Mot Maria, middag och Vitalic

Så var stunden inne att bege mig mot middag med Maria och vänner för att sedan dra oss mot sommarens händelse. Ha det toppen nu!!















Pure magic is gonna happen!


Jag bryr mig inte om att jag bara sov 2 timmar inatt. Inget spelar någon roll när jag har en så rolig och spännande sak som händer ikväll.
Du vet, Vitalic, "my man" is coming to town and we have a date tonight. Eller, nja, bara så till vida att jag ska på hans session ikväll. Fast det är inte bara alltså. Har längtat ända sedan jag kom tillbaka från Nottinham efter detta!
Pure magic is gonna happen tonight at Blå, are u gonna be there?

vitalic.jpg image by dlex2006




Look what I found!!

Jag älskar ugglor. De är så söta. Ända sedan jag var i mormors lägenhet när jag var liten har jag gillat denna varelse. Hon hade nämligen en uppstoppad uggla i hallen och jag tyckte den var så söt och hade så mjuka fjädrar.

Look what I found today!!!





It`s an owl!!!




Make your own...

Make your own hamburger. Det var vad jag och Johanna K lagade till på kvällskvisten. Hon hade tänkt att det skulle bli köttfärssås av köttet, men så kom jag och bara fuckade upp hennes planer,hehe.

I min hamburgare använde jag: peppar, vitlök, chilli och tomatpurrè. Det är garranterat gott.


Börja med att fixa köttet





Välj vad du vill ha för kryddning




Rulla och platta till






Släng på grillen



Posea framför kameran








Kunde inte låta bli att lägga upp denna,haha.




Duka på verandan




Volia, detta är resultatet





Mums!




Tusenfryd - tjohoo!!


Till Norkarna - Tusenfryd är toppen!!
Till Svenskarna - Liseberg är bättre;)



Nä men allvarligt talat så gillade jag Tusenfryd, men det är inte det samma som Liseberg. På Liseberg har de alltid musik när man står i kö, vi hade dock knappt någon kö så idag gjorde det inget, men annars hade det varit very, very bad;).

Och Liseberg är gjort mer för folk i alla åldrar. På Tusenfryd var det mest barnfamiljer, men jag hade grymt kul med mina underbara kollegor=)





Den absolut häftigaste attraktionen;)






Skoja bara, detta var den värsta. Lovade mig själv att aldrig åka någon av denna typen sedan jag var på Liseberg.




Nära döden upplevelse - big time!!!





Aaaah, jag vågar inte!! Men Anita är en cooling=)





Det är inte jags om äter sockervadd, det är sockervaddet som slukar mig;)
Och Malin är snygg som vanligt.




Den allra bästa av allt - Speed Monster










Sigrid och Anita har det toppen i parlen med "Dino" på Saxofon.





Slutkörd och det känns som hjärnan torktumlats i 90 grader. Men kuuuul var det=)






Mosad frukt funkar längre?



En sak jag tänkt på är att jag är väldigt känslig för frukters konsistens. Melonen får ej vara för mosig, bananen ej för kletig o.s.v Det resulterar i att jag blivit väldigt bra på att se och lukta när en frukt är på topp, så att säga. Fast det var inte det jag skulle berätta om. Jo, en ska jag tänkt på är att när jag har frukter i en smoothie, då spelar det inte så stor roll. De ska ändå mosas, men annars skulle jag aldrig tänka mig att äta en mosig melon. Medan den i smoothie smakar lika bra som den som är fast i köttet.

Sitter just nu och har gjort en god körsbärssmoothie, mums! Det var då jag kom att tänka på detta flum;)

Ha det gott!




All or nothing



Imorgon har jag valet att antingen: Damsuga, torka golv, tvätta rensa avlopp,(hugah!!)
Eller... Sova ut, träna, hänga ute i skuggan och ha det gott.

Det går absolut inte att gå en medelväg, it`s all or nothing;)
Naee?

Dagens boktips - som om jag alltid har det varje dag;)



Måste bara skryta lite för en bok jag läst i lördagsnatt då jag ej kunde sova. Spontanköpte den när jag var i Mellerud och handlade gräddfil. Elsas Mode heter den och handlar om en bloggtjej som tar sig fram mellan hindren hon stöter på. Det jag gillar och som är skillnaden mot andra chicklitts jag ändå läst, fast ej gillar, är att Sofi Fahrman har flikat in massor av små mikrohandlingar som får betydelse lite här och var. Jag tycker boken är genialsiskt skriven och kunde inte lägga den ifrån mig förrän jag läst klart.

Nu uppmanar jag dej:
- Läs den!






Detta är alltså den briljanta boken, pluss min mp3-spelare,haha.



Stolt över att jag inte fattar

Är så himla stolt över att jag inte fattade en sak idag. Var hos Hege och vi skulle göra kaffe, dte vet jag numera hur man gör, ungefär. Då kom vi på att hon hade grädde i kylen, fats såndär sprutgrädde som kan vara i solen i typ 30grader utan att bli dålig. Jag har aldrig använt detta och fattade inte hur man skulle göra. Jag kollade in makapären och såg ett litet hål i toppen. Men det borde ju finnas något man ska trycka på så grädden kommer ut också?

Då sa Hege:
- Men Katarina, du har inte öppnat locket än.

Höll på att skratta ihjäl mig.


Det jag är stolt över är att jag alltså inte äter sånhär grädde ofta. Jag menar, hur ska jag då kunna veta hur man gör?Hehe.

I believe in Djungelns lag

Kanske inte den mest uppenbara av "lika som bär". Jag tycker verkligen låtarna liknar varandra. Det är lite samma stuk. Men absolut inte samma, bara samma TYP av låt. Vad tycker du?
Som att Familjen , Johan alltså, har inspirerats av den här låten när han gjorde Djungelns lag, ungefär.












Halva mitt liv

Äntligen är internet tillbaka efter mer än 24 timmars avbrott. Känns som man inte har kontakt med världen när internet ej funkar. Halva mitt liv är där liksom. Hade varken mobil eller internet funnits nu helt plötsligt, hur skulle vi hört av oss till varandra då? Vi har inga adresser till folk och knappast någon äger en hemtelefon. Vi skulle bli så himla osociala, i alla fall med de vi känner som inte vi bor grannar med. 

Jag har allt på nätet, kompisar på facebook, bloggen, foton, videos m.m. Tänkt om det en dag kraschar hela tjotahejti??
Tänkvärt. 
Ha det gott såläne=)




No internet=(

Mitt internet har fuckat upp sig! Så fort jag skrivit att jag strax skulle lægga upp bilder från Tusenfryd slutade det att fungera=( Buhu.

Har en toppendag idag hur som helst. Sitter hemma hos Hege. Vi har nyss suttit i solen och ætit melon coh annanas och nu har vi æven intagit huvudrætten. Mums! Har ætit potatis och morøtter i ugn..Har ju inte det hemma så var riktigt lyxigt=)

Ha det gott nu så hørs vi nær mitt intenet funkar igen=)




Gissa vad?



Jag gick på Tusenfryd i alla fall. Sov ut en liten stund och hängde på lite senare på dagen. Shit va kul vi hade det!!! Lägger upp bilder snart=)



Pilutta mej


Somnade vid halv åtta ungefär. Känner mig som Madicken som inte kunde åka med på klassresa. Till skillnad från att hon faktiskt kunde hänga med för att den blev inställd det datumet. Kommer aldrig i livet orka gå på Tusenfryd idag. Vaknade nu föra det är nu jag skulle åkt iväg in till stan i så fall. Tycker det är så himla typiskt. Jag åkte till Oslo bara för att vara med på det. Nu hade jag antingen kunnat vara med min familj och pojkvän, eller ha gått ut igår när jag ändå inte kunde sova. Fast det kunde jag ej ha vetat på förhand iofs..

Nu ska jag somna om
Kramar

Still Awake



Jag gör ett nytt försök, beautysleep here I come!!!=)

Btw, har väl inte så mkt mer gemensamt med låten utöver titeln. Men tänkte att jag lägger upp den då den heter väldiugt passande till mitt tillstånd. I vanliga fall är klockan fem inte sent en lördagkväll. men då jag tänkte mig sova ut idag är det en katastrof.
Hur som helst. Älskar verkligen musiken i refrängen!! Så himla grym!










I wanna be a billionaire? nej, nu hörde du fel.

Kunde inte sova som bekant, blev så trött på det att jag gjorde en liten sång om det. En väldigt liten sång,








Too much to ask?


Är det för mkt begärt att kunna få sova ifred en enda kväll? Att kunna få vakna utsövd nästa morgon pigg och glad? Det var länge sen! Och inte blir det imorgon...Typisk att jag var hemma för att få sova ut och så kan jag inte sova..Ja,ja.




Vitalic - check


Nu är det bokat. Kommer dra på avsparken till "Olso Live festivalen" och det är ingen mindre än Vitalic som kickar igång det hela. Tjohooo!

Att ingen, av någon outgrundlig anledning, är på är inget jag oroar mig för. Hur många andra är det inte som kommer vara där liksom. Och vi har ju alla något gemensamt. Att vi vill dansa loss till denna super-dj. 
Men bara hör av dej om du är på. Lätt att vi går dit tillsammans=)








Kommer det bli likadant för mig?



Kommer det bli likadant för mig imorgon? Ska nog inte äta så mkt sockervadd i alla fall;) Det är nog bäst,haha.
Älskar Benjamin=)









Tusenfryd



Imorgon är det dags för Tusenfryd, jippi jippi jay!!!
Så nu ska jag ta och lägga mig jippi jippi jay;)





O så blev jag partysugen ändå...

Gissa vad som hände? Jag är defititivt inte redo för en lugn lördagkväll ännu. För nu sitter jag här och är superpartysugen. Men jag får nog stanna hemma så jag har kul imorgon också=)

Vuxet tänkt alltså...Partysvensken tänker dock - go dance your ass off=)




Yes I Can!!



Yes I Can! Jag kan välja att stanna hemma på en lördag!
Vad gör jag egentligen, kommer jag bittert ångra detta när jag kan gå på världens party eller åtminstonde vara social med mina kära vänner? Jag tror faktiskt inte det, för jag är så himla slutkörd att det är sängen som kommer vara min bästa vän för kvällen. 

Oj oj oj, vad kommer hända härnäst? Kommer jag börja gilla bingolotto och kanske t.o.m kolla på fotboll och käka nudlar i min ensamhet? Nää, såklart inte. Men ibland är det skönt att kunna ta det lugnt med bara mig som sällskap. Det är inte ofta jag tycker så, men idag orkar jag inte med att höra min käft säga ett ändå ord till,haha.
Då är det bäst att jag lyssnar på min kropp och inte tvingar på den en klänning och dansar hela natten. Även om det egentligen är det jag gillar mest=)



Danish invasion


Tänkte på en sak eftre att jag skrev förra inlägget.
Det är väldigt mkt bra dansk musik på marknaden för tillfället. Look at this:















Nice för mina öron=)



I nat

Sjunger folk på danska blir det mkt bättre. Svenska och norska låter ofta lite mesigt enligt mej. Men danska passar både att rappa och sjunga. 





Vad tycker du?




Bustrip

Det fins survivalkit för bussturer på över tre timmar. En bok och mp3 med bra musik när man blir lite yr av åkandet. Även vatten och sojabönor ingår, men de ville inte bli fotade. 


















Party i parken sådär en onsdag

När jag tänker på hur kul jag och Carina hade det i en park vid havet så blir jag väldigt partysugen,haha.
Vi röjde loss till Run Away och för oss kvittade det att folk tyckte vi var lite tokiga.








The Choice


Kom just hem, och är i valet och kvalet. Imorgon ska jag på Tusenfryd, en nöjespark i Oslo. Vi ska dit med jobbet och ser verkligen fram emot detta så vill vara pigg och full med energi då. 
Är lite trött nu, men är vääldigt festsugen. Har hört talas om värsta brakfesten på Majorstuen som äger rum ikväll. Funderar på att gå på festen, men ta sista "vanliga" bussen hem, vid halv ett. 
Annars har jag ett annat val, att vara med på en meditation med några vänner. Det hade varit toppen en vardag, men som sagt, det är lördag och festmasken biter mig hårt i rumpan nu,hehe.

Eller, ska jag bara hänga hemma lite, ta det chill eftersom jag ändå kommer ha massa kul imorgon?
What to do?

Får "äta lite på saken". För hungrig är jag. Är jag pigg efter det är det säkert fest som lockar om jag känner mig själv rätt.



No Connection - No update

I Sverige i min hemstad Mellerud kan jag lova dej att där funkar varken mobil eller internet särskilt bra. Man ska vara glad om man ens kan ringa upp någon, eller om man hinner boka en bussbiljett tillbaka till Oslo,haha.

Så att blogga, skriva inlägg och ladda upp bilder och filmer är inte att tänkt på. Nu är jag dock tillbaks i staden. Härlig på ett sätt, tomt på ett annat.



Vad är detta?

Är det någon som kan gissa vad detta är? Harlortar? Löständer, skrumpna körsbär eller vad tror du?






Härlig dag!

Vilken underbar dag jag haft alltså. Varit med familjen och firat min syster. Vi åt världens godaste budapesttårta som mamma bakat. Gillar det inte i vanliga fall men det var väldigt mumsigt idag, med detta recept.

Sen kom Björn till "stan". Hämtade upp honom och det var så härligt att vara med honom igen=)
Nu har vi grillat, kött faktiskt, inte ofta jag äter det, var väl i julas sist, gjorde en supergod sallad till och sen satt vi ute och drack lite vin. Nu är det dock drinkblandning som gäller. Undrar vad jag ska göra för ngt gott...?


It`s the beat

För några år sedan, omkring 2002 var det väldigt inne med en sånnhär typ av låt och att en tjej sjöng. Denna låt gillar jag.





Oj oj oj

Nu har det hänt mkt. Massa kul in fact.

På tisdag har jag häng en liten stund med Hege. Hon kom över till mig och vi tog en promenad. pluss invaderade Jakobs, en delikatessbutik på Ekeberg med levand hummrar bland annat. Carl Jan grankvist hade gillat den får jag säga. De kollade nog lite konstigt på oss där vi kom i våra tärningskläder. För det är en sån butik där de har dresscoden "obligatoriskt pälsjacka" på vintern.Typ;)
Det är helt enkelt creme de la creme som handlar där.
Jga köpte tamarind och dadlar och Hege inhandlade jordgubbar som vi åt på väg tillbaka.


Igår åkte jag som sagt till Mellerud eftre jobbet. Innan dess hann jag umgås lite snabbt med Carina. Vi köpte crappyfood på McDonalds och käkade den i skuggan av den stora skrämen de satt upp i ära till fotbolls-VM. Det är ett stort spektakel som är lika stort som nästan en fotbollsplan eller så.
Tom jag hade gillat att se fotboll då;)

Mern vi kom inte in för vi hade vattenflaskor, så vi satte oss utanför och lyssnade på muysik från gay-Pride som äger rum i Oslo nu.
Japp, sen åkte jag hem ohc lyssnade på ny housemusik som jag fått hem. Nice!

hann även emd en kort krogrunda efter att jag kkom fram till Uddevalla. Systrarna och jag intog stan, men det var väldigt dött så blev bara två drinkar och obligatorisk "fyllemat". haha. Gott.


Ha det fint nu!



God or very bad?

Vet inte riktigt vad jag tycker om denna låt. Har i allmänhet svårt för låtar som inte tar av helt någon gång. Först gillade jag den absolut inte, men sen spelade Hilde den på jobbet och då var den genast mkt bättre. Det är helt klart ingen låt jag tänker spela mkt i sommar, men dock ibland tror jag=)

Vad tycker du?







An Exception

I normala fall brukar jag inte gilla chick-litt böcker. Men denna fångade mitt intresse när jag läste baksidan. För normalt sett tycker jag de handlar om samma sak. En kvinna runt 30 år som är mitt i en kris i livet. Hon är lämnad av pojkvän/man , det går inget bra på jobbet och hon har det allmänt svårt, säkert jobbiga föräldrar som inte förstår henne också. Så efter många om och men träffar hon en underbar man och så blir det ett lyckligt slut. 

Denna boka har faktiskt en annorlunda vinkling, tjejen är mitt i en kris, det går dåligt på jobbet och hennes kille har gjort slut, MEN, hon har en person som hemsöker henne och i och med detta blir det mycket som blir annorlunda i hennes liv. Massa kul som händer. Mer säger jag inte, för jag rekommenderar att du läser den själv.







Packa packa packa!



Imorgon bär det av till Sverige, Dalsland, Mellerud. Ska bli kul att se pojkvän och familj igen=) Jag och Björn har tänkt oss att tälta någon stans, om familjens tält är någorlunda helt åtminstonde. Hoppas det! 
Så nu är det packa packa packa som gäller!!=)



A lovely day in "Oslo-town"

Såhär nice kan det vara en ledig dag i Oslo. Hittade dem på datorn och hade ju glömt lägga upp dem. Så gör det nu=) Från förra tisdagen. 












Snygga skor vi har va;)








Snygga Anita=)




Vi satte oss vid polisbåtarna, tryggt eller?











9:an



Drömde en galen dröm inatt. Att jag var tillbaka på Rådaskolan och gick i nian. Det var spring efter killar, tjejsnack och massa pirrande känslor i luften och galna upptåg på rasterna. Gillade att gå på högstadiet mest av alla skolår så det var en härlig dröm=)



Man ser det från månen

Musiken i denna låt är förundransvärt vacker. Lyssna  på den och dröm dig bort till din egen värld.








Look I`m wearing jeans!!!

Idag slog jag på stort och tog på mig jeans. Det är inte ofta jag har byxor=) Andra gången i år.





















Sol på Midsommarafton!

Fredag 25. juni

 

VarselNedbørTemp.Vind
neste 6 timerpå klokkeslettet
kl 2 Delvis skyet 0 mm 12° Svak vindSvak vind, 3 m/s fra nord-nordvest3 m/s
kl 8 Klarvær 0 mm 16° Lett brisLett bris, 4 m/s fra sørvest4 m/s
kl 14 Klarvær 0 mm 21° Lett brisLett bris, 5 m/s fra vest-sørvest5 m/s
kl 20 Klarvær 0 mm 18° Lett brisLett bris, 4 m/s fra sørvest4 m/s



Looki looki. Det blir soooool på midsommar!! Vilken  tur=) Undrar bara vad jag ska hitta på, sedan det inte var någon som var på "Party natten lång på en strand". Undrar varför alltså? Det är ju en gryyym ide`. Tycker jag.



Club Latter 19/6

På Club Latter, där vi var igår efter midsommarfirandet, var det så fullt att jag inte kuade plocka fram kameran förän efter stängningstid och folk började gå. Dj:en slutade dock inte spela, så vi stannade så länge vi kunde. Det hela slutade med att halv fyra sa vakterna till honom att han måsta sluta spela med en gång och ljusen tändes. Först då gick vi,haha.






Gryyymt bra!!!

Dörrvakter på snabbköp i Oslo

I Oslo har de inte bara dörrvakter på klubbar utan även på snabbköp,haha. Om du inte tror mig kan du kolla kortet nedanför. Undrar om de har dresscode på ställena också? Hahaha;)








A walk in the park


Nu ska jag bege mig till Carina och ta en svängom i parken. Skönt att röra lite på fläsket,hehe. Fast jag dansade ju asset av mig igår. Undrar vart det tagit vägen;) Ha det gott nu! Kramar



Spänning i vardagen...



Satte in lite för mkt på sparkontot i början av månaden. Tyckte det var lite tomt där efter mina 300kr till läkarbesök o.s.v. Men nu lider jag av detta beslut. Är vääääldigt rädd att jag inte har några pengar på mitt vanliga konto längre. och har ingen mat hemma, inga bussbiljetter hem till midsommar, ja ingenting helt enkelt. Och jag kan inte föra över från sparkontot för då kostar det pengar...Bläää. Jag vågar inte kolla. Vet att jag är pank.

Skänka en slant till bättre behövande??? Det tas tacksamt emot!




The Wedding


Har kollat in bröllop och tal till vårt kungliga bröllop nu. Kunde inte låta bli. Visst blir man lycklig när man ser två personer och ser att de fullkomligt strålar av lycka och kärlek?=) Det är det vackraste som finns. Blir så glad i hjärtat när jag ser äkta kärlek.





På denna bilden ser de nästintill tomma ut på känslor, men i verkligheten går det inte att förneka att det är äkta kärlek!




Va va voom!

Va va voom vilken kväll det blev igår. En kväll utan dippar på "kulskalan". Allt var bara på topparnas topp hela tiden. Det är inte ofta det. Brukar alltid ha bra kvällar, men det går ju upp och ner under festandet, som annars på dagen.
Dock inte igår=)

Först var det alltså midsommarfirande hos Johanna K. Det blev klassisk dans runt midsommarstång, kubb,nypotatis och sill, fast sillen åt jag ej,hehe. Den kan andra entusiaster få;)
När det blev för kallt för utekväll i trädgården flyttade vi in alla 25 personer i Johannas etta och satte oss mitt på golvet på en filt. Lyssnade på musik och chillade. Men jag var partysugen och eftresom Kristinehamnarns skulle på Tusenfryd skulle de sova lite när gästerna tagit sista tunnelbanan hem.

Jag tog inte tunnelbanan hem, utan jag och 4 andra tjejer åkte ner till Club Latter på Aker Brygge som hade säsongsavslutning ikväll. Det var hur många bra djs som helst och var enda låt var grym. Gick och snackade lite med en av dem för gillade att han hade sån energi när han giggade. Det var såå himla bra. Jag bara densade och dansade till ljusen tändes vid kvart över tre och vi drog hem.

Shiiit vilken lyckad kväll!




Kvällens låt



Kvällens härliga låt blir en remix som Tiesto gjort på Dirty South ft Rudys låt Phasing. I remixen heter den Phazing,hehe.
Härlig låt alltså!







Onde in a lifetime moment

Jag hade nyss ett väldigt bra "once in a lifetime moment", typ. Jag hittade en superbra låt på spotify och sen ville jag kolla in videon på youtube. Gillar att testa att ha igång båda låtar, alltså samma låtar, fast samtidigt. Det kan bli väldigt effektfullt om det klaffar rätt. Och det klaffade helt på hundradelssekunden när jag gjorde det. Satte först igång låten på spotify, lät den gå till refrängens slut och då satte jag igång samma låt på youtube så de flöt in i varandra. Helmaffigt blev det! 
Låter som när man mixar in två olika låtar i varandra innan man tar bort den ena för att släppa in den nya på "fulltid".

En liten stund senare...Nu fick jag till ännu en cool mix,haha=) fast i typ accapella.


Här har ni låten jag pratar om=)







Glow

Trodde inte jag skulle gilla den här låten så himla mycket, men det gör jag. Jag blir rörd varje gång jag hör den. Vet inte vad som händer i min hjärna men det bara blir så. Som med Sex and the City. Hörde den bak på lagret förut idag och det gick inte att låta bli att gråta en skvätt. 

Sen älskar jag flashmobs alltså. Är så häftigt att så många gör samma sak på en gång. En speciell sammanhållning blir det. Det är det jag älskar. Människor förenade av bra saker.
Här får ni flashmob versionen av videon=)





Go out and glow!!!=)

Små grodorna, små grodorna är lustiga att se...


Idag är det midsommarfirande, parti one. Ska iväg till Johanna K om ett tag. Kom just hem så behöver göra mig iordning först. Egentligen behöver jag ett rejält kok sömn också. Men hinner nog inte med det. Så nu är frågan, vad ska jag ha på mig? Vi ska vara ute och det är iskallt ju.
Jag hade även tänkt gå ut sen också.

Tror det kommer bli en höjdarkväll. Det är jag inställd på. Vi ska bygga stång, leka lekar och ha massa kul. Tjoho!
Nu ska jag tralla iväg och göra mig snygg.
Små grodorna små grodorna är lustiga att se...hm hm hmmm.

Kreationen



Har fått massor av komplimanger för min design på plagget jag fixade igår. Inte pjåkigt alls. Vad tycker du?




Supertrött

Sitter här och är supertrött. Var uppe mitt i natten och kunde inte sova för att det kliade så mkt på mej. Blää! Hoppas verkligen jag orkar midsommarfira!!! Kan ju sova en timma efter jobbet och så kan jag komma sent...
Kör lite svart te också så kanske jag kommer igång,haha. ha det gott nu!

I hetaste laget

God natt och sov gott alla godingar=)
Nu ska jag lägga mig men först kolla lite på Some lika it hot, eller I hetaste laget, som filmen heter på svenska. Du vet, den med Marilyn Monroe? Har du inte sett den än rekommenderar jag dej varmt att göra det.







Firande


Är så glad att huden i mitt ansikte är fräsch igen. Jag har haft små utslag i hela ansiktet pga allergi. De syns knappt, men jag känner dem. Men nu är de borta. Har kvar på kroppen, men det ser bara ut som om jag har gåshud ungefär. Det kan jag leva med. 
Ser jag till att återfukta huden mycket kliar det inte så fasligt i alla fall. 

Hur som helst är jag superglad att ha fått tillbaka mitt "gamla ansikte". Det firade jag med att idag gå utan smink. Hade bara lite lite rouge pluss mascara.
Tjoho!!

En norsk hos Pucci



Det tycks råda en liten rivalitet mellan norskar och svenskar. Personligen bryr jag mig inte. Vi har mycket bra i Sverige. Vi har massa bra musik, författare och desingers. Men en chefdesigner för Pucci har vi minsann inte. Cred till norskarna och Peter Dundas.







Creating the Saturday`s-outfit

Det är alltid lika svårt att komma på vad jag ska ha på mig när jag jobbar på lördagar. Det är fullt med folk i butiken så man behöver kläder och skor som är bekväma. Samtidigt är det lördag, det är helg och fest, så jag vill se bra ut. Vi representerar ändå butiken. Sen gillar jag att klä upp mig.
Idag glömde jag allt vad smycken och pynt heter och det kändes inte som mej. Fast jag har ju självförtroendet att bära upp en jutesäck så det går bra ändå. Men jag gillar hellre att ha på mig det jag komponerat inför imorgon.

Har gjort ett nytt linne som man kan mixa och trixa med beroende på vad man ska hitta på. Basen är vit, men på ena axeln har jag draperat en dovt lila "tygbit" samt satt lite strass och fjädrar på samma axel. (Grejen är att både "tygdraperingen" och "fjäderstrass" är avtagbara om man vill. Så man kan ha bara "tygdraperi" eller bara fjäderstrass.) Sen lade jag till ett enkelt halsband i ljust trä samt en svart kjol med guldnitar på.
Ni får se det hela imorgon=) Tycker det blev riktigt bra!

Ha det gott nu!!
Kramar

Ett år sen Metro Station

Idag är det ett år sen jag träffade killarna i Metro Station. Finns gruppen kvar fortfarande? Hur som helst var de himla trevliga. Träffade på dem på en gata efter deras gig och de tyckte jag var supercool i mina blommiga regnstövlar och röda regnjacka,haha..De hade en spelning i Oslo på Rådhusplkatsen för något som heter VG-listan. En lista över de hits som ligger på topp i en tidning kallad VG. Det är lite liknande Aftonbladet i Sverige. 
Då är alla artister för den veckan med i en show och framför några av sina låtar. Det hela sänds i norsk tv.

Idag är det åter tusenvis av folk på Rådhusplatsen och kollar på denna lista. Jag vill också, men jag orkar inte för ska upp sju imorgon och är redan dödstrött. Så jag får se fram emot Midsommarfirandet imorgon istället,tjoho!




Detta är alltså Metro Station. Killen till vänster, Miley Syrus bror, gav mig sin scarf han hade runt huvudet och signerade den till min syster i födelsedagspresent. Tror hon har den i en skrubb eller något nu,haha. Men lite kul i alla fall.




Redan fredag!!

Shit, det är redan fredag. Denna vecka har gått fort. Ååå va kul vi hade innan och under filmen. Gick på Fridays på Aker Brygge för en drink, sen blev det alltså bio. Va så härligt att gå ut lite mitt i veckan. 5 snygga tjejer var vi som intog stället. Först gick vi på Åpen Bar, men de har börjat med någon ny stenhård regel att de ej serverar sprit om man är under 23. Löjligt. Gränsen för sprit i Norge är ju 20 år. Men de gör väl så för att man inte ska vilja komma dit om man är under 23. Bad for them. Jag var ju den enda som hade åldern inne så då tog vi bara ett annat ställe.
Annars gillar jag ju Åpen Bar, men nu vet jag inte vad de håller på med alltså...

Nu ska jag sova gott och vara pigg och fräsch för en rolig fredag på jobbet. Tror vi kommer ha massa kul folk där imorgon=) Kanske jag träffar dej också?=)

Kramar




SATC 2



För att vara två timmar och 40 minuter lång var det en väldigt bra film. Kollade aldrig på klockan. Skulle jag se den igen? Nja. Första uppföljaren av serien var helt klart bäst. Fälldes det några tårar? Ooh ja. Speciellt i början. Nu vet jag vad det är som berör mig så. Det är musiken. Musik kan verkligen påverka oss människor väldigt mycket.



Vad tycks om mitt hårsmycke?



Kom på för ett tag sen att det är coolt att sätta smycken i håret. Har inte sett någon annan som har det, eller i något magasin eller så. Så jag tycker jag har startat denna trend,haha.





Ha det gott nu!




English please

Gjorde en liten videohälsning från min promenad hem från jobbet. 







Avante Electro

Jag tycker denna låten är komplett. Den har rytmen, beatet och låter maffig. 
En av Norges unga talanger, väldigt up and coming. Vill du höra dem föreslår jag att du tar dig till Oslo i Augusti, då spelar de på Öya Festivalen. And I can tell you, they are great!






What today is gonna bring

Idag är det Sex and the City som står på schemat. Wieee! Ska bli så kul. Jag tror att filmen är ok i alla fall. Sitter just nu och äter min ekologiska musli ,med quinoa, kokos och amaranth. Muuums!
Nu blir det jobb, vi ska exponera idag innan vi öppnar och det ska bli såå kul. Är alltid skoj att få en extra fräsch butik.

Ha det gott nu alla gorgeous!




Om man skulle....



Om man skulle ta sig en liten kvällspromenad i det finfina vädret måntro? Ja det skulle man. Off I go!

Obligatoriskt behöver man alltså inte gå på



Ända fram till tvåan på gymnasiet trodde jag att obligatoriskt betydde att man fick välja om man skulle komma på det som hände.
Eftersom jag var väldigt ambitiös i skolan och så gick jag ändå, även om jag trodde att man inte behövde. Så en dag var det då ett obligatoriskt event vi skulle gå på, men jag var så trött att jag orkade inte och stannade hemma i sängen.

Dagen efter sa min lärare:
- Så vart var du igår? Vi fick inte in någon sjukanmälan och det var ju obligatoriskt att delta.

Jag:
- Ja, det var ju obligatoriskt så jag stannade hemma.

Lärare:
- ????

Det var så jag fick lära mig att obligatorisk är lika med typ "tvång",haha.




Drink till Midsommarfesten

Köpte lite "godis" idag. Tänkte blanda drinkar till Midsommarfesten jag ska till på lördag. Kommer fira två gånger, lyllo mej=)





Låter inte det gott så säg? Tänkte att grunden kommer bestå av frysta hallon som jag mixar med lite lime. Sen tillsätter jag lite (alltså inte en liter, haha) rom och 7up alternativt det gröna tèet. Ska testa vilken som blir godast.




Energi



För en dag sen kom in en kvinna och sa till mig, "Du ger ut så härlig energi". Efter det frågade hon om hon fick ge mig en kram. Gillade henne så det fick hon. Man vet aldrig vad som kommer hända på jobbet alltså. 


Tjoho!


Hejsan! Påväg till jobbet nu. Hade lyxen att få sovmorgon istället för att gå upp klockan fem, yay!
Men nu är det dags att bege sig till butiken. Undrar vad för spännande som kommer hända idag?
Ha det gott nu!



Älskar



Jag älskar "house" i allmänhet och "progressive house" i synnerhet. Det var bara det jag ville säga.

Swedish Beauty

Här kommer ännu en gryyym klubblåt som jag hittat på min numera favoritsite beatport.com: Listen an like.







Förbannade cancerpinnar

En liten hälsning till alla rökare där ute. Cut it out!!!






Annorlunda självbild pga förändrat utseende, varför då?




En sak jag funderat lite över är varför vi är benägna, eller snarare varför vi ändrar vår självbild pga utseendet.
Jag tänker mig scenariot att en person blivit allvarligt brännskadad, eller att man varit tvungen att kapa av en arm. Det är klart att mycket blir jobbigt. Men varför krydda det jobbiga med att behöva ändra bilden av sig själv också?
Jag torr många tänker, oj alla stirrar och tycker jag är ful eller något i den stilen. Det stämmer inte!
Dina vänner och familj och andra runt omkring tycker inte du blir annorlunda. Its all in your head.`
Du är fortfarande den du var innan olyckan/sjukdomen skedde. Kanske har du utvecklats som person och det är nog positivt, men snälla, låt inte ditt förändrade utseende sätta käppar i hjulet för dig!!!

Låt dej inte hindras av dina tankar oavsett vad det gäller. Du är värd att ha ett underbart liv!!




"Ansiktskydd"

Måste bara säga att Cliniderms solfaktor till ansiktet är helt fantastisk. Konsistenten var bara hur underbar som helst. Rekommenderas varmt till alla.

Dagens tips

Här kommer en liten video med dagens tips. Håll till godo. (Är fortfarande svullen i ansiktet, men who cares. Du får se mig som jag är.)





Vill även tillägga att efter att solfaktorn varit öppnad ett år är det släga som gäller. Det kan ha bildats bakterier i den och sen kan effekten ha gått bort. Så köp en ny nästa år.



Annars hade jag kanske råkat däcka i en buske...



Nu är jag hemma igen. Det som hann hända på vägen var att jag pratade lite med mina mamma. Tur det så jag kunde hålla mig vid liv. Kan säga att jag måste varit en fin syn. Hade ju tagit en allergitablett klockan 4 och den blir jag väldigt trött av. Såg ut som om jag var full, så mkt som jag vinglade runt.

Jag hann även somna på bussen och vaknade precis till när jag behövde gå av för att byta buss. Sen träffade jag min kollega och "Varuleveransmannen" och jag kunde inte annat än skratta åt situationen. 
Som tack för att jag åkte dit med nyckeln fick jag ta en taxi tillbaka. Jippi! Men var kanske tur det, annars vet jag inte om jag hade råkat däcka i någon buske;)

Nu ska jag soooova. Säng, säng, säng.




Efter 4,5 timma sömn...


Efter 4,5 timma söm vaknar jag av att mobilen ringer. Det är någon som glömt sina nycklar till jobbet så jag måste åka ner till stan och lämna mina. Neeeeej, jag orkar inte. Bara tanken på att gå till och från bussen är bara den otänkbar just nu. Har ju tagit mina "sömnpiller" så är helt groggy. Men nu ska jag alltså iväg,hehe.
Ser du någon vinglepetter på stan är det nog jag,haha.





Drömjobb

Sitter i min soffa och filosoferar lite angående jobb. Om jag inte blir dj kom jag på ett annat drömjobb. Drömscenariot är att jag skapar en ny blogg där jag bara skriver om olika dj-sessions jag går på och att den blir så stor att jag får betalt för att åka jorden runt för att göra reportage om spelningar som kända djs och "up and coming" djs gör. Hur fantastiskt hade inte det varit? Tänk att få betalt för att festa, ha kul, dansa och hänga med coola, underbara människor.
För i mitt drömjobb och i min fantasi innebär det bara kul saker. 



Amazing!

När jag var ute på ÅpenBar förra lördagen hörde jag en såå underbar låt så det är inte klokt. När jag hörde den kände jag mig fri och hög på livet. Så underbart som det blir ibland när musiken och kärleken tar över ens kropp och man bara hänger sig åt dansen.
Nu har jag suttit runt och surfar runt på olika djsidor för att få tag i den. Hade ingen aning om vad den heter eller något, men tacka vet jag beatport.com. Hittade den väldigt snabbt och blev såå glad att det var som en förälskelse när jag åter fick höra låten.





Du förstår varför den är underbar eller hur!

Innovativa Vibram


Vibram är en av de bästa märkena vad gäller sulor som finns på marknaden. De är dessutom väldigt innovativa. Som med den här skon t.ex. Vibram FiveFingers. De är gjorda för att skapa bästa möjliga miljö för dina fötter att jobba i. Det som genomsyrar hela Vibrans tänk är att dina fötter är byggda för att stimuleras och Vibram gör skor som låter dem göra det.


Vibram Fivefingers Classic Multisport Shoes For Men's (Dark Blue



So, would you wear them?

Måste bara passa på att tillägga att Ecco ibland köper in Vibramsulor till sina produktioner, samt att Eccos egna sulor också är grymma!



Visste du att...

Visste du föresten att Adiam började med att göra ett inhopp på en av Mange Schmidts låtar, Vem e han? Så är det i alla fall. Gillar den också. Spelade den massor när jag gick i tvåan på gymnasiet. 
VMan känner igen henne på rösten helt klart och självklart utseendet. Here you go!






Pizza med Adiam

Det mesta som Thomas Russiak är med ett hör på brukar jag gilla. Så även denna gång. Han har producerat en väldigt grym tjejs platta, nämligen Adiam Dymott. Var ett bra tag sen men låten är toppen så lägger upp den då såklart=) Hoppas hon gör fler låtar snart!
Så här får du, nu kan du äta pizza med Adiam;)






PUCKO!!!



Nu ska jag ta mig ett glas Pucko och vara glad. ÄLskar pucko, men Cocios mörka variant är nästan godare tycker jag. Dock massa dyrare. Köpte mig hur som helst en flaska med denna ädla Pucko-dryck när jag var i Sverige. Ska bli mums. 








I want you and you and you...

Kollade just in lite klänningar från Lipsys hemsida. Jag vet inte hur många klänningar jag skulle vilja ha alltså. Det är snarare, finns det någon jag inte skulle kunna tänka mig,haha.



Stripe Heart 2 In 1 DressOne Shoulder Pleated Satin Dress
Tipped Ruffle Shift DressBeaded Ruched Bandeau Dress





Vet inte vad som hände..



Jag vet inte vad som hände men så fort jag satte foten vid ytterdörren blev mina tankar på träning som bortblåsta. Kanske för att jag inte känner mig helt frisk än, kanske för att latmasken har bitit mig i foten? Who knows.
Jag tror faktiskt jag skjuter lite på min träning tills imorgon. Känns inte helt farligt då jag springer fram och tillbaka mellan lager och butik hela dagarna. Det är väldigt bra för den dagliga konditionen att jobba i skobutik alltså!




My secret dream



Jag vill också vara dj, spela på klubbar och lyfta taket till nya höjder. Jag vill, jag vill. Det är min hemliga dröm.

Dawn of a new species

Wish I had this in Oslo



Min bästa matbutik so far. Kvantum Välsviken.





















Ja körsbär finns det, men jag tänker på utvalet av fräscha grönsaker och frukter. Det är lite fattigt med det här tycker jag=(
Blir man inte sugen när man ser massa goda, fräscha saker?=)





Goodnight Darlings



Goodnight Darlings. Nu är det läggdags. Imorgon har jag sovmorgon och börjar inte förrän tolv. Jaaa! Ser verkligen
fram emot att gå till jobbet alltså. Är superpepp nu när jag inte har massa allergi längre. Nu är jag bara väldigt känslig, men det är sååå mkt bättre så det är inte sant.

Hoppas alla får sova gott! Kramar




Sebastian Ingrosso

Vi har många bra dj:s i Sverige. Eller från Sverige kanske jag får säga eftersom de reser jorden runt och spelar på klubbar över hela världen. En av dem heter Sebastian Ingrosso. Han gör helt grymma mixar tycker jag. Ofta gillar jag faktiskt låtarna bättre efter att han har fixat lite på dem. Som David Guettas How soon is now. När Ingrosso lägger ett finger i spelet blir det ett glimrande resultat. Vad tycker du?








California

Det finns en himla massa låtar som heter California. Därför tänkte jag att jag skulle använda mig av det i veckans lika som bär. Du får Phantom Planet, Lenny och Albert King, alla har de gjort en låt som heter just California. 















Traintravell


Vilken överraskning jag fick när det visade sig att Johanna K också var på mitt tåg till Oslo. Tiden gick superfort. Vi satt och kollade magasin, snackade om vad som händer i veckan pluss vad vi gjort i helgen. Och sen gav vi varandra massage. Mmmm. Gott!

Hann med ett snabbt besök i kiosken också som jag måste berätta om. Jag hade 30 kronor och köpet gick på 40 kronor. Då sa jag till kioskvärden att jag tar bort en sak så blir det bra. Men då sa hon att nej, vi tar 30 kronor och sen fick jag en godis på köpet också. Haha. Vilken tur man kan ha. Så jag fick 25% rabatt bara sådär pluss ännu en sak. Måste vara min charm som gjorde det;)

Nu sitter jag hemma i huset och har kollat lite fotboll, ligger bra till för mitt lag Tyskland. Sen har jag lekt lite med Maja också, hunden som bor här. Hon är så go. 







Back to Oslo

Nu ska jag iväg till Oslo om några timmar. Har varit superkul att hälsa på svenskarna men nu blir det tillbaks till vardagen. Men den är inte pjåkig den!! Har massa kul med mina vänner hela tiden och saknar dem så!
Tidig midsommarfest står på schemat på lördag. Då ska vi visa norskarna hur det ska göras!!

Sen blir det massa mys med mina vänner, har kollat upp att det kommer bli fint så då blir det säkert en del parkhäng. I like!! Ha det gott nu!

Enjoy...



Istället för Melody Club`s låt lägger jag upp en annan gryyyym sång. Enjoy the silence med Depeche Mode. Kan nog hända att jag ser dem i sommar. Jaaaa=)








Cats in the dark



Älskar Melody Clubs låt Cats in the Dark. Den måste du lyssna på!! Tyvärr finns den inte på Youtube i någon bra version. Men tacka vet jag Spotify. De har grymma grejer=)



Bad!




OKi, Hot Tub Time Machibe... jag vet inte vad jag ska säga. Utom det att SE DEN INTE!!!

Hot tub time machine

Denna film ska vi se ikväll. Jag tyckte den verkade bra när Cusack är med. När jag såg trailern blev jag dock lite mer skeptisk, men tror nog ändå den är värd att se en gång. När man är två som ska enas om en film, brukar det inte bli så att man endar upp med en film som båda bara vill se lite grann? Bara för att det den andra vill se vill man absolut inte se, och den jag vill se kan den andra aldrig i livet tänka sig?;) Så då tar man något som ingen riktigt vill se, men ändå kan tänka sig. Som en kompromiss. 

Som idag, jag vill se Sex and the City, Björn vill se actionfilm. Då enades vi om denna. (Fast jag ville egentligen inte se Sex o City än, har tänkt o gå med mitt tjejgäng=) 
Annars är jag mer en drama tjej, gillar att det är lite djup i filmen. Skräck och action går fett bort. Även sliskiga komedier från USA. Denna är förhoppningsvis ok. 

Hur som helst. Fightclub, Into the wild och Vicky Christina Barcelona kvalificerar bland annat in på min lista över bra filmer. Vilka filmer gillar du?

Housewife

Alltså, jag måste erkänna en sak. När jag är i Karlstad älskar jag att gå och handla på ICA Kvantum i Välsviken. 
Är jag en housewife då?
Gillar att se massa fräsch mat omkring mig och jag har aldrig varit med om bättre och fräschare och nyttigare sortiment!! Älskar, älskar, älskar!!!



Carina, Josse, Emmeline

Åååå vad jag saknar Carina, Josse och Emmeline nu. Har inte träffat Carina sen förra helgen, tur ändå att hon bor i Oslo i sommar. men vi har väldigt olika schema så vi är inte där samtidigt så ofta. Emmeline träffade jag ju lite förra helgen, men det räcker inte på långa vägar. Ska förbi Karlstad imorgon, men då är det Björn-time som gäller. Vi ses så sällan och imorgon bara ett dygn så då vill jag verkligen vara med honom.
Tur Emmi ska va lite i Karlstad så jag kan hälsa på henne snart också=)


Josse saknaden ska vi inte tala om, den är väldigt stor. Det är tur att Skype fins när man har ett  mindre hav emellan sig. På semestern blir det "Josse-time" i alla fall. Längtar!!

Sen har jag ju alla mina andra älskade vänner som jag oxå träffar alldeles för sällan för min smak. Men det blir tyvär så när man jobbar, vilket man ju behöver. Tack alla underbara för att ni förgyller mitt liv!!!

Update om Ozzieäpplet



Föresten, mitt "Ozzieäpple", äpplet från Australien alltså, var lika gott som jag hade tänkt mig Muuums;)



Solkänslig?



Vaknade av att det kliade som satan på kroppen inatt. Har misstänkt att jag kan vara känslig mot solen eftersom det hela tiden kommer nya knottror på huden. Det ser typ ut som om jag har gåshud, fast det blir röda prickar istället.
Och anledningen till varför jag misstänker solen som boven i dramat är att utslagen alltid kommer på de partier some exponerats för den. Fast det kommer aldrig upp på händer, fötter, rygg och mage??? Det är det konstiga.

Men har jag olika urringningar på kläderna ändras utslagen efter det, samma med benen när jag har olika längd på byxor/shorts. Och när jag hade ett linne som var utringat i nacken fick jag prickar där också.

Vaknade som sagt vid fyra av klådan, men tänkte, jag har väl inte varit i solen nu? Jooo, igår var jag ute hela dagan i princip. Det var mittemellan soligt hela tiden.

Har hört att Maxosol kan hjälpa, samt hög solfaktor, så köpte det på apoteket idag. 25 borde räcka. Egentglien behöver jag inte så hög för jag bränner mig aldrig, men jag brukar ha 15 ändå för att jag inte ska skada min hud på lång sikt.

Annars får jag väl köra på täckande plagg som burka eller något då. Det borde ju också hjälpa.
Har du haft soleksem? Kan man ha det även om man inte har det över hela kroppen?


Ha det gott nu!!





Studenten light




Eftersom internet är så segt och jag ej kan ladda upp bilder snodde jag några från min kusin Lisas facebook. Vi tog i princip de samma bilderna allihop,haha.









Camilla är hungrig!






Blåste en ballong som vi döpte till Ankan pga att Annika kallades för det när hon var liten, pluss att den fick en anknäbb - Ankan alltså.



Bah!




Har försökt boka biljett hem nu. Går inte bra. Fanns bara få kvar. Jag har typ köpt två biljetter, MEN. Datorn fastnar precis efter att jag gjort betalningen. Men ändå får jag inget sms eller mail så jag har ingen bekräftelse på att jag bokat. Nu fins inga biljetter kvar=( Ååååå. Så då måste jag lägga massa mer pengar på en senare och sämre buss. Jaja.



Studenten - utspringning

Min syster Annika när hon springer ut. Annika är alltså snyggingen i vit klänning med svart band, långt hår och lugg. Stolt jag är!!!




Vilken stämning alltså!!



My "hometownhood" Mellerud

Har varit i Mellerud och rummlat runt. Mitt gamla häng,haha. Är väldigt speciellt att komma dit man bodde när man föddes och växte upp. Grejen är den att det är inte stort, men vi har vissa ljusglimtar. Såsom Vita sannar, vilket är en strand dit många åker och badar och campar, sedan har vi Åsensbruk och Håverud. Dit går man och bara går omkring längs kanalen. Käkar en glass eller tar en drink i solen.

Men vi har allt en del saker i mellerud. Vi har ett ute ställe, Wärs, olika typer av restauranger, nej inte bara pizza alltså, bowling, tio-top gym med badhus och idrottshall. Sedan kan man lägga till bio, en film per vecka på helgen;) och någon bar. Sedan är det nog lalt. Vi har även tomtemuseum,haha. Undrar hur många besökare det har? Jo just det, vi har ju en festival och - KAOS som den heter.

Något mer som är väldiugt bra här, jag aldrig varit med om bättre, är vår secondhandbutik. Jag vet egentligen inte om jag vill dela med mig av denna skattkammare, men jag gör det ändå. Där kan man fynda till skamlösa priser. Accesoarer för max 20 kronor och kläder för absolut max 100kr. Då är det någon pälskappa eller så. Allt är sjukt billigt, för jag tror inte de vet vad som är märken och inte. De sätter bara 20kr för alla skjortor o.s.v.
7ans andrahandsbutik heter den.



Nu ska jag mysa med mina systrar. Mamma och pappa har rymt iväg till Göteborg och ska sova längst upp i Gothia Towers i någon sky suite. Kul för dem! Det är dom värda!
Vet ej vad de ska hitta på, inte de heller än tror jag. Men massa kul kommer de ha.

Ha det gott nu!

En liten negerpojke ensam var, han gick och hängde sig så blev ingen kvar???

Hittade den här boken i Annikas hus. Den heter tydligen likadant som en ramsa som fanns förr. Tio små negerpojkar. Den handlar om att de dör en efter en. Vilken rasistisk sak att komma på ändå. Eller? Svårt hur man ska tänka tycker jag. Men oavsett skrattade jag ihjäl mig åt det hela spektaklet. Den vara bara så brutal. Tänk om man sa den till barn förr i tiden!! Kolla texten i slutet nedan...








En liten negerpojke ensam var. Han gick och hängde sig och så blev ingen kvar... 








Ett äpple - inte vilket som helst



Jag älskar frukten i Australien. Kollade vad min syster hade med sig för gott från resan och då hittade vi ett äpple också. Hon ville inte ha det så jag blev grymt glad för det!
För dte fins INGET som går upp mot frukten där. (Fast den exotiska frukten i Thailand jämför jag inte med, det är en klass för sig.)






Ett äpple -  inte vilket som helst





En annan sak som är gryyymt got i Australien är TimTams. En kaka som bara är suuupergod. Varför kan de inte importera sånt till Sverige/Norge? Någon som vet var man får tag i dem här?




Droghandel




På vägen hem från studentfesten gjorde jag min vanliga "droghandel". Passade på när jag ändå är i Sverige. För i Norge kostar det skjortan att köpa bland annat allergitabletter och annat man behöver från apoteket. Höll på att skratta ihjäl mig när expediten sa vad det kostade. Jag hade visst köpt tabletter för hela 15 kronor!! Trodde hon skämtade alltså. I Norge hade de nog gått på 115 eller mer.
Nästan lika skrattretande priser som man får hos DinSko med personalrabatt. Det är alltid lika kul att handla skor där,haha. Tänk att vi får så himla bra rabatt alltså.






Hide and seek

Hittade en härlig låt på Spotify när jag kollade runt lite. What do u think?







Ååååå




Ååååå, jag har glömt sladden till kameran så jag kan inte lägga in några bilder=(
Men..kanske har min syster samma sladd så jag kan låna hennes=) I så fall blir det pictures strax.


Såpbubblor

Bara så ni vet, nu ska jag gå och blåsa såpbubblor, blivit som ett barn på nytt. Glömde ge dem till syster så nu tar vi och lägger beslag på dem, haha;)
Är ju sååå kul och blåsa bubblorna alltså! Vad tycker du?


världens härligaste släkt

Tycker min släkt är så härlig alltså. Världens härligaste=) När vi ses gör vi bara vad vi känner för, någon kan börja spontandansa eller sjunga eller liknande. I Love=)
Sen gillar jag att alla är starka individer och att vi ändå fungerar tillsammans. Det är coolt tycker jag. Alla är sin egen person och har sin egen stil och ändå passar vi ihop och gillar varandra. Underbart!


Flytt

Och en sak till, nu gick syster iväg och vi lämnas kvar i huset hon bott i och ska flytta hem alla grejor, vilken stil;)
Fast det är hon värd. Vi är många som ska flytta alla grejor härifrån. Man ska lämna när det är på topp;)
Hoppas hon får en underbar kväll i Göteborg med massa party.

Själv ska jag då flytta hem hennes saker och sen ha lite mys med min andra syster pluss kusin. Nice!




Syster tar studenten!!

Är hos min syster i Ellös för att hon tar studenten=) Blir lite nostalgisk, speciellt när hon sprang ut. Ååå vilken känsla. Va så kul att se henne, min gorgeous snygging syster=)
Lägge rupp lite biolder eller många när jag kommer hem igen=) Hoppas alla har det toppen!



Varning

Jag varnar för väldigt lite bloggande idag. Jobbar och åker till Sverige direkt efter och är inte hemma förrän tio. Ska bli härligt att se min syster ta studenten=)
Hoppas jag hinner hitta en present innan tåget går... Har ju inte haft en enda lugn stund på ett tag nu,,
Ha det toppen nu! Massa kramar!
take care=)

DinSko autumn/winter 2010

Har precis sett lite sneak peaks för vad vi får in till DinSko.Oh la la! Vilken pangkollektion autumn/winter 2010 är! Kommer stolt kunna representera dessa skor vill jag lova! Såå snygga.

Vi ser mycket kängor, både höga och låga. Även remmar och spännen är hett i höst. Vi får grövre klackar och färgerna går i naturens skala. Stövlarna kan, om man är modig fortsätta vara i lårhöjd, och vi ser även öppna partier på skorna, vid tårna, bak på hälen eller över foten. Det har redan nu varit väldigt inne, men nu tar sig trenden sig i uttryck även på stövlarna vi ska bära.



Midcut boot



Ankle boot



Ankle boot




Ett litet smakprov som redan nu finns i lager!!=)
Själv ska jag slå till på kängorna i mitten.






Det Viktigaste

Det viktigaste i livet tycker jag är att leva ett härligt liv och vara lycklig. 
Lägg så lite tid som möjligt på att grubbla över morgondagen. Då kan du istället njuta av nuet=)
Det är de personer som inte är medvetna i nuet och nuyter av det som sedan undrar vart deras liv tog vägen. De har levt i sina tankar om framtiden eller dåtiden. Jag vill inte ha det så .

Idag har det varit svårt för mig att leva som jag lär, men när jag satt på bussen hem tänkte jag att jag kommer ändå inte kunna sova just nu, som jag egentligen vill, och jag måste verkligen göra vissa saker innan jag lägger mig. Men jag ska banne mej njuta av de sakerna istället för att stressa och tänka att "ååå nej, nu får jag inte sova", eller "ååå nej, nu kommer jag vara såå trött imorgon". Jag tar det då istället. Och har det gott nu=) 

Nu ska jag diska och sen ska jag sova gott och njuta av min sömn. Ha det gott nu!




One more partysong

Och vad kommer här om inte ännu en härlig partylåt som kommer förgylla mina kvällar framöver. Satte på den nu innan jag ska gå för att peppa mig lite mer inför mötet.








I`ve had enough!!

När man är trött har man inte alls lika mkt hjärnkapacitet som annars. Så är det för mig i alla fall. Istället för att vara effektiv med det jag gjorde blev allt bara värre och värre. Tappade mitt favorit rouge i backen så det gick sönder och det fin bara att få tag i i England=( När jag tog ut hårsprayen ur badrumsskåpet blev det en dominoeffet så allt där inne ligger i en enda röra, och i huset är det allmänt kaos. Men det får vara så. I`ve had enough!

Sen var jag väl inte den mest effektiva personen sista timman på jobbet heller. Kilade iväg 5 minuter innnan jag slutat också för att jag inte orkade med ett enda glatt hej till. Skönt var det att sova får jag lova! Hela 25 minuter blev det=)

Ha en toppenkväll nu!=) Det ska jag ha med mina underbara kollegor=)

Ingen rast och ingen ro

Sov bara mellan 4 och 8 inatt. Jag är redan så trött så jag tar på mig min t-shirt ut och in. Men här blir ingen rast och ingen ro.

Måste hinna detta innan klockan sju:

Betala sjukhusräkning
Ta bort smink
Sminka nytt smink - ser ut som en panda runt ögonen
Packa till Sverige
Boka resa till Sverige
Sova
Diska - kan inte lämna den en halv vecka.
Kollad outfitt för ikväll



Efter detta är det personalmöte klockan åtta som jag ska bege mig till vid sju.Som tur är behöver jag inte äta ngt, vi ska få mat på personalmötet.





Bergsprängardottern som exploderade

Bergsprängardottern som exploderade

Scenföreställningen av Lo Kauppis bok med samma namn. Lo Kauppi gör här den enda rollen som sig själv i en självbiografisk skildring av uppväxten i 1970- och 80-talets Stockholm. I en intensiv monolog beskriver hon ett liv med med ätstörningar, amfetaminberoende och tunga skamkänslor över en alkoholiserad pappa - en bergsprängare från Tornedalen som aldrig fann sig tillrätta i storstaden.


Lo Kauppi. Foto: Peter Ahlendahl

Text och bild är tagen från svts hemsida. 


Verkligen grymt bra! Se den, ligger ute till 5e juli. För ett tag sedan kunde jag inte se, läsa eller höra om något som hade med ätstörningar att göra, men denna gång gick det bra=) Tar det som ett tecken på att jag är helt frisk från ätstörningar=) Fast jag har varit det ett bra tag nu. Tänk att flera år av mitt liv tänkte jag bara på mat, eller att inte äta. Är ändå glad att det hände mig, för annars hade jag nog inte levt samma härliga liv nu. Det var nämligen då jag började jobba med mig själv. Terapeuten jag hade var helt underbar. Blev tillfälligt frisk efter 1,5 år med henne. Men hade jag inte jobbat med mig själv och min självkänsla efteråt hade jag fallit tillbaka. Det är viktigt att bry sig om sig själv, man ska vara sin egen bästa vän.
Det är inte hon som gjort mig till den jag är idag, men hon har hett mig en del verktyg för att tänka rätt. Och jag har använt dem på bästa sätt.


Sov så gott nu!
Kramar




Svaret på mitt quiz



Svaret på mitt quiz är självklart B. Att sitta med myskläder i soffan är INTE min grej. Jag gör hellre något kul själv än ser på vad någon annan gör. Men igår var ett undantag, och ibland är det skönt att vara lite slapp. Ibland.




The Look

Älskar att vara kreativ. Det senaste tillskottet i min yttre kreativitet är att jag sätter halsband i mitt hår. Har tre halsband jag brukar göra det med. Vad tycker du? Snyggt tycker jag=)
Hade jag bara haft en knut i håret hade det sett lite tråkigt ut, men nu glammade jag upp det hela. Me like!













My face is back btw. Jag är så glad för det. Har fått tillbaka mina drag nu när jag slutat med kortison medicinen. Yay!




Blue my mind with 20 dollar

Nu ni. Här kommer en riktig raket! Har hittat tre låtar som är ihoplänkade. Jag utgår från M.I.A`s låt 20 Dollar. Hon har med den låten stulit lite här och där. Vad jag hör är det toner från "Blue Monday" med New Order hela vägen rakt genom låten. Men det slutar inte där. Hon har även lånat text av låten "Where is my mind" med The Pixies. Lyssna själva.










Så kommer stortjuven M.I.A. Fast jag får lov att påstå att hon gör det bra=)




Vad tycker du?

Likt va! och grymt bra också=)




Snälla sluuuuta!




Kan inte folk bara ta bort den här låten från sina playlists? Kan den inte bara förintas och glömmas bort? Den är bara sååå dålig. Fattar inte hur den existerar..Blääää.
Just So we`e clear, det är låten Satelliite med Lena jag pratar om. Ingen annan. 



I made it!!

Det är väl inte min vanliga genre att gilla hop-hop/rnb, men ibland så slår det  till en blixt från klar himmel. Helt klart en bra låt detta!
Gillar beatet i låten. Det är sådär lite segt men med kraft och tyngd vilket jag gillar.









Quiz


Vilket av dessa alternativ kan Katarina lätt vara utan?

A. - Gå promenader i skogen
B. - Sitta i myskläder och se på film
C. - Klä upp sig och festa
D. - Hänga i en park med massa vänner



Hmmm, vad kan det vara.. Inte så klurig egentligen va?



What to do?

Vad ska man göra när man bara har 1,5 timma kvar till man ska sova? Se en film kanske? Fast grejen är den att i mitt normala tillstånd gillar jag bara att se film om jag är med en kille. För jag blir så fort rastlös. Ni får själva dra slutsatsen på detta påstående...

Fast, är det en riktigt bra film så går det. Nä, ska nog ta och laga lite mat istället. Libanesiskt. Mums!




Basketballfriend

Jaaa!! Jag har hittat en person som jag kan spela basket med!! Det har varit otroligt svårt får jag lova. Men äntligen=) Älskar basket. När jag var mindre var jag otroligt bra på det. Är inte lika bra nu, men när jag var i Australien spöade jag skiten av alla mina motståndare så kan inte vara alltför pjåkig;)

Kom in en kille på jobbet som jag började snacka med och ja, så kan det gå. My new basketball friend=)

ungdesign.se fotad av Maria Winbjörk





Sarah i säven i löven

Det enda jag har hört av Mauro Scoccos låt Sarah fram till två veckor sedan i bilen påväg till bussen med pappa har varit refrängen. Ingen bra låt har jag tyckt. Dessutom har jag hört fel, trodde han säger "Jag väntar i hörnet i säven i löven". Men han säger ju "Jag väntar i hörnet vid 7eleven". Hahha.
I alla fall, när jag hörde den låten visste jag inte vilken det var och tyckte den var jättebra.Helt plötsligt började han sjunga "ååå sarah". Då visste jag såklart vad det var för en låt. 
Konstigt att jag aldrig hört hela. Men nu sitter jag här och nynnar på den. Like it very much! Den är sådär härligt 90tals syntig som jag älskar=)








Today


Idag har jag bara gjort ingenting. Har inte orkat med något mer än att ta en dusch och se en film. Jag gjorde ju så mkt igår och var uppe så länge så det spelar ingen roll tycker jag. Nu är det läggdags igen. Inte min mest effektiva dag alltså, haha=)



Rogue Wave


Detta band från blandade delar av USA, är ett av de bästa jag vet om. Rösten till Zach Rogue är helt fantastisk. Det är från början ett enmansband, med enbart honom, men för att sedan kunna turnera anslöt sig fler till bandet.





Det fans ingen bättre video till denna, men låten är amazing så tog med den ändå=)






Samma med dennma...




Visst är det bara kvalitèe rakt igenom!!






Den är ju väldigt bra alltså!

Jag gillar verkligen Moldaviens låt i Eurovision. Den kan jag lätt spela på fester i sommar. Vad tycker du?
Den skulle lätt kunnat vara årets "sommarplåga" istället för i facket "Eurovision". Låter lite som Kate Ryan tycker jag.









What an evening!

Oj, oj, oj vilken kväll det blev igår. 100% party och 100% fest. Hade grymt kul.
Vi började kvällen i Johannas hus, jag Sara, Anna och Emmeline. För att sedan dra och sätta oss på min veranda istället. Var så skönt igår att man kunde va ute hela dygnet.

Vi hade det mysigt på förfesten och när klockan närmade sig elva drog vi vidare till Carinas fest. Där var det dunder och brak och vi tjoade och tjimmade.
När det blev dags att inta stan fans det lite olika viljor på vilket som var det bästa haket. Så vi splittade oss en stund.  
Jag, Carina och Louise tog svängen om Åpen Bar och hälsade innan det på min dörrvakt. Märkte att han hade fullt upp så sa bara hej och drog vidare sen. Han sa att han var glad att se mig även om det var en kort stund,haha.


På Åpen Bar seglade vi smidigt in och köpte oss mojitos. Sen hängde vi med några coola människor som hade bokat ett bord. Vi fick bra plats där och slapp stå upp hela kvällen. Pratade med alla och alla var verkligen trevliga och stämningen var hög. Men det var inte länge vi kunde sitta still i soffan så rörde oss istället mot dansgolvet och shakeade loss ordentligt till det hela stängde. Maria och Matilda kom även och joinade oss efter en stunds dansande. Vi bara släppte loss och hade suuperkul!!!

Carina och Louise drog lite tidigare eftersom de var ganska trötta, jag gick först iväg och tänkte ta bussen hem, men jag kom på att, nej, jag har ju skjuts hem om jag vill. Så då gick jag tillbaka och kunde fortsätta med det roliga=)

Av ett sammanträffande hittade jag Maria på toaletten och jag hängde på dem igen. De skulle iväg på någon efterfest som låg på Tjuvholmen, en del av Aker Brygge. Eftersom det var så nära följde jag med. 

Stämningen på oss tjejer var på topp, men killarna va lite stela så efter ett tag gick jag därifrån.- Hamnade istället på en båt vid bryggan med lite livat folk. Efter det ringde min vän och sa att han var nästan klar så tog mig bort till en kiosk för att köpa lite vatten. Där hann jag även stöta på Maria och Matilda som också tyckte fresten blivit en aning tråkig. 

Allt slutade med att jag kollade utsikten på Ekeberg och sen gick och lade mig halv sju-sju. 

Lovely!




Party party!!

Ì`m off to the party!!




Nice va=)

Ha d gott nu!!




Kravlöshet is the key to love!

Vänskap och kärlek är det allra vackraste- sålänge den är kravlös. Innehåller en relation krav kan den inte kallas för en kärleksfull relation. Då är det bäst att lämna den.

De som jag räknar som mina vänner förväntar jag mig inget av, men de gör saker för mig ändå, av kärlek. Det är det som är kärlek. När folk ställer upp för en utan att man behöver säga till. De som älskar en för den man är, för den man själv anser sig att man är.

Skulle det komma ett krav i någon av mina relationer, då är det bye bye. Jag slösar inte min tid på de som tycker om mig bara när jag är på ett visst sätt. Varför ska jag det när det finns de som verkligen uppskattar mig för den jag är?
Jag tror välden blir mkt bättre om man inte klämmer in sig själv i roller utan väljer vänner som passar med den man är. 

Tycker du det låter hårt? Tänk på detta först.
Den personen som bara gillar mig "om" jag gör si och så, den mår också bättre av att inte vara med mig, utan istället ha någon som den passar bättre med. Så jag gör bara alla en tjänst. Börja göra det du också!







Mysfrukost klockan 13

Vilken "Morgon" jag har haft. Vaknade elva och ringde till Björn. Pratade med honom ett tag och sen frågade jag Emmeline om vi inte skulle äta frukost ihop. Det ville hon så vi gick iväg för att inhandla massa gott till frukosten.
Melon, groddar, knäckebröd, keso och kiwi. Köpte även en jätte god sak. Denna:



Såå grymt god så det är inte sant. Godaren än Pucko till och med!

Om denna var det näst bästa med min frukost så var sällskapet helt klart det allra bästa=)
Nu ska jag ta och så smått börja göra mig iordning för kvällen.

Hoppas du har det toppen!







Ut ut ut

Idag skulle jag egentligen va med Emmeline och Anna på stan och lyssna på musik och kolla second-hand affärer. Men jag orkar inte. Är helt slut tyvär. Och vill ju ha krafter till ikväll. Är så partysugen så det vill jag inte missa. Tyvär har jag varit tvungen att välja vilken fest jag ska gå på. Både Emmeline och Carina ska ha kalas. Hade helst velat gå på båda egentligen. Men Carina kan jag träffa oftare än Emmeline så jag prioriterar hennes fest och hoppas på att vi kan se ute allihop=)

Istället för att inta stan har jag varit ute och legat på gräset i en park. Testade att sola med 25 faktor i 30 minuter och hoppas att jag inte kommer få utslag. Misstänker nämligen att jag har blivit känslig mot solen som kronan på moset. Eftersom utslagen inte går bort på de ställen som utsätts för solljus. Men, men. Det får gå. 
Det är inte alls samma som min allergi reaktion, sålänge den håller sig i chack är jag nöjd=)








Super-eyelinern


Köpte en ny kajal från IsaDora igår. Ville inte lägga supermkt pengar på den så förväntade mig inte att den skulle vara mer än ok. Gissa om jag blev förvånad! Penseln var perfekt och den höll sig hela dagen! Och då får ni betänka att jag jobbat och svettats i åtta timmar med den också. Även det testet stog den emot. Sen är den inte testad på djur heller.
Summan av kardemumman bli alltså betyget:  Fem av fem möjliga.



"Fine Liner Eye Stylo" är namnet




isadora.com






Swedish girls again

Alltså denna låt blir jag inte trött på. Den är bara helt gryyyym=)
Har lyssnat på den over and over and over again. Mikey Mic in my heart at the moment. 
Det är alltså låten Swedish Girls jag pratar om.

Sommarens partydänga. Är jag på en fest blir det obligatorisk spelning av denna kan jag lova. Vill du inte att jag ska spela den, don`t invite med to your party;)


Klem










Emmelin-Darling

Vilken underbar dag jag har haft. Har bara glidit omkring och sålt skor till massa härliga folk med mina underbara kollegor. Vi är världens bästa team på bryggan, haha.
Fast det bästa idag var att träffa Emmeline igen. Känns inte alls som om hon varit borta i 2 mån när vi väl sågs. Men det har varit två långa månader utan henne. Ni fattar.
Är så glad över att träffa henne igen. 

Jag anslöt till henne, Johanna och Sara i Sofienbergsparken efter jobbet. Sen drog vi vidare och myste hemma hos Johanna. Det blev värsta slumberpartyt. Såå mysigt. Bara hänga och berätta om allt man varit med om. Blev några spökhistorier också,hehe. Vågar jag sova nu?
Ja, för det är fest i huset, advokatfest. Låter som om de har ganska kul.
Hade jag varit partysugen hade jag gått dit=)

God natt!




Det bidde en dagens outfitt, hehe

Här har ni mig idag. Har satt upp håret bak, men batteriet dog så blir ingen bild på det. Men ser ut som en rosett på sidan av mitt huvud. Sen har jag sminkat mig också. Kände verkligen för det nu när jag inte gjort det på två veckor!! Skippar dock mascara för säkerhets skull.
Hoppas min svullnad går bort nu när jag slutat med medicinerna. Men jag ser ju bra ut ändå=) Ha d gott!!



Inre lugn



Nu känner jag det igen, ett inre lugn. Jag "hittade" det i förrgår natt när jag inte kunde sova. 
Det är ett superhärligt tillstånd av total tillfredställelse och harmoni jag pratar om. Det liksom strålar ut från magen och sprider sig genom hela kroppen. Det är helt underbart.
Det spelar ingen roll vart jag är fysiskt, psykiskt hade jag varit på samma ställe oavsett vad som hade försökt störa mig nu.

Det låter säkert superflummigt. Men jag önskar alla får uppleva den här känslan, ofta. Förut har jag kunnat vara lugn men det är absolut inte på samma sätt som detta tillstånd jag befinner mig i nu.
Kan nog likna det lite vid känslan det säkert är att ligga i magen på sin mamma innan man föds. En skyddad, trygg värld där inget ont får fäste. Skillnaden blir att istället för att växa utåt sätt växer jag och blir starkare på insidan.

God natt alla gorgeous!

Beroende

Det är ju allmänt känt att sånt man blir beroende av inte är bra för en.
Stämmer det verkligen alltid?
Jag har helt dille på knäckebrödsmacka med keso och groddar för tiden. Är det dåligt för mig då?
För att jag känner ett begär efter det. Vill min kropp egentligen inte ha det? 
Jag menar, olika personer passar att äta olika saker, så är denna kombination "giftig" för just min kropp?

Eller är det så att min kropp just nu behöver denna mat? Hur ska man skilja på vad som är ens "lilla drog" som inte är bra och vad som är naturlig, sund lyssning av vad ens kropp behöver?

Kan vi ens göra det i dagens samhälle, då vi proppar i oss massa konstigt som kroppen inte känner igen?
Jag tror att alla konstiga E-ämnen och tillsatser stör vår funktion att äta rätt.

Jag är glad att jag har råd att denna månaden äta Kravmärkt, ekologisk mat. Men jag önskar att vi hade haft fler organiska alternativ. Det är det allra bästa!

Till dess fortsätter jag knapra i mig knäckebröd. Det är nog väldigt liten risk att det är dåligt för mig trots allt.



A New

Älskar denna låt. Den bara så vacker i hela utförandet. Alla instrument och ljud smälter in i varandra på ett positivt sätt så de framhäver varandra på ett nästan magiskt vis.








Svar

Efter noga övervägningar väljer jag alternativ D, Göra mig snygg inför helgen. Är verkligen helt slut så orkar inte träna. Så skippar det och går direkt mot duschen istället. Ska fixa fötter, naglar, kropp, ja allt ska bli top notch inför imorgon. Då är det fredag och då är det helg och jag ska festa och ha det toppen. Jaaa!





Vem vill bli miljonär

Frågan lyder som följer:

Vad ska Katarina göra ikväll?

A. - Barrikadera sig innomhus och ha myskväll
B
. - Träna
C. - Skapa en ny kreation
D. - Göra sig snygg inför helgen


Det är frågan! Undrar vad jag ska välja...






Första gången

Idag var första gången på ett väääldigt långt tag som jag inte hade några planer efter jobbet. Jag känner mig väldigt uppbokad och har alltid planerat flera dagar i förväg vem jag ska träffa och så vidare. Det är inget jag väljer, jag är egentligen en spontan person. Men jag har lyxproblemet att ha massor av underbara vänner som jag vill se så ofta som möjligt.
Så då blir det lätt att man bokar upp dagarna så man vet att vi hinner ses. 

Men idag kunde jag vara väldigt spontan. En halvtimma innan jag slutade kom "Ica-killen" förbi mitt jobb och jag undrade vad han skulle hitta på nu när han hade slutat.
Inget speciellt, bara spela en fotbollsmatch på kvällen,fick jag till svar. 

Så då tog jag tag i min spontanitet och föreslog att vi skulle hänga lite efter jobbet. Så blev det också. Kul när andra också är spontana! Egentligen känner jag inte honom ett dugg. Fast eftersom jag köper mat på hans jobb var och varannan dag pratar man lite innimellan och får en uppfattning av personen i fråga. 
Har känt att jag aldrig hunnit säga det jag vill innan jag måste gå för att ens hinna äta maten. Det är mitt tecken på "trevlig person, träffa denna". Att man har mer att säga än man hinner.

Det har inte slagit fel än kan jag säga=)

Vi tog oss upp på fästningen och käkade jordgubbar och bara chillade. Hur nice som helst!
Shit vad jag varit på fästningen den sista tiden föresten..Men det är ju så fint där=)





Skor, skor och lite mer eeeh skor

Idag har jag inhandlat lite fler skor ur vår sommar-kollektion. 
I`m set for summer now!

Ballerina


Ballerina


Sandal


Sandal


Sandal


Snygga eller hur!!



Swedish Girls

Snubblade över denna låt när jag var inne och skulle lyssna på en dänga med Eric Prydz. Killen har gjort en remix av hans låt Pjanoo. Så kollade även in Mikey Mic som han heter. Detta är min partystarter denna veckan i alla fall=)
Kanske inte den bästa videon, men gillar den kaxiga stilen! Swedish girls, lyssna och rycks med!






På dejt med Hege

Kom just hem från min "dejt" med Hege. Hade såå kul. Vi bara umgicks och chillade. Pluss att det blev massor av skratt.
Käkade en gång för alla på Peppes pizza, är nästan obligatoriskt att ha gjort det efter snart 3 år i Norge. Det är praktiskt taget deras nationalmat denna pizza,haha.




På Peppes, jag var glad över att ha hittat mitt drömmhus.



Sen har vi promenixat lite i slottsparken och hängt med prins Charles pluss Jens Stoltenberg.
Njaaa, nu ljuger jag igen... Vi har inte pratat med honom. Men prinsen åkte förbi i en bil följd av massa poliser och säkerhetsfolk. Jens, Norges statsminister fick vi dock studera på lite närmare håll...
Det var ett riktigt pådrag. Polis stog och spärrade alla gator som Challes bil i skulle åka på. Shiiit ass`


Först undrade vi vad en ensam polismotorcukel gjorde utan polis på ryggen...








"Stoltis" med kompanjon




Bilen med kungligheterna







Allt som allt har jag haft en perfekt dag. Från början till slut=)





Stor, större, störst

Köpte en ask jordgubbar idag och efter en stunds mumsande hittade jag denna: Världens största jordgubbe. Den var större än en kiwi, men mindre än ett äpple.
Trodde inte den skulle smaka något men det gjorde den. Kändes barnsligt kul att äta en såhär stor jordgubbe alltså!







Skatan - That`s me

Har tänkt lite på när jag shoppar, vad det är jag köper. Det är nästan alltid saker som är väldigt fina, glittrar och glimmar. Kan titulera mig "Skatan" i dessa sammanhang. För när det kommer till att inhandla praktiska saker hittar jag inget jag gillar. Jag ser alltid de där snygga klackarna med strass på som glimrar i hörnet av butiken. Inte sneakersen som mina fötter hade gillat bättre. Skatan i mig väljer hellre det glammiga varianterna.

Idag har jag varit och shoppat lite, och gissa vad jag kom hem med?











Så här blir det alltid efter mina shoppingrundor, när jag väl har dem.
Tur jag får ha vilka kläder jag vill på jobbet så jag kan visa upp dem,haha.
Fast klänningen, den ska jag nog spara till Sex and The City premiären=)



Har världens snyggaste skor att matcha med också.




Today



Idag ska jag fört till jobbet och sen bär det av till Hege. Vi ska ta dagen som den kommer, kanske vara ute i någon park, färga hennes hår och käka något gott=) Va kul det ska bli!! Can`t wait!

Hoppas alla får en toppendag nu!




Virvelvind i harmoni

Virvelvind i harmoni. Det beskriver mig väldigt bra. Kom på uttrycket nyss när jag lyssnade på en låt med Owl City. Musiken låter som det är just en virvelvind med härlig energi, fast att den har koll, så att säga.
Som jag=)



Lek i lakan

Höll som bäst på med att bädda rent sängen då jag mindes en sak från när jag var liten. Jag brukade krypa in i påslakanet och leka att det var en labyrint eller grotta. Jag tyckte det var superkul att vara där inne. Det var som en egen liten värld. Där bara fantasin satte gränser. Men ibland var det svårt att hitta ut...Då fick jag panik och det var efter några sådana gånger jag slutade med denna lek.

Detta hade jag helt glömt bort. Är så kul när man kommer på saker från när man var liten tycker jag=)
Jag var en riktig busunge,haha.



Wow - bilder!

Har inte lagt upp bilder på länge...Här kommer två färskingar från idag=)



Man blir väldigt bullig i ansiktet av medicinerna. Men sålänge det hjälper får väl folk tro jag ser ut såhär då..




Gillar detta kortet!!



Klar!

ÄNTLIGEN ÄR JAG FÄRDIG! Har torkat av varenda pinal och piedestal och vinklar och vrår med Grumme Grönsåpa. Pluss dammsugat. Sen slängde jag även mig själv i duschen. Här har aldrig varit riktigt såhär rent. Men nästan..
Det hela tog idag 3 timmar plus två igår. Tur jag inte bor i ett slott;)

Hade velat gå ut och äta nu efter denna bravad. Mn det fins inget i närheten som serverar annat än pizza, så skippar det. Blir en "en-gryts-rätt" istället. Får se vad, orkar inte fixa mer nu, det får vara nog för idag!
Ser fram emot resten av veckan. Nu kan jag njuta av allt och behöver inte ta ett enda tag här hemma på fleeera år. Eller? 





Piiip piiip piiip!!!

Jag vaknade idag av ett obekant ljud. Det slutade aldrig och började om och om igen. Efter ca 30 minuter förstod jag att det var väckarklockan. Hur trött är man inte då? Haha!
Nu är det dags att gå till jobbet, mkt piggare efter lite frukost=)

Ha d gott nu!



RSS 2.0