Vad blir utgiften/dag denna vecka?

 

 

 

Idag har jag köpt:

 

kräftstjärtar 25

nötter 20

paprika 7.5

Qupornfärs 2x25 = 50

 

sallad 20

nachos 12

äpplen x2 6

paprika 7.5

 

bananer x2 5.5

citron 3

tomat x2 6

foundation 39

yoghurt 15

 

 

summa: 216

 

Av detta är alltså kräftstjärtarna en miss. Nachos är egentligne onödigt men eftersom det var halva priset köpte jag det. För någon mättnad behöver jag.

 

 

 

Det dåliga som hänt mig än så länge var att när jag kom hem igår hade jag inget av protein hemma till maten. Trodde nämligen jag hade tonfisk, men nej nej.

Därför blev jag tvungen att idag köpa lite kräftstjärtar för att få i mig protein till lunch. Tyvär var det ett totalt onödigt köp för de var suuuperäckliga!!!

 

 

Idag var jag också tvungen att köpa en concealer. Den tog egentligen slut i fredags men jag väntade lite för att se om det är något jag behöver.

Det är det.

Använder inte så mycket smink men concealer måste jag ha. Köpte ändå den billigaste, en för 39kr på HM. Käns inte bra att ha detta billiga närmast min hud egentligen.Vågar inte läsa innehållsförteckningen. Fast jag har åtminstonde en bra dagcreme så hoppas det kommer går bra.

 

En positiv sak är att så länge jag har med mig vattenflaska och nöter/frukt i väskan blir jag inte sugen på att köpa onödiga saker i affären, trots att jag är hungrig!

 

 

Under vecka 4 gjorde av med 775.5 kronor. Per dag blir det 111 kronor. Eftersom jag bara ska leva snålt till fredag klockan 5 så får jag ta uppdraget att få utgifterna att understiga "/dag värdet"

Ligger bra till tycker jag. Vissa dagar gör man av mer mer än andra. igår blev det 43 kronor på mat och frukt.

För tillfället ligger det  på 129 kronor. Fast då måste ni ta i beräkning att det komme rsjunka. Har handlat mat för alla mina luncher och middagar pluss frukost.

 

 

Ska bli spännande att se vad det slutar på!

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0