Från guppande kyckling till grundaren av Peak

Vilken kväll. Jag säger bara det. Fats jag har i princip alltid kul. Men idag var grymt kul. 
Det började med förfest hos Carina och fick lära känna två nya bekantskaper. 
Sedan bar det av till Åpen Bar på mitt kära Aber Brygge. 
Där hann vi inte ens kliva innanför dörren förrän det kom två killar och stötte på oss. Det var i princip omöjligt att få vara ifred. Men jag pratade med dem lite lätt för de allra flesta människor är intressanta på något sätt.

Men när de började snacka om att jag skulle med dem hem och grejer var det bara att säga STIIICK.
Vi ägde stället kändes det som. Fast så känner väl alla som festar,haha. Dansade runt och spred vår stämning och bara hade det gryyyymt kul!

En sak jag tänkte på eftersom det raggades friskt på denna bar är:

Killar, kan ni sluta ragga med "The Game metoden". Den är såå 2006! Alla vet vad det går ut på vid det här laget ändå. Personligen tycker jag bara det är patetiskt. Var dig själv så kommer du få någon som gillar dej för den du är. Och om du måste köra denna teknik ändå. Gör det bara för att fånga vår uppmärksamhet och var dej själv efter det. Ok?

Som sagt, jag träffade på en massa olika människor idag. Allt från en "guppande kycklig", (vilket är en kille som står och guppar upp och ner med rumpan), till grundaren av Peak.
Han verkade väldigt ensam. En businessman som reste ensam över världens hav och verkade vara i stort behov av att socialisera sig. Dock väldigt professionell.
Det är min uppfattning.
Jag kan prata med folk och mingla runt, men jag har inte tid att slösa min energi på att höra på någon som tycker synd om sig själv. Alla kan göra något åt sin situation. 

En annan sak jag inte gillar är när någon måste bevisa att den är på ett visst sätt som den tycke är lämpligt. Varför bry sig om andras åsikter? Bara kör. Fattar de vem du utger dig för att vara, så fine. Men annars, who cares=)


Det hela blev en superlyckad kväll med ett superhärligt gäng. Jag kom på en ny drink också föresten. Swedish Passion heter den=) Väldigt god!


Massa kramar





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0