Maffia, kameraproffs och kung fu!



Jag drömde ännu en actionfylld dröm. Det var verkligen som att uppleva en sådan typ av film. 
Jag var med Josefin och fotade med min digitalkamera och jag var ett riktigt proffs, kameran till trots. Vi hade ett uppdrag att fofografera så bra bilder som möjligt med en vanlig kamera så att säga. Så vi åkte runt vid världens alla hörn.

Bland annat träffade vi på en kung fu mästare som ALLA beundrade för att han var så bra. En riktig legend som aldrig hade förlorat en enda kamp. Därför var det även lite farligt för oss att hänga med honom. För det kom hela tiden olika typer av människor som ville vinna över honom. 
Som då vi satt på golvet på hans kuddar och den ryska maffian entrar bambu dörren.
Det tar hus i helvete och allt brinner upp och alla slåss mot varandra överallt.


Jag och Josse lyckas smita men vår kamerautrustning hade ryssarna lagt beslag på. För de trodde vi var spioner.
Vi flydde fältet och blev indragna i någon okänd persons dörr.
Där uppstog kärlek i första ögonblicket mellan mig och han som bodde där. En blond, het snygging.Som hjälpte oss att komma tillbaka till Sverige. Även han var svensk, men var i Asien och backpackade.

Men, vi kunde inte ge oss av förrän vi fått tillbaka kameran m.m. Killen hade en aning om vart den kunde vara. Så vi smög iväg för att ta tillbaka våra prylar. Då hamnade vi i "Jacobs hus". Ni vet, i Lost är det ett hemligt hus som bara visar sig för den rätta personen. Där kikade vi in och såklart var allting där inne. Men även en tjock gubbe som liknade jultomten satt och vaktade allting.
Dock sov han djupt och killen smet in för att få tag i allting.


Plötsligt vaknade "tomten" och upptäckte oss. Då blev han så arg att han drog ur en propp så att hela Asien skulle dränkas i vatten. Vattnet bara steg och steg. Men som tur var hade den blonda snyggingen ännu en plan. 
Vi tog på oss våra Gore-tex kläder och simmade hela vägen tillbaka. I lera, träsk och öppet vatten simmade vi i flera dagar. Tills han blev varm och tog av sig kläderna, allt utom sina kallingar tyvär;)
Till och från blev vi jagade av skurkar men vi klarade oss.


En dag hittade Josseen propeller så hon kunde komma hem i racerfart. Det var bara en som kunde använda den så jag och killen fortsatte simma och kämpa oss fram.Tilllslut nådde vi vårt mål, Sverige. Och kysstes passionerat.

SLUT.

Visst vart det som en riktig film! Fast med lite speciella detaljer,haha.
Men vänta nu! vad hände med Kung-Fu mannen? Jo han stog vid kajen i Sverige och välkomnade oss att vi hade klarat av testet. För allting var bara ett stort test. Han skulle se om vi klarade av att bli hans nya medlemmar i sin klan.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0