godaste, fräschaste mat till 100 kronor.

Cosmo Thai Sushi - Nära Aker Brygge, godaste Thaimaten jag ätit men kostar en del...

Drinkar på Fridays - Grymma är deras bartenders




Personligen föredrar jag när jag är turist att bara gå omkring och se vad som händer och vart fötterna för mig. Vissa gillar inte att resa så men jag tycker jag får mer ut av att göra på detta sätt. Varför ska vi se på allt bara för att andra gör det?

Fast dock har mina fötter burit mig till alla dessa platser utom Peppes Pizza genom mina två år här=)
Personligne tycker jag att det allra bäste med Oslo är öarna runt omkring. Underbart! Så fort jag har en dag eldigt från och med vårkanten är det där ni hittar mig=)



Middag till frukost

Igår orkade jag inte laga mat. hade tuuuusen saker att fixa med inför mitt besök från Sverige och till kalaset. Så det blev ingen mat. Ska laga nu istället. tar middag som frukost och frukost som middag när jag kommer hem,haha. För har ändå ingen frukost hemma...Virrigt det blev=)




Önskar jag hade saker hemma för att äta detta istället. Mums! Gillar verkligen att äta en riktigt god frulle!

Mess around





Film från förfesten vi hade i lördags. Såå kul!  Det är så härligt att bara släppa loss alltså!

Energi

Vilken lyx att komma hem och fortfarande ha energi kvar efter jobb! Har haft en riktigt härlig dag och mötet efter jobbet gick bra och var inspirerande. Vi hade det med en annan butik och det roliga var att jag kände igen typ alla av dem! Fast det är väldigt konstigt då jag faktiskt aldrig har sett dem förut. Det är 30 minuter till deras butik utanför Oslo så där är jag aldrig.
Kanske drömt om dem eller något. Knäppt i alla fall. Men kul! Glömde kameran så tyvärr inga kort. Men ni kan få lite inspiration till nya skor istället:




Tonje snygging=)








De översta skorna till höger sitter redan på mina fötter






Kom och köp=)

Happenings

Har mycket att se fram emot de följande två veckorna!
Mina planer ser ut såhär:

Onsdag: Familjen kommer och hälsar på

Torsdag: Födelsedagskalas med tårta hos mig, för att det är kul att ha som när man var liten=)

Fredag: Björn kommer

Lördag: Yeasayer- konsert på Rockefeller



http://www.rso.cornell.edu/ccc/Spotlight/yeasayer.php

Nästa vecka:

Party på lördag. Allt är inte spikat än men antagligen ska jag och Johanna K slå ihop våra kalas. Har du inte hört något från mig om det än beror det på det.


Om två veckor:
England torsdag - måndag. Längtar



Skakar allt

Hej hopp! En nyvaken, pigg Katarina idag=) Äntligen! är det värsta jag vet att vara trött.

Har en sak jag råkar göra eftersom det blivit en vana. Jag skakar min mjölk.
Mycket annat av de drycker jag köper ska skakas. Smoothie, juice, sojamjölk, havremjölk t.e.x
Så när jag då ibland köper "vanlig" mjölk står jag och skakar den också. Då har mina vänner börjat skratta till lite smått. Fast skummig och god blir den ska jag säga=)


Dagen idag kommer bjuda mig på jobb, tvåt timmar ledigt och sedan kick - off med Din Sko gänget från 18-21. LIte spännande att se vad det handlar om under mina lediga timmar hade jag först tänkt gå till gymmet. Men idag känner jag mer för att faktiskt gå och kika in på Zara och Mango. Tänkte se om de har något fint jag kan ha till Englands resan=)


Ha er en toppendag nu!


Mer imorgon

Kom just hem. Helt slut och hållit på att svimma av utmattning flera gånger under dagen. Så nu ska jag helt enkelt dra mig mot sängen. Ca 4 timmars sömn på två dygn är inte att rekommendera kan jag säga.


Har egentligen massor jag behöver göra men det får vänta just nu.


Ni som är vakna lite längre än mig får ha det toppen=)




Morning=)

Hur står det till? Själv har jag knappt sovit något på hela helgen, men jag hoppas få lite energi till min dag genom supermat och härliga kollegor=)
Om tio minuter bär det av till jobbet.


Ha en fin dag och ta han om er!

RSS 2.0